Slank med akupunktur.

Tab dig uden knokleri og sved på panden.

At du kan blive slank med akupunktur, kommer sikkert som en overraskelse for dig, men jeg kan love dig du kan blive slank med akupunktur.

Når din sundhedstilstand i kroppen forbedres og du får indre ro, bliver det nemmere at tabe sig. Du taber dig helt naturligt uden du skal knokle og have en masse sved på panden.

Kroppen er en unik helhed, og har et fantastiske kredsløb hvor alle processer er indbyredes afhængig af hinanden. Når du har en krop i balance og udnytter såvel dit nervesystem, din hormonbalance, dit stofskifte og din appetitregulering så taber du dig helt naturlig.

 

Slank med akupunktur og farvel til den søde tand.

Mindre stress i kroppen spiller en helt afgørende rolle. Når du fjerner stressblokeringer genskaber du din hormonbalance, som betyder du får mindre sult og sukkertrang.

Slank med akupunktur Odense – En mave i balance

Naturlig udrensning af dit tarmsystem

Rene tarme og sund fordøjelse giver fornøjelse.

Med akupunktur sker der en naturlig udrensning i dit tarmsystem, og du øger kroppens immunforsvar.

80% af din immunforsvar sidder i dine tarme, så har du belastet din krop med for meget stress, syreholdigt mad, sukker og usundt mad, så nedbryder du dine tarmbakterier, samt kroppens evne til at give slip på vægten.

Det giver dig udspilet tarme, og oppustet mave og gammel slim, slager og råddent affføring kan sidde fast i dine tyktarmskroge.

Tunghed og træthed efter du har spist bliver også et særligt kendetegn, og betyder dårlig energiomsætning af den mad du indtager.

Tarmproblemer, som irriteret tyktarm, hård afføring og alt for mange dage mellem dine toiletbesøg forgifter både dit blod, dit lymfesystem og din lever funktion.

Leveren er kroppens største afgiftningsorgan og bliver den helt store synder, da den bliver overbelastet med for mange giftstoffer og affaldsstoffer. En lever udrensning kan vende underskud til overskud igen.

Slank med akupunktur – Bedre søvnkvalitet og hormonbalance

Du får en langt bedre søvnkvalitet, når der er ro på dit nervesystem.

Det betyder din krop regenerere langt bedre, når din krop slapper rigtig af og du sover godt.

Din søvnkvalitet har nemlig stor betydning for din forbrænding, samt kroppens evne til at udrense både fysiske og psykiske indtryk. En god nattesøvn giver din krop optimal betingelser for at holde din hormoner i balance.

At sove nok og få en dyb afslappet søvn, betyder bedre forbrændning. Om natten genopbygger du nemlig dine sult og appetithormoner.

Sover du dårligt og mindre en 7-8 timer bliver du (måske) tyk af at sove for lidt.

Slank med akupunktur – Mindre appetit og bedre stofskifte

Højere stofskifte er en helt naturlig gevinst med akupunktur-behandling, ganske enkelt fordi din fordøjelse og din lever arbejder bedre, og du forbedre din hormonbalance.

Det betyder du langt bedre kan forbrænde fedt på kroppen. Med en øget fedtforbrænding kan du lettere forbrænde de overskydende kalorier, uden du skal sulte dig selv.

Slank med akupunktur i Odense på detox workshop.

Giv din krop en pause til at genfinde sin naturlig sundhedsbalance.

Genstart din krop og dig selv med healing af krop, sind og sjæl.

Er du også træt af slankekure som ikke virker, så kom med og lad mig hjælpe dig med at finde årsagen til dine vægtproblemer.

Med udgangspunkt i dine ubalancer, finder jeg årsagen til du kæmper forgæves med kiloerne.

Behandlingen er en særlig kombination til vægttab, som jeg kalder TBZ akupunktur. Min akupunktur kombineres altid med træning, så du selv sætter ind med netop det din krop har brug for.

Bring krop og psyke i blande og tab dig (næsten) gratis

Susanne Jensen

Slankespecialist, kostvejleder og akupunktør i Odense

Kostvejledning og livsstilsændringer

Et godt vægttabsprogram kræver natuligvis både kostvejledning og motion, hvis du skal opnå varigt og holdbart vægttab.

Stressreducerende øvelser med åndedrætsteknikker, yoga til vægttab og mindfulness, stimulerer afslapning og fordøjelsen.

Ro i kroppen vil fremme homeostase og afhjælpe hormonelle forstyrrelser i kroppen. Det styrker dine organer, meridianerne og giver dig fysisk samt psykisk overskud til dit vægttab og en sundere livsstil.