Vægttabsforløb i Odense og online til dig som trænger til en ny foryngende livsstil, så du føler dig på toppen i overgangsalderen.

Er du også træt af at været træt og være småbuttet, så læs roligt viderere.

Lær overgangsalderens nye spilleregler med små træningsskridt, som forandre dit liv for altid.

Sæt kurs mod din drømmevægt og kom på toppen fysisk og mentalt i takt med du opnår holdbart og varigt vægttab.

A

Er du klar til en ny start, hvor du får en sund, slank krop du elsker, så du kan nyde din overgangsalder med masser af velvære, livsglæde, energi og overskud?

A

Drømmer du også om, at føle dig skøn midt i livet uden stress, søvnproblemer, fodøjelsesproblemer og smerter som nedsætter din bevægelighed og dit fysiske og mentale overskud? 

A

Længes du efter at have masser af overskud og energi så du kan leve livet fuldt ud og bevæge dig frit og ubesværet (måske) resten af livet?

A

Så lad mig vise dig vejen til drømmevægten for evigt, hvor du får din krop til at spire med al sin energi, vitalitet og overskud.

Vægttabsforløb i Odense og online, som giver dig større frihed både fysisk og mentalt –

Sig velkommen til fri bevægelighed, mere livsglæde, overskud, vitalitet og få en sund lækker krop du elsker.

Lad mig hjælpe dig med, at knække koden til varigt vægttab en gang for alle, så du slipper for selvsabotage og tror du har rygrad som en regnorm. Overgangsalderen er helt særlig og jeg lærer dig mine 5 sikre trin, som gør dit vægttab til en leg.

Z

 Lær dig selv at kende så du kan forstå det ikke handler om, at du har rygrad som en regnorm. TVÆRTIMOD.

Z

Det handler om at din krop er under ombygning her midt i livet, præcis som da du var teenager og det påvirker dig på det fysiske plan, på følelserne, tankerne og sjælen. 

Z

Er du klar til, at lære hvordan du gør dit vægttab til en leg, så du kan nyde overgangsalderens nye muligheder og få et afslappet forhold til mad og træning, i takt med din udståling, energi og glæde stiger?

Z

Vil du mærke kiloerne forsvinder i takt med du får en bedre sundhedstilstand i kroppen og får din krop til at skinne med alt sin vitalitet, styrke og livskraft. 

Z

Så kom med på mit vægttabsforløb her i Odense og lad mig hjælpe dig med, at knække koden til varigt vægttab en gang for alle.

Trin for trin lærer du, hvordan du får drømmevægten for evigt, men ikke nok med det du lærer også, hvordan du slipper fri af stress, smerter, fordøjelsesproblemer, træthed og manglende energi.

Forestil dig det her efter 10 uger:

N

Du har fået din drømmevægt tilbage og sagt farvel til 10-15 kilos overvægt, så du føler dig lykkelig indeni

N

Topmaven er væk og du har skrællet centimeter af hele din krop med træning, som giver dit et lyst og åbent sind

N

Du har fået faste træningsrutiner og kan blot hoppe i dit træningstøj og flyve ud af døren eller træne hjemme.

N

Du har indre ro, hviler i dig selv og føler dig på toppen både fysisk og mentalt

N

Du har et afslappet forhold til både mad, træning og hvile, så din indre sabotør og kritikker slipper du for altid.

N

Du har et skarpt selvbillede og sætter dig selv i centrum, så du kan nyde din overgangsaldere sund, slank og energisk

 Er du også en af dem, som tænker du ikke er i overgangsalderen, men knokler med dit vægttab uden resultater? Så er du langt fra alene, fordi mange tror overgangsalderen kun handler om nattesved.

 

Men jeg kan afsløre jeg har aldrig haft nattesved, men mærket følgende symptomer, som også er klassiske tegn på du kan sige velkommen til overgangsalderen:

N

Øget vægt på maven og brysterne

N

Humørsvingninger og manglede overskud

N

Uregelmæssige menstruationer

N

Ændringer i fordøjelsen

N

Manglende sexlyst

N

Smerter i muskler og led

Sig velkommen til overgangsalderen, hvis du kan nikke genkendende de til de samme forandringer i kroppen? Overgangsalderen påvirker kroppen på mange måder og der er mange ændringer, som jeg selv har mærket på egen krop.

Z

ALLE dine hormoner ændre sig drastisk, som følge af faldet i dine kvindelige hormoner, derfor skal du stoppe op og lære de nye spilleregler omkring vægttab.

Det er præcis det jeg lærer dig.

Z

Du sætter ind med små skridt både kost og træningsmæssigt, så du får sunde vaner som holder. Det vigtigste er at gøre dig langtidsholdbar, så du slipper for stress, skader og nedslidning. Oplever du problemer undervejs, så hjælper jeg dig fri og hjælper dig med hurtigt at få styr på kroppen igen.

Z

Trin for trin lærer du, hvordan du får mere overskud og energi til kroppens forandringer, så du smider vægt uge for uger og tilmed skræller centimeter af sidebenene, så du bliver sund, slank og stærk både fysisk og mentalt.

