Udrensning og faste er en sikker genvej til at slippe fri af stress, træthed og overvægt og sige velkommen til mere energi, vitalitet og øget forbrænding.

Skyd genvej med en guide i hånden, som trin for trin viser dig, hvordan du giver dig selv en fysisk og mental pause og udnytter kroppens selvhelbredende kræfter.

Udrensningkur og fastekur

Z

Længes du efter at slippe fri af stres og tung energi, som gør dig tung, trist og lidt doven?

Z

Ville du ønske at du kunne vinke farve til fysisk og mental træthed og sige velkommen til øget energi og overskud?

Z

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du kan helbrede dig selv fysisk og mentalt, uden en eneste behandling hos mig? 

Z

Vil du lære, at udnytte de enorme ressourcer du har oplaget i din krop, så du helt naturlig mærker en dyb indre RO, din energi stiger, kiloerne forsvinder, taljen bliver mindre og mavefedtet smelter?

Sådan fortæller kroppen dig, at den har brug for en udrensningskur og fastekur hvor den får en fysisk og mental pause til, at slippe fri af stress, træthed og overvægt.

 

N

Du har svært ved at tabe dig, især på maven

N

Du føler dig ofte tung og oppustet.

N

Du er træt og energiforladt

N

Du mangler mentalt overskud

N

Mangel eller sparsom menstruation

N

Du er sukkerjunkie

Sådan udnytter du kroppens selvhelbredende kræfter til, at slipper fri af stress, træthed og overvægt, imens du øger du din energi, vitalitet og forbrænding, ved at giver din fordøjelse RO og hvile med let, sund udrensende  helbredende kost og faste

Z

Kroppen er din allerbedste ven og stiller op for dig 24/7 og 100% altid. Det kan du udnytte med kostterapi og træningsterapi som viser dig hvordan. 

Z

Kroppen rummer unikke selvhelbredende kræfter og har en medfødt selvregulering, så når du behandler årsagen til stress, træthed og overvægt, med både kostterapi og træningsterapi så slipper du dine symptomer helt naturligt og siger velkommer til både fysisk og mentalt overskud igen. 

Z

Når du forkæler din fordøjelse med RO og FASTE, vil du opleve kroppen øger sin energi, vitalitet og forbrændingsevnen, så du får mere klarhed, et lyst og åbent sind.

Din krop er ikke bygget til at fylde på og fylde på, hverken fysisk og mental​ det medfører symptomer, som stress, træthed og overvægt.

Når du udrenser og faster giver kroppen slip og du fylder dig selv op med livskraft og vitalitet.

Z

Din krop er ikke bygget til at fylde på og fylde på, hverken fysisk og mental – med udrensning og faste skaber du hurtigt RO og giver kroppen en pause til at slippe tung, træt og gammel energi som medfører stress, træthed og overvægt.

Z

Udrensning og faste er en af de hurtigste metoder til at skabe balance både i kroppen og i sindet, og det giver dig mentalt klarhed til at slippe fri af måde stress, træthed og overvægt, unden brug af medicin og kemikalier. 

Z

Faste er mega sundt, ekstrem billigt og meget nemt – Og ja din krop kan fint fungere uden mad, du vil opleve mere energi og mere klarhed.

Nøglen til at slippe fri af stress, træthed og overvægt ligger i din fordøjelse, derfor skal du lære hvordan du udnytter alle de ressourcer som ligger gemt her. 

Når dit fordøjelsessystem ikke fungerer på et optimalt niveau, så er det oftes fordi det er påvirket af stress, for mange toksiner og affaldsstoffer, som nedsætter tarmens funktion.

En overfyldt tarm give følelsen af konstant udmattelse og er et typisk tegn på din krop er i ubalance.

Når dit fordøjelsessystem ikke fungerer korrekt, så begynder gær, infektioner og dårlige bakterier at ophobe sig.

Hvis det affald forbliver i kroppen, begynder toksinerne at fylde sig op i hele din krop.

Det påvirker kroppen så den føler sig stresset, den bliver træt og det medfører overvægt.

Maven bliver hård, forstoppet, udspilet og hele kroppen bliver tung, træt og energiforladt.

Din krop er smart og klog, så når du begynder at give den det rette mad, så vil kosten udrense det, som belaster din fordøjelse og dermed det som påvirker din energi, vitalitet og forbrænding. 

Kroppens selvhelbredende kræfter går i gang, og du vil mærke kroppen udrenser og giver slip helt naturligt, så du får plads til ny livesgivende energi.

Sådan øger du din energi, vitalitet og forbrænding og får dit fordøjelsessystem i balance med kostterapi og træningsterapi.

Udrensningskur – fastekur 

Rens ud, giv slip og få plads til ny livsgivende energi. 

Detox Yoga

Detox yoga er udrensende, afslappende og energigiveende. 

