Moon Motherhood Academy

Online fælleskab for kvinder i overgangsalderen.

 

RESET din livsstil og din kvindelig energi med magiske rutiner. Opnå bedre sundhed, vitalitet, overskud og en slankere krop

 

Lav et seneskift i livet, hvor du lærer at samarbejde med de hormonelle forandringer og håndtere alle krop, sind og sjæls beskeder?

  RESET dit biologiske ur, så du bliver sundere, friskere og mere levende med mine 3 fantastiske genveje

 På Moon Motherhood Academy hjælper jeg dig med, at kickstarte de 9 magiske øjeblikke i 2024 med “Rebirth Nymåne Ceremoni” for krop, sind og sjæl. Du vækker din kvindelig kraft og indre styrke med nye vaner, tanker og det rette mindset.

Mit RESET livsstilsprogram er Kinesisk Medicin i moderne udfoldelse med fokus på din “HUMAN BODY”, naturens 5 elementer og dine 5 power organer. Du udnytter kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv med mine 3 unikke genveje.

RESET din sundhed, vitalitet, glæde og dit overskud med 10 magiske øjeblikke i det kommende år med naturens livshjul og månes cyklus

“Rebirth Nymåne Ceremoni” gør dine drømme til virkelighed og hjælper dig med, at find tilbage til din feminin energi. Lad 2024 blive dit bedste sundeste, lykkeligste og mest harmoniske år med magiske sundhedsrutiner, som vækker dine kvindelige superkræfter,  seksualitet, kreativitet, omsorg, intuition og tålmodighed.

At forvandle dit liv i overgangsalderen er ikke et quick fix. Du er oppe i mod kroppens hormonelle forandringer, sløve udrensningsorganer, et svagt lymfesystem og nedsat stofskifte.

Måske har du også været ramt af stress, angst, depression eller anden sygdom, som har påvirket dig psykisk og følelsesmæssigt.

Derfor skal du trykke på RESET og finde tilbage til din naturlige livsrytme. Du skal slippe fortiden  og genstarte dig selv på ny, så du kan finde tilbage til dine kvindelige superkræfter.

Lad mig hjælpe dig med, at bringe dine skønne kvindelige superkræfter op til overfladen, så du kan føle dig som født på ny.

 THE POWER ORGANS RESET™ er succes for din feminin energi og balancering af krop, sind og sjæl i menopausen –

Menopausen er ikke en sygdom, som influenza du bare kommer over. Overgangsalderen er en livsfase, hvor dit fald i hormonerne forsætter resten af livet. Det er tid til, at lave en omprogrammering af dit nervesystem, slippe fortidens fodlænker og få dine organer i topform.

Menopausens symptomerne bliver ved med, at stå i kø, hvis du ikke ændre kurs i din livsstil og åbner dit hjerte.

I

Træthed og manglende mentalt overskud

I

Søvnløse nætter og dårligt humør

I

Smerter, stivhed og nedslidning

I

Væskeophobninger og vægtøgning

I

Manglende sexlyst og tørre slimhinder

I

Måske har du også haft livskriser som angst, stress, depression eller været ramt af sygdom. Din liste kan være både kort og lang.

I

Uanset hvor mange symptomer der plager dig, så kan du vælge et sceneskift, hvor du siger velkommen til en sund vital krop, et stærkt mindset og et godt helbred.

RESET din livsstil med mine 3 genvej og bliv sundere, slankere, friskere og mere levende  i menupausen og i fremtiden

Det er nu du skal lave en langsigtet investering i dig selv, så du sikrer dig en sund, aktiv og skøn alderdom.

Hvordan vil det ændre dit liv, når du opnår en dyb indre forvandling og en ny identitet?

Sådan fik Lotte sin drømmevægt
Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 2 år efter

Med “The Power Organs RESET” bringer du din kvindelig energi og kroppens naturlig ressoucer op til overfladen, når du genstarter dig selv

Moon Motherhood Academy er fyldt med inspiration til hvordan du skruer op for din sundhed, optimisme, glæde og begestring for livet.

I

Med mine livspricipper og sundhedsritualer lærer jeg dig, hvordan du laver et sceneskift i livet for altid.

I

Du får opskriften på hvordan du ændre din livsstil, så du føler dig sund levende og vital både i dit indre og ydre.

I

Du får konkrete redskaber til hvad du skal gøre anderledes, så du opnår mental sundhed og slipper fri af negative tanker, dårligt humør og bekymringer.

I

På Moon Motherhood Academy lærer du, at trykke på RESET med et 28 dages livsstilsprogram. Du får konkrete redskaber til, at støtte din krop i forandringsprocessen måned for måned.

