RENEW LIFE 

Skru op for livet og få en bedre søvn, mere energi, glæde og en sundere mere vital krop

Renew life i overgangsalderen 

Du kan generobre dit liv og din livskraft via kroppen og skabe en varig forandringsproces

A

Samspilet mellem krop, sind og sjæl er mere kompleks midt i livet. Men der er en genvej via kroppen, som gør du kan generobre livet og blive en sundere, slankere mere vital udgave af dig selv. Skab varig forandring og et ny kapitel i livet for dig selv.

A

På “Renew Life” lærer du, at forbedre din sundhed fysisk og mentalt, så du kan forvandle overgangsalderens sårbarhed til din styrke

Kom med på “Renew Life”, som på kun 17 dage viser dig, hvordan du kan opgradere dig selv og forny din livsstil. Lær hvordan du sletter livskrisernes spor i krop og sind, så du kommer på toppen af livet

LÆNGES DU OGSÅ EFTER:

A

Mere livskvalitet, så du føler dig mere levende og vital?

A

At være en slankere udgave af dig selv og mærke livsenergien fra dit indre, så du føler dig mere smidig i krop og sind?

A

At hoppe i dine ynglingsbukser eller kjole, så du føler dig glad og tilfreds med dig selv og dit eget spejlbillede.

A

At forny dig selv, så du slippe gamle vaner og overbevisninger, som hæmmer dig i at udfolde livet og dig selv.

På “Renew Life” lærer du  trin for trin, hvordan du transformere træt, tung og doven energi til handlekraft, så du opnår en slankere mere vital krop og får et lyst åbent sind, ved at genskabe balance og harmoni i dig selv med min 3 sikre trin

Du lærer alle mine hemmeligheder, som giver dig en hurtigt kropslig og mental forvandling med selvforkælelse af krop, sind og sjæl.

Åben din bevidsthed, så du opdager dine skygger og kan udfolde livets nye muligheder

Træning i naturen er som terapi - Få et træningsprogram som passer til dig

Slip skyggerne i kroppen og fold din livsenergi ud på ny, så du mærker friheden i krop og sind

Udrensningskur og fastekur

Transformer tung, træt og doven energi til lyse solstråler og mærk glæde og lykkehormonerne vender tilbage

Dorthe slap 3,9 kilo, fik en sund mere vital krop og slap fri af væskeophobninger

Jeg har tabt 3,9 kilo og har en kæmpe yes-følelse i kroppen og det er jo takket være dig og dit program Susanne.

Jeg har det helt fantastisk i min krop. Min mave er glad for den mad, som vi har spist.

Jeg har lidt rigtig meget af væskeophobninger i min krop, især omkring øjnene i stressede perioder.

Væskeophobningerne er fuldstændig væk, så det er så fedt.

Tak for en rigtig dejlig oplevelse med god støtte og vejledning.

 

 

“Renew Life” har fokus på de 5 elementer i kinesisk medicin og loven om energi cirkulation efter organuret. Du åbner for lyset og solstrålerne overalt i krop og psyke. Du opnår kropslig og mental forvandlinger uden kniv og lykkepiller 

Z

Længes du efter at føle dig mere levende og energisk og være en slankere udgave af dig selv? 

Z

Ville du ønske du var i bedre form, både fysisk og psykisk? Vil du sige velkommen til øget mentalt overskud og lethed i krop og sind?  

Z

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du på rekordtid kan forvandle dit indre og ydre spejlbillede uden kniv og kemi? 

Z

Vil du lære hvordan du kan udnytte kroppens egne selvhelbredende kræfter? Få en helt naturlig dyb indre RO, øget energi, mindre vægt, fladere mave og et lyst åbent sind.

