Personlig træning i Odense

Bliv sund og slank – fysisk og psykisk stærk

Personlig træning i Odense. Din sikker vej til holdbart og varigt vægttab med terapeutisk bodyzone træning (TBZ-flow). 

3 måneder med Susanne, kan ændre dit liv

Gør din drøm til virkelighed. Lad mig holde dig i hånden, så du kommer i god fysisk og mentalt form.

Få bedre sundhed, helbred og kom i topform, så du får masser af nydelse overskud og vitalitet.

Ville du ønske det ikke var så svært at forstå dig selv og din krop. Så du ikke spilder en masse kostbart tid. Er du træt af at bruge en formue på diverse slankekure, der tapper din livsenergi og dit gode humør?

Længes du efter at mærke RO i dig selv? Slippe for at jage den ene slankekur efter den anden, som både stresser dig og sender dig ud i mere og mere selvsabotage?

Du lærer at træne din krop i balance efter det NETOP din krop har brug for. Så du bliver sund, slank, og stræk fysisk og mentalt.

Alt for mange kvinder træner på autopilot. De løber den ene kilometer efter den anden. Eller bruger timevis i fitnesscentret. Uden at vægten flytter sig.

Z

Oplever du at dit vægttab følelse som en hård kamp, så er du langt fra alene, mange kvinder knokler afsted og sender drømmen om vægttab længere og længere væk.

Z
Og, det værste er mange øger vægten eller ender med jojo-vægt, så selvsabotagen stiger.

Har du prøvet den ene slankekur efter den anden – uden at opnå den vægt, du ønsker?

Så finder du løsningen med mit personlige terapeutiske træningsprogram TBZ-FLOW, som er personlig træning for kvinder i naturen i Odense.

Mit træningssystem tager højde for:

Z

Dine hormonelle forandringer i kroppen, så du opnår naturlig hormonbalance som både øger dit velbefindende og din forbrænding.

Z

Om din krop kæmper med stress, smerter og energiblokeringer, som forhindre dig i at få fuld valuta for din træningsindsat, og dermed det vægttab du drømmer om. 

Z

Din mængde af livsenergi, og hvordan du kan styrke den og løfte den op på de højeste sekvenser med den helt rette træningstrategi, som rykker din power og din forbrænding.

Z

Hvordan du henter styrke og vitalitet indefra og flytter det ud i din muskler, som er dine motor til en høj forbrænding, en slankere, sundere og stærkere krop.

Z

Hvordan du kan udnytte de ressourcer du har til rådighed i kroppen og dig selv. Ved at komme ned i kroppen får, du øget din kropsbevidsthed, så du slipper for at træne på autopilot, uden at opnå de resultater du længes efter og drømmer om.

Personlig træning i Odense er for dig, der vil bruge kroppen og mærke dig selv. Så du opnår livsforandrende varigt vægttab, i takt med du kommer på toppen fysisk og mentalt.

Min force er 20 års erfaring som kropsterapeut, og jeg bruger min terapeutiske viden, til at udvikle et træningsprogram, så du kan folde dig ud, og sætte ind hvor kroppen har brug for styrke og opbygning.

Z

Øget kropsbevidsthed, mental klarhed, indre ro og jordforbindelse, samt mere energi og overskud i din hverdag.

Z

Du lærer at mærke og føle kroppen. Som en helhed med alt det, din krop rummer.

Z

Med 30 års erfaring som personlig træner, tør jeg godt love dig, at en investering sammen med mig giver dig de resultater du drømmer om, og du får din krop til, at svinge på sine højeste sekvenser og vibrationer.

Personlig træning i Odense i naturskønne omgivelser, for dig som vil være på toppen af livet fysisk og mentalt.

Z

Du oplever indre styrker, vitalitet og livskraft som gavner dit helbred og giver dig et mere harmonisk energiflow.

Z

Du er meget mere end kød, knogler og sener. Din krop er fuld af liv, vitalitet, sanselighed og følelserne strømmer rundt i din krop 24/7.

Z

Din krop og organer er mere end et hjertet, der pumper, blodet der strømmer, og hjernen, der udsender signaler.

Z

Min træning handler om din vejtrækning og din livsenergi, så du får en dybere kontakt med kroppen, som vil optimere dit liv.

Z

Din krop er en helhed, og fyldt med liv og vitalitet. Med både rolige og blide øvelser og mere kraftfulde øvelser, åbner du får din indre power og udfolder dit fylde potentiale.

