Bliv TBZ™ stressterapeut og forvandl dit liv

 

Som TBZ™ stressterapeut vil du opnå en dyb forståelse for sammenhænget mellem krop, sind og sjæl, når barndommens chok og traumer manifesterer sig på nye måder i overgangsalderen

 

 

Ekstraordinært stresskoncept™ baseret på kinesisk medicin og skyggeterapi sammen med TBZ-akupunktur™, mentaltræning og træningsterapi. Oplev hvordan du kan helbrede og frigør dig dig selv på alle niveauer, så du kan opnå indre styrke, vitalitet og transformere dit liv.

Bliv TBZ™ stressterapeut og forvandl dit liv

Som TBZ™ stressterapeut vil du opnå en dyb forståelse for sammenhænget mellem krop, sind og sjæl, når barndommens chok og traumer manifesterer sig på nye måder i overgangsalderen

Ekstraordinært stresskoncept™ baseret på kinesisk medicin og skyggeterapi sammen med TBZ-akupunktur™, mentaltræning og træningsterapi. Oplev hvordan TBZ-akupunktur™ helbreder og frigør dig på alle niveauer, så du kan opnå indre styrke, vitalitet og transformere dit liv.

Transformér dit liv og hjælp dine klienter med mit unikke stresskoncept™, der åbner op for dybere bevidsthedslag og integrerer skyggesiderne, som manifesterer sig som symptomer i både krop, sind og sjæl

Stressspecialistuddannelse

Oplev indre harmoni og balance gennem min unikke stressspecialistuddannelse. Lær at mestre stress og finde indre ro i både krop, sind og sjæl hos Susanne Jensen.

Tag det første skridt mod dyb indre transformation og ydre forvandling. Skab et liv fyldt med sundhed, glæde og lykke. Genvind nærværet, roen og overskuddet. 

Med skyggearbejde kan du integrere og acceptere hver enkelt del af dig selv, så du kan leve og trives med mere ro, nærvær, klarhed og autenticitet.

Vælg min banebrydende uddannelse som stressterapeut og få redskaberne til at håndtere stress og forvandle dit liv for altid.

Bliv den bedste udgave af dig selv og hjælp andre med samme transformation. Uanset din baggrund kan du lære at forstå og håndtere stress samt forvandle dine skygger til energi, indre styrke og glæde.

Det er ikke en uddannelse, du kan læse dig til. Du skal selv udforske din krop, sind og sjæl – lære at mærke, føle og sanse dig selv.

Vejen til indre frihed og et sundt, glædesfyldt og harmonisk liv findes i kroppen. Lad os sammen bringe din kvindelige power op til overfladen, så du kan åbne for en magisk, lykkelig og selvkærlig fremtid.

Susanne Jensen, en højt anerkendt ekspert inden for stressbehandling og livsstilsspecialist, der er dedikeret til at hjælpe kvinder gennem forandringerne i overgangsalderen.

Gør en positiv forskel for dig selv og bliv en del af Susannes mission om at revolutionere sundhedsbølgen for kvinder i overgangsalderen.

Udforsk den fantastiske kraft i din egen krop

Opdag, hvordan du kan afkode kroppens historie som en levende bog, der afslører fortidens skygger. Lær, hvordan ubehandlede følelser og fysiske samt psykiske ubalancer manifesterer sig som stress, angst, depression, træthed, udmattelse, overvægt og livsstilssygdomme både før, under og efter overgangsalderen.

Kom i gang med min dybe transformative stressterapi-uddannelse, der er baseret på mine 35 års erfaring og viden.

Lær at nulstille dit nervesystem, forbedre hjernens kemi og genstarte dit biologiske ur med naturens unikke ressoucer som bor i dig.

Oplev personlig og professionel udvikling gennem nærvær, forståelse og dyb fordybelse i stress. Skab indre ro, tryghed og åbn nye veje for dit nervesystem, hjernen og underbevidstheden.

Som TBZ™ stressterapeut lærer du at skifte kanal i nervesystemet med TBZ akupunktur™. Når der er ro kan kroppen heale og genvinde sin naturlige balance

Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

Stress kan ikke bare tales væk. Det sidder som bylder og sår i kroppen. Det samme gælder for chok og traumer. Men fortvivl ikke – med TBZ Akupunktur™ kan du hjælpe din krop med at slippe af med stress og genoprette harmoni i dit nervesystem.

