Mindful walking og yoga i naturen hjalp mig fri at stress.

Træning har altid været en del af mit liv, men da stress trådte ind i mit liv måtte jeg vinke farvel til de hårde fysiske træningspas, fordi det udmattede min krop.

Selv om der var mange stresshormoner i min krop, som gav mig en masse uro i kroppen, så kunne den uro ikke bruges til hårde lange træningspas, fordi det gav mig både åndenød, træthed og udmattelse.

I starten havde jeg svært ved at overgive mig og forsøgte gentagne gange at hoppe i mine løbesko.

Hver gang svarede min krop igen og gav mig symptomer som hjertebanken, åndenød og utilpashed, så tilsidst måtte jeg overgive mig helt til mindful walking og yoga.

Mindful walking og yoga I naturen er træningsterapi til stress

 

Når man er plaget af stress kan det i starten være svært, at komme så langt ned i tempo som man gør med yoga. Kroppen køre i et helt andet tempo når der er mange stresshormoner til stede, så selv om jeg oplevede træthed så var min krop også urolig og plaget af tanker som hele tiden tænkte hurtigt fremad.

At tænke hurtigt og at hjernen køre hurtigt, kan være helt normalt inden man rammer bunden og stresskollapset bryde igennem helt, fordi nervesystemet ikke kan falde til ro.

Mit nervesystem kunne ikke falde til RO og jeg var hele tiden plaget af tanker, som forstyrrede mit sind.

Med mindful walking og yoga fik jeg min energi ned i kroppen og væk fra hovedet.

Derfor startede jeg med at gå, og oplevede at mindful walking fik min energi ned i kroppen og væk fra hovedet. Jeg fik mere og mere jordforbindelse og hele mit nervesytem blev mere roligt og afslappet.

At falde dybt ind i en indre ro med lukkede øjne kunne være svært, så derfor startede jeg med få stille minutter på en bænk i skoven, hvor jeg oplevede fuldstændigt RO.

Jeg begyndte at lave yoga i naturen og stille og rolig slap jeg fri at stress.

Pludselig kunne jeg høre min vejtrækning igen.

Mit humør blev bedre og langsomt men sikkert kom jeg tilbage og vandt over den stress som havde boet i mig måske mange mange år, uden at have bevidstheden omkring det.

Et stresskollaps opbygges nemlig over flere år, og det var præcis det jeg havde gjort. Så selv om stress havde været en stor del af mit liv i mange år, så havde jeg ikke haft bevidstheden omkring hvor slemt det faktisk var, før min krop sagde FULDSTÆNDIG STOP.

Selv midt i alt stressen forsøgte jeg at ignorerer stress-symptomerne

Heldigvis sagde min krop STOP igen og igen. Der var kun en vej, nemlig at overgive sig og samarbejde med kroppen.

Mindful walking og yoga hjalp mig fri af stress

At slippe fri af stress er en gave, men det betyder også at mit liv blev forandret for evigt.

Jeg kunne ikke vende tilbage til den person og det arbejdsliv jeg havde før. Bare tanken kunne forstyrre mig og give mig kvælningsfornemmelser og åndenød.

Derfor er både mindful walking, yoga I naturen og  stressfri-yoga en helt naturlig del af mit liv i dag.

Stressbehandling Odense med akupunktur

Meditation hjalp mig fri af stress

Meditation er også en helt naturlig del af min hverdag.

At bringe Ro på både krop og sind med meditation virker afstressende, beroligende og gør jeg hele tiden har opmærksomhed på hvad min krop fortæller mig.

Det giver mig både RO og nærvær til at slukke og lukke ned for mit nervesystem hver dag, så jeg ikke bliver fanget af stress igen.

Detox Workshop til stress og træthed i Odense

Mangler du hjælp til at slippe fri af stress og træthed, så holder jeg en 3 dages detox workshop, hvor jeg hjælper dig med at få din krop til at spire med alt sin livskraft og power.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!