Personlig træning Odense – Opnå livsforandrende varigt vægttab med TBZ-FLOW

Drømmer du om, at opnå livsforandrende varigt vægttab, og få en veltrænet sund stærk krop?

Vil du gerne føle dig på toppen fysiske og mentalt?

Vil du løfter din glæde, velære og tilfredshed op på et højre niveau med en terapeutisk træningsform, hvor du genopbygger og stimulere kroppen, så du opnår:

Ro, styrke, fleksibilitet, en mere levende og dynamisk krop med kvindelig naturlige former.

Personlig træning for kvinder i overgangsalderen

TBZ-FLOW er personlig træning for kvinder i overgangsalderen, her hvor livet tager en drejning, pga de hormonelle forandringer i kroppen. Her hvor det bliver ekstra vigtigt at træne din hormonbalance for at opnå livsforandrende varigt vægttab, uden nedslidning og slidtage på kroppen. 

Som personlig træner tager jeg højde for stress, smerter og energiblokeringer, og arbejder med terapeutisk øvelser, som frigiver energi.

Så du løfte din livesenergi, og kan føle dig sund, levende og energisk indefra.

Hvad er TBZ-FLOW

TBZ-FLOW er udviklet af Susanne Jensen, og er Terapeutisk Bodyzone Træning, hvor du træner din krop i balance og får mere frihed i kroppen både fysisk og mentalt.

Din krop er en helhed, og fyldt med liv og vitalitet, med både rolige og blide øvelser og mere kraftfulde øvelser, åbner du får din indre power og udfolder dit fylde potentiale.

Her hvor du kan opleve:

  • Du taber dig.
  • Din fordøjelse bliver bedre.
  • Du siger farvel til væskeophobninger.
  • Du sover bedre.
  • Du øger din fedtforbrænding.
  • Du bliver sundere, slankere og stærkere, både fysisk og mentalt.
Personlig træning Odense på Fyn
Personlig træning Odense på Fyn

TBZ-FLOW terapeutisk træning for dig, som vil bruge kroppen og mærke dig selv, så du opnår livsforandrende varigt vægttab.

Du får øget kropsbevidsthed, mental klarhed, indre ro og jordforbindelse, samt mere energi og overskud i din hverdag.

Min træning er, som kropsterapi, hvor du lære at mærke og føle kroppen, som en helhed med alt det din krop rummer. Min force er 20 års erfaring som kropsterapeut, og jeg bruger min terapeutiske viden, til at udvikle et træningsprogram, så du kan folde dig ud, og sætte ind hvor kroppen har brug for styrke og opbygning.

Med 30 års erfaring som personlig træner, tør jeg godt love dig, at en investering sammen med mig giver dig de resultater du drømmer om, og du får din krop til, at svinge på sine højeste sekvenser og vibrationer.

Dit åndedræt kan oversættes til energigymnastik, hvor man ligesom i akupunktur løsner op for blokeringer i kroppens energibaner. Du kan således styrke dit helbred ved, at der bliver skabt et bedre og mere harmonisk energiflow.

Du er meget mere end kød, knogler og sener. Din krop er fuld af liv og vitalitet.

Vitalitet, sanselighed og følelser strømmer rundt i din krop 24/7.

Som livsstilterapeut, har jeg fokus på at din krop er fuld af vital livskraft, som giver din krop og organer et liv, som er meget mere end et hjertet, der pumper, blodet, der strømmer, og hjernen, der udsender signaler.

Derfor handler min træning om din vejtrækning og din livsenergi, så du får en dybere kontakt med kroppen, som vil optimere dit liv. Her, hvor du mærker en kilde af vitalitet indefra. Her, hvor du får livsglæden tilbage i dine øjne.

Din  krop er så meget mere end blot et apparat, der skal lystre og parere ordrer, og hvor delene bare kan skiftes ud, hvis de ikke fungerer.

Din vejrtrækning er et spejl af din psykiske og fysiske tilstand i kroppen, og den afslører, om din krop er afslappet, eller om den er stresset.

Det afsløre tilmed de ubalancer, din krop kæmper med, både følelsesmæssigt og energimæssigt.

Terapeutisk Personlig træning i Odense

Lær at udfolde dig og åbne for dine energistrømme og, at trække energien hjem til dig selv med meditative øvelser, så du løfter din energi, forbrænding og dit humør.

Jeg lover dig du får fuld valuta for pengene, ikke kun på vægten, men hele din sundhedstilstand forbedres og din livskvalitet løftes til et højere niveau. Jeg lever mit budskab, og jeg har ikke været ude af form i 30 år, og (næsten) lige så længe har jeg holdt min vægt og figur.

Jeg træner min livsenergi, så Qi og Blod kan flyde frit i kroppen og nære hele mig. Det er præcis det du skal lære, så du får kontakt til dig selv, din krop og dine indre vibrationer.

Jeg tror på, at alle kan nå deres mål, med min indgangsvinkel til kroppen.

Min træningsmetode tager udgangspunkt i kroppen, så du træner hele kroppen igennem fra top til tå.

Du rydder op både i kroppen og sindet, og giver plads til nyt liv og vitalitet i dig selv, og opnår ligevægt og balance.

Personlig træning Odense til vægttab, sundere og bedre livsstil
Persnlig træning Odense med Susanne Jensen - 30 års erfaring som personlig træner

Personlig træning

Sted: Pakhusgården 14, 5000 Odense C, og under åben himmel i Hole skov.

Tid: Efter aftale – kontakt mig på 29260956

Har du en veninde, som du gerne vil træne sammen med, eller er i en gruppe på 4, så laver jeg et tilbud skræddersyet til jer.

Ring endelig, jeg vil elske at vise dig hvordan du med simpel og effektiv træning, kan forvandle dig selv både i dit indre og ydre.

Personlig træning Odense - Gratis samtale

Susanne Jensen

Personlig træner og livsstilsterapeut.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!