Detox din krop, følelser og tanker

Det er præcis det mine online livsstilsforløb handler om.

Jeg arbejder ikke med slankekure. En slankekur er ikke løsningen, når du skal ned i vægt midt i livet. Det handler om dig, som det hele menneske. Derfor skal du forstå energien bag dit vægttab.

Mine livsstilsprogrammer tager afset i kinesisk medicin, hvor alt hænger sammen som en helhed. Både dine organer, meridianer og kroppens energiflow, også kaldet QI i kinesisk medicin. Alt arbejder sammen i et helt unik kredsløb med dine tanker og følelser.

Det betyder jeg har lavet mine livsstilsprogrammer, ud fra de 5 elementer, som er helt centralt når du skal kickstarte dit vægttab og beholde en sund vægt i balance.

Der er fokus på selvforkælelse og ren velvære  for krop, sind og sjæl med kost, yoga og meditation, som din krop elsker.

Du skal altså slippe de tanker og følelser som forstyrrer sindet og slører din sjæl.

Alt det som forstyrrer din krops energiflow giver du slip på via kosten og terapeutisk træning. Så du kan udnytter kroppens energi og ressourcer optimalt.

 

Giv slip og mærk vægten falder naturligt

Det handler om, at give slip på fortiden, som har nedsat og bundet din energi uhensigtsmæssigt i krop og sind.

Du siger farvel til affaldstoffer, stresshormoner og væskeophobninger. Alle stagnationer og energiblokeringer som hæmmer dig i, at udnytte kroppens unikke kapacitet til det vægttab du drømmer om.

Du optimere, styrker og skaber balance i dine organer. Giv slip på følelser og tanker som stjæler din kostbare energi.

Den energi du skal bruge til vægttab.

I kinesisk medicin bor din følelser og tanker i dine organer

Detox din krop, følelser og tanker

 

Dine organer er forbundet med din følelser, tanker og dine energibaner i kroppen

Hvert organ har et følelsesaspekt tilknyttet. Dine organer er et spejl af din fysiske og psykiske tilstand i kroppen. Hjertet er kejseren i din krop

 

Åbne din hjerteenergi og styrk din sjæl

Hjertet er kejseren i kinesisk medicin og bolig for din sjæl.

Kærlighed, glæde og latter er nøgleordene her. Når du har det godt og dit hjerte er i balance, så udstråler du vitalitet, glæde, harmoni, fred og afslappethed. Du føler dig ovenpå og har  mental overskud.

Mangler du kærlighed, nærvær entusiasme eller følelsen af ikke at “slå til” vil dit hjerte lide. Eller mistrives du i dit job eller andre forhold i dit liv, så nedsætter det din hjerteenergi.

En ubalance kan medfører tristhed, bitterhed elller frustration.

Er der noget der “plager dig” kan du vågne om natten eller have mange drømme. ” Din sjæl vandre og kan ikke finde ro”

Hjertet styrer dit blod. Sundt blod i årene har afgørende betydning for din sundhed, energi, din vitalitet og din vægt.

Du finder indre ro i dit hjerte med meditation og gode vejrtræningsteknikker. Med mine  meditationer giver du slip på bitterhed, tristhed og beroligere dit sind og din sjæl.

Med terapeutisk yoga øvelser, åbne du for din hjerteenergi. Du øger du cirkulationen og styrker alt som er forbundet med dit hjerte.

 

 

 

 

 

 

 

Mindful walking vil få dit nervesystem til, at falde til ro. Din indre energi vil blomstre, så du føler mere glæde, taknemmelighed og styrker dit mentale overskud.

 

Åben din lungeenergi – Giv slip på tristhed og styrk din fysiske sjæl

Lungerne kontrollere din Qi og din vejrtrækning. De kontrollere huden, tager luft ind og flyder kroppen med livgivende Qi (livsenergi)

Lungerne er vores mest udvendige organ og kan let påvirkes af udefra kommende faktorer, som vind, kulde, fugt og tørke.

Er din lungeenergi svag eller i underskud, bliver du ramt af bleghed, hoste og gentagne luftvejsinfektioner.

Følelsesmæssigt bliver lungerne ramt af sorg. Det kan medføre tristhed, bekymringer og sorg som påvirker din fysisk sjæl, så du ikke rigtigt kan tage dig sammen. Du mangler energi.

Du hænger ligesom fast, du har svært ved at give slip og komme videre.

Du kan have smerter i skuldrene og astma ligende symptomer. Årsagen kan være, at du ikke har fået bearbejdet din sorg, eller at hele din energiflow er blokeret. Med yoga og meditation får du Qi til at flyde frit igen. Du giver slip på triste tunge følelser og udfordre din QI igen.

En overfladisk vejrtrækning betyder du ikke får iltet kroppen optimalt. Dine kendetegn bliver træthed, manglende energi og overskud.

