TBZ akupunktur™
er livsforvandlende kropsterapi 1:1 forløb

Er der en gnist i dig som længes efter, at blive genstartet og udfolde livet?

Med TBZ akupunktur™ trykker du på RESET af dit nervesystem og får ny energi, overskud og vitalitet til krop og psyke

RESET dit nervesystem og genstart din krop, dig selv og dit liv

Velkommen til min sundhedsoase i Odense, hvor jeg hjælper kvinder fra livskrise til livskraft med TBZ akupunktur™. Jeg er MASTER OF BODY, MIND AND SOUL TERAPI AND TRANING™ med over 25 års erfaring i Kinesisk Medicin. Mit navn er Susanne Jensen og jeg er founder af TBZ akupunktur™, som er livsforvandlende kærlig kropsterapi for krop, sind og sjæl.

Er du klar til, at skrue op for din egenomsorg og selvforkælelse, så din krop og psyke kommer i topform og din sjæl kan lyse dig op indefra?

Vil du have nye kærlige omsorgsfulde briller på dig selv, så du kan forstå alle smerter, ubehag, træthed, udmattelse eller overvægt handler om, at din krop er gået i stå og du er gået i stå.

Lad mig hjælpe dig med, at genstarte din krop, så du kan slippe al stress, træthed og udmattelse og sætte kurs mod den kvinde du længes efter og drømmer om at være – Hun længes også efter dig!

RESET dit nervesystem og genstart din krop, dig selv og dit liv

TBZ akupunktur™ er RESET af dit nervesystem, healing, genoplivning og fornyelse af din krops naturlige ressoucer, så du opnår en sund vital levende krop og mentalt overskud.

Føler du ømhed eller ubehag? Måske generer din ryg, nakke eller fødder dig.

Føler du dig stresset træt eller udmattet?

Længtes du efter at udfolde livet, men mangler du energi og overskud eller er du fysisk begræset?

Har du svært ved, at sove, tabe dig eller er du plaget af hedeture?

Så lad mig fortælle dig, at din krop skriger efter kærlig omsorg og skriger efter du skal trykke på RESET.

Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 2 år efter
Skyd genvej til en sundere slankere krop

Med TBZ akupunktur™ giver du slip på smerter, ubehag og uforløste følelser, tanker og spor i dit nervesystem. Du får mere ro, mere energi, glæde og mentalt overskud.

Når du slipper stress, træt, tung og drænende energi, genvinder du din livskraft og får din krop til, at arbejde for dig, frem for mod dig.

Du får nye udfoldelses muligheder når du forløser dig selv fra fysiske og mentale blokeringer, som tapper din livskraft, smidighed og dit mentale overskud.

RESET dit nervesystem og genstart din krop, dig selv og dit liv

TBZ akupunktur™ i Odense er kropsterapi som genstarter din krop, dig og dit liv.

Din krop er din livshistorie og sladrer om din fysiske og psykiske tilstand. Med kærlig omsorg og nærvær til dig selv, kan du slippe fortidens tunge spor af stress, træthed og udmattelse.

Er du klar til, at trykke på RESET og genstarte kroppens naturlige powerfulde ressoucer, så du får din livsgnist, livsglæde og livskraft tilbage?

Stress og topmave
Akupunktur til vægttab Odense

RESET dit nervesystem og genstart din krop, dig selv og dit liv

TBZ akupunktur™ er baseret på nervesystemet, som på få sekunder påvirker dit nervesystem fra kamp/flugt til ro/tillid. Din kropsholdning forbedres og din krop begynder, at heale sig selv helt naturligt.

TBZ akupunktur™ indeholder: Bodyscanning, kropsanalyse, behandling og coaching. 

Jeg er MASTER i overgangsalderens forandringer og har 35 års visdom og erfaring i træning, kroppens hemmelige sprog og kinesisk medicin.

Overgangsalderen åbner porten til en ny begyndelse i livet. Når du anerkender din sårbarhed og overgiver dig til det din krop har brug for og skriger efter.

Med kærlig omsorg og nærvær til din krop, dig og dit liv viser jeg dig vejen til at samarbejde med din krop, frem for at modarbejde den.

Få din krop til, at arbejde for dig, så du kan mærker friheden, lykken, glæden og livskraften spire i dig igen, som en magisk indre livskraft.

Er du klar til en frisk start på livet med kærlig omsorg og nærvær til din krop og dig selv?

Ring +45 29260956

Send en mail med dit telefonnummer, så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak.