Akupunktur i Odense til fysiske og psykiske spændinger. Opnå mere frihed, energi og glæde i livet 

 

TBZ akupunktur™ er blid holistisk kropsterapi med fokus på dig

 

 

Akupunktør og zoneterapeut i Odense med over 20 års erfaring

Savner du også at være mere fri i både krop og sind, så du kan udfolde dig som den du er? Med akupunktur i Odense giver du din krop en naturlig hjælpende hånd

Når vi lander midt i livet, så dukker der meget op i vores krop, fordi kroppen bliver mere følsom overfor vores tidligere oplevelser i livet.

Fortiden indhenter os, så gammel stress, chok og traumer bliver aktiveret på en ny måde, hvis vi ikke har fået dem behandlet.

Kombineret med alt det som sker i vores kvindekrop i overgangsalderen kan det følelse som om vi rammer en mur.

Alle overgangsalderens symptomer kan blive forstærket og det kan føles håbløst overhovedet, at slippe fri af trætheden, dårlig søvn, overvægten og hedeturene.

Med akupunktur kan du give din krop en hjælpende hånd. Her er der fokus på at finde roden til, at din krop kommer i alarmberedskab og gør dit nervesystem overaktivt.

Den tikkende bombe af usynlig stress i dit nervesystem er oftes årsagen til, at alle dine symptomer forstærkes.

Slip fortidens spor og kom på toppen fysisk,  psykiske og mentalt, så du får mere glæde, energi og overskud til at nyde livet

Din genvej til bedre sundhed, velære, glæde og fysisk og mentalt overskud

Z

Giv slip på uforløste følelser, tanker og spor i dit nervesystem. Kom på toppen fysisk, psykisk og mentalt.

Z

Din krop gemmer på gamle oplevelser, som stress, chok og traumer – Forløs dig selv og giv slip på dybe spor i dit nervesystem. 

Z

Slip, stress, træt, tung og drænende energi, som tapper din glæde og dit overskud.

Z

Forløs dig selv fra fysiske og mentale blokeringer, som nedsætter din livskvalitet og dine fysiske udfoldelsesmuligheder

TBZ akupunktur™, inderholder flere behandlerteknikker og coaching

For dig som vil være på toppen fysisk og mentalt, så du får bedre livskvalitet

Din genvej til et sundt helbred og fysisk, psykisk mental frihed

Med over 20 års erfaring som alternativ behandler er min værktøjskasse stor. Posturologi er en fremragende teknik, som på få sekunder retter din kropsholdning, med øre-akupunktur. Jeg spotter lynhurtigt dine ubalancer, som du slet ikke er bevidst om.

Her er den kinesiske filosofi i centrum med fokus på krop, sind og sjæl og jeg bruger min store værkstøjskasse og viden til at sætte ind hvor din krop skriger på hjælp.

Her finder jeg årsagen til dine symptomer og ubalancer og ikke blot dine symptomer.

TBZ akupunktur indeholder, bodyscanning, kropsanalyse, behandling og coaching. 

Akupunktur Odense med posturologi

Posturologiske skævheder øger kroppens stressniveau, og skævhederne skyldes problemer fra kæbe, øjne, indre øre eller din fødder som medføre kroppens stilling bliver forskudt i forhold til din ligevægt, balance og stabilitet i oprejst stilling.

Føl dig i trygge og professionelle hænder. Jeg har stor empati, forståelse og omsorg for dig og din krop. Jeg har selv været udfordret flere gange i mit liv.

Personligt har jeg selv oplevet mange chok og haft en traumatisk barndom, som påvirkede mit liv, da jeg landende i overgangsalderen.

Jeg er selv sluppen fri af stress, gamle chok og traumer og fortidens spor, så jeg er på toppen af livet, selvom jeg er i overgangsalderen. . 

Kom på toppen fysisk, psykisk og mentalt, få mere frihed, velvære og livskvalitet

Sæt kroppen fri og sæt dig selv fri

I

Behandlingerne, indeholder præcis det din krop har brug for, så du kan optimere dig selv og dit fysiske og mentale overskud.

I

På vej mod et nyt liv med coaching, som hjælper dig i mål med dine drømmer og ønsker.

I

Drømmer du om, at slippe fri af stress, leve sundere eller få nye træningsvaner, så kræver det nye rutiner og vaner i din hverdag.

I

Intet ændre sig uden du handler, så en vigtig del af forløbet er, at du tager action og optimere de steder i dit liv, som hjælper dig med at få et sundere bedre liv, både fysisk og mentalt.

Har du brug for en uforpligtende samtale?

Kontakt mig på 29260956