Vægttabsforløb i Odense og online til dig, som er klar til at stoppe jagten på slankekure og dårlig samvittighed resten af livet og blot symptombehandle din overvægt?

Z

Er du klar til, at nyde overgangsalderens nye muligheder og få et afslappet forhold til mad og træning, i takt med din udståling, energi og glæde stiger.

Z

Vil du mærke kiloerne forsvinder i takt med du får en bedre sundhedstilstand i kroppen og får din krop til at skinne med alt sin vitalitet, styrke og livskraft. 

Z

Så kom med på mit vægttabsforløb her i Odense og lad mig hjælpe dig med, at knække koden til varigt vægttab en gang for alle.

Z

 Lær dig selv at kende så du kan forstå det ikke handler om, at du har rygrad som en regnorm. TVÆRTIMOD.

Z

Det handler om at din krop er under ombygning her midt i livet, præcis som da du var teenager og det påvirker dig på det fysiske plan, på følelserne, tankerne og sjælen. 

 Er du også en af dem, som tænker du ikke er i overgangsalderen, men knokler med dit vægttab uden resultater? Så er du langt fra alene, fordi mange tror overgangsalderen kun handler om nattesved.

 

Men jeg kan afsløre jeg har aldrig haft nattesved, men mærket følgende symptomer, som også er klassiske tegn på du kan sige velkommen til overgangsalderen:

N

Øget vægt på maven og brysterne

N

Det er ikke så nemt at tabe sig mere

N

Ændringer i fordøjelsen

N

Ændringer i menstruationen

N

At blive hurtigere træt og tåle mindre stress  

Sæt kroppen fri – Sæt dig selv fri og få drømmevægten for evigt

Sig velkommen til overgangsalderen hvis du oplever præcis det samme:

Overgangsalderen er helt særlig fordi din krop er under ombygning og med det følger i sandheden mange ændringer, som jeg selv har mærket på egen krop. ALLE dine hormoner ændre sig drastisk, som følge af faldet i dine kvindelige hormoner, derfor skal du stoppe op og lære dig selv at kende, så du kan sætte ind præcis hvor kroppen ændre sig og vende det til din styrke.

 

Lær, at udnytte din mest følsomme periode i livet så du får drømmevægten for evigt

Du er oppe i mod naturens forfald (desværre), det betyder din krop bruger enorme mængder energi og ressourcer på at ændre sig, men det kan du faktisk udnytte ved, at give dig selv mere RO, HVILE OG AFSLAPNING og ved, at sætte ind med både kost og træning som støtter kroppen i den store forvandlingsproces som er godt i gang.

Derfor vil jeg nyde at vise dig vejen med min slankemodel RESET, som jeg selv har udviklet, da min egen krop begyndte at ændre sig drastisk og kom mere og mere i UBALANCE med øget vægt, træthed og manglende energi.

Overgangsalderen blev et vendepunkt i mit eget liv og du kan opnå det samme med min personlige slankemodel RESET.

Med min slankemodel RESET kan du vinke farvel til: 

Z

Overvægt

Z

Topmave

Z

Træthed

Z

Mangel på energi og overskud

Lær alle hemmelighederne én gang med min slankemodel, som  trin-for-trin viser dig vejen til livsforandrende varigt vægttab, så du kan få en krop du elsker og mærke mere glæde og overskud i livet.

På dette slankekursus lærer du, hvordan din krop stiller op for dig 24/7 og hvordan kroppen har et særligt sprog, så du kan forstå alle de signaler den sender til dig. Her midt i livet er det hormoner som styrer dit vægttab og med mine 5 trin går du fra hormonkaos til balance.

Du skal sletter fortidens spor og fjerne alle blokeringer, som nedsætter din livsenergi. Når kroppen mærker RO, tryghed og tillid så begynder kroppen at reparerer sig selv, din livsenergi stiger og vægten falder helt naturligt. 

Du skal ind og kigge i din skjulte bagage og åbne for dit ubevidste sind, så du bliver bevidst om den skjulte stress, som du måske slet ikke har kendskab til, men som påvirker dine hormoner, som drastisk ændre sig gennem hele overgangsalderen og frem til du er 60 år. 

