MOON MOTHERHOOD online fællesskab for kvinder i overgangsalderen, som vil gå fra livskrise til livskraft

Fra livskrise til livsglæde og livskraft

Har du også været ramt af stress, angst, depression, sorg, kræft eller sygdom som har væltet dit liv i overgangsalderen?

Lær, hvordan du takler livets store udfordring og blive ved med at komme videre med indre styrke og glæde i hjertet med små selvkærlige skridt hver eneste dag.

MOON MOTHERHOOD

RESET THE RESET ON THE NEW MOON

Skru op for magien i overgangsalderen

Med ældgammel kinesisk visdom, månens magiske kræfter og moderne psykologi viser jeg dig, hvordan du opnår mere frihed, flow, harmoni, handlekraft og et lykkeligere mere magisk liv i overgangsalderen med gammel viden i moderne udfoldelse.

Et selvkærligt livsstilsprogram til dig som har mistet din identitet, dit selvværd og retning i livet. Dig som savner livsenergi, livsglæde og livskraft

Du er ikke alene. Vi er mange som mister os selv og bliver ramt af stress, angst, depression, kræft og livskriser som vælter vores liv.

De fleste kvinder jeg hjælper har mistet sig selv, fordi de har oplevet flere livskriser, som har væltet deres liv.

Har du også brug for en kærlig hånd i ryggen til, at finde hjem til sig selv på ny efter en livskrise? Jeg viser dig vejen til en sund krop, et stærkt sind og en dansende sjæl.

Savner du også din livsenergi, livsglæde og livskraft, så lad mig hjælpe dig skridt for skidt med empati, ro, nærvær og kærlig omsorg for DIG. – Din krop, sind og sjæl vil elske rejsen.

Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

Personligt har jeg selv været ramt af en tsunami, da jeg fik brystkræft. Hele mit liv gik itu og jeg var fanget af frygt, sorg og vrede over, at miste alt i mit liv. Det medførte total kontroltab hvor jeg følte mig fortabt uden retning i livet.

I dag har jeg fået generobret et nyt sundere mere fredfyldt og harmonisk liv, hvor jeg kun har fokus på livets magi, glæder, gaver og det som gør mit liv meningsfyldt.

Jette gik fra stressramt til stressfri og føler sig sund, lykkeligt og harmonisk

Vi er mange som bliver ramt af livskriser i overgangsalderen, så vi mister os selv, vores identitet og retning i livet

Åben døren til et nyt kapitel i livet med nærvær, sunde vaner og selvdisciplin. Lær, at takler livets store udfordring og udvikle dig gennem nederlag, håbløshed og magtesløshed.

Skab en ny powerfuld identitet, som ændre din fremtid for altid.

Kroppen er din bedste ven og designet til, at hjælpe dig gennem livskriser. Når du rammes af stress, chok og traumer, så bliver du fanget og fastlåst i dit nervesystem.

Du går helt naturligt i overlevelsestilstand, derfor skal du ændre kurs og skrue op for din selvomsorg, selvkærlighed, forståelse og empati for dig selv.

Når du bruger tid på at heale, regenerere og få dit nervesystem i balance og harmoni, så kan du ændre din tankegang og begynde at LEVE og udfolde livet igen.

Det kræver du trykker på RESET af dit nervesystem og bringer ro, nærvær, tid og selvforkælelse ind i dit liv.

Hvem er “MOON MOTHERHOOD for?

For dig, som vil generobre dit liv efter en livskrise og finde hjem til dig selv fra et nyt og bedre sted i livet.

Dig som ikke vil gå glip af livet og sidde fast i håbløshed, fortvivelse og negativ tung energi, som tapper din livskraft, livsglæde og handlekraft.

Det er for dig som har været fanget af stress, træthed, manglende overskud og handlekraft alt for længe og er klar til, at generobre dit liv, så du begynder at leve, frem for at overleve?

Dig som har forsøgt, at ændre dit liv selv, men opdaget vejen er svær at gå alene, så du lander igen og igen i de gamle ubevidste programmer, så du hænger fast i selvsabotage, selvkritik og manglende forståelse for dig selv.

Og nej, du har ikke rygrad som en regnorm, men når man er rundet de 50 år og er oppe i mod de hormonelle forandringer og har oplevet livskriser, så kræver det helt nye spilleregler, at gå fra livskrise til livskraft og opnå et sundt, glædesfyldt og energifyldt liv.

