RELEASE SALE –  “Åbn dit hjerte bogen”

Vejen fra livskrise til livskraft midt i livet

Oplev Susanne Jensens enestående fortælling om hendes personlige kamp midt i livet i bogen ‘Åbn dit hjerte’. Da hun stod over for brystkræft, blev hun overvældet af chok og traumer. I lang tid var hun fanget i en tilstand af stress, angst og depression.

Men i dag er Susanne en inspiration for andre mennesker, og hun deler sin dyrebare viden som akupunktør, kostterapeut, coach og eksponent for transformative træningsmetoder i bogen ‘Åbn dit hjerte”.

Hendes holistiske tilgang til sundhed, der omfatter krop, sind og sjæl, har hjulpet hende med at finde vejen tilbage til livet. Tag på en rejse med Susanne og lær at åbne dit hjerte for en sundere og mere meningsfuld tilværelse.

RELEASE 8/4 - 2024

RELEASE SALE: Spar 100 kroner.

Når du har købt og betalt modtager du en faktura på mail.

“Åbn dit hjerte” er magisk og bogen ramte mig direkte ind i min  hjertekugle

Fantastisk godt skrevet Susanne, så befriende og livsbekræftende at læse. Din bog er magisk: Den er så fin, enkel, letlæselig og velskrevet, så jeg kunne ikke stoppe med at læse den.

Hudløst ærligt og kærligt syn på dig selv og alle os andre “ramte kvinder” i overgangsalderen.

Mærkede hvordan den ramte mig selv og gik direkte ind i hjertekuglen. Den giver den bedste indsigt i hvordan chok, traumer og stress påvirker vores nervesystem og dermed hele vores liv. Og, hvordan vi kvinder i overgangsalderen kan tage magten, balancen og livsglæden tilbage i vores liv ved hjælp af dine metoder.

Tak for dig – Kærlig hilsen Britta

 

Hold nu op – Du har gjort det igen Susanne

En så HUDÆRLIG fortælling og virkelig åbenhjertelig. Du er simpelhen så klog og nørdet på os mennesker og kvinder i overgangsalderen. Der var ALT for meget som passede på mig og naturligvis også på mange andre kvinder. Hvor er din bog også opløftende, der er så meget vi kan når vi lytter og mærker efter i os selv. Som du skriver er vores krop vores bedste VEN.

Kærlig hilsen Susan

Jeg ved, at det kan være hårdt at føle sig fortabt, magtesløs og miste sin identitet. Netop derfor har jeg udviklet et nyt koncept, der fokuserer på at sige farvel til fortiden og velkommen til en lysere fremtid

Overgangsalderen gør os endnu mere sårbare overfor livskriser, som stress, angst, depression, kræft og alvorlige livsstilssygdomme.

Med et holistisk afsæt i den ældgamle kinesiske visdom og det gemte, glemte og fortrængte i kroppen og sindet skabte Susanne en ny holistisk livsstil.

Ved at rette sit fokus mod hendes drømme,  slippe overlevelsesstrategien, sindets mørke skygger og fortidens tunge greb i nervesystemet fandt Susanne vejen tilbage til et nyt sundere bedre liv. .

Skridt for skidt fik hun både krop og sind i ro, balance og harmoni, så livet kunne synge så smukt igen. I dag bobler livsglæde og hun har fået en ny stærk identitet.

Du kan gøre præcis det samme når du samarbejder med krop, sind og sjæl.

Åbn dit hjerte bogen udgives den 8/4 – 2024. Presale: Slå til nu og spar 100 kroner.

Når du kar købt og betalt lander der en faktura i din indbakke og du modtager en sms, når min bog Åbn dit hjerte er på vej til dig.

Du kan resette overgangsalderen og byde velkommen til en sund og vital krop, mental overskud og optimalt helbred

Få et liv med balance, nærvær og glæde – uden stress og ubalance. Opdag kraften i naturens livscyklus, hvor forvandlingen sker i harmoni med årstidernes skift, og mærk den pulserende energi strømme i dig igen.

Naturen er en magisk symfoni af livets cyklus, afspejlet i de fem elementer i Kinesisk Medicin.

Foråret er naturens genfødsel, og det var nøjagtigt den følelse, Susanne oplevede, da hun genfandt livet på ny.

Hendes sjæl blev forynget og født på ny. Dyk ned i, lær og opdag hvordan du også kan genopdage følelsen af indre ro, glæde, vitalitet og handlingskraft.

RELEASE 8/4 - 2024

RELEASE SALE: Spar 100 kroner.

Når du har købt og betalt lander der en faktura  din indbakke.

Vil du have inspiration til at gå fra livskrise til livskraft?

Jeg har ikke kun gået vejen selv, men hjulpet flere kvinder med, at generobre deres liv i overgangsalderen.

Fra livskrise til livsglæde i parforholdet

Fra livskrise til livsglæde i parforholdet

Drømmer du også om at genfinde gnisten i dit parforhold, så har jeg lavet et interview med Maj Wismann om vejen fra livskrise til livsglæde i parforholdet.   Når vi rammes af en livskrise, er det naturligt at lukke ned for os selv. Det sker som en ubevidst...

læs mere
75 år og stadig hedeture, søvnforstyrrelser og overvægt

75 år og stadig hedeture, søvnforstyrrelser og overvægt

Jeg er altid fuld af beundring når jeg får nye kunder som er over 70 år, det viser så SMUKT at det aldrig er for sent at tage sig kærligt af sig selv. Overgangsalderen stopper ikke og det gør symptomerne heller ikke! 75 år og stadig hedeture, det er tankevækkende...

læs mere
Hjertet styrer sommeren og er bolig for din sjæl

Hjertet styrer sommeren og er bolig for din sjæl

Hjertet er hersker i traditionel kinesisk medicin og spiller en afgørende rolle i reguleringen af kroppens energi, blod og vitalitet. Det er hjertet, der fungerer som vores indre hjem for sind og sjæl, ligesom månen, der stiger op som vores dronning på himlen. Hjertet...

læs mere
Genstart dit liv fra nulpunktet med solformørkelsen

Genstart dit liv fra nulpunktet med solformørkelsen

Vi skal altid finde en måde at genstarte os selv og vores liv, selv når vi har oplevet udfordringer, modstand eller livskriser. Det er præcis det jeg skriver i min bog. Vær åben for at genstarte dig selv igen og igen. Aprils nymåne er en særlig dag for mig, hvor jeg...

læs mere