Sådan slipper du fri af stress og af med topmaven

De fleste kvinder jeg hjælper kæmper med både synlig og usynlig stress i kroppen, så de udvikler topmave. Måske er du også en af dem, når du læser her.

Heldigvis er der en vej ud af stress, hvor du slipper topmaven med mit RESET livsstilsprogram til kvinder i overgangsalderen.

Mange kvinder bliver overvægtige især på maven og får topmave, når de er stressede. Stress gør maven oppustet, så du kan ligne en oppustet ballon. Måske kæmper du også med skjult betændelse i dit tarmsystem, som gør topmaven bliver større og mere fyldig.

Kombineret med overgangsalderen kan alle symptomerne forværres.

Stress symptomer og overgangsalderens symptomer ligner hinanden, men ved længere varende stress kan du opleve topmaven vokser. Maven bliver hård.

Præcis som når du lander i overgangsalderen, hvor de fleste kvinder får topmave og et ekstra bildæk om taljen.

Stress efterlader spor i kroppen og maven er et meget følsomt sted. Stress får maven til at vokse og maven blive udspilet, så du kan ligner en gravid kvinde.

Stress ændre dit flow af energi, så du får topmave

Al stress ændre kroppens flow af energi, så alle dine stresshormoner ophobes i kroppen. Det er præcis det som gør, at du ligner en gravid kvinde.

Når maven er hård, udspilet og fyldig kan det hele ligne et bjerg af fedt. I virkeligheden er det alle dine organer som er belastet, så alt ophobes inden i dig.

Derfor er der kun en vej, når du skal have de genstridige fedtdepoter væk. Du må fjerne al stress i din krop, før du kan slippe overvægten og få taljen tilbage.

Alt håb er ikke ude, når du bruger min RESET livsstilsprogram, så kan du både slippe al stress og din topmave.

Du får ikke kun en flottere mave og slank talje. Du får en stressfri krop, bedre velvære og mentalt overskud.

Stress og topmave – Der er en vej ud

Når du har været stresset over længere tid, så kræver det du stopper op, så kroppen kan genvinde sin saft og kraft igen.

Du skal være mere omsorgsfuld over for dig selv, hvis du drømmer en flot slank mave uden genstridige fedtdepoter.

Med den rette livsstilsændring, kan du slippe  mavefedt og få taljen tilbage. Du siger også  farvel til det farlige mavefedt, som har samlet sig i bughulen.

Fedtet i bughulen er en tikkende bombe af stressfedt, netop derfor tager jeg hånd om dine organer, som er din største energi central midt i livet.

At tabe sig på maven i forbindelse med overgangsalderen føles svært for de fleste. Det behøves ikke være dig, du kan nemlig slippe mavefedtet og få taljen tilbage med den rette livsstilsændring

Både før og efter overgangsalderen flytter fedtet sig fra hofterne til maven, på en helt særlig måde.

I takt med din alder, forandre din krop sig, og under overgangsalderen sker der noget helt særligt med din krop.

I forbindelsen med overgangsalderen, nedsættes produktionen af østrogener og progesteroner.

Men det er ikke kun de hormonelle forandringer som skal have skylden. Ofte spiller trætte sløve udrensningsorganer også en afgørende faktor, når fedtdepoterne sætter sig fast som et mavebælte.

Fedt i organerne og i maveregionen er de farligste fedtdepoter. Netop derfor du skal gøre noget ved det før det er for sent.

Såvel ændringerne i hormonerne og trætte nedslidte udrensningsorganer, gør mavefedtet særlig svært at komme af med.

Men alt håb er ikke ude du, kan kan stadigvæk få en flot slank krop uden mavefedt med den helt rigtige livsstilsændring.

 

Stress og topmave – Få det rette livsstilsprogram

For at komme i mål med dit vægttab spiller kostvejledning en hel særlig rolle.

Netop derfor får du en særlig kostplan, som får optimeret dine udrensningsorganer, dine hormoner, dit stofskifte og din forbrænding.

For meget fedt på maven, påvirker ikke kun dit udseende og velvære, men giver dig også øget risiko for livsstilsygdomme som hjertesygdomme, type-2 diabetes, insulinresistens og visse kræfttyper.

Vil du slippe fr af stress og af med din topmave?

Valgte er dit.

Jeg har flere muligheder for at, hjælp dig med et sundere, slankere og mere energifyldt liv.

 

Vil du også gerne slippe fri af stress og af med topmaven?

Vælg det livsstilsprogram, som passer til dig!

Skyd genvej til din drømmekrop

5 genveje til din drømmekrop

Få drømmevægten for evigt med yoga

Sådan får du drømmevægten for evigt

Stressfri yoga i min online træningsklub Fit Women

Sådan holder du dig stressfri og bevare din vitalitet