Oplev et nyt liv fyldt med sundhed, glæde og energi i overgangsalderen

Bliv RESET Livsstilsmentor

Tag kontrollen over dit eget liv i overgangsalderen og hjælp andre kvinder med at transformere chok, traumer og stress til en kilde af indre styrke, glæde og livskraft.

Gør en positiv forskel for dig selv og andre kvinder midt i livet ved at blive en inspirerende RESET Livsstilsmentor.

Oplev et nyt liv fyldt med sundhed, glæde og energi i overgangsalderen

Bliv RESET Livsstilsmentor

Tag kontrollen over dit eget liv i overgangsalderen og hjælp andre kvinder med at transformere chok, traumer og stress til en kilde af indre styrke, glæde og livskraft.

Gør en positiv forskel for dig selv og andre kvinder midt i livet ved at blive en inspirerende RESET Livsstilsmentor. 

RESET Livsstilsmentor uddannelsen – dit skridt mod personlig udvikling og åndelig opvågning. Få de mest effektive værktøjer og strategier til at skabe et sundt og vitalt liv med glæde, overskud og en forretning du elsker

Få en sund og vital krop i overgangsalderen

Kvinder i alderen 35+ oplever ofte udfordringer og sundhedsproblemer i overgangsalderen, som kan være svære at håndtere og forstå.

Træthed, udmattelse, smerter, søvnproblemer, hedeture og overvægt kan være dagligdags bekymringer.

Men der er mere end det – angst, stress, depression og endda alvorlige livsstilssygdomme som kræft, blodpropper, stofskiftesygdomme og sukkersyge kan også følge med.

Desværre er der mangel på specialiserede sundhedsmentorer, der virkelig forstår disse udfordringer og kan give den rette hjælp og vejledning.

Har du lyst til at blive deres personlige livsstilsterapeut og mentor?

Vil du hjælpe kvinder igennem deres mest sårbare og følsomme livsfase ved hjælp af naturlige redskaber, der får dem til at stråle, udvikle sig og tage store skridt i livet?

Vil du gøre det samme for dig selv? Det første skridt handler om DIG og din personlige transformation.

Hvis du har viljen, vil jeg lære dig, hvordan du designer dit liv og brænder igennem i både dit personlige liv og din forretning.

Fra smertefuld stagnation til livsudfoldelse. Susanne har befriet sig fra fængslet af negativitet og frustration for at opnå frihed, glæde og handlingskraft, så hun kan kontrollere sit eget liv.

Tidligere har Susanne kæmpet med en byrde af træthed, udmattelse og 20 års kroniske smerter, som har forhindret hende i at folde sit liv ud.

RESET og oplev en transformation i din overgangsalder, hvor du får værktøjer og støtte til at navigere igennem denne fase af dit liv.

Min holistiske tilgang fokuserer på at skabe balance i hormonerne, styrke dit immunsystem og forbedre din mentale, fysiske og følelsesmæssige sundhed.

Jeg tilbyder skræddersyede planer, ernæringsvejledning og træningsprogrammer, som kan hjælpe dig med at genfinde din energi, humør og lyst til livet.

Sig farvel til ubalance og velkommen til en ny æra af velvære og livsglæde.

Kom med i mit team af RESET Livsstilsmentorer og gør din overgangsalder til en tid med sundhed, vitalitet og glæde som Susanne.

Hvad gør specialviden om kvinders sundhed og overgangsalderen så vigtig?

I overgangsalderen gennemgår kvinder store forandringer i deres liv, der er fyldt med både fysiske, psykiske og følelsesmæssige forvandlinger.

Som RESET Livsstilsmentor får du en unik uddannelse i at forstå, hvordan barndommens traumer, chok og psykiske traumer kan manifestere sig på nye måder i overgangsalderen, samt hvordan kroppen afslører hele dens livshistorie. Alt kan aflæses i kroppen.

Og ikke mindst hvilke symptomer dette efterlader i overgangsalderen, så du med succes kan både behandle, lave livsstilsprogrammer og sundhedscoaching.  

Overgangsalderen kan være en udfordrende tid for mange kvinder. Følelsesmæssige udsving, manglende energi og endda alvorlige helbredsmæssige problemer kan være en del af denne overgangsfase.

Desværre er det et emne, der sjældent bliver talt om åbent. Men alle kvinder, jeg har mødt, står over for forskellige sårbare udfordringer i denne fase.

