Mit Stressforløb, hjælper dig med, at slette tidens spor af stress i krop og sind, så du får livet tilbage

Som stressterapeut hjælper jeg dig med slippe fri af stress i krop og sind, så du genskaber ro og klarhed. Alt for mange forsøger at slippe fri af stress for hurtigt, så de ikke genvinder deres fysiske og psykiske overskud.

Når både krop og sind har været på overarbejde længe, så findes der ikke nogen smutveje. Du må via kroppen og genvinde naturlig balance i dit nervesystem. 

Som founder af TBZ™ stressterapeut uddannelsen er jeg specialist i nervesystemet. Kroppen sladrer om din stress, chok og traumer og dem kan du ikke flygte fra, hvis du vil have dit liv tilbage.

Du kan tage dig kærligt og omsorgsfuldt af de spor stress har efterladt og dermed generobre din livskraft, livsglæde og handlekraft.

Overgiv dig til din krops behov, så slipper du fri af stress og genvinder din indre styrke. Din styrke ligger i kroppen og den ligger i dig.

Når du sætter både krop og sind fri for stressbelastninger genvinder du naturlig balance i dit nervesystem. Det er her du vil opleve din livsenergi strømmer tilbage og du kan generobre dit liv.

 

Når du sætter krop og sind fri for stress mærker du livskraften strømme tilbage, så du kan generobre dit liv

Når du bruger tid på nærvær og omsorg til dig selv, så vil du opleve din livskraft kan vende tilbage. Du kan vende tilbage til et liv uden stress.

Stress er i mange variationer og skygger. Stress nedslider kroppen og sindet. Stress handler ikke kun om at bryde helt sammen, hvor du ikke kan mere.

Når du er helt brændt af med stress, så har koppen givet dig mange advarsler undervejs som du har glemt at lytte til.

Derfor må du genvinde din energi og din mentale styrke ved, at give både kroppen og sindet RO, hvile og afslapning.

Alt stress sætter sig i krop, sind og sjæl, så din livskvalitet forringes. Jeg har selv oplevet, hvordan mit liv blev forandret af stress. Netop derfor udviklede jeg mit stressforløb, som fik mig stressfri og tilbage på toppen af livet.

 

Slip fri af stress og få livet tilbage

 

Stressforløb i Odense eller online – Generobre dit liv, så du kan mærke  livsgnisten og glæden boble i dig igen

At slippe fri at stress sker ikke på en nat. Derfor er det vigtigt, at arbejde holistisk når det handler om stress. Stress sætter sig i kroppen, som spændinger og blokeringer. Stress slører sindet og gør sjælen urolig. Stress giver overvægt og skaber kaos i dine hormoner.

Ved at arbejde med krop, sind og sjæl med de rigtige metoder, kan du slippe fri af din stress nu og i fremtiden. Du vil gøre dig sundere og mere lykkelig, når du mærker din indre livsgnist i alle dine celler.

Vend dit underskud til overskud med blidhed, nærvær og empati for dig selv og din stresssituation.

 

Stressforløb i Odense eller online som giver krop, sind og sjæl ny næring og energi 

Få den bedste hjælp med et stressforløb i Odense eller et online stressforløb. Med det rette stressforløb kan du omfavne livet med glæde, lykke og overskud i livet.

Sig farvel til stresshormonerne og genopbyg din krop med lykkehormoner, glæde, vitalitet og overskud.

Du kan generobre dit liv ved, at slippe al stress i dit nervesystem. Efterfølgende skal du fylde dig selv op med den bedste næring og energi som får lykkehormonerne til at danse i din krop.

Personlig stresscoaching

Stresbehandling i Odense

Online stressforløb

Stressforløb i Odense og online med stressterapi og stresscoaching – Få den bedste hjælp til et stressfrit sundere og mere lykkeligt liv

Bliv stressfri med  et stressforløb i Odense eller online.

Mit navn er Susanne Jensen. Jeg er MASTER i overgangsalderen, mentaltræner og har 35 års erfaring i kroppens sprog og kinesisk medicin.

Jeg har selv været ramt af stress og har stor empati og forståelse for dig som er stressramt. Jeg har hjulpet mange kvinder med, at slippe fri af stress og få deres naturlige glæde, energi og overskud tilbage.

Skal jeg hjælpe dig tilbage på toppen af livet, så du kan få et stressfrit sundt og aktivt liv i balance?

Ring til mig på 29260956 sammen finder vi den rette løsning for dig.

Stressforløb i Odense og online