Mit Stressforløb, hjælper dig med, at   slette tidens spor af stress i krop og sind, så du får livet tilbage

Som stressterapeut, hjælper jeg dig med slippe fri af stress i krop og sind, så du genskaber ro og klarhed. Alt for mange forsøger at slippe fri af stress for hurtigt, så de ikke genvinder deres fysiske og psykiske overskud.

Når både krop og sind har været på overarbejde længe, så findes der ikke nogen smutveje. Du må via kroppen og genvinde naturlig balance i dit nervesystem. Som stressterapeut og kropsterapeut har jeg fokus på stressterapi via kroppen. 

Når du overgive dig til din krops behov, så slipper du fri af stress og genvinder din indre styrke. Din styrke ligger i kroppen og den ligger i dig. Når du sætter både krop og sind fri for stressbelastninger vil du opleve du genvinder naturlig balance i dit nervesystem. Det er her du vil opleve din livsenergi strømmer tilbage og du kan generobre dit liv.

 

Når du sætter krop og sind fri for stress mærker du livskraften strømme tilbage, så du kan generobre dit liv

Når du kommer i dybden med din stress helt ned på celleniveau, så vil du opleve din livskraft kan vende tilbage. Du kan vende tilbage til et liv uden stress, når du sætter krop og sind fri fra alle spor af stress.

Stress er i mange variationer og skygger. Stress nedslider kroppen og sindet. Stress handler ikke kun om at bryde helt sammen, hvor du ikke kan mere. Når du er helt brændt af med stress, så har koppen givet dig mange advarsler undervejs som du har glemt at lytte til.

Derfor må du genvinde din energi og din mentale styrke ved, at give både kroppen og sindet RO, hvile og afslapning.

Alt stress sætter sig i krop, sind og sjæl, så din livskvalitet forringes. Jeg har selv oplevet, hvordan mit liv blev forandret af stress. Netop derfor udviklede jeg mit stressforløb, som fik mig stressfri og tilbage på toppen af livet.

 

Slip fri af stress og få livet tilbage

 

Stressforløb i Odense eller online – Generobre dit liv, så du kan mærke  livsgnisten og glæden boble i dig igen

At slippe fri at stress sker ikke på en nat. Derfor er det vigtigt, at arbejde holistisk når det handler om stress. Stress sætter sig i kroppen, som spændinger og blokeringer. Stress slører sindet og gør sjælen urolig. Stress giver overvægt og skaber kaos i dine hormoner.

Ved at arbejde med krop, sind og sjæl med de rigtige metoder, kan du slippe fri af din stress nu og i fremtiden. Så du bliver sundere og mere lykkelig når du mærker din indre livsgnist i alle dine celler.

Du kan få vendt underskud til overskud. Og genfinder din balance i kroppen ved at give krop og sind en timeout, så din livsenergi kan blive genopbygget.

 

Stressforløb i Odense eller online som giver krop, sind og sjæl ny næring og energi 

Få den bedste hjælp med et stressforløb i Odense eller et online stressforløb. Med den rette hjælp, kan du føle dig sund, glad og lykkelig igen. 

Lær, at give slip på spændinger og stress i kroppen, som har lagt sig som fysisk og psykisk affald. Sig farvel til stresshormonerne og genopbyg din krop med lykkehormoner, glæde, vitalitet og overskud.

Du kan generobre dit liv ved at slippe al stress i dit nervesystem. Efterfølgende skal du fylde dig selv op med den bedste næring og energi som får lykkehormonerne til at danse i din krop.

Personlig stresscoaching

Terapi, coaching og træningsforløb i Odense

RESET livsstilsprogram online

Stressforløb med akupunktur

Uanset hvilket af mine programmer du vælger, så lærer du alle mine redskaber. Så du kan opnå et stressfrit, sundere aktivt liv med overskud og glæde.

Stressforløb i Odense og online med stressterapi og stresscoaching – Få den bedste hjælp til et stressfrit sundere og mere lykkeligt liv

Bliv stressfri med  et stressforløb i Odense eller online.

Mit navn er Susanne Jensen. Jeg er livsstilsmentor, forfatter og terapeutisk træningsspecialist med over 30 års erfaring. Skal jeg hjælpe dig tilbage på toppen af livet, så du kan få et stressfrit sundt og aktivt liv i balance?

Ring til mig på 29260956 sammen finder vi den rette løsning for dig.
Stressforløb i Odense og online