Om Total Bodyzone – Her er kroppen i centrum altid.

 

Hos Total Bodyzone lærer du alt om vægttab on- eller offline – med kroppen som vejviser.

Nogle lærer bedst i et undervisningslokale med en slankementor i hånden, mens andre bare vil have materialet – og lære det lige dér, hvor de er. Her lærer jeg fra mig på flere måder.

 

Du kan …

Deltage på et lukket slankehold sammen med andre. Få mig 100% alene eller booke et lukket træningskursus, for en personlig gruppe – hos mig. Få det hele leveret online på din egen computer, og lære det hvor du vil, når du vil – fx. lige nu med det samme.

Hos Total Bodyzone er kroppen i centrum altid – Og jeg elsker kroppens sprog.

Jeg har en stor kærlighed til kroppen, og elsker kroppens sprog, som fortæller alt om din historie gennem livet. Kroppen stiller op for dig 24/7 altid – Og 100%.

Jeg er kropsnørd, så du ikke behøver at være det …

Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, dine vægtproblemer kan løses hurtigt, let og optimalt, med konkrete værktøjer.

Om Total Bodyzone – Her er krop, sind og sjæl i fokus

Kroppen er din allerbedste ven, og stiller op for dig 24/ 7 – Og jeg elsker kroppen sprog, den er din guide til balance altid.

Kroppen er dig som det hele menneske med tanker, følelser, gode samt dårlige historier. Gamle svære oplevelser, som sorg frygt, vrede, bekymringer, gamle stresstilstande og chock, sætter sig i kroppen, og giver energiblokeringer, som nedsætter din energi til vægttab.

Jo mere du belaster din krop med dårlige og negative oplevelser, dårlig mad, mangel på motion, jo svære bliver det for din krop at fungere optimalt. Og du får skabt ubalance i kroppens funktioner og dit mentale overskud nedsættes.

Derfor er løsningen, at du skal arbejde med både krop, sind og sjæl, så du får frigivet energi til vægttab, en sundere livsstil med mere overskud og energi.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!