Kæmper du forgæves med dit mavefedt, og har svært ved at forstå, at din træning og kost ikke rykker på mavefedtet?

Lad mig fortælle dig, at dit mavefedt langt fra kun handler om kost og træning.

Som akupunktør her, i Odense arbejder jeg med din intelligente krop, som vejviser til, hvorfor netop dit mavefedt sidder fast.

Det betyder:

Kroppen har nogle processer og funktioner den skal udføre, når den skal forbrænde mavefedet.

Fungere funktionerne i kroppen ikke, så kan mavefedtet ikke forbrændes, på normalvis.

Det skaber ubalance i kroppen, stagnationer og energiblokering.

Her får du 9 årsager, som du helt sikkert ikke kender, men som har stor indflydelse på dit mavefedt.

Tjek om du kæmper forgæves mod din egen krop.

En kæbespænding er en klassisk årsag til mavefedtet sidder fast.

En kæbespænding, som er fastlåst gør dig skæv i dit bækken og læser din energi, så alt energi flow i kroppen og omkring mavefedtet bliver blokeret. 

En kæbespænding medfører du får en usynlig stresstilstand i din krop, som gør din krop udløser stresshormoner. som gør dig tyk.

Her kan du “gemme” gamle chock, traumer, stress-tilstande, vrede og irritationer.

Det betyder du har en stagnation i din lever-energi, som gør din udrensning og din forbrænding bliver nedsat.

Din lever er kroppens største afgiftningsorgan, kroppens bloddepot og styrer dine hormoner samt din fedtforbrænding.

Du får ikke udnytte dit åndedræts fantstiske effekt, fordi din lever-energi er blokeret. Det betyder din vejrtrækning kun ligger i toppen af din brystkasse og du får ikke ilt nok ned i maven og hellere ikke fjernet dine affaldstoffer, så de ophobes.

Du trækker ikke vejret optimalt, og din lunge-energi er for svag 

En overfladisk vejrtrækning, gør du ikke udnytter åndedrættets magiske effekt.

Lungerne styre Qi og din vejrtrækning, de tager luften ind, fylder kroppen med livsgivende qi (livsenergien)

At trække vejret rigtig er = liv i kroppen til alle dine celler og den helt rigtige iltning til blodet. At ånde ud er lige så vigtig som din indånding, da det netop er vejen til at tømme lungerne og give slip på både affaldsstoffer, skidt og slagger i kroppen.

 

Din milt er for svag og i underskud af energi – Derfor ophober du ekstra mavefedt.

En klassisk årsag kan være en milt-ubalance, som du måske slet ikke forbinder med vægttab og mavefedt. Men i kinesisk medicin er din milt omdrejningspunkt for vægttab og her ligger hele dit POWERFELT.

Milten står for omdannelse og transport af alt det du spiser og drikker.
En typisk milt ubalance betyder, at du har tappet din energi, så hele dit jord element som består af din mave og milt kommer i underskud af energi. Netop derfor, oplever du vægten sætter fast omkring maven, og du har svært ved at smide dit mavefedt.

Et milt problem, betyder, at du ophober mere, slim og slagger omkring mavebæltet, og affaldsstofferne hober sig op i dine organer. Du bliver, oppustet, føler dig tung i kroppen og træthed bliver et kendetegn.

Din lever er belastet, og dine tarme er overbelastet af slim, slagger og affaldsstoffer samt mangel på gode tarmbakterier.

Leveren er general i kroppen, når det handler om afgiftning, og er din lever overbelastet, får du ikke afgiftet din krop optimalt.

Leveren styrer også dine hormoner i kinesisk medicin, hvilket betyder du kan få kaos i din hormonbalance, hvilket kan føles som om du er på vej i overgangsalderen. 

Leveren er også tæt forbundet med blod, så det er ikke overraskende, at den er forbundet med menstruationsprobmer, kramper, PMS alle ubehag, som kommer til udtryk omkring maveregionen.