Bootcamp Fit Women slankekursus Odense

Glem alt om at tælle kalorier og viljestyrke, gør din krop klar til succes med en nedtrapningsfase på 7 dage, inden opstart af udrensningskuren og fastekuren.

Z

Fyld din krop op med, de rette kosttilskud, så du får mentalt overskud til, at gøre noget godt for krop og sind.

Z

Brug de 7 dage på, at gøre kroppen klar, med gode sunde fedtstoffer og let lækker morgenmad og små nye vaner.

Z

Resten af dagen, spiser du normalt dog kun 4 måltider om dagen, så du vender kroppen til at spise hver 3-4 time.

Z

Nedtrapning af sukker, kaffe, hvede, og alkohol.

10 dages udrensningskur og fastekur, som giver både krop og sind en velfortjent pause med kostterapi og træningsterapi.

Sådan er kuren opbygget:

5 dages udrensning – Her spiser du let, antiinflammatorisk kost og har 4-5 måltider om dagen. Spis løs til du er mæt i retter, som både afgifter, forynger, stabilisere dit blodsukker og din forbrænding.

3 dages faste af 16 timer – Fra kl. 19.00 indtager du dit sidste måltid og spiser først kl. 11.00 næste dag. Indtil kl. 11 drikker du vitamin – og mineraltilskud, samt masser af sunde udrensende væsker.

2 dages balance – Her spiser du igen 4-5 gange om dagen, og giver kroppen masser af sunde næringstoffer, som løfter dig fysisk og mentalt.

Det indeholder min udrensningskur og fastekur: 

N

En 7 dages guide med nedtrapning, hvor du gør kroppen klar til 10 dages udrensning og faste 

N

10 dages detox kur og faste, som indeholder opskrifter og fortæller, hvad du må indtage under hele udrensningskuren.

N

2 detox videoer, med yogaøvelser til stress, træthed og overvægt – Giv nervesystemet Ro, sæt kroppen FRI og udnyt kroppens detox system til at slippe stress, tung og gammel energi med blide yogaøvelser, vejrtræknings-teknikker og nærvær til dig selv.

N

Detox meditation, som giver ro i sindet og mental overskud

En guidet detox meditation på 17 minutter, som helbreder og forvandler både krop og sind, så dit energiflow optimeres og du letter presset i dig selv. 

N

Online support, inspiration og motivation I lukket facebookgruppe. Her kan du hele tiden stille sprøgsmål, (næsten) 24/7. Jeg holder dig i hånden online, og er her 100% for dig igennem hele forløbet.

N

2 Live-kald i vores lukket facebookgruppe

Hvor du får du alle de informationer, som for maskinen til at køre rundt. Jeg lærer dig at forstå dig selv og din krop, så du kan slippe fri af stress, træthed og overvægt ved at udnytte kroppens kraftulde potentiale.

Min udrensningskur og fastekur er et onlinekursus med kostterapi og træningsterapi –  det betyder der er mange fordel for dig:

Z

Det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor, så du kan deltage selv om du bor i København, Århus eller Rødekro, afstanden betyder intet. 

Alt du skal bruge er en internet forbindelse og være på facebook.

Z

Du kan træne når det passer dig, præcis når du har lyst.

Z

Du skal ikke komme til Odense, så du spare tid på transport og kan selv helt bestemme sted og tid. 

Z

Du kan læse, høre og se det igen og igen, alle de gange du vil. Alt materialet er dit til evig eje, så du kan bruge det igen og igen altid.

Z

Du spare rigtig mange penge, i fohold til mine 1:1 vægttabsforløb, personlige træningstimer og personlig kostvejledning.

Det siger Christel om min udrensningskur:

Mit mål med Susanne´s udrensningskur, var at udrense kroppen og slippe af med affaldsstoffer m.m for at opnå mere overskud i krop og sjæl. Og det mål nåede jeg! 

Jeg fik både mere mentalt og fysisk overskud, samt en lethedsføleselse i hele min krop.

Dertil tabte jeg endda 4,5 kg. på kun 10 dage, hvilket var en dejlig bonus.

Selve kuren var meget overskuelig at gå til, der er tydelige beskrivelser af nemme opskrifter, og jeg fik nogle gode vaner med mig som jeg holder fast i.

Det siger Pia, om min udrensningskur

Jeg tabte 3,8 kg og 24 cm.

Jeg føler mig mindre oppustet, og kan virkelig mærke at min mave er blevet mindre.

Det der er godt ved denne kur, at det er helt almindeligt mad man skal spise, som kan købes alle steder.

Har brugt meditations øvelserne, og yoga, som man får med i pakken.Susanne var god til at hjælpe og guide, hvis man havde spørgsmål.

Kan virkelig varmt anbefale Total Bodyzone hos Susanne.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!