Effektiv detox behandling til vægttab og figurformning 

Kæmper du en brag kamp for at tabe dig uden, at opnå nogle ændringer overhovedet?

Så lad mig fortælle dig, at kroppen gemmer på mange oplevelser, som du måske slet ikke er bevidst om. Oplevelser som (måske) har sat spor i kroppen, så den har trukken alt sin energi sammen, eller fordi kroppen er blevet overbelastet fysisk eller mentalt.

Livet sætter sine spor i kroppen, men du har heldigvis en metode til at slippe alt det kroppen gemmer på igen med min detox behandling.

Min detox behandling er en skøn dybdeudrensende behandling, som renser din krop for fortidens spor.

Dine energistrømme i kroppen åbnes så kroppen kan give slip på affaldsstoffer, ophobet væske og andre dårligdomme som forstyrre kroppens sundhedsbalance, og som forhindre dig i at tabe dig, lige meget hvad du gør.

Min detox behandling er en dybdeudrensning af hele din krop, med det formål din krop bliver i stand til at afgifte sig selv, så du kan tabe dig og få figuren tilbage.

Det er en aktiv og dynamisk detox behandling, som tager højde for din krops ubalancer, blokeringer, tilstoppede organer og energibaner.

Slank med akupunktur Fyn

Jeg sætter ind med behandling præcis, hvor din krop skriger på hjælp, så du kan få kroppens rensningsanlæg som lever, galdeveje, tarmkanal, nyrer, lunger, lymfebaner til at arbejde aktivt igen.

Hele dit blod- og lymfesystem aktiveres, så du kan sige farvel til ophobet giftstoffer i kroppen og få en flot figurændring.

Når du fjerne alle forhindringer i kroppen opnår du din krop bliver genstartet til forbrænding igen.

 

Detox behandling til vægttab og figurforming – Det kan du opnå: 

 

  • En sundere, renere og slankere krop
  • At give slip på væske og affaldstoffer, som har sat sig i depot i dine organer, muskler, energibaner og din hud.
  • Tab af mange centimeter
  • Din krop bliver mere levende og energisk
  • Din fedtforbrænding bliver genstartet
  • Du får en flot figurændring
  • Du bliver gladere, får mere energi og vil føle dig som en skøn ny levende kvinde
  • Du taber dig

Sådan slipper du af med væskeophobninger og affaldsstoffer, så du taber dig og opnår en flot figurændring nemt. 

Når alt står stille i din krop er der intet liv eller bevægelse.

Det betyder alle dine celler i kroppen er døde uden ilt og næring til at udfører sine arbejdsopgaver, med det resultatet alle affaldsstoffer ophobes og kommer til at ligne et bjerg af fedt.

Alt bliver liggende i din krop, så du bliver tung, træt og energiforladt.

Derfor taber du dig ikke.

Men der er heldigvis en vej ud.

Når du får skabt liv, cirkulation og bevægelse igen kan de døde celler og den manglede energicirkulation blive som et power fuldt nyt batterie.

Når gennemstrømningen i alle cellerne, organer og meridianeren øges og alle blokeringer  fjernes så kan affaldsstofferne forlade kroppen og væske kan løbe frit i dit lymfesystem igen.

Detox behandling til vægttab og figurformning.

Du sat gang i dit vægttab og får en flot figurændring, når kroppen får fjernet alle belastninger.

Kroppen går kort sagt i gang med at heldbrede sig selv, når død energi bliver til powerfuld energi. Så er det som at sætte ny strøm og power til hele dig.

Du bliver en helt ny kvinde med energi, vitalitet og overskud igen, i takt med du smider en masse centimeter.

Detox behandling Odense med akupunktur, zoneterapi og lymfedrænage

Giv din krop en vitaminindsprøjtning, som gør den levende, sund og energisk så du taber dig nemt, når du slipper af med væske og affaldsstofferene i kroppen igen. 

Du skaber du sundhed, bevægelse, cirkulation og liv i alle kroppens celler, helt uden du skal bevæge dig. Det giver din krop en vitaminindsprøjtning så du kan tabe dig og få en flot figurændring.

Jeg klare arbejdet for dig, og hjælper dig med, at få liv i dine trætte og udbrændte udrensningsorganer, og aktivere hele dit detox-system, så du kan genskabe indre sundhed og fyre din forbrænding op i hver eneste celle i din krop.

Som detox-specialist her i Odense arbejder jeg med kostvejledning, og terapeutisk træning, som hjælper og støtter din krop, med at fjerne, væske, affaldsstoffer, skidt og slagger i din krop, så du kan forvandle din vægt og figur optimalt.

En enkelt behandling, kan følelse som ren luksus og velvære, men desværre kan jeg ikke flytte bjerge.

Det tager 8 uger at få en (død) krop sund og levende igen.

Detox behandling – Sådan taber du dig og får ny figur

Min detox behandling er en skøn kombination af zoneterapi, lymfedrænage, akupunktur til vægttab.

Det er ren velvære og selvforkælelse, hvor du blot skal læne dig tilbage, og nyde jeg behandler din krop kærligt og omsorgsfuldt.

Med skøn blid zoneterapi og lymfedrænage, får du en blid lever-udrensning, tarm-udrensning og dybdeudrensning af hele din krop.

Med afslappende kropsterapi slapper din krop af, og såvel huden, dine muskler og energibaner får en dybdegående udrensning.

Behandlingen fremmer hele din blodcirkulationen og aktiverer hver en celle i din krop. så du får ny energi saft og kraft, til at give slip på gamle ophobninger af giftstoffer i takt med du øger din forbrænding helt ned på celleniveau.

På min sundhedsblog kan du læse mere om detox og om hvordan du kommer af med dine væskeophobninger og affaldstoffer i kroppen nemt.

Her har jeg skrevet, hvorfor jeg er vild med detox og hvorfor det er særlig vigtigt at udrense din krop for, at opnå vægttab. Du får en masse god inspiration til, hvordan du kan starte med små detox tricks i din hverdag.

Læs Christina´s anmeldes af min detox behandling her

Detox behandling i Odense på Fyn

Hvad er detox?

Detox tips til din hverdag

Læs om mine 7 bedste detox tips

Detox behandling Odense - Kickstart dit vægttab og få en sundere krop

Detox er en sikker vej til vægttab.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!