Personlig træning i Odense for dig, som vil have din krop til at spire med alt sin vitalitet, styrke og overskud så du opnår stabilt og holdbart vægttab.

Ville du ønske det ikke var så svært at forstå dig selv og din krop, så du ikke spilder en masse kostbart tid på, at bruge en formue på diverse kure og kosttilskud, som tapper din livsenergi og dit gode humør?

Længes du efter at mærke RO i dig selv, og slippe for at jage den ene slankekur efter den anden, som både stresser dig og sender dig ud i mere og mere selvsabotage?

Med min personlig træning her i Odense, lære du at forstå hvor magisk din krop er når du samarbejder med den, med træningsterapi som giver dig det din krop har brug for, så du bliver sund, slank, og stræk fysisk og mentalt.

Alt for mange kvinder træner på autopilot og løber den ene kilometer efter den anden, eller bruger timevis i fitnesscentret uden at opleve vægten flytter sig overhovedet. Eller prøver den ene slankekur efter den anden, når det slet ikke er det de har brug for. Tværtimod.

 

Z

Oplever du at dit vægttab følelse som en hård kamp, så er du langt fra alene, mange kvinder knokler afsted og sender drømmen om vægttab længere og længere væk.

Z

Og, det værste er mange øger vægten eller ender med jojo-vægt, så selvsabotagen stiger.

 

Oplever du præcis det samme, så finder du løsningen med mit personlige terapeutiske træningsprogram TBZ-FLOW, som er personlig træning for kvinder i naturen i Odense.

Mit træningssystem tager højde for:

Z

Dine hormonelle forandringer i kroppen, så du opnår naturlig hormonbalance som både øger dit velbefindende og din forbrænding.

Z

Om din krop kæmper med stress, smerter og energiblokeringer, som forhindre dig i at få fuld valuta for din træningsindsat, og dermed det vægttab du drømmer om. 

Z

Din mængde af livsenergi, og hvordan du kan styrke den og løfte den op på de højeste sekvenser med den helt rette træningstrategi, som rykker din power og din forbrænding.

Z

Hvordan du henter styrke og vitalitet indefra og flytter det ud i din muskler, som er dine motor til en høj forbrænding, en slankere, sundere og stærkere krop.

Z

Hvordan du kan udnytte de ressourcer du har til rådighed i kroppen og dig selv. Ved at komme ned i kroppen får, du øget din kropsbevidsthed, så du slipper for at træne på autopilot, uden at opnå de resultater du længes efter og drømmer om.

TBZ-FLOW terapeutisk personlig træning for dig, som vil bruge kroppen og mærke dig selv, så du opnår livsforandrende varigt vægttab, i takt med du kommer på toppen fysisk og mentalt.

Z

Du får øget kropsbevidsthed, mental klarhed, indre ro og jordforbindelse, samt mere energi og overskud i din hverdag.

Z

Min træning er, som kropsterapi, hvor du lære at mærke og føle kroppen, som en helhed med alt det din krop rummer. Min force er 20 års erfaring som kropsterapeut, og jeg bruger min terapeutiske viden, til at udvikle et træningsprogram, så du kan folde dig ud, og sætte ind hvor kroppen har brug for styrke og opbygning.

Z

Med 30 års erfaring som personlig træner, tør jeg godt love dig, at en investering sammen med mig giver dig de resultater du drømmer om, og du får din krop til, at svinge på sine højeste sekvenser og vibrationer.

TBZ-FLOW er terapeutisk træning, hvor man ligesom i akupunktur løsner op for blokeringer i kroppens energibaner, så du oplever indre styrker, vitalitet og livskraft som både styrker din helbred og giver dig et mere harmonisk energiflow.

Z

Du er meget mere end kød, knogler og sener. Din krop er fuld af liv, vitalitet, sanselighed og følelserne strømmer rundt i din krop 24/7.

Z

Som livsstilterapeut, har jeg fokus på at din krop er fuld af vital livskraft, som giver din krop og organer et liv, som er meget mere end et hjertet, der pumper, blodet der strømmer, og hjernen, der udsender signaler.

Z

Derfor handler min træning om din vejtrækning og din livsenergi, så du får en dybere kontakt med kroppen, som vil optimere dit liv. Her, hvor du mærker en kilde af vitalitet indefra. Her, hvor du får livsglæden tilbage i dine øjne og mærker du summer af liv.

Z

Din  krop er så meget mere end blot et apparat, der skal lystre og parere ordrer, og hvor delene bare kan skiftes ud, hvis de ikke fungerer.

Bring krop og psyke i balance med terapeutisk træning så du taber dig (næsten) gratis ved, at få mere frihed i kroppen fysisk og mentalt.

Her hvor du oplever:

Z

Din krop er en helhed, og fyldt med liv og vitalitet. Med både rolige og blide øvelser og mere kraftfulde øvelser, åbner du får din indre power og udfolder dit fylde potentiale.