Trin for trin lærer du, hvordan du får drømmevægten for evigt med mine fem naturlige trin til livsforandrende varigt vægttab.

Forestil dig det her efter 10 uger:

N

Du har fået din drømmevægt tilbage og sagt farvel til 10-15 kilos overvægt, så du føler dig lykkelig indeni

N

Topmaven er væk og du har skrællet centimeter af hele din krop med træning, som giver dit et lyst og åbent sind

N

Du har fået faste træningsrutiner og kan blot hoppe i dit træningstøj og flyve ud af døren eller træne hjemme.

N

Du har indre ro, hviler i dig selv og føler dig på toppen både fysisk og mentalt

N

Du har et afslappet forhold til både mad, træning og hvile, så din indre sabotør og kritikker slipper du for altid.

N

Du har et skarpt selvbillede og sætter dig selv i centrum, så du kan nyde din overgangsaldere sund, slank og energisk

Susanne tabte 11 kg – Hun fik smilet og glæden tilbage

Dit vægttabsforløb har været en pragtfuld rejse, og jeg følte mig tiltrukket af dit slankeforløb, fordi jeg kunne mærke du havde styr på kvinder i overgangsalderen.

Kiloerne raslede af mig næsten med det samme, og maden har været let og lækker.

Med dine dejlige meditationer og yoga har jeg fået mere indre ro, lettere til smil og oveni hatten har jeg fået mit glimt i øjet tilbage. 
 
 
Tak for et super godt forløb.
 
Kh. Susanne.

Mona fik sin drømmevægt tilbage, slap fri af stress og smerter

Dit vægttabsforløb har været med til, at give mit liv et nyt perspektiv – Jeg har fået det tusinde gange bedre i min krop og mig selv.

Med et vægttab på 8 kg og en stærkere sundere krop, klare jeg mit arbejde uden smerter og problemer i dag. De værktøjer jeg har fået igennem kosten og træningen gør jeg har mærket hvor vigtig både kost og træning er for min krop. 

Jeg har (næsten) lært at lytte og forstå hvad min krop fortæller mig.

Inden jeg startede var min krop virkelig brugt til det yderste – Jeg havde mange smerter i kroppen og var stresset. 

Jeg kan varmt anbefale andre at opsøge Susanne som vil ændre deres livsstil.

Kh. Mona

“Sådan får du drømmevægten for evigt” er for dig, som gerne vil ændre din livsstil for altid og forstå hvordan kroppen er en unik helhed, som faktisk takker dig når du sætter ind med de rette redskaber, vel at mærke. 

N

Dig, som vil arbejde med dig selv både fysisk og mentalt, så du får et roligt sind og slipper flere kilo bekymringer, i takt med du renser dit sind for fortidens spor.

N

Til dig som er klar til at nyde overgangsalderens nye muligheder, og få et afslappet forhold til mad og træning i takt med din udstråling, energi, glæde stiger.

N

Dig, som (måske) har glemt dig selv i årevis og skal lære, at yde omsorg for dig selv, frem for andre.

 

N

Dig, som drømmer om mere RO, mindre stress og en afslappet krop med mere energi og overskud.

N

Dig, som savner ideer og redskaber til, at lærer dig at selv og din krop at kende på ny, så du kan nyde din nye livsfase, som overgangsalderen er et tegn på.

Lad mig introducere dig til mit vægttabsforløb, som fylder dig med glæde, overskud og giver dig en sund stærk krop i balance både fysisk og mentalt.

På 10 uger lærer du at arbejde med krop, sind og sjæl så du slipper fortidens spor af gamle vaner og overbevisninger som ikke længere er til gavn for dig her midt i livet.

