Spol tiden tilbage med mine 3 hurtige genveje til at forynge dig selv, din figur og dit mentale overskud, uden kniv og lykkepiller.

Ønsker du at slippe af med mavefedtet og få taljen tilbage, så du kan hoppe i dine ynglingsbukser? Trænger du til at forynge dig selv og blomstre i takt med foråret, så er udrensning og faste en hurtig genvej til fantastiske forandringer.

Udrensning og faste reducerer stress, overflødige kilo, stædigt mavefedt og øge din livsenergi samt dit mentale overskud.

 

Lær mine 3 genveje til en fladere mave og øget vitalitet, så du kan forynge dig selv.

Med udrensning og faste viser jeg dig trin for trin, hvordan du udnytter kroppens unikke ressourcer, så du kan forynge dig selv og spole tiden tilbage, så du slipper mavefedtet og får taljen tilbage hurtigt.

Er du klar til en ny krop og en ny dig, som blomstre og spirer af vitalitet og overskud?

Lær alle mine hemmeligheder, som giver dig en hurtigt forvandling med selvforkælelse af krop, sind og sjæl.

Dorthe lærte mine 3 genveje og fik et foryngende resultatet på kun 10 dage.

Jeg har tabt 3,9 kg og har en kæmpe yes-følelse i kroppen og det er jo takket være dig og dit program Susanne.

Jeg har det helt fantastisk i min krop og min mave er glad for den mad, som vi har spist.

Jeg har lidt rigtig meget af væskeophobninger i min krop, især omkring øjnene i stressede perioder.

Væskeophobningerne er fuldstændig væk, så det er så fedt.

Tak for en rigtig dejlig oplevelse med god støtte og vejledning.

 

 

Lær mine 3 genveje som giver dig en fladere mave og øget vitalitet hurtigt, uden du skal under kniven og have lykkepiller til dit humør og mentale overskud.

Z

Længes du efter at forynge dig selv, så maven skrumper og humøret kommer i top?

Z

Ville du ønske at du kunne vinke farve til fysisk og mental træthed og sige velkommen til øget energi og overskud?

Z

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du hurtigt kan forynge dig selv uden du skal under kniven for at forynge din figur og dit udseende?

Z

Er du klar til at lære mine 3 hurtige genveje, hvor du udnytte de enorme ressourcer du har oplaget i din krop, så du helt naturlig mærker en dyb indre RO, din energi stiger, kiloerne forsvinder, taljen bliver mindre og mavefedtet smelter?

Sådan fortæller kroppen dig, at den har brug for kærlig omsorg, ro, hvile og afstressning.

 

N

Du har svært ved at tabe dig, især på maven

N

Du føler dig ofte tung og oppustet.

N

Du er træt og energiforladt

N

Du mangler mentalt overskud

N

Mangel eller sparsom menstruation

N

Du er sukkerjunkie

Din krop er ikke bygget til at fylde på og fylde på, hverken fysisk og mental​t det medfører symptomer, som ekstra mavefedt, træthed, væskeophobninger, dårligt humør og oppustethed.

Læg der til en masse andre symptomer, som hovedpine, ledsmerter, hedestigninger,  ændringer i din hjerterytme og meget mere……

Z

Kroppen er din allerbedste ven og stiller op for dig 24/7 og 100% altid. Kroppen er næsten ikke til at vælte omkuld, men alle de overbelastninger du byder den medfører ophobninger af affaldsprodukter, giftstoffer og slører dit sind, så du mister dit mentale overskud.

Z

Kroppen rummer unikke selvhelbredende kræfter og har en medfødt selvregulering, så når du behandler årsagen til din vægtøgning, dit irriterende mavefedt, manglende energi og overskud, så kan du opnå dramatiske forandringer hurtigt.

Z

Når du forkæler din fordøjelse med udrensning og FASTE, så sker der en dejlig foryngelsesproces, fordi kroppen øger sin livsenergi, vitalitet og forbrændingsevnen. Det er her du forynger dig selv, mavefedtet smelter, du får  taljen tilbage og dit mentale overskud.

Er du klar til at spole tiden tilbage og forynge dig selv, din figur og dit mentale overskud?

Med mine 3 genveje viser jeg dig skridt for skridt, hvordan mavefedtet smelter, du får taljen tilbage og kommer i mental topform.

Mit udrensnings og faste indeholder:

Glem alt om viljestyrke, gør dig klar med 7 dages nedtrapning.

I nedtrapningsfasen viser jeg dig, hvor dan du gør dig klar fysisk og mentalt. Her starter du kun op med små træningsøvelser. Du sætter i gang med at bruge kroppen, så du forsvinder væk fra hovedet og ned i kroppen og løfter din livsenergi.

Nedtrapningsfase

Består af 7 dage, hvor du starter med små træningsøvelser og lette drikke. Her begynder du at fjerne alt sukker, salt og hvede fra din kost, så du når du starter op på udrensning og faste har du mentalt overskud. Kroppen er afslappet og rolig, så den skriger hverken på sukker, salt eller fedt.

Foryng dig selv med udrensning og faste

Mandag den 27/4 sætter vi i gang med 10 dages udrensning og faste, som forynger både din krop og dit sind. Du vinker farvel til alt det du har overbelastet dig selv med, så mavefedet smelter, taljen kommer tilbage og du genvinder dit mentale overskud. Vi slutter den 6 maj, hvor du strutte af vitalitet, energi og overskud. 

Sådan forynger du dig selv, din figur og dit mentale overskud, med mine 3 hurtige genvej.

N

7 dage før opstart af 10 dages udrensning og faste, starter du rolig op med en nedtrapningsfase, så du gør dig fysisk og mentalt klar, ved at løfte din livsenergi. 

