Få drømmevægten for evigt bog, e-bog eller lydbog

Løft dig selv til nye højder og find indre ro og balance i overgangsalderen

Oplev min bestseller, der afslører sandheden om vægttab i overgangsalderen og giver dig nøglen til en sund og naturlig overgangsalder. Min sundhedsbibel er fyldt med visdom baseret på nervesystemet, kinesisk medicin og det ubevidste sind.

Få mine genveje til et stressfrit, slankere, lettere og mere harmonisk liv. Kinesisk medicin giver dig håb, inspiration og nye muligheder, der kan berige din overgangsalder. Når du arbejder i harmoni med krop, sind og sjæl, åbner du op for nye muligheder i livet.

Min bog fokuserer på, hvordan du kan udnytte kroppens unikke gaver, der fungerer som ren naturmedicin og livseliksir, så du kan komme på toppen af livet.

RESET overgangsalderen og sig farvel til bekymringerne om din vægt. Jeg har selv været i kamp mod kiloene og deler ærligt mine erfaringer i min bog.

Jeg brænder for at dele mine indsigter med dig, så du kan forstå, hvad det virkelig handler om at tabe sig i overgangsalderen. Opnå en sund, vital krop og få dit helbred i topform.

Lad os sammen skabe et liv fyldt med glæde, overskud og harmoni. Gennem nærvær og ro kan du opnå et sundt, lykkeligt liv.

Tag kontrol over overgangsalderen og genopret din sundhed og vitalitet. Oplev en forvandling, der vil give dig glæde, energi og overskud.

Gør dig klar til et liv fyldt med harmoni og velvære. Velkommen til RESET – en helt ny vej mod en sund, vital og lykkelig fremtid.

I bogen ‘Få drømmevægten for evigt’ tager Susanne Jensen dig med på en personlig rejse gennem overgangsalderen, hvor hun kæmpede med at føle sig tilpas i sin egen krop.

Pludselig blev hun konfronteret med ekstra kilo, mavefedt, oppustet mave, uregelmæssig menstruation, søvnbesvær og træthed – alt sammen uvelkomne gæster i hendes liv.

Som en erfaren kropsterapeut med 25 års erfaring og en personlig træner i 35 år vidste hun dog, at der fandtes en vej ud af hormonkaosset og ind i et sundere og slankere liv i harmoni, både fysisk og mentalt.

Og det lykkedes for hende. Siden da har hun haft fornøjelsen af at hjælpe tusindvis af kvinder med at opnå det samme resultat. Nu er det din tur til at få drømmevægten for evigt.

Få fingrene i min eksklusive e-bog for. Når du har gennemført din betaling, vil min e-bog straks lande i din indbakke, klar til download på både computer og mobil. min e-bog for kun 149 kr.

Du skriver til min hjerne, min sjæl og mit hjerte. 

Jeg er så taknemmelig over at havde fået alle dine guldkorn.

Jeg er simpelhen SÅ inspireret og fuld af gå på mod efter at have læst din bog. Den er virkelig god og meget meget vigtig for os kvinder i overgangsalderen.
 
Jeg mærker meget tydeligt hvor meget du brænder for dit koncept og det giver så meget energi, at du har gået vejen selv og taler ud fra dig selv og din erfaring.  
 
Jeg synes virkeligt at du har meget på hjertet og du giver ufattelig mange guldkorn på en meget let forståelig og tydelig måde. 
 
Din egen meget personlige historie gør, at jeg kan relatere mig og sige – “det er præcis sådan jeg har det” Jeg kender mig selv i så mange af dine beskrivelser.
 
Du beskriver meget fint og letforståelig den kinesiske verden og det bliver så dejligt afmystificeret.
Skønne øvelser der også giver dejlige “pauser” i bogen.
 
Kære Susanne, jeg har kun ros til din nye bog. KÆMPE TILLYKKE med den. 
 
Hilsen Dorthe

Har læst din bog – damn den er lige hvad jeg har brug for i min stressede hverdag.

Du er så mega inspirerende en kvinde og giver mig både mod og lyst til at gøre ting/handlinger som er for MIG.

Når jeg læser bogen ser jeg dig tydeligt for mig – hatten af for dit store engagement og din viden.

Når jeg læser får jeg tanker som ” tag ansvar for dit liv og begynd at elsk dig selv” noget som rigtig mange af os kvinder er for dårlige til.

Hilsen Birgit

Jeg synes din bog er vildt spændende – så spændende, at jeg læste den på en dag

Endelig en anderledes bog om vægttab, som ikke kun handler om kost og træning.

Den er simpelhen for god til du kun henvender dig til kvinder i overgangsalderen. Det er jo rigtig god læsestof, som unge mennesker også kan få glæde af at læse. Specielt nu hvor der kommer så mange artikler frem med unge kvinder og deres hormonelle ubalance, stressramte mm.

Rigtig meget held og lykke med bogen – den er vildt god!
Hilsen Mette 

Din historie har ramt mig rigtig hårdt på det psykiske plan, jeg troede kun det var mig, som tænkte, handlede sådan – tror du ved hvad jeg mener. 

 
Tænk at kroppen gemmer alt det skidt. Jeg trænger virkelig til at få ryddet op, så jeg kan tabe mig og blive glad igen 
 
Og jeg vil bruge din bog som guide og glæder mig over, at jeg har fundet frem til dig. 
 
Du skriver så levende og uden filter fornemmer jeg. Det er fantastisk, at du vil dele og hjælpe os.
 
Jeg kunne blive ved med at skrive gode ting om din bog – et enkelt ord må blive TAK for dig – se nu blev det 3 ord i stedet for.
 
Tusind tak fordi jeg måtte læse din bog – jeg glæder mig til at følge dig fremover og gøre brug af dine guldkorn.
 
Knus Lene 

Jeg oplever en bog hvor du har brugt dig selv som forbillede/model.

Ved at gøre dette syntes jeg den bliver meget nærværende, personlig og ikke mindst en mulighed for andre at gennemfører også. En anderledes vinkel på vægttab.

Tak for en interessant bog med dine egne oplevelser, samt forslag og ikke mindst al den viden du så flinkt deler ud af.

Det give kvinder en bred forståelse af deres tilstand.
 
Hilsen Hanne 

Din begejstring og entusiasme lyser ud af hver en side og det betyder meget for mig.

 
* Bogen er mega informativ
* Bogen er let læselig og skrevet i et letforståeligt sprog
* Beskrivelsen af din personlige rejser gør bogen meget troværdig og autentisk
 
Mange hilsner Jeanette
Kære Susanne
 
Det har været en stor fornøjelse for mig at læse din bog. Du skriver virkelig godt og levende, og som læser fornemmer man tydeligt, at du er til stede i bogen med alt, hvad der er dig. Det er stærkt, at du tør skrive så meget om din egen sårbarhed, og jeg er overbevist om, at det virker motiverende for andre, når du på den måde giver så meget af dig selv. Det virkede i hvert fald godt på mig. Jeg er blevet klogere – også på mig selv. Tak for det.

Vil blot sige at jeg lige har læst din bog – tillykke med den – den er godt skrevet

Tak for din ærlighed, fornuft og store viden/inspiration inden for et område jeg ikke er den store kender i, men hvor kan man bare nikke genkendende til mange ting.

Jeg kan bruge alt det du skriver og du har sat en masse gode tanker i gang.

Stort tillykke – Hilsen Rikke