RESET livsstilsmentor

Livsstilsmentor – uddannelse

Vil du være en af verdens dygtigste livsstilsmentorer og hjælpe kvinder gennem forandringer og livskriser?

RESET Livsstilsmentor

Livsstils-mentor uddannelse

Vil du være en af landets dygtigste livsstilsmentorer og hjælpe kvinder gennem forandringer og livskriser?

Der mangler professionelle holistiske livsstilsmentorer til kvinder 35+

Kvinder fra 35  år kæmper ofte med et eller flere af overgangsalderens udfordringer. Og der er mangel på kvalificerede livsstilsmentorer, der forstår deres problemer og kan hjælpe dem.

Kvinder over hele landet står i kø til at blive inspireret af specialister, der kan hjælpe dem til et liv med en sund, stærk slank krop, masser af energi og livsglæde?

Har du lyst til at være deres livsstilsmentor?

Vil du hjælpe kvinder igennem deres mest sårbare og sensitive periode i livet med naturlige redskaber, som får dem til, at stråle, udvikle sig og tage nye kvantespring i livet?

Og vil du selv gøre det samme?

Vil du have styrke, mod og handlekraft til at leve efter din sande natur, så du kan udleve din passion og mission i livet?

Har du viljen, så lærer jeg dig, hvordan du designer dit liv og får succes i dit liv og din business. Lær, at brænde igennem i dit eget liv og i din business, frem for at brænde ud.

Susanne Jensen - holistisk slankementor

Gør en forskel for dig selv og andre kvinder – Brænd igennem i livet, frem for at brænde ud

Livsstilsmentor-uddannelsen gør dig ikke kun til specialist i kvindekroppen i overgangsalderen.

Du slipper gamle paradigmer og åbner din bevidsthed, så du kommer i harmoni med din sande natur og lever dit livsformål fra sjælen. Det er en livstransformerende uddannelse, hvor du vil opleve frihed, magi og succes i dit liv, når du hviler i dig selv med indre ro og fred. Du slipper stress, angst, frygt og overvægt og baner vejen for en lys bedre fremtid, så du kan udfolde alle dine unikke gaver og talenter – og gøre en forskel for dig selv og for andre kvinder.

Skab en virksomhed, hvor du udfolder din woman power og udnytter dit fulde potentiale 

Vil du give dig selv og din virksomhed ny energi og power, hvor du vækster og udvikler dig personligt og professionelt?

Vil du have det bedste ud af livet i overgangsalderen og have frihed, magi og succes i dit liv?

Du finder det nye eventyr i krop og sind. Kroppen er porten og den bedste vejviser til alle vores indre oplevelser og porten til noget, som er større end os selv. Via kroppen og sindet kan du komme i dyb kontakt med din sjæl og skabe masser af energi. Selvom om du er midt i livet eller ældre.

Vil du hjælpe kvinder gennem overgangsalderen på en sund og naturlig måde?

De fleste livsstilsprogrammer,  træningsprogrammer og slankekure er tilrettelagt, så de passer til en ung krop – En krop med en helt anden livshistorie end kvinder midt i livet møder, når kroppens ændre sig hormonelt og forandres energimæssigt.

Og i den vestlige verden er der ikke mange tilbud til de komplekse udfordringer kvinder møder midt i livet. Og ingen tager højde for kroppens fortid og livshistorie.

Masser af kvinder savner tilbud – viden, træning og hjælp – der ikke er målrettet langt yngre kvinder og som ikke tager højde for alle de forandringer der sker i overgangsalderens.

Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

Udnyt kinesisk visdom og skab frihed, livskraft, livsglæde og handlekraft

Vil du mestre Kinesisk Medicin i moderne udfoldelse, så du både kan udvikle dig selv og hjælpe andre med, at gå samme vej?

Du lærer, at bruge kroppens powerfulde visdom og selvhelbredende krafter med TBZ-akupunktur, kost, træning og coaching.

35 års erfaring bag ny livsstilsmentor-uddannelse

Efter mere end 35 år med tusindvis af klienter, et hav af uddannelser indenfor træning, kropsterapi, kost, hormoner og kinesiske behandlingsformer, har jeg udviklet min egen metode til at hjælpe kvinder i overgangsalderen:

RESET LIVSSTILSPROGRAM

RESET METODEN virker, fordi jeg har fokus på kroppens livshistorie og en helhedsindsats, der bygger på sammenhængen mellem, krop, sind og sjæl. Jeg har hjulpet mange kvinder, som var ved at give op.

