Min stressfri yoga online og i Odense er din genvej til en stressfri, sund og slank livsstil i overgangsalderen.

Da jeg selv landede i overgangsalderen udviklede jeg et terapeutisk træningsprogram. TBZ – FLOW er som kinesisk medicin i moderne udfoldelse, hvor ALT handler om QI.

Qi løber igennem hele din krop og når der er balance i YIN og YANG, så opnår du også balance i krop og psyke.  Det betyder du (næsten) taber dig gratis, når du genskaber indre ro og harmoni i dig selv.

Stressfri yoga hjælper dig med, at løfte din energi i dit indre og slippe al stress i krop, sind og sjæl. Så din krop får overskud til, at slippe overvægten helt naturligt.

 

Balance i yin og yang giver dig et sundere, slankere mere aktivt liv

 

Min stressfri yoga er som kinesisk medicin i moderne udfoldelse

Som akupunktør i over 25 år, så er mine træningsprogrammer skræddersyet efter kinesisk medicin.

Med stressfri yoga kan du lære, at behandle dig selv og livets blå mærker og sår, som vi alle har når vi er midt i livet.

Når du er klar til at møde dig selv og komme så langt ned i tempo, du kan mærke dig selv, så opdager du, hvor meget du gemmer på bag facaden. Når du er villig til, at slippe al tung, træt og doven energi, så baner du vejen for en ny sundere, slankere og energisk livsstil.

Al overvægt er tung, træt og doven energi, så når du giver din krop den rette træning, vil du opleve din energi stiger. Du får mere overskud og din krop får bedre betingelser, så den kan slippe overvægten naturligt.

At skabe balance mellem yin og yang er din smutvej til det vægttab du drømmer om. Det er også din genvej til et stressfrit, sundere mere aktivt liv i overgangsalderen.

 

Sådan påvirker dine sanerorganer din QI

Dine sanserorganer har stor betydning for din kropsholdning og din balance i forhold til yin og yang. Dine sanserorganer påvirker din QI overalt i kroppen.

Vi arbejder meget med kæben, da kæben er kroppens største stressmuskel og har forbindelse til resten af kroppens flow af energi. Som jeg nævner i min bog, så påvirker kæben din posturologiske stilling, som betyder din kropsholdning.

Kæben er en leverstyret muskel og leveren skal sikre en jævn strøm af Qi, overalt i din krop. Derfor skal du være ven med din lever altid. For meget stress og varme i krop og sind gør din lever-energi rebelsk. Når din Qi i kroppen er rebelsk, så du mister din jordforbindelse og så har din krop ikke overskud til vægttab overhovedet.

Stress, træthed, udmattelse, vrede og pres er oftes årsag til kæbespændinger.

Måske er også du blevet tyk af en kæbespænding?

 

Stressfri yoga online til vægttab

 

 

Dine øjne, dit indre øre, kæbe og din fodstilling fortæller alt omkring din kropsholdning. Og din kropsholdning er et SPEJL af dig. Dermed afsløre din kropsholdning, hvor meget QI du har til rådighed i kroppen og dermed også dit underskud af QI.

Ved at påvirke dine sanseorganer kan du ændre din kropsholdning og påvirker QI til, at flyde frit igennem hele din krop.

I kinesisk medicin betyder det, at du kan hæve din LIVSENERGI, som er din genvej til et sundere, slankere og mere aktivt liv.

 

 

Akupunktur Odense med posturologi

 

 

Stress, træthed, overvægt og sygdom er et resultat af dine energistrømmen i kroppen er blokeret og ude af balance. Når de er blokeret, så mister du kraften af din QI. Din din livskraft  og LIVSENERGI, bliver kort sagt mindre.

Når du genskaber balance i mellem de to energi Yin og Yang, så hæver du din QI overalt i kroppen og der med også din LIVSENERGI.

Stressfri yoga online er første skridt til, at genstarte din forbrænding, tabe dig og holde vægten for altid.

Uden overskud af energi kan du ikke genstarte din forbrænding. Derfor handler det om at opbygge energi inde i kroppen og i dig.

Det kan du opnå med min stressfri yoga:

  • Din krop bliver nulstillet, så du optimere dit energiflow og du får mere overskud og energi.
  • Du får indre styrke og mentalt overskud.
  • Din fordøjelse forbedres.
  • Du får afgiftet din krop helt naturlig, for alt det som belaster den i at være i flow og balance.
  • Du støtter din hormonbalance og dine kvindelige hormoner.
  • Dit underliv bliver mere saftigt og vitaltet.

