Mestrer overgangsalderen med ro, nærvær og selvkærlighed

Er du også træt af at lade overgangsalderens udfordringer styre dit liv? Med mit online RESET MAGIC Livsstilsforløb genfinder du din balance, glæde og vitalitet.

Sig velkommen til et liv fyldt med sundhed, nærvær, glæde og magi – Kom med på Moon Motherhood og lær at udfolde livet, frem for at overleve det.

Lev et liv du aldrig vidste var muligt med mit RESET Magic Livsstilsprogram.

Mestrer overgangsalderen med ro, nærvær og selvkærlighed

Er du også træt af at lade overgangsalderens udfordringer styre dit liv? Med mit RESET MAGIC online livsstilsforløb genfinder du din balance, glæde og vitalitet.

Sig velkommen til et liv fyldt med sundhed, nærvær, glæde og magi – Kom med på Moon Motherhood og lær at udfolde livet, frem for at overleve det.

Lev et liv du aldrig vidste var muligt.

Gør dig klar til at opleve en dyb og ægte forvandling, hvor du opnår fysisk og mentalt velvære. Sig velkommen til et liv fyldt med sundhed, selvkærlighed, indre styrke og en strålende overgangsalder!

Savner du også energi, glæde og livskraft, så lad mig vise dig vejen til, at opnå en transformerende forvandling i overgangsalderen. Du får fornyet vitalitet og harmoni med mit online livsstilsforløb.

 

Vibeke har fået sin livskraft, livsglæde og handlekraft og sit liv tilbage

RESET dit nervesystem, styrk din krop og sind med transformerende træning, kost og coaching

Udfold din indre kraft med træning, kostterapi og coaching, der giver dig optimale fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhedsmæssige resultater. Frigør dig fra fortidens begrænsninger og skab en ny fremtid fyldt med indre ro, styrke, velvære, vitalitet og øget selvtillid uge efter uge. Måned efter måned kan du forme et liv, du aldrig havde forestillet dig muligt.

Velkommen til en verden af sundhed, harmoni, velvære og forandring. Oplev en smuk og harmonisk tilværelse med kærlig vejledning, hvor du får din livsglæde og energi tilbage.

Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod et forbedret helbred og en øget livskvalitet.

De fleste kvinder jeg assisterer har mistet deres kerneidentitet, fordi de har stået over for flere udfordrende livskriser, som har ændre deres liv. 

Er du også træt af at mangle livsenergi, glæde og vitalitet? Lad mig guide dig skridt for skridt med medfølelse, ro, nærvær og kærlig omsorg. – Din krop, sind og sjæl vil elske denne rejse.

Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

Find balance og glæde efter svære tider

Personligt har jeg oplevet en dyb krise, da jeg blev ramt af brystkræft. Mit liv blev vendt på hovedet, og jeg følte mig fanget i en spiral af frygt, sorg og vrede. Tabet af mig selv betød jeg også, mistede min retning i livet. Jeg var faret vild uden nogen klar vej i livet.

Oplev nydelsen af et liv fyldt med sundhed og glæde

I dag har jeg opnået en ny sundere og mere harmonisk tilværelse. Et liv, hvor jeg kun fokuserer på magien i tilværelsen, de små glæder, de berigende gaver og alt det, der giver mit liv en dybere mening.

Jette fandt vejen fra stressramt til stressfri og oplever nu sundhed, lykke og harmoni

Oplev forvandling i overgangsalderen – Find tilbage til dig selv og din indre styrke

Træd ind i et nyt kapitel af dit liv med mit holistiske livsstilsforløb som tager hånd om hele dig. Lær at håndtere livets udfordringer og vokse gennem modgang, håbløshed og følelsen af magtesløshed.

Mærk, hvordan du kan skabe en stærkere identitet, når du frigør dit nervesystem og får adgang til din indre power – Det er en forandring, der vil ændre din fremtid for altid.

RESET overgangsalderen og byd velkommen til en sund og vital krop, mental overskud og en øget sundhed. Skab et sundt, glædesfyldt og lykkeligt liv med nærvær, ro og overskud.

Din krop er din mest pålidelige allierede, skabt til at hjælpe dig igennem livets kriser. Når du står over for stress, chok og traumer, bliver du fanget og fastlåst i dit nervesystem.

Det er hel naturligt du går du i overlevelsestilstand, derfor skal du ændre retning og øge din selvomsorg, selvkærlighed, forståelse og empati for dig selv.

Når du investerer tid på at hele, regenerere og bringe dit nervesystem i balance og harmoni, kan du ændre din tankegang og begynde at LEVE og udfolde dit liv igen.

Det kræver at du trykker på RESET af dit nervesystem og bringer ro, nærvær, tid og selvforkælelse ind i dit liv.

Giv dit liv nyt liv, skab balance og find glæden med mit unikke holistiske livsstilsforløb

Hvem er “Moon Motherhood” for?

A

Det er for dig som har været fanget af stress, træthed, manglende overskud og handlekraft alt for længe og er klar til, at generobre dit liv, så du begynder at leve, frem for at overleve?

A

Dig som vil genskab din sundhed, dit helbred og omfavne livets glæder.

