Få drømmevægten for evigt

Besteller bog, som fortæller dig sandheden om vægttab i overgangsalderen og giver dig genvejene til en sund naturlig overgangsalder. Det er en  sundhedsbibel, som er fyldt med visdom baseret på nervesystemet, kinesisk medicin og det ubevidste sind. Du får mine genveje et stressfrit, slankere, lettere og mere harmonisk liv.

Kinesisk medicin giver håb, inspiration og nye muligheder som kan berige livet i overgangsalderen. Når du samarbejder med krop, sind og sjæl, så åbner du for livets nye muligheder. Bogen har fokus på, hvordan du kan udnytte kroppens unikke gaver, som er ren naturmedicin og livseliksir, så du kan komme på toppen af livet.

I bogen Få drømmevægten for evigt fortæller Susanne Jensen sin egen personlige historie – om dengang hun landede i overgangsalderen og følte sig som gæst i sin egen krop.

Ekstra vægt, mavefedt, oppustet mave, uregelmæssig menstruation, søvnbesvær og træthed blev pludselig en del af livet, hun bestemt ikke syntes om.

Med 20 års erfaring som kropsterapeut og efter 30 år som personlig træner vidste hun, at det var muligt at slippe fri af hormonkaosset og opnå et sundere, slankere liv i balance, både fysisk og psykisk.

Det lykkedes, og hun har efterfølgende tilmed haft fornøjelsen af at kunne hjælpe tusindvis af andre kvinder med at opnå det samme.

Få min e-bog for kun 249 kr.

Når du kar købt og betalt lander min e-bog i din indbakke, lige til at downloade på din computer eller mobil.

Der kæmpes mange kampe mod overvægten. Jeg har haft min egen kamp, som jeg fortæller hudløst ærligt om i bogen. Jeg har meget på hjerte, som jeg har lyst til at dele med dig. Så du kan forstå, hvad et vægttab i virkeligheden handler om, når du rammer overgangsalderen.

Overgangsalderen blev et vendepunkt i Susannes eget liv. Du kan opnå det samme ved at bruge Susannes personlige livsstilsmodel, RESET.

Modellen viser dig, trin for trin, vejen til et livsforandrende, varigt holdbart vægttab. Så du kan få en krop, du elsker.

Susanne integrerer Østens filosofi og Vestens viden og giver dig de rette værktøjer til at samarbejde med kroppen på alle de områder, hvor kroppen ændrer sig, når der stilles om til klimakteriet.

Hun klæder dig på med viden til, at regulere og navigere i kroppens forandringer. Susanne viser dig vejen til at slippe fortidens greb og rette dit fokus mod livets nye muligheder.

Du skriver til min hjerne, min sjæl og mit hjerte. 

Jeg er så taknemmelig over at havde fået alle dine guldkorn.

Jeg er simpelhen SÅ inspireret og fuld af gå på mod efter at have læst din bog. Den er virkelig god og meget meget vigtig for os kvinder i overgangsalderen.
 
Jeg mærker meget tydeligt hvor meget du brænder for dit koncept og det giver så meget energi, at du har gået vejen selv og taler ud fra dig selv og din erfaring.  
 
Jeg synes virkeligt at du har meget på hjertet og du giver ufattelig mange guldkorn på en meget let forståelig og tydelig måde. 
 
Din egen meget personlige historie gør, at jeg kan relatere mig og sige – “det er præcis sådan jeg har det” Jeg kender mig selv i så mange af dine beskrivelser.
 
Du beskriver meget fint og letforståelig den kinesiske verden og det bliver så dejligt afmystificeret.
Skønne øvelser der også giver dejlige “pauser” i bogen.
 
Kære Susanne, jeg har kun ros til din nye bog. KÆMPE TILLYKKE med den. 
 
Hilsen Dorthe

Har læst din bog – damn den er lige hvad jeg har brug for i min stressede hverdag.

Du er så mega inspirerende en kvinde og giver mig både mod og lyst til at gøre ting/handlinger som er for MIG.

Når jeg læser bogen ser jeg dig tydeligt for mig – hatten af for dit store engagement og din viden.

Når jeg læser får jeg tanker som ” tag ansvar for dit liv og begynd at elsk dig selv” noget som rigtig mange af os kvinder er for dårlige til.

Hilsen Birgit

Jeg synes din bog er vildt spændende – så spændende, at jeg læste den på en dag

Endelig en anderledes bog om vægttab, som ikke kun handler om kost og træning.

Den er simpelhen for god til du kun henvender dig til kvinder i overgangsalderen. Det er jo rigtig god læsestof, som unge mennesker også kan få glæde af at læse. Specielt nu hvor der kommer så mange artikler frem med unge kvinder og deres hormonelle ubalance, stressramte mm.

Rigtig meget held og lykke med bogen – den er vildt god!
Hilsen Mette 

Din historie har ramt mig rigtig hårdt på det psykiske plan, jeg troede kun det var mig, som tænkte, handlede sådan – tror du ved hvad jeg mener. 

 
Tænk at kroppen gemmer alt det skidt. Jeg trænger virkelig til at få ryddet op, så jeg kan tabe mig og blive glad igen 
 
Og jeg vil bruge din bog som guide og glæder mig over, at jeg har fundet frem til dig. 
 
Du skriver så levende og uden filter fornemmer jeg. Det er fantastisk, at du vil dele og hjælpe os.
 
Jeg kunne blive ved med at skrive gode ting om din bog – et enkelt ord må blive TAK for dig – se nu blev det 3 ord i stedet for.
 
Tusind tak fordi jeg måtte læse din bog – jeg glæder mig til at følge dig fremover og gøre brug af dine guldkorn.
 
Knus Lene 

Jeg oplever en bog hvor du har brugt dig selv som forbillede/model.

Ved at gøre dette syntes jeg den bliver meget nærværende, personlig og ikke mindst en mulighed for andre at gennemfører også. En anderledes vinkel på vægttab.

Tak for en interessant bog med dine egne oplevelser, samt forslag og ikke mindst al den viden du så flinkt deler ud af.

Det give kvinder en bred forståelse af deres tilstand.
 
Hilsen Hanne 

Din begejstring og entusiasme lyser ud af hver en side og det betyder meget for mig.

 
* Bogen er mega informativ
* Bogen er let læselig og skrevet i et letforståeligt sprog
* Beskrivelsen af din personlige rejser gør bogen meget troværdig og autentisk
 
Mange hilsner Jeanette
Kære Susanne
 
Det har været en stor fornøjelse for mig at læse din bog. Du skriver virkelig godt og levende, og som læser fornemmer man tydeligt, at du er til stede i bogen med alt, hvad der er dig. Det er stærkt, at du tør skrive så meget om din egen sårbarhed, og jeg er overbevist om, at det virker motiverende for andre, når du på den måde giver så meget af dig selv. Det virkede i hvert fald godt på mig. Jeg er blevet klogere – også på mig selv. Tak for det.

Vil blot sige at jeg lige har læst din bog – tillykke med den – den er godt skrevet

Tak for din ærlighed, fornuft og store viden/inspiration inden for et område jeg ikke er den store kender i, men hvor kan man bare nikke genkendende til mange ting.

Jeg kan bruge alt det du skriver og du har sat en masse gode tanker i gang.

Stort tillykke – Hilsen Rikke

Din investering kun 249 kr.