Fuldmåne ceremoni online og Odense. Sæt dig selv fri i fuldmånens magiske lys og kast lys på dine skygger med skønne fuldmåne ritualer.

 

 

“Release Full Moon Ceremoni” indre brusebad for krop, sind og sjæl

 

 

Kast lys, glimmer, kærlighed, omsorg og nærvær på dig selv med skyggearbejde. Slip fortiden og bryd igennem dine skygger. Skab et liv fyldt med sundhed, glæde og overskud.

Mærk friheden og glæden, når du slipper fortidens skygger og sætter kurs mod fremtiden.

 “Release Full Moon Ceremoni” – Indre brusebad for krop, sind og sjæl

Smid skjoldet, gamle fastlåsninger i nervesystemet og åben din bevidsthed med nærvær og blidhed til dig selv og din krop. Månen kaster et smukt lys på dine skygger, derfor er det et ideelt tidspunkt at bryde igennem skyggerne, så du får din selvtillid til at stråle som månens magiske lys.

Full Moon Ritualer, som hjælper dig med, at slippe, forløse og ilte din ånd og dit liv. Kom i kontakt med dine følelser, som viser dig vejen til klarhed og indsigt, så du kan tage inspirerende actionsteps til et sundt, glædefyldt og harmonisk liv.

Månen er magisk og hun lyser op på himlen som en smuk gudinde hver eneste måned når det er fuldmåne. Hun kaster et smukt lys på dine skygger, derfor er det et ideelt tidspunkt for skyggearbejde.

Månen er et spejl af dig. Hun minder dig om, at du også har et smukt magisk og unikt lys.

Der bor også en gudinde i dig, som er smuk, magisk, mystisk, spændende, eventyrlig, blød, omsorgsfuld og kvindelig.

Sæt dig selv fri med min fuldmånefest. Slip den hånd, som holder dig nede og tilbage. Find tilbage til dit indre lys og din kvindelig gudinde.

 “Release Full Moon Ceremoni”  – Sæt dig selv i bevægelse med TBZ-FLOW træning som åbner, renser, healer og vækker krop, sind og sjæl

Du skal i bevægelse, så du kan mærke dig selv og din krop, som er fuld af liv og vitalitet. Du er din egen unikke energikilde.

Når Qi og blod er i bevægelse, så strømmer det rundt i dig som en skøn summen af  liv og  indre kraft. Den forbindelse skal mærkes, så du kan åbne for din bevidsthed og få adgang til både den mørke og lyse del af dig.

Det du ikke kan mærke kan du ikke slippe og dermed ikke transformere. Derfor skal du mærke og føle dig selv, så du kan forløse dig selv naturligt.

Du bliver fornyet og forfrisket og det føles som et indre brusebad af krop, sind og sjæl. Du får  nye handlemuligheder i livet når du slipper, det ubevidste og fortidens gamle programmeringer.

Fuldmånen viser dig, for at få plads til nyt, må du slippe det gamle, så du kan manifestere nye mål, drømme og visioner i livet

Fuldmånen symboliserer RELEASE af fortiden, forvandling og forandring.

Fuldmånen lyser din sårbarhed op og sender dig en kærlig besked på, at du skal forholde dig til dine ubevidste tanker og følelser, som er din sjæls stemme.

Månen er forbundet med vores følelser, derfor kan du opleve uro, forvirring og søvnproblemer når det er fuldmåne.

Når det er fuldmåne kan også få masser af energi, mentalt overskud, retning og klarhed i dit liv.

Det er tid til, at slippe, forløse og frigive gamle følelser, nervesystemets fastlåsninger, skyggeknapper og skyggeoverbevisninger.

Slip og mærk et indre energiskift af glæde, energi, vitalitet og overskud og hør livets smukke melodi i dit indre univers.

 Kinesiske livsprincipper giver nye muligheder i overgangsalderen. Når du anerkender din sårbarhed og håndtere både krop, sind og sjæls udfordringer med omsorg og empati for dig selv – Slip fortiden og åben dig for fremtiden

Som detox specialist gennem 25 år, har jeg løbende gennem hele mit liv haft “fuldmåne ritualer”.