Z

Overgangsalderen blev et vendepunkt i mit eget liv og du kan opnå det samme med min personlige slankemodel RESET.

Med min slankemodel “RESET” viser jeg dig vejen til drømmevægten og et sundere liv i balance, hvor du kan vinke farvel til:

Z

Overvægt

Z

Træthed og manglende energi

Z

Topmave 

Z

Ubehag i din fordøjelse

Z

Mangel på energi og overskud

Z

Humørsvingninger

Z

Manglede sexlyst

Z

Smerter i muskler og led

Lær alle hemmelighederne én gang med min slankemodel, som trin-for-trin viser dig vejen til livsforandrende varigt vægttab, så du kan få en krop du elsker og mærke mindre stress, mere glæde og overskud i livet.

Susanne tabte 11 kg – Hun fik smilet og glæden tilbage

Dit vægttabsforløb har været en pragtfuld rejse, og jeg følte mig tiltrukket af dit slankeforløb, fordi jeg kunne mærke du havde styr på kvinder i overgangsalderen.

Kiloerne raslede af mig næsten med det samme, og maden har været let og lækker.

Med dine dejlige meditationer og yoga har jeg fået mere indre ro, lettere til smil og oveni hatten har jeg fået mit glimt i øjet tilbage. 
 
 
Tak for et super godt forløb.
 
Kh. Susanne.

Mona fik sin drømmevægt tilbage, slap fri af stress og smerter

Dit vægttabsforløb har været med til, at give mit liv et nyt perspektiv – Jeg har fået det tusinde gange bedre i min krop og mig selv.

Med et vægttab på 8 kg og en stærkere sundere krop, klare jeg mit arbejde uden smerter og problemer i dag. De værktøjer jeg har fået igennem kosten og træningen gør jeg har mærket hvor vigtig både kost og træning er for min krop. 

Jeg har (næsten) lært at lytte og forstå hvad min krop fortæller mig.

Inden jeg startede var min krop virkelig brugt til det yderste – Jeg havde mange smerter i kroppen og var stresset. 

Jeg kan varmt anbefale andre at opsøge Susanne som vil ændre deres livsstil.

Kh. Mona

“Sådan får du drømmevægten for evigt” er for dig, som gerne vil ændre din livsstil for altid og forstå hvordan kroppen er en unik helhed, som faktisk takker dig når du sætter ind med de rette redskaber, vel at mærke. 

N

Dig, som vil arbejde med dig selv både fysisk og mentalt, så du får et roligt sind og slipper flere kilo bekymringer, i takt med du renser dit sind for fortidens spor.

N

Til dig som er klar til at nyde overgangsalderens nye muligheder, og få et afslappet forhold til mad og træning i takt med din udstråling, energi, glæde stiger.

N

Dig, som (måske) har glemt dig selv i årevis og skal lære, at yde omsorg for dig selv, frem for andre.

 

N

Dig, som drømmer om mere RO, mindre stress og en afslappet krop med mere energi og overskud.

N

Dig, som savner ideer og redskaber til, at lærer dig at selv og din krop at kende på ny, så du kan nyde din nye livsfase, som overgangsalderen er et tegn på.

Lad mig introducere dig til mit vægttabsforløb, som fylder dig med glæde, overskud og giver dig en sund stærk krop i balance både fysisk og mentalt.

På 10 uger lærer du at arbejde med krop, sind og sjæl, så du får et afslappet forhold til kost og træning, med nye sunde vaner som holder resten af livet.

$

Du får kost og træningsprogrammer som heldbreder kroppen indefra og forvandler dig uge for uge, så du mærker glæden inden og føler dig som født på ny

$

Du lærer dig selv og din krop at kende på ny, så du kan forstå hvor unik den er når du samarbejder med den, frem for at modarbejde den

$

Hvordan vitaminer og mineraler giver dig fysisk og psykisk overskud og nemt får dig fri af sukkerfælden, dårlig søvn og ubehag i din fordøjelse og øger din forbrænding

$

Hvordan du slipper fri af stress og stresshormoner, som gør dig tyk, tung og energiforladt så du udmatter dig selv mere og mere - Det betyder du kan mærke dig selv igen

$

Hvordan du slippe mønstre i dit liv, som dræner og begrænser dig i at udfolde dig og løfte din energi op på de højeste vibrationer

$

Hvordan du slipper fri af overgangsalderens symptomer som søvnbesvær, hedeture, humørsvingninger, væskeophobninger, træthed og manglede sexlyst

Alt det her får du på mit vægttabsforløb “Få drømmevægten for evigt”

Z

​Du starter med en personlig bodyscanning, kropsanalyse, muskel – og stresstest – Posturologisk undersøgelse, og behandling med øre-akupunktur og kropsakupunktur.

Kontrol af væske, fedt, knogle  og muskelmasse.