$

Du får kost og træningsprogrammer som heldbreder kroppen indefra og forvandler dig uge for uge, så du mærker glæden inden og føler dig som født på ny

$

Du lærer dig selv og din krop at kende på ny, så du kan forstå hvor unik den er når du samarbejder med den, frem for at modarbejde den

$

Hvordan vitaminer og mineraler giver dig fysisk og psykisk overskud og nemt får dig fri af sukkerfælden, dårlig søvn og ubehag i din fordøjelse og øger din forbrænding

$

Hvordan du slipper fri af stress og stresshormoner, som gør dig tyk, tung og energiforladt så du udmatter dig selv mere og mere - Det betyder du kan mærke dig selv igen

$

Hvordan du slippe mønstre i dit liv, som dræner og begrænser dig i at udfolde dig og løfte din energi op på de højeste vibrationer

$

Hvordan du slipper fri af overgangsalderens symptomer som søvnbesvær, hedeture, humørsvingninger, væskeophobninger, træthed og manglede sexlyst

Alt det her får du på mit vægttabsforløb “Få drømmevægten for evigt”

Du starter med en personlig akupunktur-behandling til vægttab, så du lynhurtigt genoprette kroppens sundhedsbalance og er klart til de nye skridt på din sundhedsrejse.

5 moduler i 10 uger med enkelte og konkrete redskaber, du nemt kan integrere i din hverdag og bruge resten af livet.

Plus masser af bonusser.

Al min bedste viden er pakket i sunde kostplaner, træningsvideoer og lydfiler 

Trin 1 - RO

Det vigtigste i din vægttabsproces er RO, som er første trin i min slankemodel.  

Første uge starter du op med en personlig akupunktur-behandling til vægttab. 

Akupunktur er den hurtigste, nemmeste og mest trygge metode til, at opnå positive forandringer i kroppen og opnå RO.

Her, bliver du rettet for skævheder og ubalancer, så du kan udnytte kroppens kraftfulde energisystem til, at sætte dig selv fri.

Du får ro, på nervesystemet, og mærker hvor skønt det er, når energien flyder frit i kroppen igen.

Med zoneterapi og akupunktur, finder jeg kernen af dine problemstillinger i kroppen, og sætter ind hvor din krop råber om “HJÆLP”

Det giver mig et billede af din krops sundhedstilstand, i forhold til skævhederne i din krop, samt dit niveau af stress i kroppen.

Du skal væk fra hovedet og ned i kroppen og på vores workshop lære jeg dig, at spotte hvad du har lagt i kroppen, og hvordan du kan forløse det med træningsterapi. så du kan mærke og forstå alt det som sker i kroppen både følelsesmæssigt, energimæssigt og fysisk.

Du starter op med kosttilskud så du bygger dig selv og kroppen op – Du starter helt fra bunden med at bygge dit fundament, så du åbner din livsenergi, dit livsmod, dit powerfelt og din styrke så du sætter kurs mod en ny og bedre fremtid.

Din krop er meget mere en kød og blod den er fuld af liv og vitalitet, som du skal lærer at åbne op for. Din energi løber hele året rundt i et bestemt mønster, og ved at bruge de 5 elementer som er fundamentet i kinesisk medicin, lærer du hvornår og hvordan du kan slukke og tænde dig selv, så du udnytter kroppes unikke energisystem samt skaber balance mellem yin og yang.

Du starter roligt op med let morgenmad, meditationer, blide yogaøvelser, vitaminer og mineraler som giver dig styrke indefra til at forvandle både krop og sind. 

Trin 2 - EGENOMSORG

Med fokus på egenomsorg bliver du din egen bedste ven, så du står fast på dig selv og har mod til at folde dig selv ud.

På dette modul lærer du bl.a.:

Egenomsorg er andet trin i min slankemodel her er der fokus på lever-energien. Her lærer du hvordan du bliver ven med din lever for altid, så du bevare et åbent og frit sind. Leveren skal have plads til at folde sig ud, og du skal have plads til dig selv i livet.

Når du nærer dig selv, både fysisk og mentalt får du indflydelse på din livskvalitet, din sundhed og dit eget heldbred. Det er her du skruer op for livet og dig selv.

Når du har tid til at trække vejret frit og ubesværet, folder du dig selv ud. Det giver RO i maven og du kan lettere slippe strenge krav til dig selv. Når du står fast på dig selv, præcis som du er og dækker dine egen behov før de andres, har din lever-energi det fantastisk.

Med den rette omsorg for dig selv fylder du dig selv op med godt humør, tålmodighed og glæde.

DERFOR skal du skabe et nyt skarpt selvbillede og ændre syn på dig selv, så du bliver din egen bedste ven frem for fjende, så du kan sætte din egenomsorg på første række for evigt.

