Personligt forløb til en slank krop og sund livsstil, uden omveje

1:1 online coaching, bodyreading og livsstilsprogram, som får dig i mål med en slank krop, et godt helbred og en sund livsstil, som holder

Personligt forløb

1:1 online coaching, bodyreading og livsstilsprogram, som får dig i mål med en slank krop og en sund livsstil, som holder.

Kom i mål med, en slank krop og en sund livsstil, uden en masse omveje

Skab forandringer i dit liv med bodyreading og coaching. Lær at samarbejde med din krop og psyke. Opnå større selvindsigt og selvforståelse, så du når dine mål med lethed i sindet og et åbent hjerte.

Online Slankecoaching og bodyreading til dig, som ønsker en personlig og direkte vej til at ændre din livsstil

Opnå personlig udvikling og selvindsigt, som baner vejen for nye sunde livsbekræftende programmer og handlinger i dit liv. Få den krop du drømmer om, med et livsstilsprogram som passer til dig.

De 3 faser dit vægttab afhænger af, før du når din drømmevægt og får en krop du elsker

Forløs dig selv, fra dine ubevidste programmer, som spænder ben for din sunde slanke livsstil. Lær at samarbejde med din krop og psyke

R

Er du motiveret for at lave en U-turn? Din motivation er den største drivkraft til forvandling. Og dine følelser er afgørende for din succes.

Hvor meget drømmer du om at nyde livet mere? Hvor meget længes du efter, at føle dig fri både i krop, sind og sjæl?

R

Dine længsler er afgørende for dine handlinger. Og husk det er handlingerne, som skaber resultaterne. Intet ændre sig før du gør.

Laisa på 60 år, fik en slank krop og en sund livsstil. Bedre helbred og mindre risiko for farlige livsstilsygdomme.

R

Farvel til 12 kilo farligt usundt mavefedt, som har betydet hendes kolesteroltal er faldet.

R

Blodtrykket er reduceret og hun er gået 1 blodtykkespille ned. Det giver både bedre blodomløb, mindre belastning af hjerte og kredsløb. 

R

Farvel til træthed, tunghed og overvægt. Hendes udståling taler næsten for sig selv. Hendes glimt i øjet viser hun stålet af energi og overskud.

Undgå at spilde din tid og dit liv, kom i gang med en sundere livsstil, som giver dig mindre stress, mere glæde og livskvalitet

Z

Føl dig fri, livsglad og fuld af vitalitet?

Z

Opnå et lykkeligere liv med plads til mere nydelse

Z

Få en sundere, slankere krop, du elsker

Z

Genvind din selvtillid, så du føler dig attraktiv og lækker indefra

Z

Få mere livskvalitet, overskud og energi til at leve det liv du længes efter

Er du klar til at ændre din livsstil, så du kan føle dig fri i krop og sind, når du slipper overvægten og dine ubevidste programmer? Vil du tage kontrollen tilbage over dig selv og dit liv?

Mit navn er Susanne Jensen jeg er spirituel livsstilsmentor og specialist i kroppens hemmelige sprog

Jeg har over 20 års erfaring i at spotte alt det ubevidste, dine usynlige skygger, dine blind spots og alt det som holder dig tilbage fra, at transformere dig selv og dit liv.

Er du klar til, at lære at samarbejde med din krop og dine ubevidste programmer, så du får knækket koden til dit vægttab og det sunde liv en gang for alle? 

Vil du sætte dig selv fri fra fortidens greb, med en frisk start på livet, så du komme i mål med en slank krop og en sund livsstil?

Med mine clairvoyante evner og min veludviklede intuition, finder jeg årsagen til NETOP din overvægt. Din krop husker nemlig alt. Oftes er det blindspots, du ikke selv kan se og fortiden, som holder dig tilbage.

Gør dit vægttab til en leg, frem for en evig kamp med selvsabotage og selvkritik. Med personlig slankecoaching, når du dine mål og drømme, uden en masse omveje.

Er du klar til at samarbejde med din krop, frem for at modarbejde den, så du kommer i mål med en slank krop og en sund livsstil, uden omveje?

Til dig der ikke vil nøjes og til dig, som ønsker markant transformation af dit liv. 

Det indeholder mit online slankecoaching forløb:

Z

Du starter med en personlig online bodyreading, kropsanalyse, muskel – og stresstest –Posturologisk undersøgelse og clairvoyance.

Z

Du starter med at sende mig et billede, så jeg kan lave en bodyscanning og kropsanalyse.  Efterfølgende har du en opstartssamtale, som sikrer, du starter præcis hvor din krop skriger på hjælp.

Z

Slankecoaching og strategisamtaler online på telefon eller zoom – Efter dit behov og ønsker for sparring.

Z

Kostvejledning og træningsprogrammer Sammensat, så det passer til dig.

Z

Fri mail og telefonsupport til du er i mål.

Vil du investere i en slank krop, et bedre helbred og en sund livsstil med vitalitet, glæde og overskud?

Ring 29260956

Få en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match. 

Sådan fik Charlotte sin slanke krop og sunde livsstil tilbage

”At Susanne har mere fokus på det indre frem for det ydre gør, jeg føler mig sundere, slankere og mere harmonisk i mit liv igen.”

Der findes ingen smutveje, når du rammer overgangsalderen.

Kroppen gennemgår en stor forandringsproces, og er under stor ombygning. Men når du samarbejder med kroppen, frem for at modarbejde den, så opnår du dine drømme og længsler (næsten) uden anstrengelse.

Vil du også vinke farvel til 10 kilo eller mere, så du får din drømmevægt?

Tak for hjælpen til et liv med balance i krop og sjæl – Susanne har lært mig at motionere tilpas (her er jeg for stædig til at lytte helt), og lært mig at slappe lidt mere af.

Jeg måtte have hjælp til min fysiske tilstand, Ikke med almindelig sygdom, men med oppustethed, væskeophobning og dårlig fordøjelse.

RESULTAT er et vægttab på 8 kilo og som sidegevinsten har jeg fået en krop på 61 år, som jeg igen kan klæde flot på. Tøjet sidder bare bedre.

Susanne havde for nogle år tilbage hjulpet mig med et vægttab og tilpas motion, så jeg var ikke i tvivl om, hvor jeg skulle søge hjælp.

Desuden passer Susannes personlighed og tilgang til mig fint. Hun er både omsorgsfuld, forstående og lyttende men hun har også en stor faglighed, forventninger, mål og en tydelighed, der gør at vi sammen har fået mig i mål.

Hilsen Lone