Forløbet er for dig, som savner en der forstår dig og giver dig kontinuerlig støtte, hvor du bliver holdt kærligt i hånden og til ilden, så du opnår sundhed, glæde og overskud i livet?

Er du færdig med, at søge i øst og vest og klar til, at få en plan som virker 100%? Og nej der findes ikke nogen hurtige løsninger, med en langsigtet plan gør du kan generobre dit liv og sætte kurs mod et sundt, lykkeligt og  harmoniske liv.

Lene gik fra stresset og udbrændt til et liv med energi, vitalitet og overskud

 

RESET THE RESET ON THE NEW MOON MED GAMMEL VIDEN I MODERNE UDFOLDELSE

Fra livskrise til livskraft med små kærlige styrkende sundhedsritualer som giver dig selvtillid, selvkontrol og begejstring samt  entusiasme for livet og fremtiden. Baseret på hormoner og din naturlige menstruationscyklus.

Bende fik sin livsenergi, livsglæde og livskraft tilbage efter flere års stress

 “MOON MOTHERHOOD” er baseret på 35 års professionel viden og passion for krop sind og sjæl

I mere end 35 år har været træningsspecialist og hjulpet tusindevis af klienter med en sund livsstil.

Jeg er MASTER i overgangsalderens forandringer med mere end 25 års erfaring i kinesisk medicin og kroppens hemmelige sprog.

“I WALK THE TALK”

Da jeg selv skulle tilbage til livet efter brystkræft tog det lang tid, at heale, regenerere og bygge mig selv op efter total kontroltab af mig selv og mit liv.

Jeg havde selv brug for en mere selvkærlig vej, med magi, glimmer, lys og glæde. Jeg er selv gået fra livskrise til livskraft, så det er også muligt for dig med RESET OF THE RESET ON THE NEW MOON, når du lærer, at mestre din tid, disciplin og opbygge nye sunde vaner.

MOON MOTHERHOOD er et online kærligt fælleskab for kvinder i overgangsalderen

På MOON MOTHERHOOD lærer du, at udnytte din tid og fokusere på dig selv og dit liv. Når du lever i  harmoni med månes cyklus styrker du din sundhed, dit helbred og udvikler dig gennem din naturlige kvindelige cyklus.

Det er et online fælleskab for kvinder, som vil leve et ekstraordinært liv og kende sig selv på et dybt indre plan. Vi bryder gamle overbevisninger og grænser i sindet og lader strømmen af lykkefølelser løbe gennem kroppen uge efter uge. Måned efter måned skaber du dit drømmeliv.

RESET THE RESET ON THE NEW MOON

Få din livsenergi, livsglæde og livskraft tilbage skridt for skridt med “NEW MOON” 

Inkluderet i medlemskabet:

Du starter med en personlig online bodyreading, som sikre dig den rette opstart. Her får du klar besked på, hvad din krop skriger efter. Det vigtigste er, at du får løftet din energi og dit mentale overskud.

 

Du får faste træningstider, som er blid træning for dit nervesystem og terapeutiske redskaber, som styrker krop, sind og sjæl.

 

Det er små skridt til livsvarig forvandling med faste træningsrutiner, gruppecoaching hver uge og sundhedsritualer i månenscyklus, som sikre dig du lever i flow og harmoni med dig selv, universet og naturens livsrytme.

 

Du slipper al stress, træthed og udmattelse i dit nervesystem. Du vinkler farvel til gamle triste ubevidste tanker, følelser og mønstre, som står i vejen for din livsudfoldelse.

 

Du får masser af gode, sunde, nærende og energiløftende nemme kostprogrammer, som giver dig mere energi, overskud, bedre fordøjelse, bedre søvn og højre forbrænding.

Du opnår en sund stærk smidig krop, et lyst åbent sind og en opmærksom kærlig nærværende sjæl.

 

Al min viden gennem 35 år sikrer dig, at du går fra livskrise til livskraft og udfolder livet på ny. Det bliver din bedste investering i den smukkeste rejse hjem til dig selv.

Plus masser af bonusser, som beriger dit liv på alle planer.

Sådan gik Sussie fra kaos til ro, glæde og overskud i overgangsalderen