 

Sådan styrker du dine lunger med et af mine livsstilsprogrammer

Dine lunger kan ikke lide for kold og for meget rå mad, og kan være årsag til du har for meget fugt og slim i kroppen.

Fødevarer som er meget slimdannende udelukkes fra kosten (mælk, ost, smør, hvede) Det betyder din krop for en “PAUSE” og kan skille sig af med dine ophobninger.

Du siger farvel til slim i dine lunger med udvalgte urter som bla. ingefær og dermed styrker du hele din lungeenergi.

Dine lunger styrkes med åndedrætsøvelser, og du lærer at udnytte din vejrtæknings fantastiske effekt. Med yoga øvelser åbner du for kroppens energi- blokeringer i din lungemeridian, så du får tilført ny saft og kraft, som styrker hele dit lunge – og hjertekredsløb.

 

Åben din lever-energi

Giv slip på vrede, irritationer og åben dit livsmod

Leveren kontrollere dine sener og muskler. Leveren er dit største afgiftningsorgan, som du kan læse mere om her

Er du meget vred, irritabel og opfarende er det typisk et lever problem. Det medføre ofte hovedpine og migræne, så du ender med at tilbringe dine fridage under dynen.

Hedestigninger som stiger opad mod hovedet, kan være en falsk varme eller tegn på stress. Det kan også være din overgangsalder, som er på spil og giver dig hedeture. Ved at afgifte din lever for overskud af varme, kan du slippe dine hedeture.

Det kan også sætte sig som en kæbespænding, som kan være årsagen til du har taget på. Måske har du har bidt tænderne sammen for længe og glemt at sætte grænser. Det kan også være psykisk pres over en længere periode som har udmattet dig og fået vreden til at vokse i dig.

Typisk vil du opleve du har svært ved, at koncentere dig og bevare overblikket.

Har du haft svært ved at sætte dine egne grænser, så bliver din galdeblære påvirket. Det kan medfører smerter langs meridianen på ydersiden af benet, iskiassmerter, skuldersmerter og hovedpine som typisk er placeret i højre side.

 

Nyrerne er din livsenergi og dit kraftcenter – Giv slip på frygt, uro og angst

Manglende mod, action, angst, frygt er typiske ubalancer i dine nyrer. Ubalancer på indersinden af benet er relateret til nyrerne og hele vejen op igennem din rygsøjle.

Lændesmerter, væskeophobninger og manglende lyst til sex er typiske kendetegn.

Endvidere er manglende viljestyrke, at finde den rette vej i livet, depression, træthed og udmattelse også en ubalance i dine nyrer.

Med mit RESET livsstilsprogram har jeg særlig fokus på nyrerne med kostterapi, som renser, styrker og opbygger din indre kraft og saft så du styrker din dybe livsenergi.

For unden kosten, lærer du hvordan du med meditation og yoga styrker og genopbygger hele din powerfelt. At blive groundet og få jordforbindelse er det helt centrale i din nyrerenergi.

 

Detox din krop, følelser og tanker – Giv slip på tankemylder og bekymringer og styrk din fordøjelse

Milten er den centrale i din fordøjelse, og det kan du læse mere om her.

Milten er din leverandør af energi til arme og ben. Når du har tilstrækkelig blod- og Qi her, så har du den rette varme, ingen smerter og   masser af energi, gå-på-mod og du tager action på livet, og udfolder dig i det du har lyst til.

E milt problem er typisk forbundet med en masse tankemylder, og som person lever du ofte mere i hovedet end i kroppen.

Typisk vil bekymringer fylde meget og tanker som køre i ring. Ubalancer i milten, gør du ligesom hænger fast, og aldrig rigtigt får ført din tanker og ideer ud i livet. Du hænger lidt i bremsen.

Bekymre du dig meget og er du ude af balance, kan det give dig lyst til at trøstespise. Typisk vil du gå efter de søde sagde, som giver dig flere kilo på sidebenende.

Detox din krop, følelser og tanker med RESET livsstilsprogram

Over 20 års erfaring som kropsterapeut gør jeg arbejder med kroppens sprog. Derfor skal du bag facaden og ændre kurs, når du drømmer om at transformere dit liv.

Med terapeutisk træning genskaber du kontakten til dig selv, så du kan mærke og føle, hvad din krop gemmer på både ubevidst og bevidst.

Du mærker lynhurtigt, hvordan du er forbundet og hvordan du hænger sammen som en helhed med alle dine tanker og følesler.

Lær at give slip. Lær, at skabe bodybalance så du kan udnytte kroppens unikke ressourcer til dit vægttab med mit RESET livsstilsprogram.

 

Andre har også læst:

Hvad er detox

Hvad der detox?

Lene tabte 13 kilo med RESET livsstilsprogram

Sådan tabte Lene 13 kilo og fik en ny livsstil

Træning i naturen er en skøn måde at tabe sig på

Træning i naturen er en skøn måde at tabe sig på