Danmarks førende livsstilsterapeut og mentor uddannelse for kvinder i overgangsalderen

Bliv RESET Livsstilsmentor

MASTER OF BODY, MIND AND SOUL TRANING™

 

Danmarks førende livsstilsterapeut og mentor uddannelse for kvinder i overgangsalderen

 

Bliv RESET Livsstilsmentor

MASTER OF BODY, MIND AND SOUL TRANING™

RESET Livsstilsmentor uddannelsen er både din egen udviklingsbillet, en kropsterapeut og mentor uddannelse med de bedste redskaber og strategier til et sundt liv med vitalitet, glæde og overskud

Kvinder fra 35 år kæmper ofte med et eller flere af overgangsalderens udfordringer, som træthed, udmattelse, smerter, søvnproblemer, hedeture og overvægt.
Der er mangel på kvalificerede livsstilsmentorer, der forstår deres problemer og kan hjælpe dem.
Har du lyst til at være deres livsstilsterapeut og livsstilsmentor?

Vil du hjælpe kvinder igennem deres mest sårbare og sensitive periode i livet med naturlige redskaber, som får dem til, at stråle, udvikle sig og tage nye kvantespring i livet?

Vil du selv gøre det samme?

Har du viljen, så lærer jeg dig, hvordan du designer dit liv og brænder igennem i dit liv og din business.

Hvorfor er der brug for specialviden om kvinders sundhed og overgangsalderen?

Alt for mange kvinder rammer overgangsalderen med en følelse af at slå hovedet ind i en mur. Med følelsessvingninger, svigtende energi og måske endda alvorlig sygdom. Det er ikke noget, vi taler meget om, men alle kvinder jeg har mødt, har flere sårbare udfordringer.

Pointen er, at alle de strategier disse kvinder hidtil har tyet til – slankekure, hård træning eller mental terapi – ofte er uden effekt, når kroppen er på vej ind i en helt ny fase. En fase, som kalder på en helt ny tilgange.

Z

Træthed

Z

Overvægt

Z

Uligevægt i fordøjelsen

Z

Dårlig søvn

Z

Åndenød

Z

Hovedpine

Z

Svimmelhed

Z

Smerter i led eller muskler

Vil du skabe ægte transformation i dig selv og være blandt landets bedste livsstilsterapeuter og mentorer?

I

De fleste livsstilsprogrammer,  træningsprogrammer og slankekure er tilrettelagt, så de passer til en ung krop – En krop med en helt anden livshistorie end kvinder midt i livet møder, når kroppens ændre sig hormonelt og forandres energimæssigt.

I
I den vestlige verden er der ikke mange tilbud til de komplekse udfordringer kvinder møder midt i livet. Og ingen tager højde for kroppens fortid og livshistorie.
I

Masser af kvinder savner tilbud – viden, træning og hjælp – der ikke er målrettet langt yngre kvinder og som ikke tager højde for alle de forandringer der sker i overgangsalderens.

Lev din nye identitet i krop, sind og sjæl, så dit nervesystem og dit hjerte er i harmoni og balance

 

Du kan blive en af de få med speciale i at hjælpe kvinder i overgangsalderen til et liv uden stress, træthed, udmattelse, angst, depression og overvægt. Til et liv med velvære, livsglæde, tilfredshed og lykke.

Du lærer at gennemskue aldersgruppens ofte komplekse symptomer – og hjælpe ved at arbejde på tværs af krop, sind og sjæl. Både som behandler, coach og træner.

Uddannelsesforløbet er tilrettelagt som en form for mesterlære, og du vil mestre både TBZ akupunktur™, kost og hormonsystemet, samt coaching. Og så vil du få indsigt i, hvordan de kinesiske teknikker og videnskab inden for energi kan bruges til behandling af krop og sind.

Men forløbet er ikke kun faglig viden – det er også din egen udviklingsbillet. Vi kan ikke hjælpe andre, hvis vi ikke selv har gået vejen.

Derfor er der indlagt masser af behandling, træning og coaching under uddannelsen. Der er lige så meget fokus på DIG og din trivsel, som på dine kompetencer som behandler og livsstilsmentor.

35 års erfaring bag ny livsstilsmentor-uddannelse

Udnyt kinesisk visdom og skab frihed, livskraft, livsglæde og handlekraft.

Efter mere end 35 år med tusindvis af klienter, et hav af uddannelser indenfor træning, kropsterapi, kost, hormoner og kinesiske behandlingsformer, har jeg udviklet min egen metode til at hjælpe kvinder i overgangsalderen.
RESET Livsstilsprogram virker, fordi jeg har fokus på kroppens livshistorie og en helhedsindsats, der bygger på sammenhængen mellem, krop, sind og sjæl. Jeg har hjulpet mange kvinder, som var ved at give op.

Jeg har besluttet at give min viden fra mig og uddanne behandlende livsstilsmentorer, så flere kvinder kan få hjælp. Og du kan få succes i din buisness.

Gammel viden – til et nyt livsstilsprogram

I vores del af verden kender ganske få de metoder, der kan hjælpe kvinder i overgangsalderen med andet end hormoner og anden medicin.
Alt for få behandlere og trænere har indsigt til at kunne hjælpe kvinder med de problemer, der kommer lige før, under eller efter overgangsalderen.

Jeg bruger viden fra det kinesiske behandlingssystem som i årtusinder har arbejdet med akupunktur, energi og forståelsen af organers sammenhæng med følelser og hormoner. Det viser, at der er en vej gennem overgangsalderen, som kan blive en fantastisk livsfase.

