Forårets første fuldmåne er tre gange mere intens, følelsesladet og kraftfuld. Brug fuldmåneterapi til at slippe fortiden, få din lever i topform og væk din livslyst

 

Fuldmånen i marts åbner op for den første formørkelsessæson i 2024. Den næste kommer til septemer. Når jeg holder retreat på Kreta byder vi solformørkelsen og nymånen velkommen.

Denne månecyklus og måneformørkelse kan både være turbulent og en spændende, dyb indre rejse og skabe ydre forvandling.

Din Indre forårsrengøring vækker din livslyst. handlekraft og skaber ægte dyb forvandling det næste halve år.

 

I kinesisk medicin er foråret forbundet med leveren, som er kroppens største udrensnings- og afgiftningsorgan

 

I kinesisk medicin ses leveren ikke kun, som et fysisk organ, men som et symbol på livslyst, livsglæde, livskraft og følelsesmæssige balance og harmoni.

På samme måde er månen og måneformørkelser forbundet med energiforandringer og cykliske mønstre i kinesisk tænkning.

Måneformørkelser ses som perioder med intens energi, hvor kroppens balance kan påvirkes, hvilket kan påvirker leverens funktion og hormonelle balance i kroppen.

Formørkelser er kendt for deres intense, dramatiske natur, der ofte tjener som vores kosmiske genstart eller nulstillingsknap.

 

Slip fortiden og skyggerne som står i vejen for din sundhed, vitalitet og dit mentale helbred med fuldmånens magiske måneformørkelse.

 

 

Formørkelsen er et kraftfuldt skub fra universet, som hjælper dig ud af stagnation og gamle mønstre, så din livslyst aktiveres

 

Lad solen skinne på din sundhed, vitalitet og mentale velbefindende gennem fuldmånens magiske måneformørkelse.

Frigiv, balancere og vække din livslyst, livskraft og handlekraft.

Præcis som naturen vækkes til live om foråret, kan du udfolde dine naturlige gaver, talenter og  sjæls DNA.

Formørkelsen og fuldmånen betyder du kommer tættere på dine skyggesider, så du bliver bevidst om gamle sår og bylder, som måske længe har holdt dig nede og tilbage ubevidst.

 

 

Indre følelsesmæssig krig og manglede handlekraft kan medfører ekstra forårstræthed, stress, udmattelse, forvirring,  håbløshed og øget vægt

 

Det er tid til, at byde skyggerne velkommen og sætte dig selv fri, så du kan bane vejen for et sundt, glædesfyldt og harmonisk liv.

Foruden følelsesmæssige konflikt og manglede beslutsomhed, kan de mørke skygge kan være stress, træthed, udmattelse, vrede, irritation og håbløshed.

Slip skyggerne, som står i vejen for din sundhed, vitalitet og dit mentale helbred med fuldmånes magiske måneformørkelse.

 

Når din lever er i harmoni og balance, vil du mærke en bølge af energi, være mere udadvendt, spirende og blomstrende.

 

Du tager kontrollen.

Du bliver mere fokuseret og sætter sunde grænser.

Måske er fuldmånen og formørkelsen selve øjeblikket, hvor dit liv tager en uventet drejning, når du styrker din beslutsomhed og prioriterer tid til selvomsorg?

Er du klar til det?

Du ved det ikke, medmindre du tager springet. Men det kan føles som en skøn inspirerende, spændende oplevelsesrejse ind i dig selv.

Det kan være gennembrudsmoment, du har ventet på længe.

 

 

Hvis du ikke handler, kan perioden virke udmattende, uoverskuelig, smertefuld, trist og overvældende.

 

Præcis som når du ikke tilpasser dig overgangsalderens forandringer, hvor alle symptomer forværres.

Det, du modstår, vil vedblive.

Jeg er her for at hjælpe dig med at byde formørkelsen og overgangsalderen velkommen i dit liv, så du kan skabe en ægte dyb og livslang  transformation.

Derfor afholder jeg “Fuldmåne Ceremoni”, hvor du slipper, renser og healer gamle sår og bylder, som laver knuder på din QI, dine følelser, tanker, dit biologiske ur og dit liv.

 

Slip fortiden og skyggerne, som står i vejen for din sundhed, vitalitet og dit mentale helbred i overgangsalderen med mit holistiske livsstilskoncept

 

Læs mere om måneterapi, månecyklus, hormoncyklus og månemagi, som gør overgangsalderen til et nyt magisk eventyr.