Detox kost er slankende, energigivende og foryngende

Detox kost er naturlig mad, som helbredere kroppen indefra og som retter op på kroppens ubalancer.

Detox kost er helt naturlig sund levende mad, som er basisk. Så det handler om at fjerne  syreholdige madvare, så du giver kroppen en chance for at give slip på det, som belaster og forstyrre kroppens sundhedsbalance.

Med detox kost øger du kroppens naturlige helbredende kræfter, ved at give kroppen en naturlig lever- og tarmudrensning med skånsom let mad, som får kroppen til at give slip på ophobet giftstoffer og affaldsstoffer.

Syre-base balancen er præcis det detox kost handler om.

Årsagen til du har behov for en detox kur, er:

Hvis du gennem længere tid (måske) flere år, primært har spist syreholdigt mad. Har du haft for meget stress i dit liv og drænet din krop for livskraft, så ophober du også mere syre i din krop.

Syreophobninger i kroppen skaber ubalancer, som hovedpine, migræne, træthed, smerter, dårlig fordøjelse og overvægt samt stresser kroppen. Det betyder kroppen ophober, slim og slagger som er affaldsstoffer, som nedsætter kroppens energiflow.

Kort sagt kan man sige, at din krop kommer til at arbejde i “slowmotion” når du har meget syre i kroppen, eller andre blokeringer som stress, træthed og manglende overskud.  Det betyder du nedsætter dit energiflow og dermed dit drive, så kroppen kun kører i slowmotion.

De syredannende madvarer skaber ubalance i kroppens PH-værdi og efterlader mange kedelige spor, som er slemme for både dit immunforsvar, dit fordøjelsesystem og dit nervesystem. Det betyder, Jo mere syreholdigt mad du indtager, jo mere belaster du kroppen, så den ikke kan udføre sine opgaver i forhold til vægttab.

Desværre går syreholdigt mad ikke kun ud over vægten, men du bliver mere sårbar overfor mavesmerter, uregelmæssige blødninger, manglende energi, smerter og andre ubalancer kan skyldes din krop er forgiftet.

 

 

Detox kost er basisk mad, som virker afstressende, slankende, helbredende, foryngende og udrensende – Detox kost består af:

 

  • Grønsager
  • Frugter
  • Nødder, kerner og frø
  • Olie og gode fedstoffer
  • Let fordøjeligt kød

 

Sammensætningen gør den helt store forskel når du skal opnå vægttab, fordi kroppen bruger meget energi når du udrenser.

Jo flere ubalancer din krop har, jo mere energi bruger den på at reparere kroppens skader, før den takker dig på badevægten.

 

Derfor er detox kost den hurtigste vej til vægttab, øget forbrænding og mere energi.

Det sikre dig et hurtigt vægttab når kroppen bliver udrenset for alt det som belaster den i at arbejde optimalt.

Det betyder du hurtigt får øget kroppens naturlige detoxsystem, så kroppen bliver i stand til at rense sig selv. Din fedtforbrænding øges og du får renset din bindevæv for slaphed og appelsinhud.

Tidens spor sætter sig i kroppen og det du spiser ses tydligt på din hud. Når der ikke er mere plads i din krop, lager alt dårligdom sig desværre i huden, så den bliver livløs, slap, rynket og kedelig at kigge på.

Detox kost er din genvej til et sundere, slankere liv med overskud 

Lær alle mine genveje, som gør overgangsalderen til den bedste periode i dit liv.