 

Som selvstændig i 25 år er tiden kommet, hvor jeg skal dele al min viden, så du får en succesfuld business. Der er travlhed i min forretning og der er brug for ekspertviden og mentorer, der vil hjælpe kvinder med at komme godt gennem overgangsalderen,

Jeg har besluttet at give min viden fra mig og uddanne behandlende livsstilsmentorer, så flere kvinder kan få hjælp. Og du kan få succes i din buisness.

Vil du være forretningskvinde med succes og gøre en helhjertet forskel for dig selv og andre?

Du kan blive en af de få med speciale i at hjælpe kvinder i overgangsalderen til et liv uden stress, angst, depression og overvægt til et liv med velvære, livsglæde, tilfredshed og lykke.

Du lærer at gennemskue aldersgruppens ofte komplekse symptomer – og hjælpe ved at arbejde på tværs af krop, sind og sjæl. Både som behandler, coach og træner.

Hvorfor er der brug for specialviden om kvinders sundhed og overgangsalderen?

Alt for mange kvinder rammer overgangsalderen med en følelse af at slå hovedet ind i en mur. Med følelsessvingninger, svigtende energi og måske endda alvorlig sygdom. Det er ikke noget, vi taler meget om, men alle kvinder jeg har mødt, har flere sårbare udfordringer.

Pointen er, at alle de strategier disse kvinder hidtil har tyet til – slankekure, hård træning eller mental terapi – ofte er uden effekt, når kroppen er på vej ind i en helt ny fase. En fase, som kalder på en helt ny tilgange.

Z

Træthed

Z

Overvægt

Z

Uligevægt i fordøjelsen

Z

Dårlig søvn

Z

Åndenød

Z

Hovedpine

Z

Svimmelhed

Z

Smerter i led eller muskler

Gammel viden – til et nyt livsstilsprogram

I vores del af verden kender ganske få de metoder, der kan hjælpe kvinder i overgangsalderen med andet end hormoner og anden medicin.

Alt for få behandlere og trænere har indsigt til at kunne hjælpe kvinder med de problemer, der kommer lige før, under eller efter overgangsalderen.

Jeg bruger viden fra det kinesiske behandlingssystem som i årtusinder har arbejdet med akupunktur, energi og forståelsen af organers sammenhæng med følelser og hormoner. Det viser, at der er en vej gennem overgangsalderen, som kan blive en fantastisk livsfase.

Overgangsalderen kan blive en tid fuld af styrke, overskud og dybere livsglæde.

Der er et enormt potentiale.

Du bliver den bedste mentor – fordi jeg er grundig!

Uddannelsesforløbet er tilrettelagt som en form for mesterlære.

Den varer 12 måneder, og du vil mestre både trænerdelen, kost og hormonsystemet, samt coaching. Og så vil du få indsigt i, hvordan de kinesiske teknikker og videnskab inden for energi kan bruges til behandling af krop og sind.

Men forløbet er ikke kun faglig viden – det er også din egen udviklingsbillet. Vi kan ikke hjælpe andre, hvis vi ikke selv har gået vejen.

Derfor er der indlagt masser af behandling, træning og coaching under uddannelsen. Der er lige så meget fokus på DIG og din trivsel, som på dine kompetencer som behandler og livsstilsmentor.

Skab en succesfuld business

I 25 år har jeg været selvstændig og som business coach, får du alle mine genveje til, at skabe en succesfuld business.

Der er fokus på, at du opgradere din business under hele uddannelse, men først må du styrke dig selv indefra. Du kan ikke opnå en succesfuld business, uden du selv tager kvantespring i dit eget liv. Du skal selv mærke succesboblerne når du opnår balance i krop, sind og sjæl. Det er her MAGIEN opstår.

Er du klar til et karriereskift?

Uddannelsen er til personlige trænere, yoga-instruktører, behandlere, coaches og terapeuter.

Men det kan også være, at du bare er klar til at træde ind i overgangsalderen og gøre denne fase af livet til et eventyr med overskud, sundhed og energi. Og gøre det på en måde, så du bliver i stand til at give det videre til andre.

