Slip fri af stress, træthed og overvægt med en hjælpende og kærlig behandling for krop, sind og sjæl

 

TBZ akupunktur™ hjælper dig fri af fysiske, psykiske og mentale blokringer

 

Få bedre sundhed, velvære, energi  og livskvalitet

 

TBZ akupunktur™ hjælper din krop fri af fysiske, psykiske og mentale overbelastninger, så du genvinder din styrke og handlekraft

Opnå bedre sundhed, velvære, energi og livskvalitet med holistisk kropsterapi for krop, sind og sjæl.

 

Livet sætter sine spor i kroppen og kan få dig ud af kurs, måske helt uden du har opdaget, hvor slemt det har været undervejs. Pludselig kan din krop begynde, at larme med symptomer som plager dig og forringer dit liv.

DERFOR plager din krop dig med symptomer og ubehag.

Når livet rammer os, når vi bliver usikre og bange, bekymret eller føler vrede så reagere kroppen lynhurtig og sætter sine forsvarsmekanismer i spil, som en helt naturlig proces for, at beskytte dig alt hvad den kan.

Kroppen er faktisk din bedste ven og forsøger at hjælpe dig med sine egene helbredende kræfter.

Men vi kan miste kursen og køre vores krop mere og mere i sænk og ubalance, når vi gentagende gange ikke får stoppet op og lytter til kroppens signaler. Når vi bliver ved og ved med, at presse kroppen til mere end den er bygget til, så opstå problemerne og din krop skriger på pause og hjælp.

Kroppen bliver ved med at plage dig med symptomer som stress, overvægt, hormonkaos, fordøjelseproblemer, urolig søvn, unormal svedproduktioner eller smerter i muskler og led indtil du hjælper den med at finde sin naturlig balance igen.

Alle symptomer er ubalancer – men roden og årsagen sidder typisk et helt andet sted.

Derfor finder jeg RODEN, altså årsagen til din krop plager dig med triste og kedelige symptomer, som gør du mister din energi, dit velvære og forringer din livskvalitet.

Kom på toppen fysisk,  psykiske og mentalt, så du får mere glæde, energi og overskud til at nyde livet

Din genvej til bedre sundhed, velære, glæde og fysisk og mentalt overskud

Z

Giv slip på uforløste følelser, tanker og spor i dit nervesystem. Kom på toppen fysisk, psykisk og mentalt.

Z

Din krop gemmer på gamle oplevelser, som stress, chok og traumer – Forløs dig selv og giv slip på dybe spor i dit nervesystem. 

Z

Slip, stress, træt, tung og drænende energi, som tapper din glæde og dit overskud.

Z

Forløs dig selv fra fysiske og mentale blokeringer, som nedsætter din livskvalitet og dine fysiske udfoldelsesmuligheder

TBZ akupunktur™, inderholder flere behandlerteknikker og coaching

For dig som vil være på toppen fysisk og mentalt, så du får bedre livskvalitet

Din genvej til et sundt helbred og fysisk, psykisk mental frihed

Med over 20 års erfaring som alternativ behandler er min værktøjskasse stor. Posturologi er en fremragende teknik, som på få sekunder retter din kropsholdning, med øre-akupunktur. Jeg spotter lynhurtigt dine ubalancer, som du slet ikke er bevidst om.

Her er den kinesiske filosofi i centrum med fokus på krop, sind og sjæl og jeg bruger min store værkstøjskasse og viden til at sætte ind hvor din krop skriger på hjælp.

Her finder jeg årsagen til dine symptomer og ubalancer og ikke blot dine symptomer.

TBZ akupunktur indeholder, bodyscanning, kropsanalyse, behandling og coaching. 

Varighed 2 timer.

Akupunktur Odense med posturologi

Posturologiske skævheder øger kroppens stressniveau, og skævhederne skyldes problemer fra kæbe, øjne, indre øre eller din fødder som medføre kroppens stilling bliver forskudt i forhold til din ligevægt, balance og stabilitet i oprejst stilling.

Føl dig i trygge og professionelle hænder. Jeg har stor empati, forståelse og omsorg for dig og din krop. Jeg har selv været udfordret flere gange i mit liv hvor jeg har haft brug for hjælp.

Kom på toppen fysisk, psykisk og mentalt, få mere frihed, velvære og livskvalitet

Sæt kroppen fri og sæt dig selv fri

I

Behandlingerne, indeholder præcis det din krop har brug for, så du kan optimere dig selv og dit fysiske og mentale overskud.

I

På vej mod et nyt liv med coaching, som hjælper dig i mål med dine drømmer og ønsker.

I

Drømmer du om, at slippe fri af stress, leve sundere eller få nye træningsvaner, så kræver det nye rutiner og vaner i din hverdag.

I

Intet ændre sig uden du handler, så en vigtig del af forløbet er, at du tager action og optimere de steder i dit liv, som hjælper dig med at få et sundere bedre liv, både fysisk og mentalt.

1 x TBZ akupunktur og coaching

Din investering 2499 kr.

4 x TBZ akupunktur og coachingforløb

Din investering 8.499 kr.