Redskaber til at slippe den tunge bagage fra fortiden, du (måske) slet ikke har kendskab til, eller helt har lukket øjnene for. 

Skattekisten ligger i dig selv og venter blot på at blive forløst. Det er her du finder guldet i dig selv og din powerfulde styrke.

Du skal slippe fortiden og omfavne nutiden så overgangsalderen bliver en helt ny start. 

Du skal mærke jordforbindelse, mærke dit åndedræt og have kontakt til alle dine følelser, tanker og handlinger.

Du lærer hvordan du fylder dig selv op og nære dig selv, så du bliver mere levende og energisk med sund lækker mad som forkæler din lever og hele din fordøjelse og tilmed virker som en tryllestav både på vægten, humøret og energien.

Vi starter op med fysisk træning, som indeholder konditionstræning, træning med egen kropsvægt, yoga og meditation.

Du får alt på træningsvideo og lydfiler så du bygger din krop op step by step og mærker glæden boble indeni, i takt med du skræller centimeter af sidebenene.

Trin 3 - SUCCES

Sådan får du succes og udnytter guldet i dine egen skattekiste

Vi kigger nærmer på sjælen og hvordan du bliver bedre til at lytte til din indre stemme og åbne for din glæde og begejstring, som får glæden frem i dine øjne og livsenergien op på de højeste sekvenser.

Du giver både hjerne, hjerte og din krop nye programmer som får dit mindset sat op til succes.

Med sund nærende mad, som heldbreder kroppen indefra mærker du dit sind bliver mere lyst og venligt, så du med lethed tager fat i din træning om skræller centimeter af kroppen og får topmaven væk.

Du mærker en lethed og ser lyset igen, fordi du siger farvel til tunge sten som har lagt sig og sløret dit sind, måske alt for længe.

 Du stråler indefra og mærker succesen spreder sig som ringe i vandet både fysik og mentalt. 

Trin 4 - ENERGI

Energi er overalt og du skal lærer at bruge din energi optimalt. Du skal gå efter en høj energi og lære at passe på din egen energi, så du ved hvordan kroppen har behov at sove, hvile eller træne. 

Du slipper fri af selvsabotage, “Bør og “skulle” fordi du mærker dig selv og ved det er helt i orden, hvis du trænger til at være doven og ligge en hel dag på sofaen for at regenerere sig selv.

Du lærer også det er ok med en OFF-DAG så du kan gå til fest og sociale arrangementer og nyde alt det, som bliver serveret, uden frygt for det lander som stædige fedtdepoter.

Vi tager træningen ud under åben himmel så du mærker energien og drikraften i naturen og hvor befriende det er at have masser af plads til at udfolde dig helt.

Trin 5 - TRÆNING

Træning er nøglen til livsforandrende vægttab altid og sikre dig drømmevægten for evigt.

På det sidste modul tager vi træningen på toppen, så du for alvor mærker friheden i alle dine celler boble. Her nyder du, at du har bygget din krop roligt op, så du nu kan løbe 3 kilometer, mens du høre fuglene synge og humøret er i top. Jeg viser dig alle mine guldkorn, som forvandler både dine fysiske form og sindet.

Når hele dit fundament et på plads oplever du ingen begrænsinger og det betyder du efter vores 10 uger sammen har en træningsplan for evigt hvor du blot skal træne 3 x 45 minutter om uge.

Her får du alle mine redskaberne til at bruge naturen som en legeplads til din træning, så du suger livet ind på hver eneste indånding mens du høre fuglene synger, får fred i din sind og løfter din livsenergi.

 Susanne Jensen guider dig igennem hendes personlige vægttabsmodel RESET

Jeg har gået vejen for dig, så nu er det din tur.

Jeg er forfatter til ” Få drømmevægten for evigt” som er baseret på min egen oplevelse da jeg landede i overgangsalderen og følte mig som gæst i min egen krop.

Overvægt, større bryster, blødningsforstyrrelser og en stresset og udmattet krop, som hverken ville smide væske og fedt var præcis det jeg selv oplevede.

Så hvis du kan genkende ovenstående følelser, så ved jeg præcis hvordan du har det.

Jeg har dermed selv gået alle de trin, som jeg viser dig her. 

