Detox kost er slankende, energigivende og foryngende

Detox kost nulstiller dit biologiske ur i overgangsalderen. Det betyder, at du kan få din ungdomsenergi, glæde og drive tilbage. 

Med “The Power Organs RESET” kan du generobre dit liv på ny i overgangsalderen og komme på toppen af livet fysiske, mentalt og sjæleligt.

Detox kost er naturlig mad, som helbredere kroppen og sindet og som retter op på kroppens ubalancer.

Detox kost er helt naturlig sund levende mad, som er basisk. Så det handler om at fjerne syreholdige madvare, så du giver kroppen en chance for at give slip på det, som belaster og forstyrre kroppens sundhedsbalance.

Med detox kost øger du kroppens naturlige helbredende kræfter. Du giver din krop en naturlig lever- og tarmudrensning med skånsom let mad, som får kroppen til at give slip på ophobet giftstoffer og affaldsstoffer.

Syre-base balancen er præcis det detox kost handler om.

Årsagen til du har behov for en detox kur, er:

Hvis du gennem længere tid (måske) flere år, primært har spist syreholdigt mad. Har du haft for meget stress i dit liv og drænet din krop for livskraft, så ophober du også mere syre i din krop.

Syreophobninger i kroppen skaber ubalancer, som giver hovedpine, migræne, træthed, smerter, dårlig fordøjelse og overvægt samt stresser kroppen.

Det betyder kroppen ophober, slim og slagger som er affaldsstoffer, som nedsætter kroppens energiflow.

Kort sagt kan man sige, at din krop kommer til at arbejde i “slowmotion” når du har meget syre i kroppen, eller andre blokeringer som stress, træthed og manglende overskud.  Det betyder du nedsætter dit energiflow og dermed dit drive, så kroppen kun kører i slowmotion.

De syredannende madvarer skaber ubalance i kroppens PH-værdi og efterlader mange kedelige spor, som er slemme for både dit immunforsvar, dit fordøjelsesystem og dit nervesystem.

Jo mere syreholdigt mad du indtager, jo mere belaster du kroppen, så den ikke kan udføre sine opgaver i forhold til vægttab.

Desværre går syreholdigt mad ikke kun ud over vægten, men du bliver mere sårbar overfor mavesmerter, uregelmæssige blødninger, manglende energi, smerter og andre ubalancer som forgifter både krop og sind.

 

 

Detox kost er basisk mad, som virker afstressende, slankende, helbredende, foryngende og udrensende

Detox kost består af:

 

  • Grønsager
  • Frugter
  • Nødder, kerner og frø
  • Olie og gode fedstoffer
  • Let fordøjeligt kød

 

Sammensætningen gør den helt store forskel når du skal opnå vægttab, fordi kroppen bruger meget energi når du udrenser.

Jo flere ubalancer din krop har, jo mere energi bruger den på at reparere kroppens skader, før den takker dig på badevægten.

 

Derfor er detox kost den hurtigste vej til vægttab, øget forbrænding og mere energi.

Det sikre dig et hurtigt vægttab når kroppen bliver udrenset for alt det som belaster den i at arbejde optimalt.

Det betyder du hurtigt får øget kroppens naturlige detoxsystem, så kroppen bliver i stand til at rense sig selv. Din fedtforbrænding øges og du får renset din bindevæv for slaphed og appelsinhud.

Tidens spor sætter sig i kroppen og det du spiser ses tydligt på din hud. Når der ikke er mere plads i din krop, lager alt dårligdom sig desværre i huden, så den bliver livløs, slap, rynket og kedelig at kigge på.

 

Med “The Power Organs RESET” har jeg hjulpet mange kvinder med at forvandle deres liv i overgangsalderen

Har du brug for min hjælp til, at nulstille dit biologiske ur, så du bliver sundere, slankere, mere levende og energisk?

Ring til mig på 29260956 og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at opnå en sundere krop, mere energi, glæde og et fantastisk helbred.

Du kan læse mere om Vibekes forvandlinger HER