Før opstart af træning, gør vi din krop klar med 2 personlige TBZ akupunktur-behandlinger til vægttab akupunktur. Det er vigtigt din krop er i balance, så du ikke har skævheder, stress, smerter og skader, som nedsætter din bevægelighed og som kan ende med nedslidning, frem for opbygning af din krop.

Z

Kosttilskud til 12 uger, som giver kroppen overskud til at slippe din overvægt og som løfter din livsenergi helt ned på celleniveau. Det er lettere, at få kroppen til at yde optimalt når hele maskineriet kører som smurt. En velfungerende krop giver dig simpelthen et højere energiniveau og du er mere modtagelig når du er på toppen fysisk og mentalt.

Z

Personlig træning med mig 1 gang om ugen på lukket slankehold i 8 uger. Du træner selv 2 gange på en uge, efter mine træningsvideoer

Hver 14. dag i 10 uger åbner du et nyt modul med viden og øvelser (5 moduler i alt). Du kan se og gense modulet lige når det passer dig – det er åbent 24/7.

Z

Måling og vejening af fedt, væske, knogler og muskler hver uge

Hver anden uge er der posturologiske undersøgelse og kropsakupunktur efter træning.

Før og efter billeder

Afsluttende personlig samtale og coaching

Z

Fri support på mail og sms

Vægttabsforløb på lukket slankehold i Odense og online med små træningsskridt  til varigt og holdbart vægttab.

Sådan foregår vægttabsforløbet rent praktisk:

Vi starter op i uge 6 og slutter igen i uge 15 2020.

Z

Vi starter op i uge 6 og i uge 7 med dine personlige TBZ akupunktur- behandlinger. Her kan du valgfrit vælge hvilken dag du vil have behandling. Du modtager et personligt link så du kan booke tid i min kalender.

Z

Du modtager 5 moduler i 10 uger med enkelte og konkrete redskaber, du nemt kan integrere i din hverdag og bruge resten af livet.

Plus masser af bonusser.

Al min bedste viden er pakket i sunde kostplaner, træningsvideoer og lydfiler og jeg viser dig skridt for skridt hvordan du kommer godt i gang.

Z

Du træner her i Odense med mig i hånden på et lukket slankehold hver onsdag kl. 17.00. Vi starter helt fra bunden af, så du tager små skridt og bygger din krop op step by step.

Du modtager kost og træningsprogrammer online i et lukket forum og træner selv 2 gange om ugen efter mine træningsprogrammer, som er i naturen og hjemme.

Her er det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så du kan komme i gang.

Og naturligvis nogle gode sko og træningstøj.

 Susanne Jensen guider dig igennem hendes personlige vægttabsmodel RESET

Jeg har gået vejen for dig, så nu er det din tur.

Jeg er forfatter til ” Få drømmevægten for evigt” som er baseret på min egen oplevelse da jeg landede i overgangsalderen og følte mig som gæst i min egen krop.

Overvægt, større bryster, blødningsforstyrrelser og en stresset og udmattet krop, som hverken ville smide væske og fedt var præcis det jeg selv oplevede.

Så hvis du kan genkende ovenstående følelser, så ved jeg præcis hvordan du har det.

Jeg har dermed selv gået alle de trin, som jeg viser dig her.

Bogen er baseret på 20 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør, det er østens filosofi som brænder i mit hjerte. Her hvor kroppen sladder om psyken og hvor sjælen blander sig når du ikke er TRO MOD DIG SELV.

Med 30 års undervisningserfaring har jeg udviklet mit eget slankekoncept med med fokus på min vægttabsmodel “RESET”, som tager udgangspunkt i kroppens sprog og de forandringsprocesser som sker i kroppen midt i livet.

Her får du altså en underviser, der selv har gået vejen.

Jeg har en indre ild i mit hjertet og brænder for at vise dig vejen til vægttab i overgangsalderen, så du kan se lyset i dig selv og stråle med alt din unikhed, vitalitet og overskud når du udnytter kroppens selvhelbredende kræfter.

Din investering i at

“Få drømmevægten for evigt” og et sundere slankere liv med masser af glæde, overskud og vitalitet….

Kun:

19.998 kr.

OBS: Du kan vælge at betale i 3 lave rater.

Så du betaler 6.666 kroner i 3 lave rater med 30 dage i mellem.

 

 

Z

Hvad vil det betyde at ændre din livsstil og lave en langtidsinvestering i dig selv, din sundhed og dit liv

Z

Omvendt, hvordan vil dit liv være hvis du hænger fast hvor du er nu

Vil måske bare hive 5-10 år ud af dit liv og skrue op for regninger til medicin, smertestillende piller, sovepiller, afføringsmidler eller blive ved med at øge din selvsabotage og jage den ene slankekur efter den anden?

 

Forløbet er ikke for alle, derfor skal du udfylde et ansøgningsskema før opstart.

Er du den rette person vil jeg ringe dig op, så vi får en strategisamtale.

Ekstra Bonus

Oveni hatten får du naturligvis min bog “Få drømmevægten for evigt”

Samt en lækker goodieback med produkter til mere velvære og selvforkælelse.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!