At få stress ud af kroppen hurtigt, kræver du overgiver dig til din krops behov, så du kan genvinde alle dine ressourcer

Spørgsmålet ” hvordan får jeg stress ud af kroppen hurtigt” fik jeg i min brevkasse.

Jeg er delvist sygemeldt med stress. Efter opstart af job, har jeg fået et tilbagefald, trods det er ganske få timer, at jeg arbejder.

Et typisk tegn på det høje niveau af stresshormoner er at tænke hurtigt. Netop fordi kroppen har kørt i et højt gear temmelig længe.

Af få stress ud af kroppen, er ikke et quickfix. Det tager tid, at få stress ud at kroppen igen. Husk også på hvor længe du har været om, at bygge din stress op.

Heldigvis kan du få stress ud af kroppen hurtigere, når du hjælper og støtter kroppen med TBZ akupunktur™ slippe usynlig og synlig stress.

Når du samarbejder med din krop, frem for at modarbejde den, vil du opleve du kan genvinde  din energi, glæde og dit overskud hurtigere. RO og overgivelse hjælper kroppen fri af stress.

Der er ingen smutveje når du er stressramt, du må via kroppen og slippe al stress som er ophobet i dig. Der findes masser af gode redskaber til, at tømme kroppen for stress.

Først skal du erkende du må stoppe op. Du skal slappe af og give dig tid til at blive dig et helt menneske igen. RO og masser af omsorg for dig selv, hjælper kroppen så den kan regenerere sig selv.

 

Med TBZ akupunktur™ stressbehandling går fra en urolig krop til en rolig og afslappet krop

Når kroppen slapper af, kan du lettere slippe stresshormonerne, så kroppen kan genfinde sin naturlige balance.

Alt stress sætter sig i dine muskler, dit nervesystem og forstyrre sindet. Med min stressbehandling i Odense mærker du hurtigt stressen forlader kroppen. Når du slapper af får du fred i sindet og hjælper din krop med at genvinde sin livskraft.

 

Når stressen forlader kroppen vender lyset tilbage

 

Når stressen forlader kroppen vender lyset tilbage

Når hjernen bliver slukket kan stressen slippe og du genvinder langsomt dit overskud. Du kan gå fra stressramt til stressfri.

Stress kan ophobes over flere år og typisk handler det om, at du har presset din krop for længe når den siger STOP. Kroppen har sendt dig en masse signaler, og hvet enkelt signal ligger i kroppen og skal forløses igen, inden du kan slippe stressen i kroppen.

Når du skal slippe stressen i kroppen, må du ned i kroppen og begynde, at mærke den igen. Så vil du også opleve, at du har lukket ned for en masse for at du kunne overleve i den stress, som har væltet dig om kuld.

Afslapning, ro og hvile er nøglen til, at få stress ud af kroppen igen. Det er her du vinder guldet og får nervesystemet til at falde til ro.

Men masser af ro, kropsterapi og kærlig omsorg for dig selv, kan du hjælpe og støtte din krop så den slipper alt stress igen.

Hvordan får man stress ud af kroppen - TBZ akupunktur™ sætter kroppen fri af stress

 

 

 

TBZ akupunktur™ hjælper dig med, at få stress ud af kroppen

TBZ akupunktur™  er den hurtigste vej til, at slippe de spor stress har sat i kroppen.

Stress sætter sine spor i kroppen og dræner alt sundhed og vitalitet i din krop. Din krop sladrer hurtigt og fortæller hvor netop din stress har forplantet sig.

TBZ akupunktur™ stressbehandling er en af de hurtigste veje til at slippe stress i kroppen og genoprette din sundhedsbalance. Men der er masser af andre redskaber som kan hjælp dig fri af stress igen.

Jo længere tid din krop har været fanget af stress, jo mere støtte har du brug for, når du skal genvinde din energi og dit overskud igen.

At være stressramt kan følelse som, at været i et stort sort hul, men lyset vender tilbage. Når du sætter ind med alt det. som støtter kroppen.

Fra stressramt til stressfri handler om, at overgive dig til din krops behov. Når du slipper stresshormonerne i kroppen vender lyset tilbage. Dit liv vender tilbage.

Jeg er selv gået fra stressramt til stressfri, så det er også muligt for dig. Giv dig selv den rette omsorg, så du kan genvinde din livskraft, glæde og sætte kurs mod livet igen.

Få stress ud af kroppen med TBZ akupunktur™ stressbehandling i Odense

Stop med at presse dig selv – Din krop har behov for RO, RO og atter RO. Stop presset til dig selv, giv dig selv lov og tid til at blive stressfri.

Det tage tid at komme af med din stress, men det kan gå hurtigere når du sætter ind alle de steder din krop har brug for støtte og hjælp.

Når du genskaber kontakten til dig selv og din krop, så vil stressen forsvinde. Din vejrtrækning er dit kompas til kroppen og virker stressforløsende. Du har måske glemt at trække vejret i flere år.

Det handler om, at få stresset af. Du skal koble fra, men du skal også finde årsagen til din stress.

Lær at samarbejd med kroppen, så slipper du fri af stress og får livet tilbage

Stop kampen mod din krop og dig selv. Få ro på livet og hele din stresssituation. Giv dig selv lov til, at blive stressfri, så du kan nyde livet med glæde og overskud igen.

Har du brug for hjælp til, at få stress ud af kroppen?

Læs om min stressbehandling i Odense her

Du kan også kontakt mig på 29260956

Susanne Jensen - er selv gået fra stressramt til stressfri

 

 

 

Jeg er selv gået fra stressramt til stressfri og har generobret mit liv.