TBZ akupunktur™ RESET dit nervesystem og dine 5 power organer. Få ny energi, overskud og vitalitet til krop og psyke

 

Over 25 års erfaring i Kinesisk Medicin. Founder af TBZ akupunktur™ som er baseret på THE POWER ORGANS RESET™ – TBZ akupunktur™ er din direkte vej til en sund, vital og levende krop og mental klarhed.

 TBZ akupunktur™ i Odense er din direkte vej til en sund, vital og levende krop og mental skarphed. TBZ akupunktur™ er kropsterapi for krop og psyke baseret på “THE POWER ORGANS RESET”

“TBZ akupunktur™ kan hjælpe dig med, at slippe fri af stress, traumer, chok, sorg, træthed, smerter, hedeture og give dig et sundt naturligt vægttab. Du forbedre din sundhedstilstand i både krop og psyke, så du sætter kurs mod livet, frem for at overleve det.

Kroppen lyver aldrig – Kroppen fortæller hele din livshistorie

A
Din krop fortæller en historie. Kroppen sladre om din psyke og omvendt. Med akupunktur får du en opgradering af både krop og psyke.
A
Når vi lander midt i livet, så dukker der meget op i vores krop, fordi kroppen bliver mere følsom overfor vores tidligere oplevelser i livet.
A
Fortiden indhenter os, så gammel stress, chok og traumer bliver aktiveret på en ny måde, hvis vi ikke har fået dem behandlet. Kombineret med alt det som sker i vores kvindekrop i overgangsalderen kan det følelse som om vi rammer en mur.
A
Alle overgangsalderens symptomer kan blive forstærket og det kan føles håbløst overhovedet, at slippe fri af stressen, trætheden, dårlig søvn, overvægten og hedeturene.
A
Med akupunktur kan du give din krop en hjælpende hånd. Her er der fokus på at finde roden til, at din krop kommer i alarmberedskab og gør dit nervesystem overaktivt.

Den tikkende bombe af usynlig stress i dit nervesystem er oftes årsagen til, at alle dine symptomer forstærkes og QI bliver blokeret og går i stå.

Mit hjerte banker for Kinesisk Medicin. Akupunktur er en af grundstenene i (TCM), som går mere en 4.000 år tilbage i tiden. Jeg har fornyet og omsat kinesisk medicin til moderne tid. Både min TBZ akupunktur™, mit træningsprogram og livsstilsprogram RESET har jeg udviklet efter kinesisk tangegang (TCM). Og jeg har skrevet en bog, omkring stress, træthed og vægttab, som er baseret på Kinesisk Medicin omsat til vestlig viden og forståelse af krop, sind og sjæl.

Min TBZ akupunktur™ er RESET af dit nervesystem, healing, genoplivning og fornyelse af din krops naturlige ressoucer, så du sikrer dig en sund, vital, levende krop og mental skarphed

Bliv set som den skønne unikke kvinde du er og de udfordringer livet har givet dig. Jeg har stor empati og omsorg for kroppen og hjælper dig med, at genoplive dig selv på ny.

Du får en sundere, slankere krop og optimere din krops sundhedstilstand, så du kommer på toppen fysisk, psykisk og mentalt.

Z

Med TBZ akupunktur™ giver du slip på uforløste følelser, tanker og spor i dit nervesystem, så du genvinder din energi og dit mentale overskud.

Z

Din krop gemmer på gamle oplevelser, som stress, chok og traumer – Med behandling bliver dine blokeringer og stagnationer forløst, ved at aktivere QI og sætte dit flow af energi i bevægelse. Du kommer i bevægelse ved at slippe og forløse dybe spor i dit nervesystem.

Z

Når du slipper stress, træt, tung og drænende energi, genvinder du din energi og forbedre din livskvalitet markant.

Z

Du får nye udfoldelses muligheder når du forløser dig selv fra fysiske og mentale blokeringer, som tapper din livskraft.

TBZ akupunktur™, inderholder flere behandlerteknikker og coaching

Min akupunktur-behandling er for dig som vil slippe stress, træthed og overvægt, så du kommer på toppen fysisk og mentalt.

Du giver din krop og dig selv en hjælpende hånd, så du forbedre din livskvalitet. Du mærker hurtigt en forandring, når kroppen ligger sine forsvarsmekanismer ned. Du får klarhed, energi og overskud til at takle din livssituation.

Med 25 års erfaring som alternativ behandler i Odense er min værktøjskasse stor. Netop derfor har jeg udviklet min egen behandling TBZ akupunktur™.

Posturologi er en fremragende teknik, som på få sekunder påvirker dit nervesystem fra kamp/flugt til ro/tillid. Din kropsholdning forbedres og din krop begynder, at heale sig selv helt naturligt.

Her er den kinesiske filosofi i centrum med fokus på krop, sind og sjæl. Jeg bruger min store værkstøjskasse og viden til, at sætte ind hvor din krop skriger på hjælp.

Her finder jeg årsagen til dine symptomer og ubalancer og ikke blot dine symptomer.

TBZ akupunktur™ indeholder: Bodyscanning, kropsanalyse, behandling og coaching. 

Akupunktur Odense med posturologi

Posturologiske skævheder øger kroppens stressniveau, og skævhederne skyldes problemer fra kæbe, øjne, indre øre eller din fødder som medføre kroppens stilling bliver forskudt i forhold til din ligevægt, balance og stabilitet i oprejst stilling.

Føl dig i trygge og professionelle hænder. Jeg har stor empati, forståelse og omsorg for dig og din krop. Jeg har selv været udfordret flere gange i mit liv.

Personligt har jeg selv oplevet mange chok og haft en traumatisk barndom, som påvirkede mit liv, da jeg landende i overgangsalderen.

Jeg har både mærket stress, træthed og overvægt da jeg ramte overgangsalderen. I forbindelse med brystkræft har jeg tilmed mærket, chok, frygt, vrede, sorg og tristhed over at miste mig selv, livet og min indentitet. 

Min akupunktur-behandling her i Odense hjælper dig med at slippe, stress, træthed eller overvægt, så du kan føle dig fri i krop og sind

, Sæt kroppen fri og sæt dig selv fri. – Få overskud og glæde til livet og din livsstilsrejse.

I

Behandlingerne, indeholder præcis det din krop har brug for, så du kan optimere dig selv og dit fysiske og mentale overskud.

I

Intet ændre sig uden du handler, så en vigtig del af forløbet er, at du tager action og optimere de steder i dit liv, som hjælper dig med at få et sundere bedre liv, både fysisk og mentalt.

I

Med coaching bliver du guidet i, at samarbejde med din krop. Du får indsigt, viden, frihed og handlekraft til at komme fremad og videre på din livsrejse.