Hvad er detox?

Detox betyder at udrense og slippe det, som forstyrrer din krops sundhedsbalance.

Detox er fysisk og mental udrensning, som gør du kan hæve din energi, forbrænding, din vitalitet og dit mentale overskud. 

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning og udrensning af kroppens affaldstoffer.

At give slip og rense ud kan du gøre med en “The Power Organs RESET”. Det er et 28 dages kostprogram med speciel udrensende kost som virker selvhelbredende.

 

Når du udrenser, så aktivere du kroppens egne selvhelbredende kræfter. Du øger din sundhed, vitalitet og livskraft både fysisk og mentalt.

Personligt har jeg været på mange forskellige detox kure, udrensningskure og faste kure gennem de sidste 25 år, fordi jeg får en sundere og mere levende krop og øger min vitalitet og min livskraft.

Min livsenergi er min egen vigtigste ressource, derfor er detox en naturlig del af min livsstil. Jeg trykker på RESET 12 gange om året og skifter mine madvaner som naturen skifter kulør.

The Power Organs RESET har jeg udviklet efter mine kvindelig cyklus, så jeg sikre mig at hjælpe min krop med at håndtere de hormonelle forandringer i overgangsalderen og fremtiden.

Det er ren selvforkælelse af både kroppen og sindet, som sikrer stabil vægt, overskud og godt humør.

Flad mave på 7 dage med foryngende udrensningskur

Som livsstilscoach, har jeg særlig fokus på detox kost og træning, som får kroppen fri af stress, træthed og overvægt.

Når du skal skal slippe fri af stress, træthed og overvægt, så skal du åbne for kroppens festfyrværkeri af energi og kraft.

Derfor skal du styrke din livskraft i alle dine celler og organer, så de kan spire af energi og overskud.  Det giver dig energi og overskud indefra.

Trætte stressede udpinte celler, som mangler både næring og energi gør kroppen tung, træt og doven. Det laver både stagnationer og energiblokeringer i kroppen og sindet.

Med detox kost kan du udrense stress, tunghed og træthed i dine celler. Du får kroppen til at åbne sig, så den begynder at heldbrede sig selv. Du opnår mere livskraft til den sunde livsstil og det vægttab du drømmer om.

Detox giver dig hurtigt vægttab, mere energi og overskud.

 

Hvorfor er detox godt?

Detox er en mental og fysisk hovedrengøring.

Detox er det samme som en hovedrengøring i dit hus. Med “The Power Organs RESET”giver du dig selv en mental og fysisk hovedrengøring.

Du hjælper din krop med, at fjerne alle mentale og fysiske forstyrrelser, så du kommer på toppen fysisk og mentalt.

Det er som at rense din harddisk på computeren, så du får plads til ny kapacitet og overskud.

Detox gør dig sundere slankere og mere energisk.

I over 25 år har jeg haft fokus på detox og det er en hel naturlig del af min livsstil, fordi jeg vil være sund, slank, rask og energisk.

Det sikrer mig vitalitet, mental styrke og stabil vægt.

Detox er den hurtigste vej til vægttab, mere energi og mentalt overskud.

Når du udrenser kroppen for væske og affaldsstoffer med mine 3 genvej, så slipper kroppen vægten lynhurtigt. Du får samtidig mere energi og overskud når du slipper alt det som forstyrre din sundhedsbalance.

Forestil dig at:

Du fjerne alle belastninger, som har sat sig i depot både i dine organer, muskler, led, huden og meridianerne. Du øger hele dit energisystem og får kroppens flow af energi optimeret over alt.

Du bliver optimeret, så du bliver mere sund, levende og energisk.

Når kroppen får en bedre sundhedstilstand, så taber du dig helt naturligt. Derfor er detox  en stensikker metode til hurtigt vægttab.

Med min detoxkost kan du forvandle dit liv som Vibeke. 

 

 

Jeg har arbejdet med detox i 25 år. Som kropsterapeut, er det en hel naturlig del af min livsstil at rydde op, rense ud og optimere mig selv fysisk og mentalt altid.  

Som livsstilscoach og detox specialist har jeg hjulpet mange kvinder med et sundere, slankere og mere energifyldt liv både i Odense og online.

Drømmer du også om mindre stress, mindre vægt, mere energi og mentalt overskud?

 

 

Derfor er jeg vild med detox.

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse.

Frede Damgaard var min lærer i sundhed og ernæring. Jeg må tilstå han blev min sundhedsguru og mit forbillede indenfor alternativ kostterapi.

Mange af hans grundelementer har sat fast i min lige siden, som en helt naturlig del af min livsstil. For 25 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox.

Når jeg er vild med detox, så er det kort sagt fordi jeg synes det er fantastisk, at man kan bruge kosten til at heldbrede sig selv og helbrede kroppen. 

Med detox kan du udrense, slanke, helbrede, styrke og løfte din livsenergi, så du bliver en sundere, gladere og mere levende kvinde.

 

For mig handler alt sundhed om, at få din krop til at spire med alt sin energi, livskraft og overskud, så du mærker lyset og optimismen indefra, i kroppen og i dig.

Når din krop er levende og energisk, så du udnytter du alle dine solstråler. Solståler giver høj energi, mens lav energi dræner kroppen for alt power og vitalitet.

Når du tager en udrensningskur så mærker du lynhurtigt forskel på at have høj energi frem for lav energi.

Sundhedsfordelene står i kø i forhold til dit helbred og din livsenergi.

Alt sunheded starter i din fordøjelse og som detox-specialist hjælper jeg dig med vægttab som forbedre din fordøjelse, dine hormonerne og ved at fjerne stress og træthed i kroppen som giver lav energi.

Mit navn er Susanne Jensen – har du brug for hjælp så kontak mig endelig på 29260956

Du kan også gå vejen selv og starte allerde i dag med min detox kur, som du får adgang til i det øjeblik du har købt og betalt for kurset.