Hvad er detox?

Detox betyder at udrense og handler om du skal give slip på det, som forstyrrer kroppens sundhedsbalance, så du kan hæve din vitalitet og livsenergi.

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning og udrensning af kroppens affaldstoffer.

At give slip og rense ud kan du gøre med en detox kur, som består af speciel udrensende kost som virker selvhelbredende.

Når du udrenser, så aktivere du kroppens egene selvhelbredende kræfter, og øger din sundhed, vitalitet og livskraft både fysisk og mentalt.

Personligt har jeg været på mange forskellige detox kure, udrensningskure og faste kure gennem de sidste 20 år, fordi jeg får en sundere og mere levende krop og øger min vitalitet og min livskraft.

Min livsenergi er min egen vigtigste ressource, derfor bruger jeg min detox kur et par gange om året, som en pauseknap og til selvforkælelse af både kroppen og sindet.

Flad mave på 7 dage med foryngende udrensningskur

Det betyder også, at som kostvejleder  i Odense, har jeg særlig fokus på detox kost, når det handler om stress, træthed og vægttab.

Når du skal skal slippe fri af stress, træthed og overvægt, så handler det,  om at styrke din livskraft i alle dine celler, så de kan spire af energi og overskud.

Trætte stressede udpinte celler, som mangler både næring og energi gør kroppen tung, træt og doven og laver både stagnationer og energiblokeringer i kroppen.

Med detox kost kan du udrense stress, tunghed og træthed i dine celler og få kroppen til at åbne sig, så den begynder at heldbrede sig selv og dermed opnå du mere livskraft til den sunde livsstil og det vægttab du drømmer om.

 

Hvad er detox kost – Det er kost som helbredere kroppen indefra og som retter op på kroppens ubalancer.

Detox kost er helt naturlig sund levende mad, som er basisk. Så det handler om at fjerne  syreholdige madvare, så du giver kroppen en chance for at give slip på det, som belaster og forstyrre kroppens sundhedsbalance.

Med detox kost øger du kroppens naturlige heldbredende kræfter, ved at give kroppen en naturlig lever- og tarmudrensning med skånsom let mad, som får kroppen til at give slip på ophobet giftstoffer.

Syre-base balancen er præcis det detox kost handler om.

Årsagen til du har behov for en detox kur, er:

Hvis du gennem længere tid (måske) flere år, primært har spist syreholdigt mad, har haft for meget stress i dit liv og drænet din krop for livskraft.

Syreophobninger i kroppen skaber ubalancer, som hovedpine, migræne, træthed, smerter, dårlig fordøjelse og overvægt samt stresser kroppen. Det betyder kroppen ophober, slim og slagger som er affaldsstoffer, som nedsætter kroppens energiflow.

Kort sagt kan man sige, at din krop kommer til at arbejde i “slowmotion” når du har meget syre i kroppen, eller andre blokeringer som stress, træthed og manglende overskud.  Det betyder du nedsætter dit energiflow og dermed dit drive, så kroppen kun køre i slowmotion.

De syredannende madvarer skaber ubalance i kroppens PH-værdi og efterlader mange kedelige spor, som er slemme for både dit immunforsvar, dit fordøjelsesystem og dit nervesystem. Det betyder, Jo mere syreholdigt mad du indtager, jo mere belaster du kroppen, så den ikke kan udføre sine opgaver i forhold til vægttab.

Desværre går syreholdigt mad ikke kun ud over vægten, men du bliver mere sårbar overfor mavesmerter, uregelmæssige blødninger, manglende energi, smerter og andre ubalancer kan skyldes din krop er forgiftet.

 

Detox kost er basisk mad som er afstressende, slankende, helbredende, foryngende og udrensende – Detox kost består af:

  • Grønsager
  • Frugter
  • Nødder, kerner og frø
  • Olie og gode fedstoffer
  • Let fordøjeligt kød

Sammensætningen gør den helt store forskel når du skal opnå vægttab, fordi kroppen bruger meget energi når du udrenser.

Jo flere ubalancer din krop har, jo mere energi bruger den på at reparere kroppens skader, før den takker dig på badevægten.

 

Hvad er detox

Hvorfor er detox godt?

Detox er en mental og fysisk hovedrengøring.

Detox er det samme som en hovedrengøring i dit hus, men med detox kost giver du dig selv en mental og fysisk hovedrengøring.

Du trykker på pause og visker tavlen ren fra fortidens spor og giver dig selv en ny start både mentalt og fysisk, ved at fjerne de forstyrrelser som har ophobet sig overalt i dig.

Når du slipper af med væskeophobninger og affaldsstoffer mærker du en stor lethed både fysisk og mentalt. Det er som at rense din harddisk på computeren, så du får plads til ny kapacitet og overskud.

 

Derfor er detox kost den hurtigste vej til vægttab, øget forbrænding og en flottere hud.

Det sikre dig et hurtigt vægttab når kroppen bliver udrenset for alt det som belaster den i at arbejde optimalt.