En ny vej til indkomst

Mange af de kvinder jeg har arbejdet med, har brugt sig selv forkert i mange år – det har sat sig som stress eller fysiske gener og sygdomme. Det kan være svært at se en vej ud af et arbejdsliv, selvom det ikke føles sundt at være i det liv, man har skabt.

Her er en vej videre – en unik mulighed for at tage det karriereskifte, der både giver trivsel til dig og en vej til en ny indkomst.

Vil du hellere ikke nøjes, så er du en af de kvinder jeg søger.

Dig, som vil skabe en livsstil med frihed, magi og succes?

Dig, som er klar til, at blive LEDER i dit eget liv!

Dig, som er klar til at give slip på det gamle og sige velkommen til et nyt kapitel i dit liv?

Det lærer du

Uddannelsen er opbygget i 6 moduler og du kommer i dybden både med dig selv og de klinter du arbejder med under uddannelsen. Grundighed og eftertænksomhed er afgørende for du kan vækste, gro og udvikle dig og udfolde hele dit potentiale. Vi får sat det rette fundament under dig som livsstilsmentor. Det er et forløb, hvor du kommer igennem:

For at sikre en høj kvalitet kommer jeg kun til at uddanne et ganske lille hold. Vil du høre mere om uddannelsen, skriv til mig.
Z

Bodyscanning

Samspillet mellem organer, traumer og følelser. Vi arbejder med QI og Yin/Yang-energetiske flow i kroppen. Du lærer, at læse kroppenssprog og kroppens livshistorie, så du kan spotte de gyldne skatte, det gemte, glemte og fortrængte kroppen husker.

Z

Fem-elements teorien

Kropsmassage, TBZ akupunktur, naturterapi, hormoner, forbrænding, vægttab, inflammation, vitaminer og mineraler – Kinesisk kostlære og sund krop og psyke.

Z

Træning

Yoga, konditionstræning uden stress, høj puls, smerter eller skader. Meditation og åndedræt

Du starter med 8 dages undervisning på SUNDHEDSRETREAT i Tyrkiet med fokus på dig!

Vi tager afsted 15. april til min sundheds-lagune, som er ren paradis for krop, sind og sjæl.

Mærk friheden, magien og lykken når du lader gamle overbevisninger fordampe og giver plads til klarhed, lykke, fred og nye eventyr.

Få klarhed over hvem du er og hvorfor du er kommet for, at gøre en forskel for dig selv og andre i livet. Skab et liv med lethed, flow og nye overbevisninger, som giv dig ny magt og power i dit liv.

Vi udnytter naturens livgivende og helbredende kræfter, så du bliver fyldt med glæde, positivitet, tilfredshed og en dyb indre fred.

En uge med ren helse og dybt indre arbejde i, at skabe klarhed, så du kan udfolde dig selv og alle dine unikke gaver og talenter.

Retreat I Tyrkiet

8 dages fordybelse, med GLÆDE, RO, FRED OG HAVETS brusende og pulserende effekt på krop, sind og sjæl.

Du vinker farvel til fastlåst gammel energi og siger velkommen til livsgivende power, så du føler dig som en gudinde der kan klare alt.

Hvem er min uddannelse for?

Har du selv drømme, ambitioner og går efter ekstraordinære resultater, så er min RESET Livsstilsmentor Uddannelsen for dig.

Dig som ikke blot ønsker endnu en mainstream uddannelse, som du kan læse dig til. Du lærer gennem krop, sind og sjæl og får dyb indsigt i din egen kvindekrop. Uden at gå vejen selv, kan du ikke hjælpe andre med at gå samme vej.

Du skal lære, at mærke, føle og forstå kroppens sprog, så du kan udnytte alle dine skjulte ressoucer, som ligger i kroppen og i DIG. Det kræver, at du er nysgerrig på dig selv og ikke kun vil arbejde i overfladen.

Du skal på dybt indre arbejde i dig selv, fordi fortiden indhenter dig midt i livet. Du kommer på dybt skyggearbejde i din egen krop og lærer, at lægge alle dine våben ned mod dig selv og udnytte dine skyggeknapper til dine styrker.

Min uddannelse kræver stort engagement og er ikke for alle! Jeg skal have de bedste kvinder, som selv har en historie og et ønske om at slippe fortiden og hilse fremtiden velkommen.

