TBZ™ stressterapeut uddannelse

Lær et unikt stresskoncept™ baseret på kinesisk medicin med  TBZ-akupunktur™, mentaltræning og livsforvandlende træningsterapi.

Der er brug for TBZ™ stressterapeuter, som forstår de dybe sammenhænge mellen krop, sind og sjæl når vi rammes af chok, traumer og stress. Lær hvordan livet generobres med fornyet indre styrke, vitalitet og forvandler det biologiske ur.

 TBZ™ stressterapeut uddannelse

Lær et unikt stresskoncept™. Baseret på kinesisk medicin med  TBZ-akupunktur™, mentaltræning og livsforvandlende træningsterapi.

Der er brug for TBZ™ stressterapeuter, som forstår de dybe sammenhænge mellen krop, sind og sjæl når vi rammes af chok, traumer og stress. Lær hvordan livet generobres med fornyet indre styrke, vitalitet og forvandler det biologiske ur.

 Skab ekstraordinære resultater for dig selv og dine klienter med et unikt  stresskoncept™

Jeg har samlet 35 års erfaring og viden til denne livsforvandlende stressterapeut uddannelse. Lær, hvordan du nulstiller nervesystemet, forbedre hjernes kemi og genstarter det biologiske ur.

Opnå personlig og professionel udvikling med nærvær, forståelse og fordybelse i stress. Lær, at skabe ro, indre tryghed og nye veje i nervesystemet, hjernen og underbevidstheden.

Du behøver ikke være alternativ behandler, coach, psykolog, personlig træner eller fysioterapeut for at tage denne uddannelse som stressterapeut.

Det er en fordel, hvis du er 35+ og vil lære hvordan stress påvirket den kvindelig menstruationscyklus både før, i og efter overgangsalderen. Og hvordan gamle chok og traumer fastholder kroppen i en kronisk stresstilstand.

BLIV SPECIALIST I STRESS, CHOK OG TRAUMER

R

Vil du lære, at læse hvordan kroppen afslører når nervesystemet er fanget af stress, chok og traumer? 

R

Kunne du tænke dig, at lære hvordan du skaber livsforvandlende resultater med et unikt stresskoncept™ baseret på kroppens hemmelige sprog, kinesisk medicin og moderne psykologi?

R

Drømmer du om, at gøre en forskel i verden med et stærkt stresskoncept™ med holistisk og kærlig omsorg for krop, sind og sjæl? Så læs endelig videre.

Som TBZ™ stressterapeut lærer du at skifte kanal i nervesystemet med TBZ akupunktur™. Når der er ro kan kroppen heale og genvinde sin naturlige balance

Stress - Total Bodyzone

Stress kan du ikke snakke dig fra. Stress sidder som bylder og sår i kroppen. Det samme gør chok og traumer. Du kan hjælpe kroppen af med stress og forløse nervesystemet med TBZ Akupunktur™, som er den hurtigste genvej til, at skabe balance og harmoni i nervesystemet.

Når der skabes RO i nervesystemet, bliver der ro i både krop, sind og sjæl, så  velværehormonerne og lykkehormoner kan vende tilbage.

Når der er ro på nervesystemet oplever du en dyb transformation i nervesystemet. Friheden i hjernen vender tilbage. Din kropsholdning og tankegang ændres. Du får adgang til nye handlemuligheder med en stressfri krop og et klart vågent sind.

Som TBZ™ stressterapeut og specialist i stresshåndtering bliver du uddannet i mit unikke stresskoncept™ og kan skabe indre og ydre livsforvandlende resultater

Du bliver ikke blot en stresscoach, som vejleder og rådgiver om stress. Du lærer at behandle stress og gennemskue årsagerne, som bunder i chok, traumer, livskriser og triste oplevelser i livet, hvor kroppen har sat alle sine forsvarsmekanismer op som et beskyttende panser.

Når stress ikke håndteres bevidst, så håndterer kroppen al stress for os. Fordi kroppen er designet til at hjælpe 100% ALTID. Det medfører følelser som ensomhed, utilstrækkelighed, usikkerhed, uro, manglede selvværd. Og døren til hjertet, hvor de skønne følelser bor, lukkes mere og mere.

Når vi ikke kan håndtere vores følelser, så begynder vi at flygte fra dem og kommer blot længere og længere væk fra os selv og den ro, nærvær og fred vi ønsker i livet.

Kroppen afslører ALT.

Du bliver specialist i, at aflæse hvordan gemte, glemte og fortrængte følelser er skabt tidligt i livet. Du lærer, hvordan det ubevidste sind påvirker nervesystemet, kroppens fysiologiske tilstand og sundhed.

Du bliver specialist i at aflæse kroppens sprog og hvordan undertrykte følelser fyrer nervesystemet op og hvordan stress, traumer og chok viser sig i kroppen og fastholder nervesystemet i en kamp, flugt eller frys tilstand.

Som TBZ™ stressterapeut åbner du døren til en kærlig verden med nærvær, omsorg og forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl 

Det er en intensiv uddannelse, hvor du lærer enkle effektive strategier og behandlingsteknikker. Du lærer:

Hvordan kroppen husker hele livet og hvordan kroppen håndterer chok, traumer og stress, når du ikke selv kan tackle det.