Faktum er, at de strategier, de hidtil har forsøgt sig med – kostvaner, hård træning, eller mental terapi – ofte ikke er effektive, når kroppen gennemgår en helt ny fase som forsætter resten af livet.

Det er på tide at tage en helt ny tilgang til denne fase, der kalder på specialviden om kvinders sundhed og overgangsalderen.

Transformér dig selv og bliv en af landets førende RESET livsstilsmentorer!

Ærlighed kræver mod, men sandheden om din sårbarhed sætter dig fri for altid.

De fleste livsstilsprogrammer, træningsprogrammer og slankekure er designet til unge kroppe – kroppe, der har en helt anden historie end dem, kvinder i midten af livet står over for, når kroppen hormonelt ændrer sig og energien forandres.

I den vestlige verden er der sjældent tilbud til de komplekse udfordringer, som kvinder i midten af livet møder. Og ingen tager højde for kroppens fortid og livshistorie.

Enormt mange kvinder savner tilbud – viden, træning og hjælp – der ikke kun er rettet mod yngre kvinder og som tager højde for alle de forandringer, der sker i overgangsalderen

 Få en sund og energifyldt krop samt mentalt velvære. Giv dig selv et lykkeligt og glædesfyldt liv fyldt med nærvær, indre ro og overskud.

Jeg er her for at støtte kvinder i overgangsalderen med at frigøre sig fra stress, træthed, udmattelse, angst, depression og overvægt samt manglende selvtillid.

Glem alt om besværlige symptomer, for med min hjælp arbejder vi holistisk på at genoprette balance i krop, sind og sjæl. Jeg er både behandlingsudøver, coach og træner.

Uddannelsesforløbet er skræddersyet til at gøre dig til din egen bedste kundemagnet.

Det betyder, at jeg udarbejder et personligt behandlingsprogram til dig. Derudover deltager du på mit online livsstilsforløb, der inkluderer TBZ-FLOW træning, kostterapi og coaching.

Efterfølgende træder du i mesterlære, hvor du vil mestre TBZ akupunktur™, skyggerne i kroppen, kost og hormonsystemet samt coaching.

Du vil opnå indsigt i kinesiske teknikker og lære at aflæse kroppens hemmelige sprog og hvordan de skjulte aspekter af både dig selv og andre ses på kroppen. Bliv specialist i nervesystemet, vores fem kraftfulde organer, følelserne, energisystemet og forstå, hvordan alt sammenhænger bag facaden.

Træd ind i en ny verden af personlig vækst

Dette forløb er din vej til at opdage en dybere forståelse af dig selv – en rejse ind i din sjæls inderste væsen.

Med inspiration fra Carl Jungs psykologi om skyggen, vil du udforske og transformere de dybeste lag af din personlighed.

Når du har gennemgået denne indre transformation, vil du opleve et helt nyt perspektiv på livet.

Dit DRIVE, din entusiasme og passion for livet vil bane vejen for at kunne hjælpe andre kvinder med at forvandle deres liv.

Når du mærker flammen i din sjæl, vil du opdage din livsmission og formå at skabe en livslang transformation for andre.

Dyk ned i den spændende verden af TBZ akupunktur™, der er skræddersyet til at støtte kvindekroppen i overgangsalderen.

Kvinder fungerer på flere niveauer – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, energimæssigt og spirituelt. Åbn dit hjerte og lad din sjæl genfødes.

 

Oplev den magiske forvandling, som Kirsten oplevede, og genfind dit indre overskud med RESET overgangsalderen. Giv din krop og dit sind den kærlighed og omsorg, de fortjener.

Kirsten slap fri af stress og angst, da hun fik åbnet op for hendes barndomstraumer og hun slap hendes overlevelsesstrategi.

Hun fik sat sig selv fri fra fortiden og åbnet for en ny livsstil og karrievej som 65 årige, så det er aldrig for sent at ændre kurs i livet.

Overgangsalderen har ikke nogen endestation, så din alder er ingen hindring for at blive RESET Livsstilsmentor.

Ønsker du også at skabe harmoni, vitalitet og en sund hverdag, ligesom Kirsten?

Er du parat til at finde glæde, tilfredshed og indre ro igen?

Få en erfaren livsstilsmentor med 35 års visdom bag dig og opnå livsforvandlende resultater

Til dig der vil hente inspiration fra kinesisk visdom og skabe frihed, livskraft, glæde og handlekraft i overgangsalderen.