I

Du lærer, hvordan du hele tiden finder dybere og dybere ind til kernen i dig selv og din egen essens. Og hvordan du åbner dit hjerte og skaber en selvkærlig livsstil og en ny indentitet.

Harmonisere dine hormoner naturligt, så du forbedre din energi, vitalitet, sundhed og dit stofskifte med 28 dages kostterapi

Min 28 dages kostguide viser dig hvordan du får din sundhed, vitalitet og dit biologiske ur i topform. Skru op for din indre sundhed og mærk din livskraft, livsenergi og dit mentale overskud vender tilbage.

 Moon Motherhood Academy indeholder:

I

Online fællesskab i lukket facebook gruppe for kvinder, som vil lære, at håndtere krop, sind og sjæls mange budskaber.

I

Du lærer, at samarbejde med både krop, sind og sjæl så du kan sætte kurs mod et sundt vitalt liv, mentalt overskud og et godt helbred.

I

To dage før “New Moon” holder jeg online “Rebirth Nymåne Ceremoni” ” og masterclass. Du lærer, at sætte kursen og udnytte månens 28 dages cyklus, så du holder dig på toppen af livet fysisk, mentalt og sjæleligt måned efter måned.

I

Høj energi, masser af hjertevarme, inspiration og motivation.

Kroppen er MAGISK og det er du også – Få dine  kvindelige superkræfter op til overfladen og mærk livet synge så smukt igen

Væk dine kvindelighed måned efter måned, så du føler dig levende, vital og kraftfuld. Få en sund vital krop, et åbent sind og en sjæl som brænder som en skøn flamme i dit indre?

DET ER HVAD DU FÅR:

I

Susanne Jensen som Mentor og inspirator i facebook gruppen. Hendes team af RESET Livsstilsmentorer, som support og sparring.

I

To e-bøger “Få drømmevægten for evigt” og “Åbn dit hjerte” – Din vejviser til et sundt, glædefyldt, harmonisk og lykkeligt liv i menopausen og i fremtiden.

I

28 dages RESET kostguide, som du kan bruge igen og igen, så du optimere din sundhed og dine fysiske og mentale ressourcer.

I

MASTERCLASS hver måned, som inspirere dig til, at samarbejde med naturen, flowet i universet og månes magiske cyklus.

I

New Moon meditation hver måned. Du lærer, at udnytte universets energi og harmonisere dine vibrationer, så du kan sætte kurs mod dine drømme, mål og visioner her eneste måned med en vital krop, et åbent sind og guidning fra din sjæls dybe stemme.

I

Du bliver vækket til LIVE måned efter måned, så du kan opdage du er fuld af liv, vitalitet og kvindelig superkræfter.

Hvad vil det betyde for dig, at have masser af energi, mentalt overskud, en forbrænding i topform og få din ungdommelig energi tilbage?

Hvordan vil det forvandle dit liv når du hviler i dig selv, mærker en dyb indre ro, udstråler selvsikkerhed og livsglæde?

Få alle mine redskaber til livslang transformation i menopausen og i fremtiden.

“Release & Rebirth” med 9 magiske øjeblikke. Væk dine kvindelighed, forbedre din fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed

Få 35 års visdom, værktøjre og startegier som tager hånd om hele den skønne kvinde du er.

Du har 9 magiske øjeblikke i 2024, som forvandler dit liv for evigt. Hvad venter du på?

Din underviser er Susanne Jensen

Jeg er MASTER i overgangsalderens forandringer, transformativ personlig træner og har 35 års visdom som holistisk livsstilsekspert med speciale i Kinesisk Medicin og måneterapi.

Personlig træning i Odense i naturen

Jeg er er passioneret kropsnørd og viser dig ned i kroppen og væk fra hovedet. Jeg brænder for, at hjælpe og inspirere kvinder i overgangsalderen med at udfolde livet og leve deres drømmeliv.

Jeg nyder, at tænde livet, ilden og gnisten i kvinder og vise dem, hvordan de udnytter deres sårbarhed til styrke når de slipper fortidens fodlænker og åbner deres hjerte.

Jeg er dybt optaget af, at vi som kvinder gør overgangsalderen til en unik livsfase, hvor vi får udfoldet vores fulde potentiale.

Når vi giver os selv mulighed og lov til, at skabe sunde vaner og rutiner for både krop, sind og sjæl, så synger livet så smukt – Det fortjener alle at opleve!

Når du er klar til, at gøre det bedste for dig selv, så kan dit nye liv begynde.