“NEW MOON” kalder dig hjem, så du kan komme ned i tempo og sætte fokus på dine drømme, mål og visioner.

 

RESET med online “Rebirth Nymåne Ceremoni”. Væk dine kvindelige superkræfter og pust liv i dine drømme

 

Månen er et spejl af din indre verden og kvindelig cyklus. Hun viser dig, at du skal bruge tid på ro, nærvær og pause, så du kan lyse op som fuldmånes magiske lys.

 

“NEW MOON” kalder dig hjem, så du kan komme ned i tempo og sætte fokus på dine drømme, mål og visioner.

 

 

“Rebirth Nymåne Ceremoni”. Tid til pause, ro og nærvær, så du kan vækker dine kvindelige superkræfter og puster liv i dine drømme

 

 

Månen er et spejl af din indre verden og kvindelig cyklus. Hun viser dig, at du skal bruge tid på pause, ro og nærvær, så du kan lyse op som fuldmånes magiske lys.

RESET on the new moon med selvkærlig online “Rebirth Nymåne Ceremoni” for krop, sind og sjæl

Træk din energi hjem til dig selv. Få sunde vaner og rutiner, som giver ro, glæde og vitalitet i krop, sind og sjæl.

Livet starter på ny når det er nymåne når du trykke på RESET. Du giver dig selv en fantastisk frisk start på den kommende månemåned. Det er her du sætte mål, retning og struktur på dine drømme.

Mine nymåne ritualer er centreret omkring at sætte sunde intentioner for det, du ønsker at manifestere i dit liv, Med inspirerende skridt og den rette strategi skaber du dit drømmeliv.

Når det er nymåne skal du i kontakt med dine længsler og dine drømme. Du skal tilbage til dit WHY, så du mærker den dybe mening med, at skabe et sundt, glædesfyldt, harmonisk og lykkeligt liv.

“Rebirth New Moon Ceremoni” – Sæt dig selv i bevægelse med TBZ-FLOW træning som åbner, renser, healer og giver dyb ro i krop, sind og sjæl

Find tilbage til din naturlige rytme i dit nervesystem, livsrytme og naturens livshjul med månens cyklus. Opdag dine kvindelige superkræfter og dit uudnyttet potentiale, som venter på at blive vækket til live.

Genopret din kvindelig energi, væk din sjæl og åben din åndelige bevidsthed med ro, nærvær og healing.

“Kvindelig energiopvågning”. Du er fuld af kvindelige superkræfter, lad mig hjælpe dig med, at bringe dem op til overfladen.
Udrensning og faste

Du skal ned i kroppen og væk fra hovedet. Derfor starter mine nymåne ritualer med TBZ- FLOW træning. Du skal mærke og føle hvad dit hjerte kalder på og hvilken skygger, tanker og  overbevisninger der kan stå i vejen for din succes.

I overgangsalderen har det ubevidste sind stor magt over dig. Det ubevidste sind styrer 95 % af dit liv, så du skal både sætte dig selv fri fra fastlåsninger i nervesystemet, dit ubevidste sind og autopiloten, så du kan generobre dit liv på ny.

Astrologisk repræsenterer månen vores følelser. Månen symbolisere din indre verden, det ubevidste, glemte og fortrængte. Hun hjælper dig, med at forbinde dig med din sårbarhed og viser dig vejen ind i mørket og frem i lyset

I Kinesisk Medicin er de 5 elementer vand, træ, ild, jord, mental og månen tæt forbundet med krop, sind og sjæl. Vi hænger sammen som en helhed.

Opdag din grundlæggende konstitutionstype og dit naturlige blueprint, så du kan skabe ægte transformation i dit liv.

Månen er et unik symbol på vores balance mellem yin og yang. Når månen er mørk er energien yin, når månen lyser op, så er energien yang.

Når det er nymåne er vi lave på energi og ved fuldmåne har vi maximal energi. Derfor skal du lære, at bruge din energi klogt og målrettet.

Månen viser så smukt, at hvis du ikke trykke på RESET når det er “New Moon” og giver dig selv ro, fred, nærvær samt tid til fordøjelse af livet og refleksion, så kan du ikke lyse op som fuldmånen.

Månen er dronningen på himlen og viser dig, at når du trykke på RESET 12 gange om året, så bliver du tæt forbundet med dig selv og din indre verden.

Du får større adgang til det ubevidste, glemte, gemte og fortrængte. Det er her guldet til livslang transformation i overgangsalderen ligger.

Din krop afsløre alt om dig - Få svar på hvad din krop gemmer på

 

Kvindelig energibalancering

 

En smuk naturlig inspirerende vej til et nyt sundt liv i overgangsalderen med dyb personlig og spirituel udvikling.

 

 

“Rebirth New Moon Ceremoni” foregår online

 Kan du forstille dig et sundt, glædefyldt, vitalt og lykkeligt liv? Vil du sætte kurs mod dine drømme?

Din sundhedsguide “I walk the talk”

Fra livskrise til livskraft.

Mit navn er Susanne Jensen mit speciale er Kinesisk Medicin, hvor alt handler om energi og sammenhænget mellem krop, sind og sjæl.

Da, jeg skulle generobre mit liv efter chok, traume og en lang stressperiode med brystkræft måtte jeg selv tilbage i kroppen. Meget skulle slippes, heales og blødgøres før jeg fandt en ny vej i livet.

Jeg rettede mit fokus mod naturens cyklus og lod mig guiden indefra. Hver måned glædede jeg mig over kroppens små mirakler, som afspejlede sig i min kropsholdning, mine tanker, mine bevægelser, mit hår, mine øjne og mit hjerte.

I mit stille sind og i mørket mærkede jeg mit hjertes længsler, som skreg på livet. I dag nyder jeg, at mærke nyt liv spirer i mig hver eneste måned.

Rebirth New Moon Ceremoni” manifestere fremtiden. “Release Full Moon Ceremoni” slip fortidens tunge greb, så dine drømme bliver til virkelighed