Fuldmånen lyser op på himlen og sætte spotlight på dit liv, så du kan opnå lethed, frihed og klarhed i livet.

 

Gennem hele mit liv har jeg jeg haft rutiner og ritualer omkring udrensning, oprydning og detox. Derfor elsker jeg fuldmånen.

Fuldmånen handler netop om, at forbinde dig med din krop og læne dig ind i tillid til, at slippe fortiden, skabe forandring og fornyelse.

Præcis som jeg nyder, at nymånen kalder mig hjem hver måned til ro, stilhed og nærvær, så elsker jeg fuldmånens magiske lys.

 

Fuldmånen er som et indre brusebad for krop, sind og sjæl, hvor du mærker lethed, frihed og klarhed i overgangsalderen

 

Når du tjekker ind i kroppen sammen med fuldmånen, så føles det som et indre brusebad. Når du slipper gamle fodspor i dit nervesystem, dit ubevidste sind og energisystem, så opnår du ro, lethed, frihed og klarhed.

Det er befriende blot, at overgive sig og tjekke ind i kroppen. Her hvor du ikke behøves, at vide detaljerne omkring din forvandling.

Når du forbinder dig med din krop og giver din krop nærvær, så klarer kroppen arbejdet for dig. Din krop er magisk og det er fuldmånens lys også.

 

Når du lader kroppen og universet arbejde for dig, så opstår livets måneterapi og månemagi

 

 

Fuldmånen er den bedste tid på månemåneden til, at opnå lethed, frihed og klarhed. Månens lys repræsenterer belysning og sætter spotlight på alle de små hjørner, kroge og daglige rutiner i dit liv.

Hvad sker der i dit liv lige nu? Hvad virker? Hvad virker ikke? Hvad er i overensstemmelse med din drøm og vision og hvad er ikke?

Hvilken justeringer skal du foretag som  understøtte og guider dig på rette vej i livet, så du opnår dine nymåne manifestationer.

 

Fuldmånen er som en skøn åbenbaring, hvor du mærker letheden, befrielsen og glæde strømme i dig

 

Føler du dig overvældet, fastlåst eller usikker? Så kan jeg fortælle dig, at det gjorde jeg også da jeg mistede mig selv da jeg fik brystkræft.

Ved, at udnytte min krops selvhelbredende kræfter og udnytte månen som terapi, fik jeg generobret mit liv.

Jeg satte mig selv fri fra fastlånsinger i mit nervesystem, stress, angst, modløshed, håbløshed og vrede er blevet forvandlet til ro, glæde, vitalitet, lethed, frihed og klarhed.

Mit hjerte er åbent. Min sjæl viser mig så smukt, at når jeg har ro, tryghed og tillid til min livsrejse, så sker livet for mig og ikke i mod mig.

Min rejse tilbage til livet har jeg også skrevet en bog omkring, som hedder “Åbn dit hjerte”.

Vejen fra livskrise til livskraft handler netop om, at overgive dig og forbinde dig med din krop. Derfor skal du tilbage i kroppen og slippe, rense og heale alle de fodspor og ar på sjælen som livet har sat.

Med mine fuldmåneritualer vil du opleve friheden lethed, glæden og lyset vende så smukt tilbage og få din sjæl til at lyse op på ny.

Ønsker du også at opleve et brusebad af selvomsorg, der bringer dig lethed, frihed og klarhed?

 

Kom med til min online og fysiske fuldmåne ceremoni i Odense, hvor du kan frigøre fortiden og opnå en følelse af lethed, frihed og klarhed i både krop, sind og sjæl.

Moon Motherhood afholder jeg en online fuldmåne ceremoni hver eneste måned, der hjælper dig med at genoprette en naturlig hormonbalance, gennem magiske og eventyrlige sundhedsrutiner og ritualer.