I dag er det en naturlig del af mit liv hver måned, fordi jeg både er blevet klogere og mere opmærksom på, hvordan fortidens fodlænker, stille tanker og følelser påvirker min sundhed, glæde og mit helbred.

Det du ikke selv håndtere og er opmærksom på, kan du ikke ændre. Derfor skal du ned i kroppen og væk fra hovedet. Når du afmontere overlevelsesstrategien og autopiloten, så vender livet så smukt tilbage.

Derfor er jeg vild med Kinesisk Medicin og har omsat 25 års viden til moderne udfoldelse, med månen som kompas. Hun viser dig vejen ind i mørket til det sårbare, det gemte, glemte og fortrængte. Hun hjælper dig med, at omfavne det mørke og bringe det frem i lyset.

Når du løbende slipper dit skjold, dine masker og blødgør nervesystemet, så finder du dybere og dybere ind i kernen til dig selv. Det er her du finder tilbage til dit indre lys og din guldinde.

“Release Full Moon Ceremoni” foregår både online og i Odense

Du har 8 magiske øjeblikke i 2024 til, at slippe fortiden. Fuldmåne ceremoni hjælper dig med, at sætte skub i dine nymåne intentioner og manifestationer.

Fuldmånen guider dig på en dybtgående og evig udviklingsrejse, hvor du opnår en dybere forståelse af dig selv over tid

Ved at være opmærksom på dig selv, øger du din selvbevidsthed og viden om dig selv. I stedet for at forvente direkte ændringer i dit liv, bliver du opmærksom på, hvorfor livslang transformation kræver din tilstedeværelse igen og igen.

Når du tilmelder dig, vil du modtage min GRATIS fuldmånegave – Min e-bog “Åbn dit hjerte” vil lande i din indbakke, når du har købt og betalt.

Din sundhedsguide Susanne Jensen viser dig vejen til, at afmontere overlevelsesstrategien og autopiloten, så du kan udfolde livet med din naturlige DNA og finde tilbage til din genizone

Jeg er selv gået vejen fra fra livskrise til livskraft, efter en tsunami væltede mit liv.

Hele mit liv gik itu, da jeg fik konstateret brystkræft. Jeg var fanget af frygt, sorg, vrede og magtesløshed.

Jeg mistede mig selv og fik en dyb identitetskrise. Længe kunde jeg ikke se livet foran mig og hver dag var bare ren overlevelse.

Heldigvis havde jeg mine 5 sikre trin, som hjalp mig tilbage til livet igen. Endnu en gang måtte jeg lære mig selv, at kende på ny og skabe mig en ny identitet.

I mørket er det svært, at se klart. Jeg måtte sætte min krop fri fra et stresset nervesystem, fortidens fodlænker,  håndtere mine følelsesmæssige smerter og mit sinds skrøbelige og kaotiske tanker.

Ved, at rette mit fokus mod alt det glemte, gemte og fortrængte og bringe det op til overfladen fik jeg en hel ny start på livet.

Friheden til en ny begyndelse på livet ligger i kroppen. Du må tilbage i kroppen og trykke på RESET i dit nervesystem og genstarte kroppens 5 magiske porte, så du kan åbne dit hjerte igen.

Med “Release & Rebirth” blev min ånd vækket til live, så jeg fandt vejen tilbage til et sundt, glædesfyldt og harmonisk liv. Mit livssyn er ændret gemmen livets grimmeste livskrise, så jeg i dag har sluppet kontrollen og lader mig guide indefra af min sjæls dybe stemme.

Netop derfor hedder min nye bog “Åbn dit hjerte”.

Slip fortiden med måneterapi, skyggecoaching  og transformativ træning.

Mærk energien, glæden og vitaliteten blomstre fra din sjæls kompas, som en ny blikende stjerne.

 

“Release Full Moon Ceremoni” farvel til fortiden – “Rebirth New Moon Ceremoni” velkommen til fremtiden

Pust liv i dine drømme, mål og visioner i livet