Fedtfrysning virker det?

Læs om kundernes erfaring med fedtfrysning, hos Total Bodyzone i Odense.

Fedtfrysning virker, det er 100% sikkert.

Det tør, jeg god skrive under på, fordi jeg gennem 10 år, har behandlet hundredvis af kvinder med slankebehandling og andre fedtbehandlinger, som lipo-laser og fedtsmeltning, her i Odense.

Nu arbejder jeg kun med fedtfrysning, til behandling af stædige fedtdepoter. Det er, markedets mest unikke metode til, at dræbe lokale fedtceller, helt naturligt og hurtigt.

For dig, som er normalvægtig, kan det næsten føles, som en mirakelkur.

Der er ingen tvivl om, at fedtfrysning virker.

Det er den bedste metoder til, at få mavefedtet væk, på en naturlig og skånsom måde. Og, så er det helt uden kniv, narkose og andre ubehag.

Man opnår en flot figurændring, og fedtet forsvinder, på meget kort tid, helt naturligt.

Fedtfrysning er utrolig effektiv, til både små og store mavedeller. Og, behandlingen er for både mænd og kvinder, som vil af med irriterende mavedeller.

Fedtfrysning virker det?

Emina´s erfaring med fedtfrysning i Odense.

Jeg hedder Emina og er 50 år. Jeg har fået en samlet pakke, hos Total Bodyzone, for at ændre min figur, og opnå vægttab på maven.

Foruden fedtfrysning, har jeg fået akupunktur til vægttab og kostvejledning.

Mine kvindelig former er kommet frem.

 Jeg har tabt 8 kg og 48 cm på hele kroppen.

Jeg føler mig fantastisk og er klar til bikini, for første gang i mange år.

Fedtfrysning virker det?

Det siger Dorthe om fedtfrysning, her i Odense: 

1000 tak for en fantastisk og professionel behandling. Jeg har fået lavet en fedtfrysning program over ca 8 uger. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Personalet er meget søde og imødekomne. Man føler sig meget velkommen, og får en meget god og professionel vejledning.

Kan meget varmt anbefales til andre som vil/ønsker en behandling hos Total Bodyzone.
VH Dorthe

 

Guri : 65 år med primært fedt på mave og hofter 

Super godt resultat med fedtfrysning. Jeg har fået detox behandlinger først og her svandt jeg rigtig mange cm. så alt mit væske og affaldsstoffer blevet fjernet før mine fedtdepoter. – Har trænet mange år, men uden at få det resultat Susanne´s detox behandling og fedtfrysning har givet mig.

 

 

Fedtfrysning virker det?

Søren Renner: Fedtfrysning har haft rigtig god effekt på min mave, hofter og mit bryst, som jeg har haft svært ved. at træne væk. Jeg træner hård fysiks styrketræning, men ville gerne have en flottere krop, med mindre fedt.

Susanne leverer super god service og et fantastisk humør.

Lisette: Jeg er vildt imponeret. Jeg har kæmpet med mit mavefedt i flere år. Jeg træner aktivt, og føler selv, at jeg spiser fornuftigt, men uden, at opnå den mave jeg gerne vil have.

Fedtfrysning virker det

 

Marlene: Jeg var meget sketisk i starten, men Susanne blev ved med at sige, du skal være tålmodig Marlene. Fedtcellerne dør, men det tager tid, at få de døde fedtceller ud af kroppen. Efter 3 fedtfrysning blev min mave helt perfekt, og jeg er super glad for mit resultat og det mavefedt som er forsvundet.

 

Fedtfrysning virker det? 

Tilfredse kunder hos Total Bodyzone i Odense.

Nicolai: Jeg er 22 år, aktiv med træning, men har været træt af min lille mavedelle har fået 1 fedtfrysning og er godt tilfreds.

Kaj : Mand 65 år ked af sine mandebryster – Super godt resultat med fedtfrysning på mine mandebryster – Jeg har altid hadet dem og nu skulle der gøres noget ved det. Mine fedtdepoter var meget stor både under armen + på brystet. Jeg har fået fedtfrysning 4 gange og er nu tilfreds.

Betina: Jeg følte mig stor som en gravid kvinde på min mave, og trods sund kost og træning ville der ikke ske noget med min mave. Jeg valgte, at prøve fedtfrysning hos Total Bodyzone og er super glad for mit resultat. Jeg har sideløbende fået akupunkturbehandling og hømopatiske dråber, som har haft stor effekt på min fordøjelse og mit velvære.

Ida: Jeg kalder det en mirakelkur. Jeg har fået behandlet ridelår med fedtsmeltning og det bedste er jeg kan købe de bukser jeg gerne vil have nu.

Mette: Jeg har fået fedtfrysning på min mave og fedtsmeltning på mine arme – Det jeg er aller mest glad for er mine arme, nu kan jeg gå i de bluser jeg har lyst til, og det er perfekt.

Hanne 70 år.Har fået fedtfrysning, akupunktur og detox behandling. Er glad for min krop igen og mit spejlbillede. Det bedste ved behandlingen er jeg føler min krop lever igen, og mine smerter i kroppen er forsvundet.

Specialist i mavefedt med fedtfrysning

Mit navn er Susanne Jensen, jeg er specialist i behandling af mavefedt og stædige fedtdepoter på hofterne, her i Odense.

Her møde, du ikke blot en maskine, som kan lave fedtbehandling.

Jeg ser dig, som det hele unikke menneske du er.

Fedt er ikke bare fedt. Og du har ikke fået dine seje fedtdepoter på en nat.

Typisk er der en årsag til, du kæmper forgæves med dine fedtdepoter.

Derfor, modtager du en holistisk fedtbehandling hos mig.

Og, det er præcis derfor, at mine kunder opnår de fantastiske resultater med en fedtfrysning behandling her på Fyn.

Kontakt mig på 29260956, hvis du ønsker, at sige farvel til din topmave, helt naturligt.

Eller book en tid til forundersøgelse, hvis du ønsker en personlig samtale omkring, hvordan jeg kan hjælpe dig med en flottere, sundere og slankere mave.