Når der opstår ro i nervesystemet, følger der ro med i både krop, sind og sjæl. Velværehormonerne og lykkehormonerne vender tilbage, og du vil opleve en dyb transformation i dit nervesystem.

Friheden i hjernen genopstår, og både din kropsholdning og tankegang vil ændre sig. Du får adgang til nye handlemuligheder med en krop fri for stress og en klar og vågen sindstilstand.

Som TBZ™ stressterapeut og specialist i stresshåndtering vil du lære mit unikke stresskoncept™, hvor du kan skabe dybtgående og transformative resultater på alle planer i dit liv – Sig velkommen til et balanceret liv

Bliv mere end bare en stresscoach, der vejleder og rådgiver om stress. Lær at behandle stress og gennemskue årsagerne bag – fra chok, traumer og livskriser til triste oplevelser i livet.

Opdag hvordan kroppen sætter sine forsvarsmekanismer op som et beskyttende panser.

Når vi ikke håndterer stress bevidst, så opfanger kroppen det hele for os. Kroppen er designet til altid at hjælpe 100%.

Resultatet? Ens følelser som ensomhed, utilstrækkelighed, usikkerhed, uro og manglende selvværd tager til. Og døren til hjertet, hvor de skønne følelser bor, bliver mere og mere lukket.

Når vi undgår at tackle vores følelser, kommer vi længere og længere væk fra os selv og den indre ro, nærvær og fred, vi ønsker i livet.

Kroppen afslører alt, så du skal lære at omfavne dine følelser, så du opnår indre frihed.

Du bliver specialist i, at aflæse hvordan gemte, glemte og fortrængte følelser er skabt tidligt i livet. Du lærer, hvordan det ubevidste sind påvirker nervesystemet, kroppens fysiologiske tilstand og sundhed.

Bliv ekspert i kroppens spog og følelser.

Opnå ekspertise inden for at afkode kroppens sprog og opdag hvordan undertrykte følelser igangsætter nervesystemet og fastholder det i en tilstand af kamp, flugt eller frysning.

Lær også hvordan stress, traumer og chok manifesterer sig fysisk og påvirker nervesystemet.

Bliv specialist i at forstå og læse kroppens signaler og sammenhæng i forhold til krop, sind og sjæl.

Som TBZ™ stressterapeut åbner du døren til en kærlig verden med nærvær, omsorg og forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl 

Det er en intensiv uddannelse, hvor du lærer enkle effektive strategier og behandlingsteknikker. Du lærer:

Hvordan kroppen husker hele livet og hvordan kroppen håndterer chok, traumer og stress, når du ikke selv kan tackle det.

Hvordan kroppen sladrer om chok, traumer og stress i nervesystemet og lukker porten til det dynamiske åndedræt. Hvordan du med TBZ akupunktur™ nulstiller nervesystemet, så åndedrættets magisk kraft aktiveres og kroppen kan genstarte sin healingsproces.

Hvordan du med kropsterapi, åndedrætsterapi og træningsterapi beroliger nervesystemet og får kroppen til at slippe gammel stress, træthed og udmattelse.

Hvordan du med mentaltræning påvirker kroppen og sindet, så energien, glæde, harmonien, lykken og overskuddet vender tilbage som en skøn strøm af indre ro og fred.

Hvordan du med et unikt stresskoncept™ kan skabe transformation og ekstraordinære resultater for dine kunder.

Du lærer at skabe ægte dyb indre transformation og gøre en unik forandring og forvandling,.Du lære, at hjælpe kvinder med et stressfrit liv både før, i  og efter overgangsalderen. 

TBZ™ stressterapeut, er en praktisk uddannelse og personlig transformationsrejse. Du åbner din bevidsthed omkring dig selv og lærer dig selv at kende som aldrig før

Du selv skal mærke og føle hvordan TBZ-akupunktur™, mentaltræning og træningsterapi virker på dig.
Den bedste læring er at mærke, føle og sanse dig selv, når du skal åbne porten til livsforvandlende resultater for andre.

Nærvær, ro og tid til dig selv er den mest effektive lærings-  og udviklingsproces. Derfor er min uddannelse kun med FOKUS PÅ DIG. Det  sikrer dig en personlig dyb transformationsrejse.

Tænk på din forvandling som et løg du skal skrælle, hvor du har friheden til at skrælle det lag for lag og afsløre dine dybe indsigter i et tempo, der føles rigtigt for dig.

Sæt i gang når det passer dig.

Sammen laver vi det bedste uddannelsesforløb, som sikrer du bliver en af Danmarks bedste TBZ™ stressterapeuter.

