Lotte har tabt 41 kilo og fået sin drømmevægt.

Selvom du er rundet 50 år, kan du godt få din drømmevægt.

Lotte har fået et flot krop som 50 årig, og det er også muligt for dig. Din alder er ingen hindring overhovedet.

Det vigtigste er du er motiveret og er klar til at ændre dit liv. Så har jeg metoden, som får dig i mål også selvom du skal tabe mange kilo. Om du er 50 år, 60 år eller 70 år er ingen hindring for at få din drømmevægt.

Det afgørende er, at passe godt på din krop i processen og at du får et træningsprogram, som passer til din alder og den form du er i.

Lotte var ikke i særlig god form, da hun startede sin rejse mod et sundere liv. Tværtimod, så var hun i dårlig form og havde mange smerte i kroppen.

Hendes træningsprogram blev tilpasset hendes dårlig form og hendes smerter i både knæ, hofter og ryg. Derfor var det små skridt i starten der gjorde hende lettere, mere fri og smertefri.

Når du skal tabe mange kilo og have din drømmevægt som 50 årig, så handler det om små skridt til livsvarig forvandling.

Med både den rette kost og træning har Lotte fået sin drømmevægt og beholdt den.

Stabilt vægttab og gode rutiner gør hun har fået en flot krop som 50 årig og er blevet sund, slank og stærk i overgangsalderen.

Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 2 år efter

Lotte vinkede farvel til 41 kilo og fik et helt nyt, sundt og energifyldt liv.

At få en flot krop, som 50 årig og tabe mange kilo, kræver du passer godt på dig selv i processen, så du ikke får hængemave og slap hud overalt på kroppen.

Lotte har både fået en flot ny krop og en hel ny sund livsstil, som gør hun holder vægten stabil.

Selv 3 år efter smiler hun over sit flotte vægttab og de alt for store bukser.

Hun fik sin drømmevægt som 50 årig og beholder den. Hun har lært alle mine redskaber og metoder, som gør hun nu kan nyde livet uden overvægt, smerter, træthed og tunghed.

Hun har forbedret hendes livskvalitet og forhindret livsstilssygdommene i at banker på døren.

Lotte fik sin drømmevægt og vinkede farvel til 41 kilo

Skal jeg hjælpe dig med at tabe mange kilo og nå din drømmevægt?

Mit navn er Susanne Jensen, jeg er holistisk slankementor. Hele mit liv har jeg hjulpet kvinder med et sundere og bedre liv.

De kvinder jeg hjælper, er oftes de sejeste. Det er nemlig de kvinder, som har en historie bag sig, så de har glemt sig selv.

Kvinder der har stået i vejen for deres egen skyggeside, og brugt deres unikke powerfulde energi på alle andre end dem selv.