Moon Motherhood Academy

 

Online fællesskab for kvinder i menopausen, som vil omfavne overgangsalderens sårbarhed og åbne hjertet for en ny vej i livet

 

Er du klar til et seneskift i livet, hvor du lærer at samarbejde med de hormonelle forandringer og håndtere alle krop, sind og sjæls beskeder?

RESET din livsstil med mine 3 genveje og få en livsstil springfyldt med sundhed for krop, sind og sjæl i menopausen

RESET din livsstil i menopausen og lav et sceneskift i livet for altid med sundhed for krop, sind og sjæl

Moon Motherhood Academy er et online fælleskab for kvinder, som har svært ved at forstå overgangsalderens sårbarhed og rumme alle de forandringer som sker fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

På Moon Motherhood Academy får du støtte og sparring til, at forvandle menopausen trin for trin. Lær, hvordan du bliver fyldt med glæde og begejstring for livet, når du samarbejder med de hormonelle forandringer og håndtere alle krop, sind og sjæls beskeder.

RESET din livsstil med kærlig omsorg og sundhed for krop, sind og sjæl?

Hvordan vil det ændre dit liv, når du opnår en dyb indre forvandling og en ny identitet?

Sådan fik Lotte sin drømmevægt
Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 2 år efter

 THE POWER ORGANS RESET™ er succes for krop, sind og sjæl i menopausen

Menopausen er ikke en sygdom, som influenza du bare kommer over. Overgangsalderen er en livsfase, hvor dit fald i hormonerne forsætter resten af livet. Det er tid til, at lave en omprogrammering af dit nervesystem, slippe fortidens fodlænker og få dine organer i topform.

Menopausens symptomerne bliver ved med, at stå i kø, hvis du ikke ændre kurs i din livsstil og åbner dit hjerte. 

I

Træthed og manglende mentalt overskud

I

Søvnløse nætter og dårligt humør

I

Smerter, stivhed og nedslidning

I

Væskeophobninger og vægtøgning

I

Manglende sexlyst og tørre slimhinder

I

Måske har du også haft livskriser som angst, stress, depression eller været ramt af sygdom. Din liste kan være både kort og lang.

I

Uanset hvor mange symptomer der plager dig, så kan du vælge et sceneskift, hvor du siger velkommen til en sund vital krop, et stærkt mindset og et godt helbred.

Udnyt alle kroppen naturlig ressoucer og  genstart dine power organer og føl dig som født på ny

Nulstil dit biologiske ur og få dine power organer i topform. Mærk du får energi, mentalt overskud, din forbrænding i topform og et sundt helbred. Åbn døren til dit hjerte, så din sjæl kan finde en ny vej i livet.

Moon Motherhood Academy er fyldt med inspiration til hvordan du skruer op for din sundhed, optimisme, glæde og begestring for livet.

I

Med mine livspricipper og sundhedsritualer lærer jeg dig, hvordan du laver et sceneskift i livet for altid.

I

Du får opskriften på hvordan du ændre din livsstil, så du føler dig sund levende og vital både i dit indre og ydre.

I

Du får konkrete redskaber til hvad du skal gøre anderledes, så du opnår mental sundhed og slipper fri af negative tanker, dårligt humør og bekymringer.

I

På Moon Motherhood Academy lærer du, at trykke på RESET med et 28 dages livsstilsprogram. Du får konkrete redskaber til, at støtte din krop i forandringsprocessen måned for måned.

I

Du lærer, hvordan du hele tiden finder dybere og dybere ind til kernen i dig selv og din egen essens. Og hvordan du åbner dit hjerte og skaber en selvkærlig livsstil og en ny indentitet.

RESET THE RESET på 28 dage og få magten tilbage over dig selv og dit liv skridt for skridt med en 28 dages plan i hånden

Få min 28 dages kostguide, som viser dig hvordan du får din sundhed, vitalitet og dit biologiske ur i topform. Skru op for din indre sundhed og mærk din livskraft, livsenergi og dit mentale overskud vender tilbage.