Et tillstoppet tarmsystem, kan betyde du bliver tyk af det, som lugter i dine tarme.

Din nerveforsyning til dine udrensningsorganer er nedsat, så alt ophobes som stædigt mavefedt.

En bækkenlåsning, får betydning for din nerveforsyning ind til din udrensningsorganer. Dine muskler i lænden og sædemusklerne bliver overspændte, hvilket betyder nedsat energi af blod og Qi. Når Qi er nedsat, er blod også nedsat, da Qi skal bevæge blodet i din krop.

Du ophober både slim, slagger og affaldsstoffer samt fedt i dine indre organer, og fedtet lager sig omkring hele maven.

Dit stressniveau er højt i kroppen og alt stress medfører vægtøgning på maven.

Højt stressniveau i kroppen gør du har mange stresshormoner, som gør dig tyk. Det er affaldstoffer, som betyder din krop ikke har energi til vægttab og forbrænding af mavefedt.

Di krop er i en konstant ” ALARM-FASE, og tror du har en tiger inde i kroppen, som den skal bekæmpe og din krop bruger alt energi på at overleve.

En høj mængde stresshormoner påvirker dine andre hormoner, så hele din krop kommer i ubalance, Dine binyrer producere i tider med stress, hormoner som adrenalin og cortisol. Når kortisol niveauet stiger udløser det lageret kropsfedt især på maveregionen.

At få sænket kroppens stressniveau er derfor afgørende for, at få samspilet af dine øvrige i hormoner i kroppen til at fungere optimalt igen, for at slippe af med dit mavefedt. 

Ved høj niveau af stresshormoner i kroppen vil du typisk ligene en gravid og lager ekstra mabevefedt over navlen.

Hvordan får man stress ud af kroppen

Hormonelle forandringer i kroppen, som nedsætter din forbrændingsevne

Kroppen ændre sig efter 40 års alderen, og din forbrænding bliver mindre år for år. Det betyder du ikke har “RÅD” til at spise det samme som før.

Hygger du dig lidt for meget i weekenden med vin, øl og snacks, så kræver det en særlig indsat at få kalorierne forbrændt igen.

Har du tilmed mange dårlig tambakterier og sløve udrensningsorganer, så kan det føles som om, alt det du indtager spurter ind i dine fedtceller på maven,

Ydermere sker der et fald af i produktionen af østrogen og progesteroner, som er dine kønshormoner, som betyder nedsat forbrænding i overgangsalderen.

Du har mangel på livsvigtige vitaminer, næringstoffer, sunde fedtstoffer og aminosyre

At være i mangel på overstående er det samme, som at køre på et fladt batteri, så du får sovende celler unden næring og energi.

I dag har vi ikke samme samme indhold af næring i vores mad, og har du tilmed stresset for meget, levet af for dårlig mad, så mangler din krop de livsvigtige vitaminer og mineraler til alle kroppens fantastiske processer og dermed forbrænding af mavefedt.

Når du giver din krop, alt det den har behov til at fungere optimal, så vil du opleve sovende celler bliver som nye med masser af vitalitet og overskud, så du kan tabe og forbrænde mavefedtet igen.

Alt det din krop ikke kan producere selv, skal du tilføre via kosten, eller støtte din krop med kosttilskud.

9 årsager som skyldes dit mavefedt sidder fast!

Som kropsterapeut, arbejder jeg med din intelligente krop. som vejviser til vægttab og tab af mavefedt.

Kroppens unikke samspil af ressourcer, funktioner og energi spiller en afgørende rolle, når du vil have en sundere, slankere mere fedtfri mave.

Hvis du synes det er svært at forstå din krop, så bare rolig, det er mig som er specialist.

Jeg hjælper dig med at finde årsagen til, hvorfor netop dit mavefedt sætter fast.

Akupunktur til vægttab Odense