Susanne Jensen – kvinden bag Total Bodyzone

 Jeg er spirituel livsstilsmentor og træningsspecialist med 30 års visdom og erfaring i kroppens hemmelige sprog. Mit fokus er, at hjælper ambitiøse selvstædige kvinder i overgangsalderen med et sundt, energisk og energifyldt liv med glæde og overskud.

Som kunde hos mig vil du opleve du bliver den bedste version af dig selv. Med min rådgivning og coaching åbner du din bevidsthed og udnytter dine skyggesider, så du kan leve et liv med sundhed, vitalitet og overskud. Selvom du er i overgangsalderen behøves du ikke NØJES.

Skyd genvej med mine 30 års visdom og erfaring i kroppens hemmelige sprog

Jeg er uddannet i Kinesisk Medicin og elsker den kinesiske tilgang til kroppen, fordi det virker 100%. Kroppen lyver aldrig og fortæller alt om dig.

Siden jeg tog mit første skridt ind i den alternative branche tilbage i 1998 har jeg arbejdet begejstret og dedikeret med, at hjælpe kvinder med en sundere, sjovere og bedre livsstil med kroppen som GPS.

Som kropsterapeut, skyggecoach og træningsspecialist har jeg spotlight på, alt det du ikke selv kan se. Det gemte, glemte og fortrængte og dine blind spots, så du kan udnytte alt dit powerfulde potentiale, som ligger i kroppen og venter på at blive forløst.

Vil du også være den bedste version af dit selv og mærke, at når du slipper overvægten og får taljen frem, så kan du lyse fra din inderste kerne, med overskud, energi og vitalitet?

Derfor er jeg en ildsjæl, som er drevet af passion for både krop, sind og sjæl

Jeg har arbejdet med sundhed siden 1987, hvor jeg startede min karriere i fitnessbranchen.

Forinden havde jeg både været overvægtig og plaget af et trist sind, som jeg ikke kunne sætte ord på som 16 årig.

Min vej ind i fitnessbranchen blev et stort vendepunkt i mit liv.

Her opdagede jeg, hvordan jeg kunne forvandle både kroppen og sindet uden at sætte ord på alle mine følelser og tanker, som havde boet i mig i mange år. Jeg blev både sundere og slankere, mens jeg mærkede hvordan mit sind blev mere lyst og venligt. Jeg blev gladere, mere optimistisk og mere tilfreds med mig selv og livet.

Som 16 årig var jeg naturligvis ikke bevidst om det samspil der er mellem kroppen og sindet, men i dag har jeg den viden, som forklarer alt om min fortid.

Da jeg landende i overgangsalderen med både stress, ekstrem træthed og overvægt, blev træning min redning endnu en gang – Ved, at ændre kurs og træningsstrategi fandt jeg vejen  ud af stress, manglende energi og overvægt.

DET betød også, at jeg udviklede et helt ny træningskoncept TBZ – Flow, som er baseret på kinesisk medicin og kroppens unikke visdom.

Derfor elsker jeg kroppen og derfor har træning været en naturlig del af mit liv i over 30 år

Z

Kroppen er så intelligent, at den reagerer på hver en tanke, handling og alt det som ligger i din underbevidsthed. Den reagerer også lynhurtigt på træning, så du kan åbne alle dine energistrømme og dermed åbne op for dig selv.

Z

Træning er som medicin og kan både give RO, slanke, forynge, helbrede, styrke, rense og åbne dit sind. Så du bliver mere positiv og glad.

Z

Det er kroppens samspil jeg elsker. Din krops evne til at lukke sig sammen eller folde sig ud, afhænger af alt det du gør, siger eller tænker. Her gør træning en kæmpe forskel og kan påvirke både kroppen, sindet og sjælen altid.

Z

Kroppen er skabt til bevægelse og jeg elsker at se høre, mærke og føle, hvordan du kan påvirke dit helbred og din sundhed med fysisk aktivitet. Du får helt naturligt lyst til at spise sundere. Du får et mere positivt mindset – og bliver en gladere kvinde, der stråler af vitalitet.

Brug din krop som GPS

Ved at bruge kroppen som GPS fandt jeg selv vejen ud af stress og overvægt.

Jeg fandt også tilbage til mit sjælekald. Det blev startskuddet til et helt nyt liv.

KORT SAGT så forandrede overgangsalder mit liv.

Jeg lærte at lytte mere til min egen indre stemme og resultatet blev, at jeg udviklede en slankemodel, som jeg kalder RESET, som jeg også har skrevet bog om.

” Få drømmevægten for evigt” – RESET krop, sind og sjæl midt i livet.

Det er præcis det jeg selv har gjort og udnyttet kroppens powerfulde energi, vitalitet og styrke.

Download min guide med mine 3 hemmeligheder 

Start med dit indre. Så kan du nemmere opnå ydere forandring. Du kan påvirke både vægten, figuren, humøret og din udstråling.

Alt det, der sker inden i dig påvirker dine hormoner i overgangsalderen. I værste fald er der lukket af for din powerfulde energi, styrke og vitalitet.

Hent min guide til vægttab. Kvit og frit.  Du lærer mig at kende – samt min unikke slankemetode, som jeg kalder fremtidens slankemetode.

Sund Livsstil 

Ny livsstil

Personligt forløb

Personlig træning