Drømmer du også om, at slippe fri af træthed, udmattelse og overvægt, så skal du bringe krop og psyke i balance

Kroppen er din bedste ven, derfor handler det om at bringe krop og psyke i balance, så kroppen får overskud til at smide overvægten naturligt.

Jeg har i over 25 år, som alternativ behandler i Odense, hjulpet adskillige kvinder med at slippe gamle cellerindringer og spor i nervesystemet. Så både krop og psyke er kommet i balance.

Når du er tappet for energi og overskud er din krop drænet for sin livskraft. Det kan være en ulykkelig situation, at være i, når du blot overlever den ene dag efter den anden.

Det sker når livet rammer os og der ikke er plads til mere, hverken i krop og psyke.

Derfor kan du sidde fast og føler dig trist og modløs. Dit vægttab bliver en kamp, fordi du har mistet din energi og din egen indre POWER.

Derfor har du brug for hjælp til, at få nervesystemet til, at udvide sig og slippe på et dybt plan. Du har brug for at slippe synlig og usynlig stress i krop og sind.

Bring krop og psyke i balance og genvind din indre styrke

 

Bring krop og psyke i balance, så din krop får overskud og energi til at smide vægten naturligt

Her hos mig er det ikke kun tal, prøver og hormoner. Jeg ser dig, som det hele menneske du er.

Gentagende skuffelser sætter spor i din krop, og (måske) har du også bygget et panser op omkring din krop, for at beskytte dig selv i mod alle dine skuffelser du har gennemgået i livet.

Det efterlader dig med en anspændt, træt og stresset krop, så du har svært ved at slappe af og finde indre ro. Du har svært ved at tage dig sammen, fordi bægeret er TOMT.

Jeg hjælper dig med at give slip på stress i kroppen, tankemylder og uro, så du kan slappe af. Når kroppen er rolig og afslappet vil du opleve vægten falder helt naturligt, uden kamp.

 

Stress i både krop og psyke, gør du kæmper mod dig selv og din krop, så overvægten bliver hægende, din energi bliver tappet og du mister din glæde

 

At opnå vægttab handler det langt fra kun om kost og træning. Stress i kroppen er desværre den største årsag til, at mange kvinder kæmper forgæves og mod sig selv.

Det ved jeg fordi, jeg i over 35 år har hjulpet 1000 vis af kvinder. Stress i både krop og sind er den helt store årsag til mange kvinder kæmper forgæves med vægten.

Din krop bliver (desværre) fanget i en stresstilstand, hvor alle dine følelser, tanker og bekymringer sætter sig som tunge sten og energi blokeringer i kroppen.

Din krop skelner ikke mellem fysisk og psykisk stress, derfor skal du have ro på nervesystemet og afstresse din krop. Du skal bringe krop og psyke i balance, så opnår du det vægttab du drømmer om.

Giv dig selv en TIME-OUT til, at slippe fortidens spor, så du kan nyde livet uden modstand og kamp. Livet bliver mere let og fredfyldt, når du bringer krop og psyke i balance igen.

Vil du vide mere omkring, hvordan stress påvirker din krop og psyke, så du bliver overvægtig, træt og udmattet?

 

Læs mere om stress, krop og psyke på min sundhedsblog