Overgangsalderen kan blive en tid fuld af styrke, overskud og dybere livsglæde.

Der er et enormt potentiale.

Det lærer du

Uddannelsen er opbygget i 5 moduler og du kommer i dybden både med dig selv og de klinter du arbejder med under uddannelsen. Grundighed og eftertænksomhed er afgørende for du kan vækste, gro og udvikle dig og udfolde hele dit potentiale. Vi får sat det rette fundament under dig som livsstilsmentor. Det er et forløb, hvor du kommer igennem:

For at sikre en høj kvalitet kommer jeg kun til at uddanne et ganske lille hold. Vil du høre mere om uddannelsen, skriv til mig.
Z

Bodyscanning

Samspillet mellem organer, traumer og følelser. Vi arbejder med QI og Yin/Yang-energetiske flow i kroppen. Du lærer, at læse kroppenssprog og kroppens livshistorie, så du kan spotte de gyldne skatte, det gemte, glemte og fortrængte kroppen husker.

Z

Fem-elements teorien

Åndedrætsterapi, stress, traume og chokterapi, kropsmassage, TBZ akupunktur™, naturterapi, hormoner, forbrænding, vægttab, inflammation, vitaminer og mineraler – Kinesisk kostlære og sund krop og psyke.
Z

Træning

TBZ-Flow træning, konditionstræning uden stress, høj puls, smerter eller skader. Meditation og alle naturens magiske genveje til en sund, levende og vital krop og mental klarhed.

Hvem er min uddannelse for? Dig som vil leve et sundt, vitalt og selvkærligt liv og hjælp andre med, at opnå det samme!

 

Har du selv drømme, ambitioner og går efter ekstraordinære resultater, så er min RESET Livsstilsmentor Uddannelsen for dig.

Dig som ikke blot ønsker endnu en mainstream uddannelse, som du kan læse dig til. Du lærer gennem krop, sind og sjæl og får dyb indsigt i din egen kvindekrop. Uden at gå vejen selv, kan du ikke hjælpe andre med at gå samme vej.

Du skal lære, at mærke, føle og forstå kroppens sprog, så du kan udnytte alle dine skjulte ressoucer, som ligger i kroppen og i DIG. Det kræver, at du er nysgerrig på dig selv og ikke kun vil arbejde i overfladen.

Du skal på dybt indre arbejde i dig selv, fordi fortiden indhenter dig midt i livet. Du kommer på dybt skyggearbejde i din egen krop og lærer, at lægge alle dine våben ned mod dig selv og udnytte dine skyggeknapper til dine styrker.

Min uddannelse kræver stort engagement og er ikke for alle! Jeg skal have de bedste kvinder, som selv har en historie og et ønske om at slippe fortiden og hilse fremtiden velkommen.

Savner du frihed, magi og succes i dit liv?

Har du modet til at gå efter frihed, magi og succes i dit liv? Så finder du det nye eventyr i dig selv og din krop.

Det kræver du skal i bevægelse og bruge din krop, så du kan vække din sjæl til live. Du skal aktivere din QI, så du kan mærke succesboblerne i alle dine celler.

1. Modul: RO

Du skal lære, at læse kroppens livshistorie via bodyscanning og forstå hvordan nervesystemet viser fastlåsninger, traumer, angst og stress: Du lærer, at forstå symptomerne, årsager, følelsesmæssige mønstre og forudsætninger. Det hele kan aflæses i kroppen!

2. Modul: Egenomsorg

Alle dine skyggeknapper kan aflæses og mærkes i kroppen. Du lærer, at spotte de skygger, som står i vejen for din egenomsorg og hvilken ubevidste programmer, der forhindre dig i frihed, magi og succes i dit liv.

3. Modul: Succes

Vågn op og forstå følelsernes kraft, så du skaber frihed og handlekraft i dit indre kompas.  Fyld dig selv op  med velvære, succes og frihed til at være dig. Slip gamle spor og skifte gear –  Sammenhæng mellem nervesystemet, følelser og fysisk velbefindende.

4. Modul: Energi

– Alt handler om energi – Det du retter dit fokus mod vokser, udvikler sig og gror.  (Du slipper skyld, skam, frygt og angst, så du opnår tillid, ro, fred og harmoni i både krop, sind og sjæl)

5. Modul: Træning

Mærke din powerfulde energi spire og folde sig ud med fysik træning, der får blodet til at pumpe, hjertet til at banke og din sjæl til at danse.

Opløs begrænsende overbevisninger og lad dig guide i fødderne viser dig livets vej, så du står stærk i dig selv, uanset hvilken vej vinden blæser i dit liv.

Vil du mærke en dyb ægte indre og ydre transformation og gøre en forskel for dig selv og andre kvinder?

Fra (næsten) sammenbrud til gennembrud. Susanne er gået fra fastlåst, negativ og indebrændt til frihed, glæde og handlekraft, så hun har magten over livet

 

Anita var kørt træt og var ved, at miste pusten på livet. Nu har hun generobret sit liv, så hun har energi og mentalt overskud til at udleve alle hendes drømme i livet

Bettina var ved, at brænde sit liv af, fordi hun var slidt fysisk og mentalt. Nu brænder hun igennem i sit liv og har magten over hendes business

Susanne Jensen - holistisk slankementor

Vil du transformer dit liv som Britta og mærke friheden, glæde og magien i dit indre og ydre, så du kan hjælpe andre med at opnå det samme?

Trine slap hamsterhjulet og al stress som stjal hendes liv – Hun drømte om ro og frihed til en selvkærlig livsstil med plads til rejser, børn og børnebørn