Derfor er det nyttigt, at holde styr på din menstruationscyklus i overgangsalderen.

Selvom du ikke længere menstruerer, kan månens cyklus hjælpe dig med, at skabe forbindelse til dig selv, dit underliv og naturen. At følge naturen og månens cyklus kan give dig en følelse af ro, balance og harmoni.

Månen hjælper dig også med nye sunde vaner i overgangsalderen. Hun opmuntre dig, at praktisere mere mindfuldness og rette dit fokus mod din holistiske sundhed.

At bevæge sig fra livskrise til livskraft i overgangsalderen med hjælp fra månens cyklus indbærer, at du er åben for en holistisk livsstil.

Månen viser dig en en holistisk tilgang til livet med fokus på din kvindelig energi og dine cykliske energier i overgangsalderen.

 

Måneterapi er energiterapi og healing, som skaber ro, balance og harmoni i både krop, sind og sjæl.

 

 

Månen viser dig, at når du trykker på RESET hver måned, så kan du skabe ro, balance og harmoni i dig selv naturligt

 

Stress, træthed og udmattelse er en af de største årsager til hormonelle ubalancer. Med månens cyklus lærer du hvordan du slipper stress, gammel tung, træt og doven energi.

Du lærer hvordan du genopbygger dig selv og din energi indefra med ro, nærvær og tid til dig selv.

Månen åbner din bevidsthed og vækker ilden i din sjæl. Hun er her for, at guide dig hjem til din sjæl og fortælle dig, at sjælen altid vil lede dig til succes i livet.

Månen er mørk, magisk, usynlige og til tider glemt, som alle dine ubevidste følelser bag facaden. Månen hjælper dig med, at opdage dine dybeste følelser og guider dig til, at rette dit fokus mod dit drømmeliv.

Månen handler om holistisk sundhed med fokus på velvære, healing og fornyelse. Når du forbinder dig med de hormonelle forandringer, vil du opleve en dyb indre ro, bedre velvære, harmoni og balance.

 

Hver nymåne har et nyt tema som følger de 12 stjernetegn og naturens cyklus med de 5 årstider i Kinesisk Medicin

 

Temaerne skifter fra måned til måned, efterhånden som nymånen bevæger sig gennem alle 12 stjernetegn i løbet af året.

Månen er som magi og måneterapi. Hun guider dig hjem til dig selv, så du kan rette dit fokus mod kroppens naturlige selvhelbredende kræfter og din egen unikke energibeholder.

Månemagi er energiterapi og healing, som forbinder dig med din kvindelighed. Du lærer, at rense dit energifelt og din energibeholder, så du skaber ro, balance og harmoni i krop, sind og sjæl.

 

 

Månen hjælper dig med, at nulstille dit energifelt, din sundhed, dit helbred og dit liv, så du kan skabe ro, balance og harmoni i dig selv fra nulpunktet

 

Moon Motherhood lærer du, at udnytte månemagi, som måneterapi, energiterapi og healing.

Du nulstiller din sundhed, dit helbred og dit liv hver måned, så du føler dig sund, frisk, fornyet og mentalt på toppen.