Hvordan kroppen sladrer om chok, traumer og stress i nervesystemet og lukker porten til det dynamiske åndedræt. Hvordan du med TBZ akupunktur™ nulstiller nervesystemet, så åndedrættets magisk kraft aktiveres og kroppen kan genstarte sin healingsproces.

Hvordan du med kropsterapi, åndedrætsterapi og træningsterapi beroliger nervesystemet og får kroppen til at slippe gammel stress, træthed og udmattelse.

Hvordan du med mentaltræning påvirker kroppen og sindet, så energien, glæde, harmonien, lykken og overskuddet vender tilbage som en skøn strøm af indre ro og fred.

Hvordan du med et unikt stresskoncept™ kan skabe transformation og ekstraordinære resultater for dine kunder.

Du lærer at skabe ægte dyb indre transformation og gøre en unik forandring og forvandling,.Du lære, at hjælpe kvinder med et stressfrit liv både før, i  og efter overgangsalderen. 

TBZ™ stressterapeut, er en praktisk uddannelse og personlig transformationsrejse. Du åbner din bevidsthed omkring dig selv og lærer dig selv at kende som aldrig før

Du selv skal mærke og føle hvordan TBZ-akupunktur™, mentaltræning og træningsterapi virker på dig.
Den bedste læring er at mærke, føle og sanse dig selv, når du skal åbne porten til livsforvandlende resultater for andre.

Nærvær, ro og tid til dig selv er den mest effektive lærings-  og udviklingsproces. Derfor er min uddannelse kun med FOKUS PÅ DIG. Det  sikrer dig en personlig dyb transformationsrejse.

Kom i gang når det passer dig.

Sammen laver vi det bedste uddannelsesforløb, som sikrer du bliver en af Danmarks bedste TBZ™ stressterapeuter.

Ikke hvem som helst underviser dig

Mit navn er Susanne Jensen og jeg er total kropsnørd. Gennem 35 år har jeg viet mit liv til træning, kinesisk medicin og kroppens hemmelige sprog.

Jeg har selv levet med et stresset nervesystem det meste af mit liv, som har betydet jeg landede i overgangsalderen med stress, træthed og udmattelse. Heldigvis blev det livets største gave til mig, så jeg fik min ungdommelig energi på toppen og gav alle overgangsalderens symptomer baghjul.

Min barndom har været præget af mange chok og traumer, som har gjort mig til en sårbar kriger det meste af livet.
Som skyggebarn har tilpasning, flinkeskolen og angst påvirket min Identitet, så jeg har været rodløs i mange år, uden retning i mit liv.

Som ildsjæl har min nysgerrighed og søgen efter, at ændre mit liv og min historie betydet jeg har opbygget mange års praktisk erfaring i stress.

Da jeg trådte ind i den alternative branche fandt jeg nye veje, men savnede dybde og forståelse af stress, chok og traumebehandling. Min passion, begejstring og entusiasme for, at sætte mig selv fri fra fortiden og åbne for fremtiden har betydet, at jeg har udviklet et stærkt unikt stresskoncept™.

Da jeg fik brystkræft, væltede hele min verden og mit liv gik itu, så jeg landede i en chok- og traumetilstand, der medførte stress over længere tid. I dag har jeg generobret mig liv og er klar til at dele al min viden gennem 35 år.

Er du klar til, at åbne for en ny holistisk kærlig verden med et unikt stresskoncept™ som skaber ekstraordinære resultater for dig selv og dine kunder?

Du bliver specialist i nervesystemet og hvordan kroppen afslører følgende symptomer:

$

Manglede kontakt til sig selv og sin krop

$

Livet føles som en kamp og ren overlevelse

$

Tankemylder

$

Smerter i kroppen

$

Urolig nattesøvn og hedeture

$

Træthed om morgenen

$

Tab af koncentrationsevnen

$

Væskeophobninger og øget vægt

$

Fysiske begrænsninger samt mentalt træthed og udmattelse

$

Ophobede følelser, som ikke er håndteret gennem livet, som er fortrængt, gemt eller fornægtet

Når du er uddannet TBZ™ stressterapeut kan du skabe ekstraordinære resultater for dig selv og dine kunder med et unikt stresskoncept™

Når der er ro på nervesystemet, så arbejder kroppen og sindet optimalt og du oplever:

$

Dyb kontakt til dig selv og din krop

$

Rolig afslappet vejrtrækning

$

Forbedret iltning og klarhed i hjernen

$

Dyb nattesøvn

$

Afslapende muskler

$

Indre styrke og vitalitet

$

Friskhed om morgnen og mentalt overskud

$

God koncentrationevne

$

God fordøjelse og forbrænding

$

Naturlig balance i hormonerne og fysisk overskud

$

Følelser som glæde, overskud og begestring

Vil du tage et skridt videre kan du blive uddannet RESET Livsstilsmentor

Skab dit drømmeliv og en business du elsker som RESET Livsstilsmentor og gør en forskel for dig selv og andre skønne kvinder.