Dig som er træt af at lade overgangsalderen styre dit liv.

Dig som savner hjælp til, at bryde fri og blive den bedste version af dig selv, så du kan nyde et liv i sundhed, vitalitet og glæde.

A

Få den forvandling, du altid har søgt.

Er du træt af at forsøge at ændre dit liv på egen hånd? Har du opdaget, at vejen til selvforbedring kan være en udfordrende rejse?

Måske er du endt i de samme gamle mønstre og ubevidste programmer, hvor du konstant saboterer dig selv og kritiserer dig selv.

Få løsningen, der vil hjælpe dig med at forstå og transformere dig selv på dybere niveauer.

A

Og nej, du har ikke rygrad som en regnorm, men når man er rundet de 50 år og er oppe i mod de hormonelle forandringer og har oplevet livskriser, så kræver det helt nye spilleregler, at gå fra livskrise til livskraft og opnå et sundt, glædesfyldt og energifyldt liv.

A

Forløbet er for dig, som savner en der forstår dig og giver dig kontinuerlig støtte, hvor du bliver holdt kærligt i hånden og til ilden, så du opnår sundhed, glæde og overskud i livet?

A

Er du færdig med, at søge i øst og vest og klar til, at få en plan som virker 100%?

Og nej der findes ikke nogen hurtige løsninger, med en langsigtet plan gør du kan generobre dit liv og sætte kurs mod et sundt, lykkeligt og  harmoniske liv.

Lene gik fra stresset og udbrændt til et liv med energi, vitalitet og overskud

 

Skab balance i dit liv med nymånen og slip fortiden med fuldmånen – Opnå harmoni i din livsenergi, cyklus og hormoner

Neurofysiologiske forstyrrelser holder dig fanget i stress, hvilket resulterer i en træt og udmattet krop. Du kommer til, at lider af mangel på energi og en langsom forbrænding, fordi din krop udelukkende kæmper for at overleve.

Ved at nulstille dit neurologiske styresystem og dit biologiske ur, kan du forvandle livskriser til livsglæde og livskraft.

Du vil opleve den helende kraft af ‘Release Rebirth’ med små, kærlige og styrkende sundhedsritualer hver måned. Du får indre ro, harmoni, glæde og overskud i dit liv.

Månen er magisk, og din krop er det samme. Med ‘The Power Organs RESET’ kan du nulstille dit biologiske ur og komme i topform ved hjælp af en let og simpel livsstilsrytme, der varer 28 dage og tilpasses månens cyklus.

Forbedr din sundhed, dit helbred og din vitalitet med mine kostplaner, der renser, healer og regenererer din krop, så du forbrænde fedt frem for sukker.

Løft din selvtillid, selvkontrol, begejstring og entusiasme for livet og fremtiden.

Bende fik sin livsenergi, livsglæde og livskraft tilbage efter flere års stress

MOON MOTHERHOOD bringer 35 års professionel viden og lidenskab for kinesisk medicin ind i en holistisk tilgang til sundhed for krop, sind og sjæl.

I mere end 35 år har jeg specialiseret mig i træning og hjulpet utallige klienter med at opnå en sund livsstil.

Som ekspert inden for overgangsalderens forandringer har jeg mere end 25 års erfaring inden for kinesisk medicin og kroppens hemmelige sprog. I Walk The Talk”

Efter at have kæmpet mig tilbage til livet efter brystkræft, har jeg oplevet den længere helingsproces, genopbygning og genfindelse af mig selv efter total kontroltab både med mig selv og mit liv.

Jeg selv har brugt en mere kærlig tilgang fyldt med magi, glimmer, lys og glæde. Jeg har succesfuldt transformeret min livskrise til livskraft, og jeg tror på, at du også kan gøre det samme gennem mit RESET holistiske livsstilsforløb.

Når du lærer at mestre din tid, disciplin og opbygge sunde vaner, er alt muligt for dig.

MOON MOTHERHOOD er et online fællesskab fyldt med kærlighed for kvinder, der ønsker at leve et ekstraordinært liv.

Med RESET Magic Livsstilsforløb kan du sige velkommen til et liv fyldt med sundhed, selvkærlighed, indre styrke og en strålende overgangsalder!

Træd ind i en ny æra af kvindelig energiopvågning

Åben muligheden for at opleve ‘KVINDELIG ENERGIOPVÅGNING’. Skab et ekstraordinært liv fyldt med sundhed, ro, nærvær, personlig og spirituel udvikling.

Oplev en verden fuld af muligheder

Træd ud af dine begrænsninger og åben sindet for en strøm af glæde og lykke, der bringer fornyet energi uge efter uge. Skab dit drømmeliv, måned efter måned.

Sådan gik Sussie fra kaos til ro, glæde og overskud i overgangsalderen

Skab dyb livsændrende transformation i overgangsalderen ved at følge månens cyklus. Åbn dig op for fremtiden og slip fortiden skridt for skridt

Rebirth Nymåne Ceremoni

Release Full Moon Ceremoni

Sig velkommen til et liv fyldt med selvkærlighed, sundhed, indre styrke og en strålende overgangsalder –  Hvad venter du på?