Susanne Jensen – kvinden bag Total Bodyzone

Susanne Jensen er online livsstilsekspert og træningsspecialist, med fokus på hele dig og ikke kun din vægt.

Få alle hendes genveje til et lettere, slankere energifyldt liv i overgangsalderen.

Hun er ildsjæl og hendes passion banker fra hendes hjerte. Hendes mission i livet er, at få dig til at være sund, slank og levende, så du kan nyde din overgangsalderen.

Slankementor og træningsspecialist Susanne Jensen

Jeg er en ildsjæl, der er drevet af passion for at hjælpe DIG med, at finde al din vitalitet, styrke og livsenergi frem. Kinesisk medicin er mit hjerteblod og mine livsstilsprogrammer er som kinesisk medicin i moderne udfoldelse. Lad mig hjælpe dig med at tage det svære ud af dit vægttab, og få plads til mere nydelse på alle områder i dit liv.

Jeg elsker kroppens sprog og ved du kan få din krop til at spire af vitalitet og sundhed, når du vælger at samarbejde med den.

Du har alle ressourcer i dig, det handler om at udnytte dem. Min “RESET” livsstilsmodel er baseret på alt det naturlige, som får dig til at opleve du er unik. Mærk livsgnisten indefra, så din livskvalitet forbedres på alle planer.  

MIN mission er at vise dig overgangsalderen er den bedste periode i dit liv. 

Din krop er unik. Den kan trække sig sammen og blive som et lukket land uden saft, vitalitet og power og (næsten) se ud som et træ der har mistet alle sine blade og sin powerfulde udstråling.

Kroppen kan også udfolde sig, så alle energistrømme åbnes og stråler som et træ der folder sig ud – med alle grene, blade, dufte og det smukkeste syn.

 

TRO MIG, jeg har selv mærket min krop har været som et lukket land, hvor alt ild og lidenskab var slukket.

I en periode følte jeg mig som en vissen træt gammel kvinde uden overskud og vitalitet.

Men jeg fandt vejen ud af stress, træthed og overvægt og fik min krop til spire på ny.

Overgangsalderen blev et vendepunkt i mit eget liv. Jeg er 100% på toppen. Med masser af energi og overskud.

Jeg elsker den kinesiske tilgang til kroppen – fordi det virker 100%. Kroppen lyver aldrig og fortæller alt.

Siden jeg tog mit første skridt ind i den alternative branche tilbage i 1998 har jeg arbejdet begejstret og dedikeret med at hjælpe kvinder med vægttab, stress, mere energi og overskud – med kroppen som GPS.

Jeg vil elske at vise dig vej til vægttab, mindre stress, mere energi og overskud når du samarbejder med kroppen frem for at modarbejde den.

Derfor er jeg en ildsjæl, som er drevet af passion for både krop, sind og sjæl

 Jeg har arbejdet med sundhed siden 1987, hvor jeg startede min karriere i fitnessbranchen.

Forinden havde jeg både været overvægtig og plaget af et trist sind, som jeg ikke kunne sætte ord på som 16 årig.

Min vej ind i fitnessbranchen blev et stort vendepunkt i mit liv.

Her opdagede jeg, hvordan jeg kunne forvandle både kroppen og sindet uden at sætte ord på alle mine følelser og tanker, som havde boet i mig i mange år. Jeg blev både sundere og slankere, mens jeg mærkede hvordan mit sind blev mere lyst og venligt. Jeg blev gladere, mere optimistisk og mere tilfreds med mig selv og livet. 

Som 16 årig var jeg naturligvis ikke bevidst om det samspil der er mellem kroppen og sindet, men i dag har jeg den viden, som forklarer alt om min fortid.

Da jeg landende i overgangsalderen med både stress, ekstrem træthed og overvægt, blev motion min redning endnu en gang – Ved at lægge kursen om og tilpasse træningen til min krops tilstand fandt jeg vejen ud af stress, manglende energi og overvægt.

Derfor elsker jeg kroppen og derfor har motion været en naturlig del af mit liv i 30 år.

Z

Kroppen er så intelligent, at den reagerer på hver en tanke, handling og alt det som ligger i din underbevidsthed. Den reagerer også lynhurtigt på træning, så du kan åbne alle dine energistrømme og dermed åbne op for dig selv.

Z

Træning er som medicin og kan både give RO, slanke, forynge, helbrede, styrke, rense og åbne dit sind. Så du bliver mere positiv og glad.

Z

Det er kroppens samspil jeg elsker. Din krops evne til at lukke sig sammen eller folde sig ud, afhænger af alt det du gør, siger eller tænker. Her gør træning en kæmpe forskel og kan påvirke både kroppen, sindet og sjælen altid.

Z

Kroppen er skabt til bevægelse og jeg elsker at se høre, mærke og føle, hvordan du kan påvirke dit helbred og din sundhed med fysisk aktivitet. Du får helt naturligt lyst til at spise sundere. Du får et mere positivt mindset – og bliver en gladere kvinde, der stråler af vitalitet.

Brug din krop som GPS

Ved at bruge kroppen som GPS fandt jeg selv vejen ud af stress og overvægt.

Jeg fandt også tilbage til mit sjælekald. Det blev startskuddet til et helt nyt liv.

KORT SAGT så forandrede overgangsalder mit liv.

Jeg lærte at lytte mere til min egen indre stemme og resultatet blev, at jeg udviklede en slankemodel, som jeg kalder RESET, som jeg også har skrevet bog om.

” Få drømmevægten for evigt” – RESET krop, sind og sjæl midt i livet.

Det er præcis det jeg selv har gjort og udnyttet kroppens powerfulde energi, vitalitet og styrke.

Download min guide med mine 3 hemmeligheder 

Start med dit indre. Så kan du nemmere opnå ydere forandring. Du kan påvirke både vægten, figuren, humøret og din udstråling.

Alt det, der sker inden i dig påvirker dine hormoner i overgangsalderen. I værste fald er der lukket af for din powerfulde energi, styrke og vitalitet.

Hent min guide til vægttab. Kvit og frit.  Du lærer mig at kende – samt min unikke slankemetode, som jeg kalder fremtidens slankemetode.

Sund Livsstil 

Ny livsstil

Personligt forløb

Personlig træning