Få ro i krop og sind med stresscoaching 

Genvind din livskraft med stresscoaching

  • Er du træt af, at hænge fast i stress eller i hamsterhjulet?
  • Få fokus på det, som stresser dig og redskaber til, at få stressen ud af kroppen.
  • Skab klarhed, velvære og trivsel i livet uden stress.

Stresscoaching hjælper dig med, at håndtere stress og virker stressreducerende og stressforbyggende.

Opnå et stressfrit og afbalanceret liv med stresscoaching i Odense eller online.

Stress slider dig op og forringer din livskvalitet, så du har svært ved at nyde livet. Oftes ser du ikke selv, dine stressknapper, men mærker dem på krop og psyke. Med stresscoaching får du fokus på det, som stresser dig og redskaber til, at reducere dine symptomer på stress.

Det kan du opnå med stresscoaching: 

Z

Stresscoaching har fokus på hele dig og din livssituation. Coaching hjælper dig med, at reducere din stress, så du får overskud til at navigere i din stresssituation.

Z

Du får nye handlemuligheder og redskaber til at slippe fri af stress og klarhed over, hvordan du mærker og forstå kroppens stresssignaler.

Z

Første skridt til, at slippe fri af stress er du genskaber kontakt til dig selv og din krop. Du kan ikke snakke dig fri af stress, fordi stress sætter i krop og sind. Med små kærlige skridt guider jeg dig på rette vej, så du får fokus på din tid og prioriteringer.

Z

Du får et stressfrit sundere liv med glæde og overskud. Når stressen forlader din krop og sit sind vil du mærke lyset vender tilbage i dit liv.

Få drømmevægten tilbage bogen

Vil du have hjælp til, at takle din stress med stresscoaching i Odense eller online, så du genvinder din glæde og livskraft?

Kontakt mig på 29260956 og få en uforpligtende samtale.

Min stresscoaching foregår i Odense eller  online, så det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor. Det vigtigste er vores kemi passer sammen. Så vores samarbejde bliver værdifuldt for dig og du opnår et stressfrit og afbalanceret liv.