Susanne Jensen –  Kvinden bag Total Bodyzone

Selvstændig zoneterapeut og akupunktør i Odense i mere end 20 år samt holdtræner og personlig træner i over 30 år

Jeg elsker kroppen, så simpelt er det – Og ja, jeg er kropsnørd fordi jeg ved, at du kan få din krop til at spire af vitalitet og sundhed når du vælger at samarbejde med den.

Alle symptomer er ubalancer som du kan vinke farvel til, når du forkæler både krop, sind og sjæl helt rigtig.

Din krop er unik og kan trække sig sammen og blive som et lukket land uden saft, vitalitet og power og (næsten) se ud som et træ der har mistet alle sine blade og sin powerfulde udstråling. Men kroppen kan også udfolde sig, så alle energistrømme åbnes og stråler med alt sin vitalitet og styrke, præcis som et træ der folder sig ud med alle sine grene, blade, dufte og det smukkeste syn.

TRO MIG, jeg har selv mærket min krop har været som et lukket land, hvor alt ild og lidenskab var slukket, så jeg følte mig som en vissen træt gammel kvinde uden overskud og vitalitet. Men jeg fandt vejen ud af stress, træthed og overvægt og fik min krop til spire på ny, så overgangsalderen blev et vendepunkt i mit eget liv og jeg er 100% på toppen med masser af energi og overskud igen.

Om Susanne Jensen

Jeg elsker den kinesiske tilgang til kroppen fordi det virker 100% og kroppen lyver aldrig, den fortæller alt.

Siden jeg tog mit første skridt ind i den alternative branche tilbage i 1998 har jeg arbejdet begejstret og dedikeret med, at hjælpe kvinder med vægttab, stress, mere energi og overskud udfra et holistisk menneskesyn og med kroppen som GPS.

Jeg er drevet af passion fra mit hjerte og vil elske at vise dig vejen til vægttab, mindre stress, mere energi og overskud når du samarbejder med kroppen frem for at modarbejde den.

Derfor er jeg en ildsjæl, som er drevet af passion for både krop, sind og sjæl

Mit navn er Susanne Jensen

Jeg har arbejdet med sundhed siden 1987, hvor jeg startede min karriere i fitnessbranchen.

Forinden havde jeg både været overvægtig og plaget af et trist sind, som jeg ikke kunne sætte ord på som 16 årig. Jeg er opvokset på et sygehus og en kirkegård, så min vej ind i fitnessbranchen blev et stort vendepunkt i mit eget liv.

Her opdagede jeg, hvordan jeg kunne forvandle både kroppen og sindet uden at sætte ord på alle mine følelser og tanker, som havde boet i mig i mange år. Jeg blev både sundere og slankere, mens jeg mærkede hvordan mit sind blev mere lyst og venligt, så jeg blev gladere, mere optimistisk og mere tilfreds med mig selv og livet. 

Derfor har jeg kaldt motion min egen medicin altid. Som 16 årige var jeg naturligvis ikke bevidst om det samspil der er mellem kroppen og sindet, men i dag har jeg den viden som forklare alt om min fortid.

Da jeg landende i overgangsalderen med både stress, ekstrem træthed og overvægt blev motion min redning endnu en gang – Ved at ligge kursen om og tilpasse træningen til min krops tilstand fandt jeg vejen ud at stress, manglende energi og sagde farvel til overvægten igen.

Derfor elsker jeg kroppen og derfor har motion været en naturlig del af mit liv i 30 år og derfor bliver jeg ved med, at passe på min krop med motion til den siger helt STOP. 

Derfor elsker jeg kroppen og derfor har motion været en naturlig del af mit liv i 30 år.

Z

Det er kroppens sprog som jeg brænder for. Kroppen er så intelligent, at den reagere på hver en tanke, handling og alt det som ligger i din underbevidsthed. Men den reagere, også lynhurtigt på træning, så du kan åbne alle dine energistrømme og dermed åbne op for dig selv.

Z

Træning er som medicin og kan både give RO, slanke, forynge, heldbrede, styrke, rense og åbne dit sind så du bliver mere positiv og glad.

Z

Det er kroppens samspil jeg elsker. Din krops evne til at lukke sig sammen eller folde sig ud, afhænger af alt det du gør, siger eller tænker. Her gør træning en kæmpe forskel og kan påvirke både kroppen, sindet og sjæle altid.

Z

Kroppen er skabt til bevægelse og jeg elsker at se høre, mærke og føle hvordan du kan påvirke dit heldbred og din sundhed med fysisk aktivitet, så du helt naturligt får lyst til at spise sundere og får et mere positivt mindset som gør dig til en gladere kvinde som stråler af vitalitet.

Derfor elsker jeg kroppen og samspillet mellem krop, sind og sjæl

Ved at bruge kroppen som GPS fandt jeg vejen ud af stress og overvægt, men jeg fandt også tilbage til mit sjælekald igen.

Nemlig min passion for kroppen og det blev startskuddet til et helt nyt liv, hvor jeg både har banet vejen for mig selv og hundredevis af kursister, som har deltaget på mine online vægttabsforløb, fået min akupunktur-behandling, personlig træning eller deltaget på mine træningshold i min lille træningsoase i her i Odense, hvor jeg laver både stressfri yoga, fysisk træning og har udendørstræning i naturen. 

KORT SAGT så forandrede overgangsalder mit liv. 

Det blev et vendepunkt, hvor jeg lærte at lytte mere til min egen indre stemme og resultatet blev jeg udviklede en slankemodel, som jeg kalder RESET, som jeg netop har skrevet en bog omkring.

” Få drømmevægten for evigt” – RESET krop, sind og sjæl midt i livet.

Det er præcis det jeg selv har gjort og udnyttet kroppens powerfulde energi, vitalitet og styrke

Du kan lære mere om mig og mit syn på vægttab med fokus på både krop, sind og sjæl ved at downloade min guide med de 5 sikre trin til vægttab midt i livet.

Som slankementor og livsstilsterapeut har jeg fokus på kroppen, det betyder alt det som sker inden i dig i forhold til det du GØR, TÆNKER OG SIGER og hvordan det påvirker dine hormoner her i overgangsalderen, hvis din sind er forgiftet af negative tanker og kroppen slæber rundt på forgiftede overbelastede organer som lukker af for din powerfulde energi, styke og vitalitet.

Jeg lære dig, at starte med at forandre dit indre så du kan opnå ydere forandring som både ses på vægten, figuren humøret og din udståling.

Ved at hente min guide til vægttab helt kvit og frit kan du bliver klogere på din nye livsfase  og lære mig at kende og min unikke slankemetode, som jeg kalder fremtidens slankemetode.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!