Velkommen til Total Bodyzones sundhedsblog

Selvom hormonerne suser rundt i kroppen i overgangsalderen, kan du godt få en sund, slank og energisk krop. Bliv klogere på din krop og dig selv. Få masser af tips og tricks, der ikke koster dig en krone.

Kroppen er din vejeviser til et sundt energifyldt liv altid

Jeg elsker kroppen, så simpelt er det. Og jeg vil inspirere dig til, at genskabe kontakten til dig selv og din krop. Kroppen afslører nemlig alt om dig.

Som livsstilsmentor, mentaltræner og terapeutisk træningsspecialist har jeg fokus på hele dig og ikke kun din vægt. HUSK din vægt er blot et symptom på alt det kaos der er i dit indre.

Få håb, motivation og inspiration til at skrue mere om for dig selv og dit liv, så du kan få en krop og et liv du elsker.

På min sundhedsblog har jeg fokus på det naturlige. Kroppen er din bedste ven ALTID og du kan få masser af inspiration til, at tage kontrollen over din sundhed, dit liv og din drømmevægt, på en sund selvkærlig naturlig måde.

Overgangsalderen kan blive en skøn ny periode i dit liv, med plads til mere livsnydelse, glæde og mentalt overskud. Slip fortidens spor og skru op for din selvomsorg, så vil du opleve overgangsalderen kan blive en skøn udviklingsfase i dit liv.

Hvad er TBZ-FLOW træning?

Hvad er TBZ-FLOW træning?

TBZ-FLOW er et terapeutisk træningsprogram, med fokus på kroppens intelligens og udviklet efter kinesisk medicin (TKM) af Susanne Jensen Over 30 års observation af kvindekroppe, millioner af træningstimer og akupunktur-behandling er baggrunden for Susanne...

Spinatboller

Spinatboller

Spinatboller - Prøv mine spinatboller, som du kan spise til en god suppe, bruge som en sandwich eller blot spise alene, som et mellemmåltid. Spinat er sundt. Spinat er godt for dine fordøjelsessafter og så styrker spinat dit hjerte.          ...

Stressfri yoga online

Stressfri yoga online

Min stressfri yoga online og i Odense er din genvej til en stressfri, sund og slank livsstil i overgangsalderen. Da jeg selv landede i overgangsalderen udviklede jeg et terapeutisk træningsprogram. TBZ - FLOW er som kinesisk medicin i moderne udfoldelse, hvor ALT ...

Hvad er detox kost

Hvad er detox kost

Detox kost er slankende, energigivende og foryngende Detox kost er naturlig mad, som helbredere kroppen indefra og som retter op på kroppens ubalancer. Detox kost er helt naturlig sund levende mad, som er basisk. Så det handler om at fjerne  syreholdige madvare, så du...

Hvad vil du gerne læse på min Sundhedsblog?

Har du ideer til emner, du godt kunne tænke dig, at jeg skriver om?

Så send mig, endelig en mail på mail@total-bodyzone.dk .

Jeg tager med glæde imod forslag til, hvad netop du synes kunne være spændende, at blive klogere på eller få gode tips til.