Ikke hvem som helst underviser dig

Mit navn er Susanne Jensen og jeg er total kropsnørd. Gennem 35 år har jeg viet mit liv til træning, kinesisk medicin og kroppens hemmelige sprog.

Jeg har selv levet med et stresset nervesystem det meste af mit liv, som har betydet jeg landede i overgangsalderen med stress, træthed og udmattelse. Heldigvis blev det livets største gave til mig, så jeg fik min ungdommelig energi på toppen og gav alle overgangsalderens symptomer baghjul.

Min barndom har været præget af mange chok og traumer, som har gjort mig til en sårbar kriger det meste af livet.
Som skyggebarn har tilpasning, flinkeskolen og angst påvirket min Identitet, så jeg har været rodløs i mange år, uden retning i mit liv.

Som ildsjæl har min nysgerrighed og søgen efter, at ændre mit liv og min historie betydet jeg har opbygget mange års praktisk erfaring i stress.

Da jeg trådte ind i den alternative branche fandt jeg nye veje, men savnede dybde og forståelse af stress, chok og traumebehandling. Min passion, begejstring og entusiasme for, at sætte mig selv fri fra fortiden og åbne for fremtiden har betydet, at jeg har udviklet et stærkt unikt stresskoncept™.

Da jeg fik brystkræft, væltede hele min verden og mit liv gik itu, så jeg landede i en chok- og traumetilstand, der medførte stress over længere tid. I dag har jeg generobret mig liv og er klar til at dele al min viden gennem 35 år.

Er du klar til, at åbne for en ny holistisk kærlig verden med et unikt stresskoncept™ som skaber ekstraordinære resultater for dig selv og dine kunder?

Du bliver specialist i nervesystemet og hvordan kroppen afslører følgende symptomer:

$

Manglede kontakt til sig selv og sin krop

$

Livet føles som en kamp og ren overlevelse

$

Tankemylder

$

Smerter i kroppen

$

Urolig nattesøvn og hedeture

$

Træthed om morgenen

$

Tab af koncentrationsevnen

$

Væskeophobninger og øget vægt

$

Fysiske begrænsninger samt mentalt træthed og udmattelse

$

Ophobede følelser, som ikke er håndteret gennem livet, som er fortrængt, gemt eller fornægtet

Når du er uddannet TBZ™ stressterapeut kan du skabe ekstraordinære resultater for dig selv og dine kunder med et unikt stresskoncept™

Når der er ro på nervesystemet, så arbejder kroppen og sindet optimalt og du oplever:

$

Dyb kontakt til dig selv og din krop

$

Rolig afslappet vejrtrækning

$

Forbedret iltning og klarhed i hjernen

$

Dyb nattesøvn

$

Afslapende muskler

$

Indre styrke og vitalitet

$

Friskhed om morgnen og mentalt overskud

$

God koncentrationevne

$

God fordøjelse og forbrænding

$

Naturlig balance i hormonerne og fysisk overskud

$

Følelser som glæde, overskud og begestring

Kom med på en unik selvhelbredsrejse og oplev forvandlingen af dit liv – Vælg min TBZ™-uddannelse som stress-terapeut, baseret på min personlige transformation fra krise til styrke

A

Du vil aldrig kunne bryde fri fra fortiden, når du stadig bærer rundt på ubevidste og uløste følelser som sorg, svigt, skam, skyld, bitterhed, vrede og frygt. Dit nervesystem vil fortsætte med at holde dig fanget, og dine skyggeknapper vil styre dit liv uden at du er bevidst om det. Derfor er det tid til at trykke på RESET-knappen!

A

Jeg har personligt befriet mig selv fra barndommens chok og traumer og har skabt en ny vej for mit liv. Jeg har formået at hele sårerne fra fortiden og omprogrammere mit nervesystem, mine følelser, mine tanker og mine handlinger.

A

Du kan gøre præcis det samme med mit stresskoncept. Lær mine sikre trin, der vil sætte dig fri fra fortiden og åbne op for en ny fremtid med sundhed, glæde, energi og mental styrke.

Transformér dit liv, bliv en inspirerende TBZ™ stressterapeut og skab forandringer i sundhedsbevægelsen nu og i fremtiden

Skab dit drømmeliv og elsk det, mens du hjælper andre skønne kvinder som TBZ™ stressterapeut. Ønsker du at tage skridtet videre kan du blive uddannet som RESET Livsstilsmentor.