Med mere end 35 års erfaring og omfattende uddannelse inden for træning, kropsterapi, kost, hormoner og kinesiske behandlingsformer, har jeg udviklet en unik metode til at hjælpe kvinder i overgangsalderen.

RESET Livsstilsprogrammet virker, fordi jeg dykker ned i kroppens unikke historie og tilbyder en holistisk tilgang, der forbinder krop, sind og sjæl.

Jeg har allerede hjulpet mange kvinder, der var ved at opgive håbet. Nu ønsker jeg at dele min viden og uddanne dygtige livsstilsmentorer, så endnu flere kvinder kan få den nødvendige hjælp. Og du kan opnå succes i din forretning.

RESET Livsstilsprogrammet virker, fordi jeg dykker ned i kroppens unikke historie og tilbyder en holistisk tilgang, der forbinder krop, sind og sjæl.

Jeg har allerede hjulpet mange kvinder, der var ved at opgive håbet. Nu ønsker jeg at dele min viden og uddanne dygtige livsstilsmentorer, så endnu flere kvinder kan få den nødvendige hjælp. Og du kan opnå succes i din forretning.

Gammel viden – til et nyt livsstilsprogram

Det er tid til at tage kontrol over overgangsalderen og starte et nyt kapitel i dit liv. Gå ikke glip af muligheden for at genopdage dit potentiale og skabe forandringer, som vil påvirke dig positivt i mange år fremover.

Kom med på din dybeste livsforvandlende livsstilrejse mod et bedre sundere og mere balanceret liv. 

I vores del af verden kender ganske få de metoder, der kan hjælpe kvinder i overgangsalderen med andet end hormoner og anden medicin.

Alt for få behandlere og trænere har indsigt til at kunne hjælpe kvinder med de problemer, der kommer lige før, under eller efter overgangsalderen.

Jeg bruger viden fra det kinesiske behandlingssystem som i årtusinder har arbejdet med akupunktur, energi og forståelsen af organers sammenhæng med følelser og hormoner. Det viser, at der er en vej gennem overgangsalderen, som kan blive en fantastisk livsfase.

Overgangsalderen kan blive en tid fuld af styrke, overskud og dybere livsglæde.

Der er et enormt potentiale.

Ønsker du at omdanne dit liv på samme måde som Britta og opleve friheden, glæden og magien både indeni og udenpå? Når du slipper gamle barndomstraumer og skygger, der står i vejen for din sundhed, glæde og vitalitet.

Britta blev konfronteret med et barndomstraume, hun ikke var klar over, før hun mødte mig. Men vores krop husker alt, og alle chok og traumer sætter sig i vores krop og påvirker vores ubevidste tanker og handlinger.

Et ubehandlet barndomstraume har haft en dybtgående indflydelse på hendes liv, hvor hun har kæmpet med overvægt næsten hele livet.

Gennem årene har Britta prøvet utallige slankekure og har tabt mindst 200 kilo flere gange, som hun selv siger.

Selvsabotagen og selvkritikken voksende i hende og alle de slankekure gjorde det bestemt ikke bedre.

Jeg kalder Britta for en VERDENS KVINDE fordi oveni hatten har hun mestret at tage sig kærligt og omsorgsfuldt af 5 skønne børn.

Lad ikke det samme skæbne ske for dig.

Det lærer du

Uddannelsen er opbygget i 5 moduler og du kommer i dybden både med dig selv og de klinter du arbejder med under uddannelsen. Grundighed og eftertænksomhed er afgørende for du kan vækste, gro og udvikle dig og udfolde hele dit potentiale. Vi får sat det rette fundament under dig som livsstilsmentor. Det er et forløb, hvor du kommer igennem:

For at sikre en høj kvalitet kommer jeg kun til at uddanne et ganske lille hold. Vil du høre mere om uddannelsen, skriv til mig.
Z

Bodyscanning

Samspillet mellem organer, traumer og følelser. Vi arbejder med QI og Yin/Yang-energetiske flow i kroppen. Du lærer, at læse kroppenssprog og kroppens livshistorie, så du kan spotte de gyldne skatte, det gemte, glemte og fortrængte kroppen husker.

Z

Fem-elements teorien

Åndedrætsterapi, stress, traume og chokterapi, kropsmassage, TBZ akupunktur™, naturterapi, hormoner, forbrænding, vægttab, inflammation, vitaminer og mineraler – Kinesisk kostlære og sund krop og psyke.
Z

Træning

TBZ-Flow træning, konditionstræning uden stress, høj puls, smerter eller skader. Meditation og alle naturens magiske genveje til en sund, levende og vital krop og mental klarhed.