Bogen er baseret på 20 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør, det er østens filosofi som brænder i mit hjerte. Her hvor kroppen sladder om psyken og hvor sjælen blander sig når du ikke er TRO MOD DIG SELV. 

Med 30 års undervisningserfaring har jeg udviklet mit eget træningssystem TBZ-FLOW, som tager udgangspunkt i kroppens sprog og er terapeutisk træning for krop, sind og sjæl. Her er den kinesiske filosofi i centrum og jeg arbejder med de fem forvandlinger, så du styrker din livsenergi med både RO, nærvær, balancetræning, konditionstræning, fysisk træning med egen kropsvægt.

Her får du altså en underviser, der selv har gået vejen.

Jeg har en indre ild i mit hjertet og brænder for at vise dig vejen til vægttab i overgangsalderen, så du kan se lyset i dig selv og stråle med alt din unikhed, som du (måske) har lagt låg på alt for længe. 

Vægttabsforløb på lukket slankehold i Odense og online

Sådan foregår vægttabsforløbet rent praktisk?

Her i Odense med mig i hånden på et lukket slankehold hver uge. Her starter du op med en personlig zoneterapi og akupunktur-behandling, den første uge, og efterfølgende på en workshop i fælleskab med de andre kvinder på holdet. Her indgår der både individuelle akupunktur-behandlinger og coachingsamtaler, samt online kostplaner og træning.

Du modtager kost og  træningsprogrammer online i et lukket forum og træner selv 2 gange om ugen efter mine træningsprogrammer, som er i naturen og hjemme. Her er det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så du kan komme i gang. Og naturligvis nogle gode sko og træningstøj.

Z

10 ugers vægttabsforløb med mig i hånden 100%

Z

2 personlige zoneterapi og akupunktur-behandlinger 

Z

Kickoff møde på lukket workshop i Odense, hvor du får en personlig bodyscanning, kropsanalyse, muskel – og stresstest – Posturologisk undersøgelse, og behandling med øre-akupunktur og kropsakupunktur. ( 2 timers workshop, hvor jeg lære dig om kroppens sprog, via kropsanalyse og træning)

Z

2 x posturologiske undersøgelse inc. behandling med øre-akupunktur

Z

Hver 14. dag i 10 uger åbner du et nyt modul med viden og øvelser (5 moduler i alt). Du kan se og gense modulet lige når det passer dig – det er åbent 24/7.

Z

Kosttilskud til 12 uger, som helbreder kroppen helt ned på celleniveau og løfter din livsenergien i alle dine celler, så alle kroppens funktioner kommer i live, og kan klare deres opgaver uden kamp og modstand. 

Z

Personlig træning med mig 1 gang om ugen på lukket slankehold i 8 uger. Du træner selv 2 gange på en uge, efter mine træningsvideoer

Z

Måling og vejening af fedt, væske, knogler og muskler hver uge

Z

Før og efter billeder

Z

Afsluttende personlig samtale og coaching 

Din investering i at “Få drømmevægten for evigt” og et sundere liv med glæde, overskud og vitalitet….

 

Kun: 

13.500 kr. 

OBS: Du kan vælge at betale i 3 rater.
Første rate 4500 kr. ved tilmelding og de sidste 2 rater med 30 dage i mellem. 

 

 

 

Vent der er mere godt på vej til dig, du får 2 dejlige lymfedrænage-behandlinger i forbindelse med din akupunktur-behandling.

En lækker goodiebag så du kan forkæle dig selv.

Og naturligvis min bog “Få drømmevægten for evigt”

Få drømmevægten tilbage bogen

Ekstra bonus til dig til en samlet værdi på 2000 kr.

Vægttabsforløb i Odense starter i uge 39, hvor du starter med din personlige akupunkturbehandling og i uge 40 er der opstart med en 2 timers workshop. 

 Behandling og træning på lukket slankehold foregår:

Pakhusgården 14

5000 Odense C

Workshoppen afholdes på første træningsdag som er mandag den 30/9 kl. 16.30-18.30

Træning på hold er hver mandag fra 16.30 til kl. 18.00 de første 4 uger

De sidste 4 uger afholdes træning i naturen i Hole Skov fra kl. 9.00 – 10.00

 

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!