Z

Din  krop er så meget mere end blot et apparat, der skal lystre og parere ordrer, og hvor delene bare kan skiftes ud, hvis de ikke fungerer.

Bring krop og psyke i balance med terapeutisk træning i naturen, så du taber dig (næsten) gratis ved, at få mere frihed i kroppen fysisk og mentalt.

Z

Du taber dig

Z

Din fordøjelse bliver bedre

Z

Du siger farvel til væskeophobninger.

Z

Du sover bedre

Z

Du øger din fedtforbrænding.

Z

Du bliver sundere, slankere og stærkere, både fysisk og mentalt.

 

Personlig træning med TBZ-FLOW, for dig som vil opnå livsforandrende varigt vægttab.

Z

Du lærer at udfolde dig og åbne for dine energistrømme, både med blide rolige øvelser og mere powerfulde terapeutiske øvelser, der åbner for din livsenergi.

Z

Du lærer, hvordan du kan trække energien hjem til dig selv og få jordforbindelse, med meditative øvelser – så du løfter din energi, forbrænding og dit humør.

Z

Du lærer at træner din livsenergi, så Qi og blod kan flyde frit i kroppen og nære hele dig.

Z

Du løfter din sundhedstilstand og får øget alle de vibrationer du har i dig, og som blot venter på at blive brugt.

Z
Du får ryddet op både i krop og sind. Der bliver plads til nyt liv, styrke og vitalitet, så du opnår ligevægt og balance. Det er netop det som sikrer dig et stabilt og holdbart vægttab for altid.
Z

Du lærer at bruge kroppen til at give slip, så du får plads til powerfuld livskraft, der giver dig en levende og dynamisk krop med masser af overskud og energi. 

Susanne har været personlig træner i 30 år og kropsterapeut i 20 år – Her får du altså et træningssystem som handler om meget mere end slanke veltrænede muskler og en høj forbrænding. Det handler om alt der sker i dig og din krop, som du skal lære at udnytte.

Susanne Jensen er livsstilsmentor og træningsspecialist. Hun er en ildsjæl. Drevet af passion for kroppen og har udviklet sit eget terapeutiske træningssystem TBZ-FLOW.

Her er der fokus på små skidt til livsvarig forandring. Med træning af dit åndedræt, dit nervesystem, din kondition og muskelstyrke. 

Du vil opleve mindre stress, mental RO, åbne dit sind og få kroppen til at smide vægt helt naturligt uden stress, kamp og modstand.

Susanne brænder for at vise dig, at dine vægtproblemer kan løser hurtigt, let og optimalt med konkrete værktøjer når du samarbejder med både krop, sind og sjæl.

Du får personlig terapeutisk træning, der går bag facaden og ser på hvordan du kan udnytte og træne din livsenergi.

Susanne har selv brugt træning som terapi, og sluppet fri af måde stress, træthed, smerter og overvægt med hendes personlige træningsmodel.

Her møder du en kvinde med livslang erfaring i måde kropsterapi og træningsterapi, som virker.

Din engangs-investering i aldrig mere, at skulle bruge en formue på flere slankekure og spilde kostbar træningstid.

Du kan vælge at betale i 3 rater

Forløbet sparer dig for at betale penge til Fittnesscentret resten af livet. Jeg lærer dig at bruge naturen som dit træningscenter.

Det betyder, at  du tjener flere års kontingent hjem.
Du får et træningsystem, som du kan bruge resten af livet.

Er du klar til at komme i gang med personlig terapeutisk træning i naturen?  Nøglen til livsforandrende varigt vægttab er faste træningsrutiner der gør dig sund, slank og stærk både fysisk og mentalt?

Z

Du når du dine mål og drømme uden en masse omveje. Og slipper for at jage flere slankekure resten af livet

Z

Du lærer at træne smart, kort og effektivt. Og naturligvis tager jeg udgangspunkt i dig og din krop, så du får fuld valuta for dine penge

Z

Du bliver løftet ud af din comfortzone og får en tårnhøj forbrænding. Samt en smukkere, mere veltrænet krop og øget livsglæde.

Personlig træning i Odense 

Sted: Hole Skov i Odense NV

Ring til mig på 29260956 og få en uforpligtende samtale omkring mit 3 måneders personlige træningsforløb.