Savner du frihed, magi og succes i dit liv?

Har du modet til at forfølge frihed, magi og succes i dit liv? Så ligger det nye eventyr og venter på dig – indeni dig selv og i din krop. For at opleve det fulde potentiale, skal du i bevægelse og bruge din krop til at vække din sjæl til live. Aktiver din QI og mærk succesboblerne strømme gennem hver eneste celle.

1. Modul: RO

Du skal lære, at læse kroppens livshistorie via bodyscanning og forstå hvordan nervesystemet viser fastlåsninger, traumer, angst og stress: Du lærer, at forstå symptomerne, årsager, følelsesmæssige mønstre og forudsætninger. Det hele kan aflæses i kroppen!

2. Modul: Egenomsorg

Alle dine skyggeknapper kan aflæses og mærkes i kroppen. Du lærer, at spotte de skygger, som står i vejen for din egenomsorg og hvilken ubevidste programmer, der forhindre dig i frihed, magi og succes i dit liv.

3. Modul: Succes

Vågn op og forstå følelsernes kraft, så du skaber frihed og handlekraft i dit indre kompas.  Fyld dig selv op  med velvære, succes og frihed til at være dig. Slip gamle spor og skifte gear –  Sammenhæng mellem nervesystemet, følelser og fysisk velbefindende.

4. Modul: Energi

– Alt handler om energi – Det du retter dit fokus mod vokser, udvikler sig og gror.  (Du slipper skyld, skam, frygt og angst, så du opnår tillid, ro, fred og harmoni i både krop, sind og sjæl)

5. Modul: Træning

Mærke din powerfulde energi spire og folde sig ud med fysik træning, der får blodet til at pumpe, hjertet til at banke og din sjæl til at danse.

Opløs begrænsende overbevisninger og lad dig guide i fødderne viser dig livets vej, så du står stærk i dig selv, uanset hvilken vej vinden blæser i dit liv.

Er du klar til at transformere dit liv og hjælpe andre med det samme? Sig velkommen til min RESET Livsstilsmentor Uddannelse!

Er du en kvinde, der ønsker at leve et sundt, vitalt og selvkærligt liv?

Ønsker du at hjælpe andre med at opnå det samme? Så er min uddannelse skræddersyet til dig!

Dette er ikke endnu en mainstream uddannelse, du kan læse dig til. Gennem RESET Livsstilsmentor uddannelse vil du opleve, lære og forstå kroppen, sindet og sjælens dybere lag.

Du vil opnå en dyb indsigt i din egen kvindekrop. For at kunne guide andre på deres rejse er det nødvendigt selv at have gået vejen.

Det kræver nysgerrighed, selvudvikling og mod at grave dybt i dine egne skygger, men det vil forvandle dit liv og sætte dig fri fra fortiden.

Min uddannelse er en dybtgående indre personlig og åndelig udviklingrejse.

Du vil lære at lægge alle dine våben ned og finde styrke i dine skyggesider.

Min uddannelse kræver dedikation og er ikke for alle. Jeg søger de mest engagerede kvinder med en historie og et ønske om at slippe fortiden og omfavne fremtiden.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Kontakt mig på 29260956.

Bettina har transformeret traumer og smerter fra fortiden og genfundet en ny indre styrke og frihed i livet som RESET Livsstilsmentor.

Bettina var uvidende om de chok, traumer, skygger og psykiske sår fra fortiden, der kunne afsløres i hendes krop.

Selvom Bettina har været en alternativ behandler i over 20 år, havde hun aldrig lært at se vores unikke krop, sind og sjæl bag facaden eller at se sig selv med kærlige øjne.

Kroppen husker hele vores hele, men det, du ikke er bevidst om, kan du ikke ændre.

Selvom hun førte en sund og aktiv livsstil, kæmpede hun altid med vægten og følte sig træt og udbrændt, og begyndte at overveje at gå på pension.

Fortiden holdt hende ubevidst fanget – indtil hun startede på min RESET Livsstilsmentor Uddannelse.

I dag har hun fundet friheden. Hun har forbedret sin sundhed, sit helbred og sin fremtid i stedet for at gå på pension.

Er du klar til at skabe dit drømmeliv i overgangsalderen og tage kontrol over dit liv som en modig kvinde midt i livets største udfordringer?