Gør det ubevidste bevidst, så du ikke lader dit ubevidste sind styre dit liv. Få overskuddet og din drømmevægt tilbage

Din krop husker alt, derfor er det klogt, at kende din fortid og dine ubevidste programmer som ligger skjult i dit sind. Dit ubevidste sind rummer livets nye muligheder, som kan berige dit liv i overgangsalderen.

Dit ubevidste sind styrer 97% af dit liv. Derfor er det værdifuldt, at opdage hvor meget dit sind og dine ubevidste programmer styrer dit liv, så du ikke fortsætter af samme sti midt i livet.

Når du udvider din bevidsthed omkring sig selv, får du indre fred og frihed til at være dig selv. Du får adgang til nye handlemuligheder, som er værdifulde for dig midt i livet. Det giver dig mod til, at udvikle dig og stole på, at en sund livsstil er den bedste investering i dig selv.

 

Få glæde og overskud til at nyde dit liv, uden selvsabotage og selvkritik med en holistisk sund livsstil

Gør det ubevidste bevidst og slip fortidens spor, blindspots og skygger, som holder dig tilbage fra at leve livet her og nu. Lær dig selv, at kende, så du kan udnytte alle dine unikke evner til, at opnå et sundt og energifyldt liv.

Overlevelsesstrategien har styret (næsten) hele mit liv, fordi min barndom har været præget af chok og traumer. Det betyder jeg har levet med usynlig stress i nervesystemet næsten hele mit liv.

Jeg måtte slippe fortidens ubevidste programmer, følelser og handlemønstre. Ved at sætte kroppen fri kunne jeg åbne for min sande natur og genfinde glæden og succesboblerne i mit indre fra et nyt og bedre sted i livet.

Når du kender din fortid er det meget nemmere, at ligge alle våben ned mod dig selv og åbne dig for livets nye muligheder. Uden at kende min fortid kunne jeg ikke ændre min fremtid og slippe mit selvhad, selvkritik og selvsabotage.

Vil du også være sundere, gladere og mere harmonisk, så du får plads til mere livsnydelse og glæde?

Vil du lære dig selv, at kende og udnytte dine unikke evner på et sundt energifyldt liv, hvor du kan folde dig selv ud og leve et liv i frihed?

Er du klar til at sætte kroppen fri og sætte sig selv fri, så du genvinder din energi, glæde og din drømmevægt for evigt?

På mit 12 ugers vægttabsforløb lærer du, at åbne for din sårbarhed og udnytte al den woman-power du har gemt bag facaden (måske) i årevis.

Som jeg beskriver i min bog, så handler overgangsalderen om, at åbne for livets nye muligheder. Min bog er også fundamentet i mit online livsstilsforløb, som er en personlig udviklingsrejse der giver dig et super ENERGILØFT, når du smider al stress, træthed, udmattelse og din overvægt.

 

Få mere inspiration på min sundhedsblog. Lær hvordan du opnår mere energi, glæde og færre kilo på sidebenene