Susanne Jensen – kvinden bag Total Bodyzone

MASTER i overgangsalderens forandringer, livsstilsterapeut, træningsspecialist, forfatter, foredragsholder og uddannelsesleder.

35 års visdom og erfaring i træning, kroppens hemmelige sprog og kinesisk medicin gør, at jeg har taget kvantespring i mit liv og forenet barndommens traumer med overgangsalderens forandringer. Overgangsalderen åbner porten til en ny begyndelse i livet. Når du anerkender din sårbarhed og overgiver dig til “Mamma Nature”, så mærker du friheden, lykken, glæden og livskraften spire i dig som en magisk indre kraft.

I walk the talk

Kroppen husker alt og fortæller hele din livshistorie. I overgangsalderen kan du ikke vende ryggen til fortidens blodige sår og de hormonelle forandringer gør dig til “En Sårbar Kriger”, hvis du ikke trykker på RESET.

Min livsrejse har betydet, at jeg ubevidst har været ” En Sårbar Kriger” det meste af livet. Min bagage har vært tung og fyldt med chok, barndomstraumer og stress. Tidligt har jeg lært, at klare mig selv og været skyggebarn.

Da jeg ramte overgangsalderen væltede hele min verden og det føltes som kontroltab af hele mit liv. Min krop kunne ikke rumme mere. Alt det gemte, glemte og fortrængte, som kroppen husker ville op til overfalden. Det har betydet, at jeg både har haft stress, depression og brystkræft.

Som kropsnørd og MASTER i overgangsalderens forandringer har jeg selv taget kvantespring og transformeret mit liv. Fra livskrise til livskraft kommer ikke over en nat. Det kræver dybt indre arbejde indefra og ud som mærkes i krop, sind og sjæl og jeg forsætter med at gøre det.

Fortiden er fortiden, den kan du ikke ændre. Du kan ændre fremtiden og træffe nye valg som gør dit liv sundt, lykkeligt og harmonisk. De valg du træffer midt i livet kan ændre dit liv for evigt.

Jeg har gjort det, så det er også muligt for dig. Mit livsformål og min mission er, at vise dig hvordan du nulstiller dig selv og dit biologiske ur, så du kan udfolder livet på ny i overgangsalderen.

 Overgivelse til “Mamma Nature” har forvandlet mit liv fra livskrise til livskraft 

“En Sårbar Kriger” har anerkendt sin sårbarhed og forvandlet det til styrke

Det du ikke selv anerkender gør andre helle ikke. At forvandle sårbarhed til styrke kræver du anerkende din sårbarhed, frem for at fornægte, fortrænge eller gemme den.

Mit liv har været præget af meget stress helt fra barndommen, som har sat dybe fodspor i mit nervesystem, medført et sløret sind, et lukket hjerte og en fortabt sjæl.

Overlevelsesstrategien har præget mit liv. I dag har jeg sat mig selv fri fra fortidens tunge greb og lever et rolig fredfyld, harmonisk, lykkeligt og meningsfyldt liv.

Mit fortid har gjort mig til den jeg er. Jeg har stor empati, forståelser og rummelighed over for andre kvinders livshistorie. Gaverne fra fortiden har jeg forenet med alle mine naturlige gaver, talenter og min passion.

I dag har jeg kun fokus på, at sætte kurs mod livet og glæde mig over min frihed og visdom kan hjælpe andre kvinder med, at opnå et sundt, glædesfyldt og energifyldt liv i overgangsalderen.

Det betyder, at jeg uddanner RESET Livsstilsmentorer i hele Danmark og i hele verden efter mit RESET koncept, som er designet til kvinder i overgangsalderen.

Alt i min verden handler om Kinesisk Medicin. Mit hjerte banker for kroppens sprog og træning er mit hjertebarn.

Få drømmevægten for evigt

Bestellerbog, som fortæller dig sandheden om vægttab i overgangsalderen og giver dig genvejene til en sund naturlig overgangsalder.

Det er en sundhedsbibel, som er fyldt med visdom baseret på nervesystemet, kinesisk medicin og det ubevidste sind.

Du får mine genveje et stressfrit, slankere, lettere og mere harmonisk liv.

Genstart dig selv

TBZ™ stressterapeut

RESET Livsstilsmentor 

Fra livskrise til livskraft