Z

Du taber dig

Z

Din fordøjelse bliver bedre

Z

Du siger farvel til væskeophobninger.

Z

Du sover bedre

Z

Du øger din fedtforbrænding.

Z

Du bliver sundere, slankere og stærkere, både fysisk og mentalt.

 

TBZ-FLOW er terapeutisk personlig træning for dig som vil lære hvad der faktisk virker og ikke virker, når du skal opnå livsforandrende varigt vægttab, dig som brænder for at forstå dig selv bedre og udnytte kroppens unikke ressourcer og kapacitet, frem for at træne på autopilot. Dig som ønsker nye sunde vaner hvor træning er en naturlig del af din livsstil altid.

Z

Du lærer at udfolde dig og åbne for dine energistrømme, både med blide rolig øvelser og mere powerfulde terapeutisk øvelser som åbner for din livsenergi.

Z

Du lærer hvordan du kan trække energien hjem til dig selv og får jordforbindelse, med meditative øvelser, så du løfter din energi, forbrænding og dit humør.

Z

Du lærer at træner min livsenergi, så Qi og Blod kan flyde frit i kroppen og nære hele dig og så du løfter din sundhedstilstand indefra og får øget alle de vibrationer du har til rådighed inden i dig, og som blot venter på at blive brugt fysisk.

Z

Du lærer hvordan du rydder op både i kroppen og sindet, så der bliver plads til nyt liv, styrke og vitalitet i dig selv, så du opnår ligevægt og balance. Det er netop det som sikre dig stabilt og holdbart vægttab for altid,

Z

Du lære alt om hvordan du bruger kroppen til at give slip, så du får plads til powerfuld livskraft der giver dig en levende og dynamiks krop med masser af overskud og energi. 

Susanne Jensen er slankementor og livsstilsterapeut, hun er ildsjæl som er drevet af passion for kroppen – Susanne har udviklet sit eget terapeutisk træningssystem TBZ-FLOW, som får din krop til at spire med alt sin livskraft, vitalitet og overskud.

Susanne brænder for at give dig oplevelsen af, dine vægtproblemer kan løser hurtigt, let og optimalt med konkrete værktøjer når du samarbejder med både krop, sind og sjæl.

Hun viser dig vejen med personlig terapeutisk træning, hvor hun går bag facaden og ser på hvordan du kan udnytte og træne din livsenergi. så du åbner for alle dine energistrømme med udgangspunkt i hvad din krop har af ressourser og energi til rådighed.

Her er der fokus på små skidt til livsvarig forandring. Med træning af dit åndedræt, dit nervesystem, din kondition og muskelstyrke. 

Her hvor du oplever mindre stress, mentalt RO, åbner dit sind og får kroppen til at smide vægt helt naturligt uden stress, kamp og modstand.

Susanne har været personlig træner i 30 år og kropsterapeut i 20 år – Her får du altså et træningssystem som handler om meget mere end slanke veltrænede muskler og en høj forbrænding. Det handler om alt der sker i dig og din krop, som du skal lære at udnytte.
 
Susanne har selv brugt træning som terapi, og sluppet fri af måde stress, træthed, smerter og overvægt med hendes personlige træningsmodel.
 
Her møder du en kvinde med livslang erfaring i måde kropsterapi og træningsterapi, som virker.

Din engangs-investering i aldrig mere, at skulle bruge en formue på flere slankekure og spilde kostbar træningstid.

OBS: Du kan vælge at betale i 6 rater.

Det er det samme, som du skal betale for et års medlemskab i fitnesscentret som ikke gør dig, sundere, slankere og lykkeligere alligevel.

Du slipper alt så for at betale flere penge i fitnesscentret resten af livet, for jeg lærer dig at bruge naturen som dit træningscenter. Det betyder du tjener flere års kontigent hjem, fordi du lærer et træningsystem som du kan bruge resten af livet, som gør dig både sundere, slankere og lykkeligere indeni.

Er du klar til at komme i gang med personlig terapeutisk træning som er nøglen til livsforandrende varigt vægttab og faste træningsrutiner gør dig sund, slank og stærk både fysisk og mentalt?

Z

Med en personlig træner i hånden når du dine mål og drømme uden en masse omveje og slipper for at jage flere slankekure resten af livet

Z

Jeg lærer dig at træne smart, kort og effektiv og naturligvis tager jeg udgangspunkt i dig og din krop, så du får fuld valuta for dine penge

Z

Skal jeg løfte dig ud at din comfortzone og lærer dig, hvordan du får en tårnhøj forbrænding, en smukkere mere veltrænet krop og øget livsglæde?

Sådan foregår min personlig træning her i Odense.

Du starter med en personlig strategisamtale og kropscanning.

Alt træning foregår på lukket slankehold.

Sted: Hole Skov i Odense NV

Ring til mig på 29260956 og få en uforpligtende samtale omkring mit 6 måneders vægttabsforløb.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!