Hvad er detox?

Detox er ren selvhelbredelse som øger din sundhed, vitalitet og livskraft både fysisk og mentalt.

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning og udrensning af kroppens affaldstoffer.

Personligt har jeg været på mange forskellige detox kure, udrensningskure og faste kure gennem de sidste 20 år, fordi jeg mærker jeg får en sundere og mere levende krop og øger min vitalitet og min livskraft. 

Min livsenergi er min egen vigtigste ressource og derfor bruger jeg min egen detox kur til selvforkælelse af både kroppen og sindet. 

Det betyder også, at som kostvejleder  i Odense, har jeg særlig fokus på detox kost, når det handler om vægttab, fordi når du skal tabe dig handler det om at styrke din sundhed, din vitalitet og din livskraft i alle dine celler, så de kan spire af overskud.

Trætte udpinte celler som mangler både næring og energi gør kroppen tung, træt og doven og laver både stagnationer og energiblokeringer i kroppen. Med detox kost kan du udrense tungheden og trætheden i dine celler og få kroppen til at åbne sig, så den begynder at heldbrede sig selv og dermed opnå mere livskraft til det vægttab du drømmer om.

Hvad er detox kost?

Detox kost er helt naturlig sund levende mad, som er basisk, så her handler det om at få så lidt syreholdige madvare som muligt, så du giver kroppen en chance for at give slip på det, som belaster den og dermed kan øge kroppens naturlige heldbredende kræfter til at opnå vitalitet og overskud helt ned på celleniveau.

Syre-base balancen er præcis det detox handler om og årsagen til du har behov for en detox kur, er hvis du gennem længere tid (måske) flere år, primært har spist syreholdigt mad. 

Syreophobninger i kroppen skaber ubalancer, som hovedpine, migræne, træthed, smerter, dårlig fordøjelse og overvægt samt stresser kroppen. Det betyder kroppen ophober, slim og slagger som er affaldsstoffer, som nedsætter kroppens energi.

Kort sagt kan man sige, at din krop kommer til at arbejde i “slowmotion” når du har meget syre i kroppen, eller andre blokeringer som nedsætter dit energiflow.

De syredannende madvarer skaber ubalance i kroppens PH-værdi og efterlader mange kedelige spor som er slemme for både dit immunforsvar, dit fordøjelsesystem og dit nervesystem. Det betyder Jo mere syreholdigt mad du indtager, jo mere belaster du kroppen, så den ikke kan udføre sine opgaver i forhold til vægttab.

Desværre går syreholdigt mad ikke kun ud over vægten, men du bliver mere sårbar overfor mavesmerter, uregelmæssige blødninger, manglende energi, smerter og andre ubalancer kan skyldes din krop er forgiftninger.

Detox kost er basisk mad som er slankende, helbredende, foryngende og udrensende og består af:

  • Grønsager
  • Frugter
  • Nødder, kerner
  • Olie og gode fedstoffer
  • Let fordøjeligt kød

Sammensætningen gør den helt store forskel når du skal opnå vægttab, fordi kroppen bruger meget energi når du udrenser.

At leve sundt og tage en detox kur flere gange om året, er en helt naturlig del af min livsstil.

Det er helt sikkert også årsagen til, at jeg aldrig bliver tyk af af slim, slagger og for mange affaldsstoffer i min krop.

Det sikre mig en god fedtforbrænding, stabil vægt og jeg undgår slapt bindevæv og appelsinhud. 

Tidens spor sætter sig i kroppen og det du spiser ses tydligt på din hud. Når der ikke er mere plads i din krop, lager alt dårligdom sig desværre i huden, så den bliver livløs, slap, rynket og kedelig at kigge på.

 

Små detox tricks gør din krop mere levende og energisk 

Jeg har simple detox tricks i min hverdag, som du kan læse her.

Jeg spiser sund levende mad, med masser af næringsstoffer som støtter kroppens udrensningsproces.

Jeg har gennem årene afprøvet masser af gode kosttilskud, udrensningsprodukter, udrensende te samt homøopatiske midler for at optimere min udrensning og sundhed.

At støtte kroppen med gode kosttilskud spiller især en vigtig rolle efter du er rundet de 40 år, hvis du vil have en sund krop som spire af vitalitet og overskud. 

Kost og kosttilskud er nøglen til en sundere og renere krop, som får kroppen til at arbejde bedre, og du undgår mangel tilstande i kroppen, samt manglende energi.

Hvad er detox?

Detox handler om, at få kroppen til at give slip på væske og affaldsstoffer, som har sat sig i depot i din krop. Såvel i dine organer, muskler, led, huden, meridianer.

Med en udrensningskur, kan du fjerne væske og affaldsstoffer fra kroppen, helt naturlig med en basebasert kost.

Du får en bedre sundhedstilstand i kroppen, og så er det en stensikker metode til hurtigt vægttab.

Ja, jeg tør godt, at love det er en stensikker vej til hurtigt vægttab. Som detox specialist gennem 20 år her i Odense ,har jeg hjulpet mange kvinder med vægttab med en af mine 3 udrensningskure:

Her er der fokus på sund levende mad, som er sprængfyldt med sunde næringsstoffer, som forkæler din krop. Så du helt naturligt, giver slip på væske og affaldsstoffer, og taber dig sikkert og effektivt.

Hvad er detox?

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse. Frede Damgaard var min lærer i sundhed og ernæring, og jeg må tilstå han blev min sundhedsguru, og mit forbillede indenfor alternativ kostterapi.

Mange af hans grundelementer har sat fast i min lige siden, som en helt naturlig del af min livsstil. For 20 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox.

Gennem årene er der sket en bølge af detox kure og mange er blevet vilde med detox fordi det virker.

Jeg nyder, at inspirer til mere sundhed, bedre velvære og give alle mine bedste råd, til en mere sund og levende krop. Det er præcis det man får, når man tager en udrensningskur jævnligt.

Og til vægttab er det helt fantastisk. Du få et hurtigt vægttab og en masse gode gevinster i forhold til din sundhed og dit heldbred.

Jeg nyder, at inspirere til mere sundhed, bedre velvære og give alle mine bedste råd, til en mere sund og levende krop.

Det er præcis det man får, når man tager en udrensningskur jævnligt.

Og til vægttab er det helt fantastisk.

Du få et hurtigt vægttab og en masse gode gevinster i forhold til dit heldbred, som du kan læse her.

 

Hvad er detoxMit navn er Susanne Jensen, og som detox-specialist her i Odense, står jeg klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker vægttab, bedre fordøjelse, bedre hormonbalance og en sundere og bedre livsstil.

Kontak mig endelig på 29260956

Bedste sundhedshilsner Susanne

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!