TBZ-FLOW er et terapeutisk træningsprogram, med fokus på kroppens intelligens og udviklet efter kinesisk medicin (TKM) af Susanne Jensen

Over 35 års observation af kvindekroppe, millioner af træningstimer og akupunktur-behandling er baggrunden for Susanne Jensens træningsprogram TBZ – FLOW.

TBZ – FLOW er Terapeutisk Bodyzone Træning – skræddersyet til kvinder midt i livet, eller ældre kvinder.

TBZ – FLOW er træning for kroppens intelligens og har fokus på hjerne, hjerte og bevidsthedstræning.

TBZ – FLOW giver dig større adgang til din intuition, så du får større bevidsthed omkring dig selv og de bagvedliggende årsager til dine ubalancer. Gennem kroppen, lærer du at mærke og føle, så du vækker dine sanser. Du skal have kontakt til dig selv og din krop, så du kan genskabe naturlig balance og harmoni.

 

TBZ - FLOW er træning for hjerne, hjerte og bevidsthed

 

Med TBZ – FLOW åbner du for det gemte, glemte og fortrængte. Du udnytter kroppens intelligens til, at generobre indre sundhed, styrke og balance

 

I kinesisk medicin er der ikke nogen adskillelse mellem kroppen og psyken. Du er en helhed. Alle organer har et fysisk, et psykisk og et følelsesmæssigt aspekt, så alt påvirker hinanden. Når der er ubalance i én del, giver det også ubalance andre steder i dig

Alle symptomer er relaterede til hinanden og dig som helhed. Påvirker du et sted, så spreder det sig som ringe i vandet og påvirker hele dig. Det giver plads til nytænkning, et åbent sind og en krop som oaser af vitalitet og overskud.

Når du åbner for din bevidsthed omkring dig selv, så kan du udnytte kroppens rigdom og gaver. Når du finder ind i kernen af dig selv, finder du alle dine unikke talenter, som ligger i kroppen og venter på at blive forløst og aktiveret.

Alt ligger i kroppen og når du kommer i kontakt med sjælen, så vil du opleve du kan modtage vejledning fra den højeste vejledning inden i dig selv. Når du begynder at udvikle din spirituelle del af dig, så giver livet pludselig mening og du opdager intet i dit liv er sket tilfældigt.

Sjælens kraft er den reneste, klarest og mest dynamisk energi, som kommer fra hjertet. Sjælens kraft gør dit liv magisk og fortryllende. Det er her du altid finder en vej ud af kaos, fordi du har ændret din bevidsthed og ser muligheder frem for begrænsinger. Det er her du lader dig guide af sjælens stemme og alt det som føles sandt for dig.

 

TBZ - FLOW er træning med balsam til dit hjerte og din sjæl

 

Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) er ikke medicin, som vi kender det i den vestlige verden, hvor lægen udskriver en recept

 

I kinesisk medicin handler alt om energi og du hænger sammen som en helhed i krop, sind og sjæl. QI løber igennem hele din krop og derfor handler det om, at påvirker dit meridiansystem og energisystem.

Alle ubalancer i din Qi medfører nedsat energi og giver dig symptomer alt efter hvor din Qi er i ubalance eller stagneret.

TBZ – FLOW handler om, at åbne for din QI og åbne for de dele af kroppen, som er lukket ned og er unden næring, saft, kraft og energi

Hver gang du træner påvirker du Qi, så du kan slippe gamle ophobninger, forgiftninger og negative tankestrømme, som er nødvendig for at få din strøm af energi og livskraft tilbage i balance igen.

Hver gang du træner udvider du dit nervesystem og dermed din hjerne, så du åbner for din bevidsthed. Der sker et paradigmeskift indeni dig, når du får højre adgang til alt det power din krop rummer af energi og vitalitet.

 

TBZ – FLOW er træning som aktivere alle kroppens unikke intelligenser, så du smelte sammen som en helhed

 

TBZ – FLOW er selvbehandling og egenterapi på første klasse. Din genvej til et sundere, slankere og mere energifyldt liv.

Når du stilner sindets travle tanker kan du bryde hjernes vanetænkning og fremme nytænkning, som kan berige dit liv. Kombinationen af du åbner for en strøm af lys fra dit hjerterum, vil give dig nye input som beriger dit liv, så overgangsladeren kan blive den bedste periode i dit liv.

TBZ – FLOW er en del af er din vej fra livskrise til livskraft i overgangsalderen. Genopdag din indre styrke, sundhed, vitalitet og mærke du fyldes med velvære og glæde.

Træning er den bedste investering i dig selv og dit liv altid, men du skal træne rigtigt, så du opnår at smelte sammen som en helhed.

Med mine 5 sikre trin til drømmevægten, lærer du trin for trin, hvordan du udnytter kroppens intelligens, styrker din QI og optimere dit energisystem, så du kan nyde livet, med vitalitet, overskud og positive tanker,

 

TBZ – FLOW er træning for hjerne, hjerte og bevidsthed og giver dig en dyb indre transformation, så du kan leve i balance og harmoni med dig selv.

Træning og kost går hånd i hånd på på mit online livsstilsforløb lærer du at forkæle din krop med god næring til krop, sind og sjæl. Det er det unikke samspil omkring hele dig, som give dig adgang til en nyt livsbekræftede liv med mere vitalitet og overskud.

Vil du også gerne smelte sammen som en helhed? Vil du mærke når glæden energien og overskuddet stiger, så falder din vægt naturligt?

Så kan du tage et aktivt valg i dag og komme i gang med mit populære online selvkærlige livsstilsforløb.

Sådan taber du op til 4,5 kilo på 7 dage