 

Stressfri yoga er som akupunktur, blot uden nåle

I mit arbejde som akupunktør i Odense, bruger jeg akupunkturnåle til, at balancerer din Qi i forhold til over- og underenergi.

Formålet er, at genoprette balancen mellem yin og yang, så Qi kan flyde frit i både krop, sind og sjæl.

Det er her du mærker letheden og frihedsfølelsen summe i hele din krop. Når energien løber frit og ubesværet, så er du i balance.

Få en bedre overgangsalder med akupunktur

 

Når du selv arbejder med stressfri yoga, er det som akupunktur, blot uden nåle. Du er selv aktiv spiller og tager ansvar for, at skabe balance i yin og yang, så du kan hæve QI overalt i din krop.

Stressfri yoga er træning, som får dig ned i kroppen, så du kan mærke dig selv. Med øvelser for dine sanseorganer, yogaøvelser, åndedrætsteknikker og meditation, skaber du en kædereaktion i kroppen, som hæver din QI og din LIVSENERGI.

 

Min stressfri yoga er din vej til et sundere, slankere mere aktivt liv i overgangsalderen

Du bliver mere afslappet, rolig og blid når nervesystemet falder til ro. Din krop begynder, at regenerere, så du får genopbygget din energi.

Uden nok energi i kroppen, har din krop ikke overskud til at smide overvægten. Din YIN energi skal bygges op, så du kan få YANG i bevægelse.

 

Stressfri yoga gør dig let og fri i både krop og sind

 

Sådan hjælper du din krop, så den får overskud af energi til at  smide overvægten

Med blidhed, nærvær og restorativ yoga viser jeg dig vejen til, at slippe al stress både det usynlige og det synlige stress.

Du får opbygget din energi og genskaber din balance i yin og yang. Du lærer, at støtte din krop, hvor den skriger på hjælp, så du kan forbedre din indre styrke.

Du arbejder med den dybe nærende yin energi, så din krop får overskud af QI. Når du hæver QI, så får din krop overskud til, at smide de overflødige kilo du kæmper med.

Sådan får du stress ud af kroppen og får din krop til at smide overvægten

 

Det lærer du på mit livsstilsforløb, med de 5 sikre trin til drømmevægten

Du lærer, at få kontakt til din krop og nærvær til dig selv. Du får større kropsforståelse og bliver bevidst om dig selv og den måde du lever dit liv på.

Første skridt til at ændre dit liv, er du får bevidsthed omkring dig selv, dine vaner og mønstre.

Hvad er det som TRIGGER dig og stjæler din kostbare energi i kroppen?

95% af dit liv er styret af dit ubevidste sind, derfor skal du kontakt med dig selv. Du skal udforske dit sind. Dit ubevidste sind gemmer på mange gamle strategier og mønstre.

Det betyder, at dit ubevidste sind tidligt i livet har taget nogle beslutninger for dig, for at beskytte dig. Ofte er det skjult for dig og et blindspot du ikke selv kan få øje på.

Når du får kontakt til dig selv og din krop, så åbner du for dit nervesystem og dermed din bevidstehed. Du får kontakt til dig selv og den kvinde du er bag facaden.

Uden forbindelse til dig selv og din krop, så bliver dit vægttab som en opslidende kamp i modvind.

Når du er villig til, at møde dig selv og gå bag facaden, så kan dit vægttab blive som en leg.

Det eneste det kræver er, at du er nysgerrig på dig selv. Du skal synes det er spændnede, at komme om bag facaden og arbejde med dig selv på et dybere plan, så du forstår hvorfor du er som du er.

Når du er klar til at finde årsagen til din overvægt, så slipper du fri af den selvsabotage, som spænder ben for at blive slank, let og fri.

Jeg har lavet fem geniale genvej, som sikre dig et drømmevægten for evigt. Men lad mig lige fortælle dig, at det handler om meget mere end din vægt.

Det handler om, at få dig til at leve det liv du drømmer om, ikke kun i overgangsalderen, men resten af livet.

Er du klar til, at lære dig selv at kende med et udviklingsforløb, som giver dig et super energiløft.

Stressfri yoga online

Trænger du til en kærlig hånd i ryggen og en erfaren personlig træner, så kan du træne med mig online hver uge