Velkommen til min yogaoase i Odense, hvor jeg tilbyder helhjertet yoga i naturen på hold, personlig yogaundervisning og online yogaprogrammer.

Vil du slippe fri af stress, træthed og overvægt, så har min yoga undervisning fokus på energitræning og healing af krop og sind. Du opnår balance, indre ro og styrke med træning som virker som terapi og gør dig sund i krop og sind.

På mine yogahold her i Odense er der kun 8  deltager. Det giver mig mulighed for, at have en god kontakt til dig, så jeg kan støtte, vejlede og give dig personlig vejledning undere hele timen. Her tager jeg højde for dine ubalancer både fysisk og energimæssigt.

Yoga gør en forskel på dit stressniveau, din vægt, din hormonbalance, din fordøjelse, dine knogler, muskler og led.

Derfor elsker jeg yoga og derfor vil jeg lære dig at elske yoga:

Z

Med yoga mærker du friheden indefra og fleksibiliteten i dine tanker, følelser og handlinger med et helt perfekte træningssystem.

Z

Du bliver sund, slank og stærk ved brug af din egen kropsvægt. Og du får en skøn følelse af frihed og velvære i hele kroppen, når du får løsnet op i muskler, led og sener med gode stræk, smidighedsøvelser og energigymnastik for dit åndedræt.

Z

Din kropsholdning forbedres markant, så du vil opleve færre smerter og kan sige farvel til ondt i lænden, skulderne, stiv nakke og mange andre ubehag i kroppen.

Z

Du bliver mere rolig, klarsynet og bedre til at nyde livet med mere glæde, overskud og energi.

Sådan bliver du sund i krop og sind med yoga, så du kan slippe fri af  stress, træthed og overvægt.

Yoga er som akupunktur blot uden nåle – Yoga åbner til kroppen og din livsenergi, så du kan helbrede dig selv.

Mit hjerte banker for yoga og som akupunktør er jeg inspireret og imponeret over, hvordan man med regelmæssig yogatræning kan forbedre sin sundhed og sit heldbred markant.

Jeg er ikke en helt almindelig yogainstruktør, fordi det er kroppens univers som jeg brænde for. Det er østens filosofi og sammenhæng af kroppens energiflow, hvor Qi er den man påvirker, som akupunktør.

Det er præcis den Qi jeg går efter at påvirke i mit træningskoncept TBZ-FLOW, som er terapeutisk træning, med fokus på at arbejde med de følelser, som såvel sætter i dine muskler, organer og energibaner.

Derfor finder du flere yogaformer i mine træningstimer og træningsprogram, så du opnår en åbning af din Qi, og en forløsende terapeutisk effekt af din træning.

 

Z

Jeg arbejder med med fysiske øvelser i terapeutisk form, som afspænder de store muskelgrupper og åbner får de store led som skulder, hofter, knæ og ankler.

Z

Øvelserne er simple og går i dybden med lange stræk for muskler, sener, medianer og energiblokerninger.
Efter de fysiske øvelser er der fokus på, at få kroppen ned i tempo med yin yoga så du lære, at mærke din egen krop i ro og stilhed, så du får jordforbindelse og mental afstresning.

Z

Du lærer, at give slip på kroppens spændinger og stressophobninger og hvordan du styrker Qi = energi, som er den vitale energi i kroppen og henter styrke, velvære og ny energi.

Sådan kommer du i gang med at bruger yoga til stress, vægttab, bedre hormonbalance og bliver sund i både krop og sind.

Du kan vælge et yogahold i Odense, i naturen på hold, yoga online eller få mig som personlig yogatræner i Odense.

Da jeg kun har 8 deltager på mine yogahold i Odense er de hurtigt udsolgt  og jeg åbner kun op for nye deltager et par gange om året.

Til gengæld kan du til hver en tid komme i gang med et af min online yogaprogrammer, start når du vil og måske allerede i dag?

Yoga til vægttab på online slankeforløb

Knæk koden til dit vægttab en gang for alle med faste træningsrutiner.

Gå fra blid yoga til dynamisk træning som træner din livsenergi. Få masser af overskud til effektiv træning som gør dig sund, slank og stærk fysisk og mentalt.

Min træning er velegnet til alle, også dig som aldrig har dyrket yoga før.

Yoga træning i naturen

Få hjælp til at komme i form og tabe dig med træning i naturen her i Odense.

Skal jeg holde dig i hånden og være din slankementor 100%? Ønsker du en kærlig hånd i ryggen, og motiveres du af at træne i fælleskab med andre kvinder og en personlig træner, som guider dig?

På min sundhedsblog, kan du læse mere om yoga til stress, vægttab og mere energi