Total Bodyzone kan forvandle dit liv

Få hjælp og viden til at finde vej til bedre sundhed, velvære og øget livskvalitet.

Om Total Bodyzone i Odense

Total Bodyzone
kan forvandle
dit liv

Få hjælp og viden til at finde vej til bedre sundhed, mere velvære og øget livskvalitet.

Total Bodyzone
kan forvandle
dit liv

Få hjælp og viden til at finde vej til bedre sundhed, mere velvære og øget livskvalitet.

Genstart dig selv

TBZ™ stressterapeut

RESET Livsstilsmentor 

Fra livskrise til livskraft

I kinesisk medicin handler alt om energi – om yin og yang

… kroppen, maden, din træning og din tankegang

Slår autopiloten fra. Lær at bruge din krop som kompas for din energibalance.

Energi er overalt i dine omgivelser, inden i dig, i dine tanker, vaner og handlemønstre. et du spiser og fylder din krop med er energi – brændstof til både tanker og krop.

Er du plaget af stress, tankemylder og mental uro? Så har du behov for mere RO. Både når det gælder det du spiser og den træning du laver. Du skal give dit sind hvile.

Sidder du for stille? Bevæger du dig alt for lidt? Så skal du op af stolen og sætte gang i din energicirkulation. Samtidig skal du have en kost, der giver dig energien tilbage.

Her er østens filosofi i fokus og du er i centrum.

Yin og yang handler om energibalance – om din livsenergi

Z

Det handler om energi og især din nyreenergi, som er din dybe yin-energi. Nyrerne er vores fundament her i livet. De indeholder den energi, vi fødes med. Det er her, vores energi er opbevaret, herfra al vækst og udvikling styres. Nyrerne er kilden til alt yin og yang i din krop.

Z

Dine nyrer kan aldrig komme i overskud af energi, tværtimod kan de være i underskud. Det gælder især i overgangsalderen, hvor energien falder helt naturligt i takt med alderen.

Z

Det er naturens forfald, som vi ikke kan ændre på. Men tænk på dine nyrer som en slags reservekonto, hvor du skal spare op på energikontoen. Præcis som når du sætter penge i banken. Det er her, du lagrer dit overskud.

Z

Lever du for hårdt, arbejder du for meget, eller presser du din krop til mere, end den er bygget til, kommer du til at drive rovdrift på dine nyrer. Det medfører både øget vægt, hormonkaos og træthed

Z

Forkæler du dig selv med masser af RO, hvile og afslapning, lader du dit batteri godt op ved at styrke din dybe, nærende yin-energi. Så vil du opleve, at du taber dig blot ved at begynde at spare op på din energikonto.

Z

Yin og yang er fundamentet i kinesisk medicin, hvor det handler om at skabe balance og ligevægt i kroppen. Yin er den sorte del af det taoistiske symbol. Yin er det feminine, din ro og hvile. Der hvor du ikke præsterer. Som at sove, slappe af og gøre ingenting.

Yang er den lyse del og din maskuline side. Yang er al aktivitet. Uanset om det er i fysisk form som arbejde, træne eller gøre. 

Der skal være balance mellem din energi så du skal genoplade energi for at bruge energi.

Vejen til vægttab, mere ro, mere energi og overskud

N

Nogle skaber størst forandring med en personlig slankementor. Andre synes det er skønt at følges med andre kvinder, der går samme vej. Måske er du typen, som kan gå vejen selv, bare du har de helt rigtige redskaber?

N

Ønsker du blot at tabe op til 5 kilo? Så kan du gå den hurtigste vej med mine mine 3 genveje, der giver dig et hurtigt vægttab i løbet af kun 10 dage.

Ønsker du hjælp til at knække koden til dit vægttab en gang for alle, kan du kan deltage på et lukket vægttabsforløb med mig som online slankementor. Du kan også booke et lukket træningskursus for en gruppe – i Odense eller et andet sted i Danmark.

N

Du kan også få alt leveret online på mit 10 ugers slankeforløb, så du kan sætte i gang uanset hvor i Danmark du bor. Enkelte af min online vægttabsforløb kan du begynde på, præcis når det passer dig. Andre forløb kører i grupper, hvor jeg er online slankementor. På mit 10 ugers slankeforløb starter du sammen med en flok andre skønne kvinder, som ønsker at opnå det samme som dig. Så har du både support fra mig og sparring med andre deltagere.

Tryghed og tillid hjælper dig

Kroppen er dig – med alt hvad du rummer af tanker, følelser, gode samt dårlige historier. Gamle svære oplevelser, som sorg frygt, vrede, bekymringer, gamle stresstilstande og chock, sætter sig i kroppen. Det giver energiblokeringer, nedsætter din energi og stresser dig, så det bliver svært at opnå det vægttab du drømmer om.

Når kroppen mærker uro, mister den sin tryghed og tillid. Så kan al forandring føles som en hård kamp mod dig selv og kroppens funktioner.

Med den rigtige plan i hånden føles det ikke så overvældende, når du skal træde ud af din komfortzone.

Jeg guider dig igennem hver eneste skridt, så du slipper frygten og mærker håbløshed blive til håb.

Hos Total Bodyzone kommer du godt i gang mod nye mål og drømme. Ved at forstå dig selv og din krop. Her slår du autopiloten fra og lærer, at alt handler om energi.

Sig farvel til autopiloten og lær hvordan din krop bruger sin energi.

Åben for din bevidsthed og alt det skjulte som ligger i kroppen.

Kroppen fortæller alt om din historie og kan gemme på oplevelser, som du slet ikke er bevidst om. Det kan binde din energi.

Min egen historie er, at jeg som barn lærte at gøre mig usynlig. Dog helt ubevidst. 

Jeg har været en PLEASER det meste af mit liv, men har brugt motion i 30 år til at takle alle svære følelser og oplevelser og på den måde fundet vejen til at slippe både stress, frustrationer, vrede og bekymringer. På den måde har mit sind bedre kunnet tackle nederlag og håbløshed, som naturligvis også har været en del af mit liv.

Jeg er kropsnørd med stor kærlighed til alt det kroppen rummer og har lagt på lager.

Jeg hjælper dig med at få det frem til din bevidsthed så du kan give slip og rense dig selv. Du kan slette fortiden og sige velkommen til livet nu og her.

Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, at dine stressproblemer eller vægtproblemer kan løses hurtigt, let og optimalt, med konkrete værktøjer.

Genstart dig selv

TBZ™ stressterapeut

RESET Livsstilsmentor 

Fra livskrise til livskraft