 Moon Motherhood Academy indeholder:

I

Online fællesskab i lukket facebook gruppe for kvinder, som vil lære, at håndtere krop, sind og sjæls mange budskaber.

I

Du lærer, at samarbejde med både krop, sind og sjæl så du kan sætte kurs mod et sundt vitalt liv, mentalt overskud og et godt helbred.

I

To dage før “New Moon” holder jeg online masterclass og viser dig hvordan du udnytter månens 28 dages cyklus, så du holder dig på toppen af livet måned efter måned.

I

Høj energi, masser af hjertevarme, inspiration og motivation.

Kroppen er MAGISK og det er du også – Kom med i mit online fællesskab for kvinder i menopausen og mærk livet synge så smuk igen

. Er du klar til en frisk start på livet?

,Jeg viser dig vejen til en sund vital krop, et åbent sind, hvor du mærker din sjæl brænder som en skøn flamme i dit indre?

I

Moon Motherhood Academy

Medlemskab i min eksklusive netværksgruppe, hvor du bliv klogere på dig selv og livets naturlige muligheder i overgangsalderen.

Du får alle mine genveje, visdom og livserfaring som forvandler din sårbarhed til styrke, glæde,  mod og handlekraft

I

Du bliver inspireret og motiveret til, at åbne dig for livets magi og eventyr.

Du får et unik fælleskab af kvinder, som går samme vej som dig igen og igen. Måned efter måned trykker du på RESET THE RESET ON THE NEW MOON.

I

Når du har tilmeldt dig, modtager du en faktura og en mail med alle praktiske oplysninger. 

Din underviser er Susanne Jensen

Jeg er MASTER i overgangsalderens forandringer, mentaltræner og har 35 års visdom som holistisk livsstilsekspert

Personlig træning i Odense i naturen

Jeg er er passioneret kropsnørd, mentaltræner og ekspert i kroppens hemmelige sprog. Jeg brænder for, at hjælpe og inspirere kvinder i overgangsalderen med at udfolde livet og leve deres drømmeliv.

Jeg nyder, at tænde livet, ilden og gnisten i kvinder og vise dem, hvordan de udnytter deres sårbarhed til styrke når de slipper fortidens fodlænker og åbner deres hjerte.

Jeg er dybt optaget af, at vi som kvinder gør overgangsalderen til en unik livsfase, hvor vi får udfoldet vores fulde potentiale. Når vi giver os selv mulighed og lov til, at skabe sunde vaner og rutiner for både krop, sind og sjæl, så synger livet så smukt – Det fortjener alle at opleve!

Kom med til min åbningsfest og gør dig klar til en ny begyndelse fra den 11/11 2023

Normalpris 3999 kroner – Åbningstilbud kun 499 kroner – Slå til inden 24/12 og kom med til åbningsfesten.

 

DET ER HVAD DU FÅR:

I

Susanne Jensen som Mentor og inspirator i facebook gruppen. Hendes team af RESET Livsstilsmentorer, som support og sparring.

I

To e-bøger “Få drømmevægten for evigt” og “Åbn dit hjerte” – Din vejviser til et sundt, glædefyldt, harmonisk og lykkeligt liv i menopausen og i fremtiden.

I

28 dages RESET kostguide, som du kan bruge igen og igen, så du optimere din sundhed og dine fysiske og mentale ressourcer.

I

MASTERCLASS hver måned, som inspirere dig til, at samarbejde med naturen, flowet i universet og månes magiske cyklus.

I

Kæmpe netværk af kvinder som lyser dig op, inspirer og støtter dig undervejs i processen.

I

Masser af spændende oplevelser som beriger dit liv, så du lærer dig selv at kende som aldrig før.

Hvad vil det betyde for dig, at have masser af energi, mentalt overskud, en forbrænding i topform og få din ungdommelig energi tilbage?

Hvordan vil det forvandle dit liv når du hviler i dig selv, mærker en dyb indre ro, udstråler selvsikkerhed og livsglæde?

Få alle mine redskaber til livslang transformation i menopausen og i fremtiden.