RESET METODEN er baseret på Kinesisk Medicin og udviklet til kvinder i overgangsalderen

RESET livsstilsprogram er udviklet af Susanne Jensen med over 25 års erfaring i akupunktur, bodyreading og coaching. Og mere end 35 år som livsstilsterapeut og personlig træner i Odense.

RESET Livsstilsprogram kommer hele vejen rundt om kvindekroppen i overgangsalderen.  RESET har fokus på, hvordan du kan forbedre din livskvalitet markant, selvom om du er i den mest sårbare og skrøbelige periode i dit liv.

Da jeg landende i overgangsalderen var min krop stresset, slidt, træt og udbrændt. Jeg havde mistet min livskraft og mit indre lys var slukket.

Det medførte måde overvægt, dårlig søvn, enorm træthed, manglende vitalitet, manglende lyst til, at være social og fordøjelsesproblemer.

Derfor udviklede jeg mit RESET livsstilsprogram efter al den omsorg min krop, mit sind og min sjæl skreg efter.

Der var lang vej hjem til mig selv igen.

Fra stressramt til at være på toppen og opnå min drømmevægt

  • Kroppen var slidt
  • Sindet var fortvivlet, fyldt med tankemylder og uro
  • Min sjæl var udbrændt og der var lukket af for magien i livet

RESET livsstilsprogram blev udviklet efter mit eget behov for, at slippe fri af stress, træthed og overvægt. Ved at genvinde min livskraft, fik jeg glæden og  livet tilbage.

Det var en lang rejse, som var hård og slidsom. Jeg måtte genskabe kontakten til mig selv og min krop, så jeg kunne udnytte alle min krops ressourcer.

 

Med RESET livsstilsprogram kan du komme i mål meget hurtigere, du får alle mine genveje

Som jeg også nævner i min bog ” “Få drømmevægten for evigt” måtte jeg slippe al stress og træthed i krop og sind, så jeg kunne få min energi, overskud og min drømmevægt tilbage.

Du kan snuppe mine 3 genveje:

 

 

 

Det er præcis den vej, du kan gå. Det giver ikke kun succes på badevægten. Det giver indre ro, glæde og mentalt overskud til livsnydelse.

Detox din krop, følelser og tanker

RESET METODEN

Har Susanne Jensen selv brugt til, at slippe fri af stress, træthed og overvægt og komme på toppen af livet i overgangsalderen. RESET METODEN handler om at udnytte kroppens egne ressourcer efter de 5 elementer i kinesisk medicin

Du kan gå vejen meget hurtigere, med hendes RESET livsstilsprogram, som er baseret på de de 5 sikre trin til drømmevægten.

Her får du ikke kun drømmevægten tilbage du får et stressfrit liv med glæde, overskud og vitalitet.

 

 

RESET METODEN har Susanne ikke kun brugt på sig selv. Hun har hjulpet mange kvinder både online og i Odense med hendes RESET livsstilsprogram