Summer Moon Magic

 

Skru op for din naturlige “MAMMA NATURE” med sundhed og nærvær til dig selv. Mærk den forfriskende foryngende dejlige sommer energi udfolde sig i krop, sind og sjæl.

 

10 dages online sommer magi, som løfter din energi og dit mentale overskud med skønne sundhedsritualer.

Skru op for “Mamma Nature” – Lær alle mine hemmelige sundhedsritualer, som får dig fysisk og mentalt på toppen, så du bliver sund levende og vital –  Vink farvel til træthed, væskeophobninger, hedeture, dårlig søvn, og mental udmattelse

Mamma Nature kalder dig hjem, så du kan skrue op for sundheden, glæden, nærværet og lykken i dit liv.

Sommeren kommer med en forfriskende kærlig kvindelig energi, som sætte fokus på din naturlige “MAMMA NATURE”. Brug din naturlige kvindelig omsorg på, at genstarte din krop, så du mærker en dyb indre ro, får mere energi og mentalt overskud til gøre din sommer unik og livsforvandlende.
A

Længes du efter, at blive en sundere mere levende og vital udgave af dig selv, så du kan få mere ud af livet og nyde sommeren?

A

Kunne du tænke dig, at mærke lykkenhormonerne boble i kroppen og magien spire i sind og sjæl?

A

Er du klar til, at vinke farvel til dårlig nattesøvn, hedeture, manglede energi og mentalt overskud og sige velkommen til summer moon magic?

A

Er du klar til, at trykke på RESET og GENSTARTE dig selv? Vil du mærke hvor skønt det er, at genstarte dig selv så sommer magien kan udfolde sig i alle dine celler?

“Summer Moon Magic” er for dig som vil løfte din fysiske og mentale sundhed, så du kan mærke sommer magien spire i alle dine celler

A

Løft din fysiske og mentale sundhed, så du kan mærke din feminine power med  sundhedsritualer som er balsam for krop, sind og sjæl.

A

Genstart din krop og mærk hvordan QI rejser sig i dit indre med skøn træning for dit nervesystem og dine 5 power organer, så du føler dig som en sund vital kvinde.

A

Få din lever i topform og mærk alle overgangsalderens symptomer fordufte som månen forsvinder når det er “NEW MOON”

A

Kom tættere på dig selv og din sande natur, så du kan nyde livet og sætte kurs mod dine mål, drømme og visioner i livet.

A

RESET er en hel naturlig del af min livsstils når årstiderne skifter. Din indre energi ændre sig, præcis som årstiderne. Du går jo hellere ikke med vintertøj om sommeren, her laver du også et naturligt skift og trykker på RESET af din tøjstil.

“Summer Moon Magic”

Skru op for “Mamma Nature” med skønne sundhedsritualer, som giver dig bedre søvn, færre hedeture, mere energi, glæde og overskud til at nyde sommeren

Z

10 dage hvor du trækker energien hjem til dig selv og har fokus på, at forkæler både krop, sind og sjæl.

Z

Let træningsprogrammer som healer og styrker dine 5 power organer, så du opnår bedre forbrænding, bedre fordøjelse og en slankere mere vital krop.

Z

Let kostterapi som virker udrensende, foryngende, opløftende og styrker din sundhed fysisk og mentalt.

Z

Små selvkærlige skridt du kommer til at elske, fordi du oplever du får den rette benzin som får dig i topform fysisk og mentalt.

Z

På kun 10 dag kan du opnå magiske forvandlinger, når du får den rette guide, som arbejder i harmoni med MAMMA NATURE.

“Summer Moon Magic” foregår online – Når du har købt og betalt får du adgang til alt materialet i et online bibliotek og går vejen selv

Er du klar til, at mærke sommer magien når du er i fysisk og mental topform?

Jeg lover dig, at dit liv aldrig bliver det samme igen. Når du mærker livsenergien og livsglæden flyder indefra, er det som ren lykkemedicin.

Det indeholder mit Summer Moon Magic program som er ren lykkemedicin med naturens magi:

A

10 dages kostguide som får dig i topform

A

Træningsterapi som forvandler din kropsholdning, adfærd og følelsesmæssige tilstand

A

Guidede meditation som gør dig afslappet, rolig og fredfyldt