Lotte har tabt 41 kilo og fået sin drømmevægt, selvom hun er rundet 50 år.  

Selvom du er rundet 50 år, kan du godt få din drømmevægt. Lotte har fået et flot krop som 50 årige, det er også muligt for dig. Din alder er ingen hindring overhovedet.

Det vigtigste er, at du er motiveret og er klar til at ændre dit liv. Det handler ikke kun om drømmevægten, når du skal tabe mange kilo, så handler det om dit helbred og din livskvalitet.  Om du er 50 år, 60 år eller 70 år er ingen hindring for, at få din drømmevægt og forbedre dit liv.

Det afgørende er, at passe godt på din krop i processen og få et træningsprogram, som passer til din alder og den form du er i.

Lotte var ikke i særlig god form, da hun startede sin rejse mod et sundere liv. Tværtimod, så var hun i dårlig form og havde mange smerte i kroppen.

Hendes træningsprogram blev tilpasset hendes dårlig form og hendes smerter i både knæ, hofter og ryg. Derfor var det små skridt i starten der gjorde hende lettere, mere fri og smertefri.

Når du skal tabe mange kilo og have din drømmevægt som 50 årige, så handler det om små skridt til livsvarig forvandling.

Med både den rette kost og træning har Lotte fået sin drømmevægt og beholdt den.

Stabilt vægttab og gode rutiner gør hun har fået en flot krop, som 50 årige. Hun er blevet sundere, slankere , stærkere og mere energisk, selvom hun er i overgangsalderen.

Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 3 år efter

 

Lotte fik sin drømmevægt tilbage – Hun slap 41 kilo  og fik et helt nyt sundt og energifyldt

At få en flot krop, som 50 årige og tabe mange kilo, kræver du passer godt på dig selv i processen, så du ikke får hængemave og slap hud overalt på kroppen.

Lotte har både fået en flot ny krop og en hel ny sund livsstil, som gør hun holder vægten stabil.

Selv 3 år efter smiler hun over sit flotte vægttab og de alt for store bukser.

Hun fik sin drømmevægt som 50 årige og beholder den. Hun har lært alle mine redskaber og metoder, som gør hun nu kan nyde livet uden overvægt, smerter, træthed og tunghed.

Hun har forbedret hendes livskvalitet og forhindret livsstilssygdommene i at banker på døren.

Lotte fik sin drømmevægt og vinkede farvel til 41 kilo

Vil du også have din drømmevægt tilbage og et sundere mere aktivt liv?

Mit navn er Susanne Jensen. Jeg har over 25 års erfaring i bodyreading, kropsbehandlinger og mere end 35 år som træningsspecialist .

Jeg har udviklet mit RESET livsstilsprogram, til kvinder i overgangsalderen, som giver dig alle mine genveje til din drømmevægt.

Vil du vide mere om RESET livsstilsprogram, så læs her:

Hvad er RESET Livsstilsprogram

RESET livsstilsprogram er udviklet til kvinder i overgangsalderen

RESET livsstilsprogram har fokus på kinesisk medicin

RESET livsstilsprogram har fokus på kinesisk medicin og ikke kun din vægt

Bring krop og psyke i balance og tab dig næsten gratis

Bring krop og psyke i balance og tab dig (næsten) gratis

Skal jeg hjælpe dig med at tabe mange kilo og nå din drømmevægt?

Mit navn er Susanne Jensen, jeg er holistisk slankementor. Hele mit liv har jeg hjulpet kvinder med et sundere og bedre liv.

De kvinder jeg hjælper, er oftes de sejeste. Det er nemlig de kvinder, som har en historie bag sig, så de har glemt sig selv.

Kvinder der har stået i vejen for deres egen skyggeside. Kvinder, som har brugt deres unikke powerfulde energi på alle andre end dem selv.