Laisa kom i mål med en slank krop, et godt helbred og en sund livsstil, uden omveje

Du kan opnå det samme som Laisa, hvis du er klar til at slippe fortiden og sige velkommen til fremtiden.

Din krop er et spejl af dig og afslører alt om dig. Netop derfor laver jeg bodyreading online eller på min på min klinik i Odense. Så du starter det helt rette sted og samarbejder med din krop.

Det handler ikke kun om din overvægt vel?

Du har det ikke godt inden i dig selv, fordi du sidder fast i tunghed, træthed og doven energi, som tapper dig for glæde og overskud.

Det bliver ikke bedre før du begynder, at gøre noget godt for dig selv. Fortiden indhenter dig midt i livet og din krop husker alt, selvom du har lagt låg på.

Alle din følelser ligger bag facaden, alt det du ikke har forholdt dig til gennem livet. Alt det gemte, glemte og fortrængte ligger, som små mørke pletter og tapper din energi. Det er skyggerne fra for tiden, som ligger som en tung eksta bagage.

 

Stress, chok, traumer og gamle oplevelser for fortiden bliver ved med, at blande sig, til du sætter dig selv FRI.

 

Selvomsorg, selvindsigt og selvforkælelse er det eneste der virker nu, hvis du vil have et sundere, slankere liv med glæde og overskud.

Det kræver du begynder, at lære dig selv, at kende og samarbejde med din krop. Det kræver du er villig til, at starte fra nulpunktet og sætter dig selv fri fra fortiden og sige velkommen til fremtiden.

Der er ingen smutveje midt i livet, men du kan få mine genveje, så du slipper for at spilde din kostbare tid og gå en masse omveje.

 

En slank krop, et godt helbred og en sund livsstil gav Laisa et nyt liv

 • Farvel til 12 kilo farligt usundt mavefedt, som har betydet hendes kolesteroltal er faldet.
 • Blodtrykket er reduceret, så hun er gået 1 blodtrykspille ned. Det giver både bedre blodomløb, mindre belastning af hjerte og kredsløb og bedre iltning i hele kroppen.
 • Farvel til træthed, tunghed og overvægt og velkommen til frihed, lethed, glæde og mentalt overskud.

 

Kunne du tænke dig, at opnå det samme som Laisa?

 

 • Føle dig fri, livsglad og fuld af vitalitet?
 • Opnå et lykkeligere liv med plads til mere nydelse?
 • Få en sundere, slankere krop, du elsker?
 • Genvinde din selvtillid, så du føler dig attraktiv og lækker igen?
 • Få mere livskvalitet, overskud og energi til, at leve det liv du længes efter?

Er du klar til at slippe overvægten og få en krop du elsker igen?

Du får et afslappet forhold til kost, træning og hvile med nye sunde vaner, som holder resten af livet.

 

Du lærer …

 • Hvordan du kan helbrede dig selv med kost og træningsprogrammer, så du slipper fortidens spor i dit nervesystem og bliver mere fri i krop, sind og sjæl.

 

 • Hvordan du slipper fri af dine ubevidste programmer, som (måske) har styret dit liv, som en fjernebetjening uden at vide det.

 

 • Dig selv bedre, at kende, så du møder dig selv med selvkærlige briller, forståelse, empati og nærvær, frem for selvsabotage og selvkritik.

 

 • Hvordan du slipper fri af gamle spor i dit nervesystem og dine ubevidste programmer, som frygt, angst, skam og følelsen af ikke at være god nok.

 

 • Hvordan kroppen reagere på alle dine følelser, tanker og handlinger gennem livet, og hvordan du løsriver dig fra dine gamle mønstre.

 

 • Hvordan du slipper fri af overgangsalderens symptomer som søvnbesvær, hedeture, humørsvingninger, væskeophobninger, træthed og manglende sexlyst.

 

Er du klar til din SIDSTE livsstilsændring?

Et sundt, energifyldt og lykkeligt liv kommer ikke af sig selv.

Det skal du selv arbejde for at opnå.

Det kræver både tid og investering i dig selv. Og det er aldrig for sent.

Det er meget nemmere end du tror, når du har coaching, sparring og en professionel slankementor og træningsspecialist i hånden.

 

KOM I MÅL MED EN SLANK KROP, ET GODT HELBRED OG SUND LIVSSTIL UDEN OMVEJE