Naturen har en særlig effekt på både krop, sind og sjæl. Min træning er som naturterapi, hvor du slipper stresshormonerne og får lykkehormoner frem

I over 20 år har jeg brugt naturen, som mit personlige træningscenter og tanket mig selv op fysisk og mentalt. Træning har altid været en del af mit liv. Da stress trådte ind i mit liv måtte jeg vinke farvel til de hårde fysiske træningspas, fordi det udmattede min krop.

Der var mange stresshormoner  i min krop, som gav mig en masse uro i kroppen. Men uroen  kunne ikke bruges til hårde lange træningspas, fordi det gav mig både åndenød, træthed og udmattelse. (stresssymptomer)

I starten havde jeg svært ved, at overgive mig og forsøgte gentagne gange, at hoppe i mine løbesko. Hver gang svarede min krop igen og gav mig symptomer som: Hjertebanken, åndenød og utilpashed, så tilsidst måtte jeg overgive mig helt til det min krop have brug for.

 

Naturterapi og terapeutisk træning er din genvej til et sundere slankere og mere energifyldt liv

 

Med Mindful walking og særlige udvalgte yogaøvelser, lavede jeg et terapeutisk træningsprogram. Et træningsprogram, som havde fokus på, at sænke min puls og berolige mit nervesystem, samt at genopbygge min energi og mit mentalt overskud.

TBZ – FLOW har fokus kroppens intelligens og er udviklet efter kinesisk medicin (TKM). Jeg har fokus på tre genveje, som optimere dit nervesystem, dit energissytem og dit sind.

Naturterapi har mange fordele på en kvindekrop i overgangsalderen, netop derfor foregår alle mine personlige træningstimer i naturen.

 

Naturterapi er (næsten) gratis. Det eneste det kræver er du investere tid på dig selv

Når man er plaget af stress kan det i starten være svært, at komme så langt ned i tempo som man gør med yoga. Kroppen kører i et helt andet tempo når der er mange stresshormoner til stede. Så selv om jeg oplevede træthed så var min krop også urolig og plaget af tanker som hele tiden tænkte hurtigt fremad.

At tænke hurtigt og at hjernen køre hurtigt, kan være helt normalt inden man rammer bunden og stresskollapset bryde igennem helt, fordi nervesystemet ikke kan falde til ro.

Mit nervesystem kunne ikke falde til RO og jeg var hele tiden plaget af tanker, som forstyrrede mit sind. Mit sind var konstant på overarbejde og havde brug for, at blive renset og nulstillet.

Naturterapi gav mig jordforbindelse og mentalt overskud

Som som kropsterapeut, vidste jeg godt der ikke var nogen smutveje ud af stress. Ved at udnytte kroppens energissystem, kunne jeg hurtigere vende min QI og genopbygge mig selv, så jeg fik mit mentale overskud tilbage.

Derfor startede jeg med at gå. Med mindful walking fik jeg min energi ned i kroppen og væk fra hovedet. Det gav mig mere jordforbindelse og hele mit nervesystem blev mere roligt og afslappet.

At falde dybt ind i en indre ro med lukkede øjne kunne være svært, så derfor startede jeg med få stille minutter på en bænk i skoven, hvor jeg oplevede fuldstændigt RO.

Jeg begyndte at lave særlige yogaøvelser i naturen og stille og rolig slap jeg fri at stress, træthed og overvægt.

Pludselig kunne jeg høre min vejtrækning igen.

Mit humør blev bedre og langsomt men sikkert kom jeg tilbage. Jeg vandt over den stress som havde boet i mig måske mange mange år, uden at have bevidstheden omkring det.

Et stresskollaps opbygges nemlig over flere år, og det var præcis det jeg havde gjort. Så selv om stress havde været en stor del af mit liv i mange år, så havde jeg ikke haft bevidstheden omkring hvor slemt det faktisk var, før min krop sagde FULDSTÆNDIG STOP.

Selv midt i alt stressen forsøgte jeg at ignorerer stress-symptomerne. Heldigvis sagde min krop STOP igen og igen. Der var kun en vej, nemlig at overgive sig og samarbejde med kroppen.

 

Naturterapi hjalp mig fri af stress, træthed og overvægt

At slippe fri af stress er en gave, som betyder jeg er dybt taknemmelig for mit liv i dag. Stress og overgangsalderen har betydet, at mit liv er blevet forandret for evigt.

Jeg kunne ikke vende tilbage til den person og det arbejdsliv jeg havde før. Bare tanken kunne forstyrre mig og give mig kvælningsfornemmelser og åndenød.

Derfor er træning i naturen en helt naturlig del af mit liv. Naturterapi giver mig både fysisk og mentalt overskud.

Stressbehandling Odense med akupunktur

Med meditation kan du også hjælpe dig selv fri af stress og træthed. Få energi, glæde og overskud igen

Daglig meditation er også en helt naturlig del af min hverdag. Meditation er let og helt simpelt. Meditation handler om du skal lære, at trække vejret bevidst. Meditation kræver øvelse og gentagelse, så du får en dybere kontakt til dig selv.

Du skal ind bag facaden og opdage dine ubevidste følelser. Alt det som tærer på din livsenergi og stresser din krop og dit sind.

Når du bringe ro på både krop og sind kommer du i en meditativ tilstand som virker afstressende og beroligende. Du bliver mere opmærksom på det du gemmer på og som forstyrre dit flow af energi.

Du får RO og nærvær til dig sig, så du kan  slukke og lukke ned for dit nervesystem og slippe al stress, træthed og udmattelse.

Vil du også gerne slippe fri stress, træthed og overvægt, så du genvinder din livskraft?