Livsforvandlende terapi og træningsforløb i Odense

Genskab naturlig balance i dit nervesystem

Sæt kroppen fri og sæt dig selv fri fra usynlig stress i krop og sind. Få fornyet liv, velvære, glæde og overskud på 12 uger.

Få ro i tankerne, glæde i hjertet og lethed i kroppen med livsforvandlende terapi og træningsforløb i Odense

A

Har du også mistet dit gyldne håb, som du fik i gave til dit barnedåb? Så er du ikke alene, fordi livskriser rammer os alle sammen. Livskriser  suger al vores livskraft ud af os, så vi mister os selv. Personligt har jeg selv været ramt af flere livskriser, som har betydet jeg har mistet mig selv, mit selvværd, min Identitet og min livskraft.

A

Har du også oplevet en eller flere turbulente periode i livet eller været ramt af stress, angst, sorg, depression eller sygdom, så er det nemt at miste kursen i livet.

A

Kroppen gør alt for at hjælpe dig gennem en livskrise. Kroppen sætter alle sine parader op, for at beskytte dig, så du kan overleve din krise.  Alle kriser sætter fodspor i krop og psyke. Netop derfor skal du forløse dig selv, så du kan komme tilbage til dig selv med vitalitet og overskud.

A

Er du klar til at komme tilbage på toppen af livet  og genvinder kontakten til dig selv og din krop. Er du klar til, at få glæden tilbage i hjertet og lethed i kroppen og mærke din livsenergi boble i dit indre, så er forløbet lige noget for dig

REBALANCE your body and mind og mærk livsenergien boble i dig igen.

Få ro i tankerne , glæde i hjertet og lethed i kroppen.

Connect whit your body and mind

Slip usynlig stress i krop og sind med akupunktur

Body Release

Slip usynlig stress i krop og sind

Mind Release

Rebalance workshop Odense

Rebalance

Slip usynlig stress i krop og sind, opnå naturlig balance i dit nervesystem

Z

Hvordan er din fysiske og mentale tilstand?

Og kunne du tænke dig, at forandre dit fokus, skabe forandring og ændre din fysiske og mentale tilstand?

Første skridt til, at sætte kroppen fri og sætte dig selv fri er din selverkendelse af dit problem. At du tør sætter fokus på din sårbarhed, ved at mærke dig selv og din krop.

Både synlig og usynlig stress stjæler al din power, så ved at åbne og forløse din sårbarhed i kroppen, finder du ind til din glæde, livsenergi og POWER.

Når du slipper stress både fysisk, psykisk og mentalt, så frigiver du en masse energi. Du kommer du ind i kernen af dig selv til din skønne sande kvindelig natur. Det giver dig ny næring til både krop og sind, så du føler dig lettet og fri. Du får adgang til nye sider af dig selv og positive handlemuligheder, som ændre livet.

Z

Kroppen gemmer din livshistorie og afspejler dit liv

Måske har du længe tænkt på at sætte kroppen fri og sætte dig selv fri, så du får plads til at trække vejret i dig selv igen. Og til at folde dig selv ud på en sundere mere selvkærlig måde.

Kroppen husker og mærker:

Små chok eller store, som du slet ikke tænker over kan påvirke din krop. Traumer kan sætte sig som tunge sten og ændre din adfærd, dit humør og dine følelser.

Følelser som usikkerhed, flovhed, skam, frygt, angst og følelsen af ikke at være god nok kan have boet i din krop i mange år.

Måske presser du dig selv for meget i din hverdag og forsøger at bevare kontrollen. Når alle forsvarsmekanismer er i spil hele tiden, bliver livet alt for for hårdt og anstrengende. Du mister glæden, din energi og dit overskud.

Når du kommer ned i kroppen og bag facaden, kan du forløse dig selv fra fortidens spor. Du kan slippe (måske) flere års gammel usynlig stress, som blokere for din kraftfulde powerfulde energi.

Z

Over 50.000 tanker køre igennem dit sind

Det er både skræmmende og befriende at  vores sind bliver påvirket af vores tanker. Derfor skal du være bevidst om dine tanker og hvordan du påvirker dit sind hver eneste dag. Dag ud og dag ind. – År efter år.
Sindet gemmer på uforløste oplevelser i dit liv, gamle følelser, traumer, chok og tanker.

Når du frigiver gamle spor i dit sind, får du plads til lethed, ro, overskud og nye livsbekræftende tanker.
 

Du skal i gang med, at undersøge dine tanker og sindets beslutninger om dig selv, ved at mærke dig selv. Du skal på genopdagelse i kroppen og sindet, så du kan vinke farvel til den indre kritikker og sabotør.

Uge efter uge åbner du for din bevidsthed omkring dig selv, så du lærer dig selv at kende. Du får adgang til nye sider af dig selv, i takt med du genskaber naturlig balance i dit nervesystem.

Z

Føl dig flere kilo lettere for bekymringer, frustrationer, fortvivlelse, eller forvirring

Når du genvinder dit FLOW af energi. Får du overskuddet tilbage og mærker letheden strømme tilbage i både krop og sind.

Du får adgang til helt nye ressoucer og handlemuligheder, når du sætter kroppen fri og sætter dig selv fri. 

Genskab naturlig balance i dit nervesystem 

Terapi og træningsforløb

I

På mit 12 ugers terapi- og træningsforløb er der fokus på nærvær, ro og tryghed i et lille forum.

Vi mødes 1 gang om ugen i 1,5 time og  arbejder med, at forløse krop og sind, så du kan slippe, stress, tunghed og træthed i dit nervesystem.

 

I

Du modtager 12 x akupunktur-behandlinger, så du uge for uge slipper gammel stress, press og slidte tankere i dit nervesystem. Du får livskraften og din livsenergi til, at blomstre og møder dig selv på en ny livsbekræftende måde.

 

I

6 x personlige skyggecoaching sessioner, så du skaber frihed og handlekraft. Du kommer bag facaden og får løsnet op for alt det ubevidste usynlige stress du gemmer på. Du folder dit liv ud på en ny måde, som giver dig livsglæde, overskud og vitalitet.

 

I

Mit terapi- og træningsforløb indeholder blid træning med fokus åndedrætsøvelser og frigivelse af stress, træthed og blokeret energi. Med restorativ yoga og kundalini yoga kommer du i tæt kontakt med dig selv og din krop.

Få hjælp til vægttab i Odense og online
Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

Din krop husker alt

Slip usynlig stress

Body Release

Din investering

  • Terapi og træningsforløb i Odense

Bliv lettet og fri, så du får overskud til, at leve det liv du drømmer om og mærk glæden boble igen.

 

  • Sted: Rensdyrløkken 155, 5510 NV

 

  • Tid: xxxxx

 

  • Dato: kommer snart

 

  • KUN 8 deltager 

Er forløbet lige noget for dig?

Skriv til mig og lad os tage en uforpligtende samtale om forløbet.

12 + 4 =