Fold dig selv ud med coaching i Odense eller online

Skab forandringer i livet med klarhed, viden og inspiration

  • Stresscoaching
  • Skyggecoaching
  • Slankecoaching

Coaching giver dig indsigt, viden og inspiration til at ændre dit liv. Du øger din bevidsthed omkring dig selv. Du opnå større personlig indsigt og kan indfri dine personlige mål og visioner, uden omveje.

Fold dig selv og livet ud med coaching i Odense eller online

Sidder du fast og gentager dig selv igen og igen? Så er du ikke alene. Vi har alle en skygge, som kan spænde ben for at komme fremad i livet. Uanset om du er ramt af stress, er landet i en livskrise eller har svært ved at tabe dig, så ligger der et gammelt mønster som du ikke selv kan se. Få nye øjne på dig selv med coaching i Odense eller online. Slip fri af dine gamle vaner, tanker og handlemønstre.

Det kan du opnå med en personlig MENTOR:

Z

Coaching er vejen til mere selvomsorg og ny viden omkring dig selv, så du kan udvikle dig og komme tættere på dine mål og drømme. 

Z

Du får sat dit liv i et nyt perspektiv og får nye muligheder for selvudvikling, så du står stærkere i dig selv. Du baner vejen for fremdrift, frem for selvsabotage og selvkritik.

Z

Du får indsigt og klarhed omkring dig selv, så du kan udnytte din personlige handlekraft med mod og styrke, frem for frygt.

Z

Du får plads til selvrefleksion og fordybelse med de rette værktøjre, så du beriger dit liv og får overskud til, at komme fremad.

Få drømmevægten tilbage bogen

Vælg det coachingforløb, som passer til dig. Fold dig selv og livet ud, så du opnår den forandringsproces du drømmer om.

Stresscoaching

Mindre topmave, mere energi og overskud på kun 7 dage

Skyggecoaching

Slankecoaching

Træning i naturen Personlig træner Susanne Jensen

Vil du folde dig selv og livet ud med coaching?

Kontakt mig på 29260956 og få en uforpligtende afklaringssamtale. Jeg tilbyder både coaching i Odense og online, så det betyder ikke noget, hvor i landet du bor.