Skab frihed og handlekraft med online skyggecoaching 

Opnå livsvarig forandring med skyggecoaching

  • Få fokus på det gemte, glemte og fortrængte og udnyt dine stærkeste ressoucer.
  • Forstå din skygge og fold dig selv og livet ud, fremfor skyggen slider dig op eller holder dig tilbage fra dine drømme og visioner.

Skyggecoaching er dybt indre arbejde, hvor du lærer dig selv at kende, så du kan omfavne livet på en ny mere selvkærlig måde.

Skab frihed og handlekraft med  skyggecoaching. Nå dine mål og visioner i livet, uden selvsabotage

Skyggen kan være din bedste ven eller din  værste fjende. Når du sidder fast i livet eller ikke får handlet på din mål og visioner er det altid en skygge som står i vejen. Med skyggecoaching får du fokus på det ubevidste, som du har gemt, glemt eller fortrængt.

Det kan du opnå med en personlig MENTOR:

Z

Skyggecoaching giver dig frihed og mere overskud til, at nå dine drømme og visioner. Du får adgang til en usynlig energi, som tapper din livskraft og holder din handlekraft tilbage.

Z

Når du kender din skygge får du større selvforståelse, viden og indsigt i dine handlemønstre. Du får viden til at ændre dem, så du kan bevæge dig fremad med vitalitet og overskud.

Z

Du får dyb indsigt, klarhed og viden omkring dig selv, så du kan tage de rette skridt til at bevæge dig fremad. Du får adgang til din personlige power, som du har sat i skyggen (måske) det meste af livet ubevidst. 

Z

Du vil berige livet på en hel ny selvkærlig måde, så du står stærkere i dig selv. Du vil føle dig mere hel, når du kan rumme alle sider af dig selv. Både det lyse og det mørke, som vil alle besidder.

Få drømmevægten tilbage bogen

Hvorfor vælge et skyggecoaching forløb?

Når du ikke når dine mål og visioner i livet, står der altid en skygge i vejen, som du ikke selv kan se.

Skab frihed og handlekraft med skyggecoaching er for dig, som ikke når dine mål, drømmer og visioner i livet 

A

Dig, som vil du have adgang til dine skyggeoverbevisninger, så du kan se, hvad der styrer dit liv og hvad der bremser dig i at udfolde dig?

A

Dig, som vil du have afklaring, ro i sindet og redskaber til at lære dig selv, at kende, så du kan udfolde livet på en ny selvkærlig måde?

A

Dig, som vil have mere frihed og handlekraft, til at komme fremad i livet, så du ikke holder dig selv nede og tilbage?

Vil du have adgang til nye handlemuligheder og nye powerfulde ressoucer, så du når dine mål, drømme, og visioner?

Kontakt mig på 29260956 og få en uforpligtende samtale.

Min skyggecoaching foregår online, så det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor. Det vigtigste er vores kemi passer sammen. Så vores samarbejde bliver værdifuldt for dig og du opnår en dyb transformation og selvudvikling.