Det betyder du hurtigt får øget kroppens naturlige detoxsystem, så kroppen bliver i stand til at rense sig selv. Din fedtforbrænding øges og du får renset din bindevæv for slaphed og appelsinhud.

Tidens spor sætter sig i kroppen og det du spiser ses tydligt på din hud. Når der ikke er mere plads i din krop, lager alt dårligdom sig desværre i huden, så den bliver livløs, slap, rynket og kedelig at kigge på.

Slankebehandling Odense

 

Små slanketips med detox gør din krop sundere slankere og mere energisk.

I min hverdag bruger jeg selv så slanketips som virker udrensende og som forkæler min lever og min fordøjelse. Alt det som gør jeg øger min sundhedsbalance og min forbrænding. Du kan komme i gang med mine slanketips ved at læse her.

Sund levende mad, med masser af næringsstoffer som støtter kroppens udrensningsproces er en helt naturlig del af den måde jeg lever på.

Jeg har gennem årene afprøvet masser af gode kosttilskud, udrensningsprodukter, udrensende te samt homøopatiske midler for at optimere min udrensning og sundhed.

At støtte kroppen med gode kosttilskud spiller en afgørende rolle, når du vil have fysisk og mentalt overskud altid. En sund levende og energisk krop har brug for nærende energi  i kroppens celler for at du kan opnå overskud og vitalitet altid.

Kost og kosttilskud er nøglen til en sundere og renere krop, som får kroppen til at arbejde bedre, og du undgår mangel tilstande i kroppen, samt manglende energi, som gør dit vægttab til en opslidende kamp.

Hvad er detox? – En hurtigt vej til vægttab

Fordi når du udrenser kroppen for væske og affaldsstoffer med detox kost, så slipper kroppen vægten lynhurtigt.

Du fjerne alle belastninger som har sat sig i depot både i dine organer, muskler, led, huden og meridianerne, så du øger hele dit energisystem, og får kroppens flow af energi optimeret.

Når kroppen får en bedre sundhedstilstand, så taber du dig helt naturligt. Derfor er detox  en stensikker metode til hurtigt vægttab.

Derfor tør jeg love dig, at detox er en stensikker vej til hurtigt vægttab.

Hurtigt vægttab med detox

Jeg har arbejdet med detox i 20 år. Som kropsterapeut, er det en hel naturlig del af min livsstil at rydde op, rense ud og optimere mig selv fysisk og mentalt med en detox kur.

Som slankementor og detox specialist har jeg hjulpet mange kvinder med vægttab både i Odense og online så de har opnået mindre stress, mindre vægt, mere energi og mere overskud.

 

Detox er ren selvforkælelse med fokus på dig som det hele menneske.

Hvad drømmer du om, hvad længes du efter at opnå?

Sådan kan jeg hjælpe dig med vægttab med en af mine 3 detoxkure:

Alle mine 3 udrensningkure har fokus på sund levende mad, som er sprængfyldt med sunde næringsstoffer, som forkæler din krop.

Det er naturlig mad, som heldbredere kroppen indefra så du taber dig helt naturligt.

 

Derfor er jeg vild med detox.

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse.

Frede Damgaard var min lærer i sundhed og ernæring, og jeg må tilstå han blev min sundhedsguru, og mit forbillede indenfor alternativ kostterapi.

Mange af hans grundelementer har sat fast i min lige siden, som en helt naturlig del af min livsstil. For 20 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox.

 

Hvad er detox? - Mental og fysisk udrensning og din sikker vej til vægttab

Når jeg er vild med detox, så er det kort sagt fordi jeg synes det er fantastisk, at man kan bruge kosten til at heldbrede sig selv og helbrede kroppen.

Med detox kan du udrense, slanke, heldbrede, styrke og løfte din livsenergi, så du bliver en sundere, gladere og mere levende kvinde.

 

For mig handler alt sundhed om, at få din krop til at spire med alt sin energi, livskraft og overskud, så du mærker lyset og optimismen indefra, i kroppen og i dig.

Når din krop er levende og energisk, så du udnytter du alle dine solstråler. Solståler giver høj energi, mens lav energi dræner kroppen for alt power og vitalitet.

Når du tager en udrensningskur så mærker du lynhurtigt forskel på at have høj energi frem for lav energi.

Sundhedsfordelene står i kø i forhold til dit helbred og din livsenergi.

Alt sunheded starter i din fordøjelse og som detox-specialist hjælper jeg dig med vægttab som forbedre din fordøjelse, dine hormonerne og ved at fjerne stress og træthed i kroppen som giver lav energi.

Mit navn er Susanne Jensen – har du brug for hjælp så kontak mig endelig på 29260956

Du kan også gå vejen selv og starte allerde i dag med min detox kur, som du får adgang til i det øjeblik du har købt og betalt for kurset.

Sådan kickstarter du dit vægttab med min 3-i-1 pakke online

 

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!