N

Du skal igennem 3 faser: Nedregulering, udrensning og stabilisering.

Skridt for skridt guider jeg dig, så du holder motivationen og mærker hvor skønt det er at give kroppen en fysisk og mental pause. Jeg er her for at støtte og hjælpe dig og holder dig i hånden online hele vejen.

N

Online support, inspiration og motivation I lukket facebookgruppe. Her kan du stille spørgsmål og få svar, på alt det du tumler med.

N

2 Live-kald i vores lukket facebookgruppe

Hvor du får du alle de informationer, som for maskinen til at køre rundt. Jeg lærer dig alle mine hemmeligheder så du kan skyde genvej til de resultater du drømmer om at opnå.

Z

Du modtager løbende mails, så jeg udfordre dig med spørgsmål og viden, der gør dig klogere på dig selv og alt det potentiale du rummer. 

Det vil du med garanti opleve med udrensning og faste:

Z

Du mærker en dyb indre RO, mere glæde og harmoni og lethed både i kroppen og i sindet, når du giver slip på de tunge sten, som dræner og tapper din livsenergi.

Z

Du får både mental klarhed og kommer i mental topform, når du giver slip på at det som ligger i din underbevidsthed, som du slet ikke aner du bruger energi på at have på lager.

Z

Du mærker lynhurtigt mavefedtet smelter, maven bliver fladere og humøret stiger når du siger farvel til dårlige tarmbakterier, slim, slagger, væske og affaldstoffer i hele dit tarmsystem.

Z

Din søvn bliver mere rolig, afslappet og dyb, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen med god energi til hele dagen. 

Z

Du får en afslappet krop, som er mere fri og større bevægelighed, helt naturlig, når du giver slip på alt stress, anspændthed og syreophobninger i dine muskler, led og dit bindevæv.

Kære Susanne –Tak for dit  fantastiske online kursus.

Hvor har det været dejligt at kommunikere med dig – sikke en positiv og opløftende energi du møder os med.

 Du har evnen til, at få hver og en til at føle sig som noget særligt og betydningsfuld som menneske, og lige der hvor vedkommende står i livet!

Det er en meget meget sjælden, men en smuk evne at have – Jeg er virkelig imponeret over den enkle og alligevel effektiv måde du kan formidle på!

Det er ikke let at nå ind til de mennesker som virkelig har brug for at ”se” sammenhængen mellem krop sind ånd  – Det mentale/ følelser / energiflow og evt. diverse lidelser /sygdom.

Knus fra Annemarie Aagaard

Susanne Jensen, specialist i kost- og træningsterapi til vægttab for modne kvinder.

Hun er din underviser og holder dig 100% i hånden online, så du komme trygt og sikkert igennem alle de skridt du tager.

Overgangsalderen har ændret mit liv, det må jeg afsløre og indrømme, derfor har jeg selv brug for mentalt og fysisk afstresning for ikke, at holde mig på toppen fysisk og mentalt. 

Sandheden er der følger mange ændringer med, når kroppen er blevet ældre og man ikke altid har den samme energi, som da man var 30 år, det kan jeg bestemt mærke.

Min krop er mere følsom både overfor stress, træthed og udmattelse, netop derfor giver jeg både krop og sind flere pauser med regeneration, hvile og afstresning.

Når jeg ligger mine “PAUSER” ind bevidst i livet, så holder jeg min livesenergi, vitalitet og forbrænding høj.

Jeg har livslang erfaring i at behandle kroppen med zoneterapi og akupunktur. Jeg har viet mit liv til træning siden jeg var 17 år, så her får du en moden kvinde som guider dig i hvordan du forynger dig selv, din krop og dit mentale overskud med den rette kost og træning.

Som forfatter til forfatter til “Få drømmevægten for evigt” så kan jeg fortælle dig at udrensning og faste er en af årsagerne til, at jeg kan beholde min drømmevægt for altid.

Hvordan foregår udrensning og faste rent praktisk?

Når du har købt din plads er du med på hold. Du modtager en faktura på mail, som bekræfter din tilmelding.

Den 15 april lander jeg i din indbakke, så du kan gøre dig klar til nedtrapningsfasen, som starter den 20 april.

Sæt kryds i din kalder den 20 maj og den 27 maj, her holder jeg live-kald i vores lukkede-facebookgruppe.

Din engangs-investering i at forynge dig selv, din krop og dit mentale overskud.

Kr. 1.999 kr.

Det er det samme, som du skal betale for et sæt tøj, som (måske) kun gør dig lykkelig på overfladen, men ikke indeni.

Her får du en skudsikker plan, som forandre din liv på alle planer og som du oveni købet har evighedsadgang til og kan bruge igen og Igen, når du trænger til foryngelse.

Alt er naturligvis dit til evig eje og du kan downloade det hele og se det på din computer, tablet eller smartphone, præcis når det passer dig.

Udrensning- og faste er en naturlig del af min livsstil og gør jeg kan holde mig på toppen fysisk og mental – Det er vejen til at beholde drømmevægten for evigt.

 Alt er online og det betyder der er mange fordel for dig:

Z

Det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor, så du kan deltage selv om du bor i København, Århus eller Rødekro, afstanden betyder intet. 

Alt du skal bruge er en internet forbindelse og være på facebook.

Z

Du kan træne når det passer dig, præcis når du har lyst.

Z

Du skal ikke komme til Odense, så du spare tid på transport og kan selv helt bestemme sted og tid. 

Z

Du kan læse, høre og se det igen og igen, alle de gange du vil. Alt materialet er dit til evig eje, så du kan bruge det igen og igen altid.

Z

Du spare rigtig mange penge, i fohold til mine 1:1 vægttabsforløb, personlige træningstimer og personlig kostvejledning.