Mundtlig eksamen og Reset livsstilsmentor bevis

Der vil desuden være en lukket facebookgruppe med sparring undervejs og elevbehandlinger, der gør, at du hele tiden udvikler dig og kan få hjælp og vejledning.

Kan jeg leve af det bagefter?

Det korte svar er: JA! Jeg har travlt – så travlt, at der er rig mulighed for at henvise klienter.

Du lærer, at skabe en forretning du kan leve GODT af med alt det du brænder for og hvor du bruger dine unikke gaver og talenter. Du begynder, at tjene penge (næsten) fra dag et, fordi du skal i gang med prøveklienter.

Jeg har selv været selvstændig med stor succes i mere end 25 år på området. Men det er selvfølgelig en beslutning du skal træffe. Er du klar til at springe ud i det uvisse.

Første skridt kunne være at undersøge dit eget lokal-område. Findes der kvinder i dit netværk, som er i forandring i forhold til kroppen er slidt, eller psyken er udbrændt eller anden livskriser, som har brug for hjælp?

Er der andre livsstilsmentor med netop det speciale i i dit lokalområde? 

Savner du frihed, magi og succes i dit liv?

Har du modet til at gå efter frihed, magi og succes i dit liv? Så finder du det nye eventyr i dig selv og din krop. Det kræver du skal i bevægelse og bruge din krop, så du kan vække din sjæl til live. Du skal aktivere din QI, så du kan mærke succesboblerne i alle dine celler.

Det kræver du skal skabe forbindelse til dig selv og forsvinde væk fra hovedet. Det er i kroppen de glemte følelser ligger og du skal lære, at slippe alt det der ikke gavner dig mere. Alt det som står i vejen for din indre frihed, magi og et succesfuldt liv.

Når du åbner for livets port, så opstår friheden og magien.

Her finder du ind i kernen af dig selv og den du virkelig er uden forsvar, panser, stress og overvægt. Det er her du kan hvile i dig selv og stå stærk i dig selv. Her du mærker en indre glød af lys, glæde og taknemmelighed i alle dine celler.

Sådan er uddannelsen bygget op:

Du bliver specialist i kvidekroppen i overgangsalderen og der er fem moduler. Og ind imellem disse, har vi træning, gruppe coachingsessioner og behandlinger.

Du lærer at:

Forstå kroppens intelligens og mange budskaber.

At slippe følelsesmæssig smerte og ubevidste blokeringer fra fortiden.

Hvordan kroppen fortæller din livshistorie og hvorfor fortiden indhenter dig

At komme i dyb kontakt med dig selv og hvordan du healer gamle sår og blokeringer

At udnytte alle dine skjulte ressoucer, så du kommer i kontakt med din sjæl og dit livsformål

At leve i pagt med din sande natur, så du kan leve godt af din passion og dit livsformål

Du får et MINDSÆT der får dig til, at styre livet og ikke livet der styrer dig!!!!

1. Modul: RO

Du skal lære, at læse kroppens livshistorie via bodyscanning og forstå hvordan nervesystemet viser fastlåsninger, traumer, angst og stress: Du lærer, at forstå symptomerne, årsager, følelsesmæssige mønstre og forudsætninger. Det hele kan aflæses i kroppen!

2. Modul: Egenomsorg

Alle dine skyggeknapper kan aflæses og mærkes i kroppen. Du lærer, at spotte de skygger, som står i vejen for din egenomsorg og hvilken ubevidste programmer, der forhindre dig i frihed, magi og succes i dit liv.

3. Modul: Succes

Vågn op og forstå følelsernes kraft, så du skaber frihed og handlekraft i dit indre kompas.  Fyld dig selv op  med velvære, succes og frihed til at være dig. Slip gamle spor og skifte gear –  Sammenhæng mellem nervesystemet, følelser og fysisk velbefindende.

4. Modul: Energi

– Alt handler om energi – Det du retter dit fokus mod vokser, udvikler sig og gror.  (Du slipper skyld, skam, frygt og angst, så du opnår tillid, ro, fred og harmoni i både krop, sind og sjæl)

5. Modul: Træning

Mærke din powerfulde energi spire og folde sig ud med fysik træning, der får blodet til at pumpe, hjertet til at banke og din sjæl til at danse.

Opløs begrænsende overbevisninger og lad dig guide i fødderne viser dig livets vej, så du står stærk i dig selv, uanset hvilken vej vinden blæser i dit liv.