RESET METODEN er baseret på Kinesisk Medicin og udviklet til kvinder i overgangsalderen

RESET livsstilsprogram er udviklet af Susanne Jensen med over 20 års erfaring i bodyreading, kropsbehandlinger og mere end 30 år som personlig træner i Odense.

RESET livsstilsprogram kommer hele vejen rundt om kvindekroppen og har fokus på tre genveje. Balance i krop, sind og sjæl.

Da jeg landende i overgangsalderen var min krop stresset, slidt, træt og udbrændt. Jeg havde mistet min livskraft og mit indre lys var slukket.

Det medførte måde overvægt, dårlig søvn, enorm træthed, manglende vitalitet, manglende lyst til, at være social og fordøjelsesproblemer.

Derfor udviklede jeg mit RESET livsstilsprogram efter al den omsorg min krop, mit sind og min sjæl skreg efter.

Der var lang vej hjem til mig selv igen.

Fra stressramt til, at være på toppen i overgangsalderen

  • Kroppen var slidt
  • Sindet var fortvivlet, fyldt med tankemylder og uro
  • Min sjæl var udbrændt og der var lukket af for magien i livet

 

RESET livsstilsprogram blev udviklet efter mit eget behov for, at slippe fri af stress og genvinde min livskraft og få livet tilbage.

Det var en lang rejse, som var hård og slidsom. Jeg måtte genskabe kontakten til mig selv og min krop, så jeg kunne få livet tilbage.

 

Med RESET livsstilsprogram, fik jeg genskabt balancen i krop, sind og sjæl

De 3 genveje til at gøre overgangsalderen til den bedste periode i livet: 

  • Genopbygge min krop

 

  • Berolige mit sind

 

  • Nære og ilte min sjæl på en ny livsbekræftende måde

Det er præcis den samme vej, at jeg viser mine kunder. Det giver ikke kun succes på badevægten. Det giver indre ro, glæde og mentalt overskud til livsnydelse.

RESET METODEN

Har Susanne Jensen selv brugt til, at slippe fri af stress og komme på toppen af livet i overgangsalderen. RESET METODEN handler om detox krop, følelser og tanker.

Du kan gå vejen meget hurtigere, med hendes RESET livsstilsprogram. RESET livsstilsprogram er baseret på 5 sikre trin til drømmevægten.

Her får du ikke kun drømmevægten tilbage du får et stressfrit liv med glæde, overskud og vitalitet.

 

 

RESET METODEN har Susanne ikke kun brugt på sig selv. Hun har hjulpet mange kvinder både online og i Odense med hendes RESET livsstilsprogram