Hun tog en powerfuld beslutning om, at investerer i sig selv og sin fremtid som livsstilsterapeut. Frem for at gå på pension valgte hun at investere i sin sundhed, sit helbred og sin forretning.

Hun har selv lavet store ændringer i sit liv som har betydet hun har påvirket andre mennesker omkring sig og i dag bidrager hun med, at gøre en stor forskel og hjælper andre sårbare kvinder i overgangsalderen med TBZ-Akupunktur i Gelsted på Fyn.

Betinna har været åben og omstillingsparat, så hendes nye ekspert viden som RESET Livsstilsterapeut gør hun har fået et sundere og mere energifyldt liv, som betyder hun har masser af ressourcer til, hjælpe andre kvinder i overgangsalderen.

Hendes investering gør hun nu har fået magten tilbage over hendes liv. Frem for, at træde tilbage fra arbejdsmarked har hun fået nye sunde holdbare vaner, så hun kan udnytte alle hendes naturlige gaver og talenter på en sund selvkærlig måde.

Livsstilsterapeut i overgangsalderen med fokus kinesisk medicin

Bettina valgte, at trykke på “RESET dit liv” og starte helt fra nulpunktet med, at lære sig selv og hendes krop og sig selv at kende. Ved, at åbne for hendes livshistorie og alt det gemte, glemte og fortrængte blev hun bevidst omkring hendes egen sårbarhed og hvordan hun kunne vende hendes sårbarhed til hendes styrke.

Bettina har transformeret traumer og smerter fra fortiden og genfundet en ny styrke og frihed i livet som livsstilsterapeut i Gelsted på Fyn

Bettina var ikke selv bevidst om hendes traumer fra fortiden og hvordan de lå som skygger i hendes nervesystem og tappede hendes livskraft.

Der bor et indre barn i os alle og som 11 årige lukkede Bettina ned for sig selv, da en dyb sorg ramte hele hendes familie. Tabet af en af hendes søskende medførte både chok og sorg som ramte hele hendes familie. Den gang var der ikke meget hjælp, at hente og når vi som børn ikke kan takle det som sker i livet, så stiller kroppen 100% og altid op for os.

Det betyder kroppen mærker det og alle følelserne ophobes i det indre. Chokket gør kroppen låser og går i stagnation. Sorgen blev til ked-af-det hed, vrede, skuffelse, bitterhed som hun slet ikke kunde sætte ord på som 11 årige.

Uroen i kroppen har betydet at hendes nervesystem har været overaktivt det meste af livet, men det har også gjort hende til en FIGHTER, EN OMSORGSFULD KVINDE med empati og stor forståelse for andre mennesker.

Oven i hatten har hun haft et traume omkring hendes vægt og en gammel overbevisning har boet i hendes ubevidste sind siden hendes skoletid, hvor hun fik et grimt øgenavn.

Når man høre ord mange gange, så begynder man at tror på det er sandheden. Det sætter sig i det ubevidste sind og kan styrer vores liv som en fjernbetjening, hvis vi ikke opdager det.

Øgenavnet har betydet, at Bettina har kæmpet med sin vægt i mange år og selvom hun altid har været en skøn aktiv dame, så har det ubevidste sind haft magten over hende og gjort det svært for hende, at tabe sig. Da hun ramte overgangsalderen blev det ikke lettere, fordi hun fik en pacemaker.

En pacemaker har i sandheden redet hendes liv, men Bettina ville ikke erkende og acceptere livet var forandret, så hun knoklede videre uden, at have kontakt til sig selv og sin krop. Hun lavede en ny overbevisning “pacemakeren skal ikke styre mit liv”. Det betød hun fornægtede hendes sårbarhed, præcis som overgangsalderens sårbarhed.

Hun gjorde sig selv endnu mere hård og kom endnu længere væk fra sig selv og sin krop. Som hun selv siger, så har hun aldrig kunne mærke sig selv som hun kan i dag. Nu mærker hun sig selv og kroppens signaler og er i mere harmoni og balance med sig selv.

Bettina har healet gamle barndomstraumer, accepteret hendes sårbarhed og ser nu på hendes pacemaker som en styrke, frem for en svaghed. Hun har sluppet gamle overbevisninger og erstattet dem med nye livsforvandlende overbevisninger. Hun har erkendt hun er en skøn nærværende, empatisk forretningskvinde og en kundemagnet, hvor mange kvinder står i kø for at få hendes hjælp.

Bettina er nemlig ikke kun hendes fortid. Hun er en powerfuld og succesfuld forretningskvinde, som (næsten) hele hendes liv har arbejdet som alternativ behandler og hjulpet andre, men hun havde glemt sig selv. Det betød i en alder af kun 59 år, så var hun slidt mentalt og fysisk. Hun kunne vælge at gå på pension, i fleksjob eller???

Bettina valgte en hel ny start på livet som RESET Livsstilsterapeut og Mentor og har genfundet indre styrke og frihed i livet

I løbet af en måned havde hun venteliste på hendes nye behandlinger og i dag hjælper hun en masse skønne kvinder med et sundere mere glædesfyldt og energifyldt liv i Gelsted på Fyn med TBZ-akupunktur, som er holistisk kropsterapi med særlig fokus på de hormonelle forandringer i overgangsalderen.

Hun har ikke kun fået et sundere mere energifyldt liv hun har opbygget en helt ny forretning.

En strålende og blomstrende forretning, hvor hun hjælper en masse skønne kvinder i overgangsalderen med et sundere, sjovere og bedre liv.

Som RESET Livsstilsterapeut mestre Bettina TBZ-akupunktur som er organterapi og naturlig hormonterapi som skaber balance og harmoni i krop, sind og sjæl.

Bettina har transformeret traumer og smerter fra fortiden og genfundet en ny styrke og frihed i livet som livsstilsterapeut i Gelsted på Fyn

Hun har nu friheden til, at være sig selv med alle hendes unikke gaver og talenter, hvor hun gør en kæmpe stor forskel for andre sårbare kvinder som hende selv.

Hun kender sine skyggeknapper og alle sine styrker, så hun kan rumme sig selv og skrue endnu mere op for hendes naturlige DNA og naturlige talenter.

Hun har ændret sig – Hendes liv har ændret sig og hun har fået en ny tilgang til livet og hendes forretning.

Vil du vide mere?

Find Bettina her

Læs mere om RESET Livsstilsterapeut og Mentor Uddannelsen her