Sådan fortæller kroppen og psyken dig, at du har brug for “Renew life” som er kærlig omsorg og balsam til krop, sind og sjæl

N

Du har svært ved at tabe dig, især på maven

N

Du føler dig ofte tung og oppustet

N

Du er træt og energiforladt

N

Du mangler mentalt overskud

N

Væskeophobninger

N

Du sover dårligt

N

Du er sukkerjunkie

Din krop er designet til, at hjælpe dig i alle krisesituationer, men når krisen er slut skal du give din krop en hjælpende hånd, så den kan slippe paraderne igen.

Ellers medfører det symptomer, som stress, træthed, overvægt og negative tanker

Læg der til en masse andre symptomer, som hovedpine, ledsmerter, hedestigninger,  ændringer i din hjerterytme og meget mere……

Z

Kroppen har en særlig evne til, at beskytte os når vi rammes af angst, stress eller andre livskriser. Men kroppen har også en særlig evne til at slippe paraderen igen, når vi giver den de rette værktøjre at arbejde med. Det er her vi kan finde tilbage til os selv og generobre livet og mærke lykkefølserne igen.  

Z

Kroppen rummer unikke selvhelbredende kræfter og har en medfødt selvregulering. Hvis du behandler årsagen til din angst, stress, træthed, eller overvægt, kan du opnå dramatiske forandringer enda på rekordtid. 

Z

Når du forkæler din fordøjelse med udrensning og FASTE, sker der en dejlig foryngelsesproces. Kroppen øger sin livsenergi, vitalitet og forbrændingsevnen. Organerne er din vigtigste energicentral, så du opnår både mere energi, overskud og en sundere slankere mere vital krop. 

Er du klar til “Renew Life”?

Med mine 3 genveje viser jeg dig skridt for skridt, hvordan du kommer på toppen. Sig velkommen til en slankere mere vital udgave af dig selv på rekordtid.

“Renew Life” indeholder:

Skyggearbejde

Skyggearbejde er dybt indre arbejde hvor du får fokus på det glemte, gemte og fortrængte, som stjæler din livskraft og blokerer din QI. Du sætter din Qi i bevægelse, så du opnår mental styrke, mod, overskud og overblik.

Mindset til succes

Du sætter i gang med at slippe stress og træthed i nervesystemet med mentale værktøjer. Du forsvinder væk fra hovedet og ned i kroppen. Det er i kroppen du løfter din livsenergi og dine magiske ressoucer bliver aktiveret til succes bobler.

Træningsterapi

Skab forbindelse til dig selv og din krop med træningsterapi. Lær at mærke dig selv og slip tunge følelser og bekymringer. Du har alle ressoucer inden i dig selv, så det handler om du skal genstarte og aktiverer din QI.

Nedregulering

Her begynder du at fjerne alt sukker, salt og hvede fra din kost, så du har mentalt overskud, når du starter op på udrensning og faste. Kroppen er afslappet og rolig, så den skriger hverken på sukker, salt eller fedt.

Rense og faste

Du sætter i gang med 10 dages udrensning og faste, så du optimerer alle dine organer – I kinesisk medicin sætter alle dine følelser sig i dine organer. Når du slipper gamle triste følelser, opnår du lykke, glæde, harmoni og fred. 

SUCCES BOBLERNE 

Du vinker farvel til alt det som forstyrrer din QI og kroppens overbelastninger. Du forkæler din lever og dine udrensningsorganer. Let lækker mad forkæler dine tarmbakterier og dit blodsukker. Du vil strutte af vitalitet, energi og overskud, og bliver en slankere mere vital udgave af dig selv.

Tre genveje, som sikrer dig du får en sundere slankere mere vital krop med kærlig omsorg for kroppens naturlige ressoucer og helbredende kræfter

N

Kropsbevidsthed og skyggearbejde er første skridt til, at mærke og dig selv og opdage, hvad din krop gemmer på. Med metaltræning og træningsterapi kommer du i dyb kontakt med dig selv og dine følelser.

Nedregulering her giver du slip på “overforbrug”, som tomme kalorier og mad samt drikke der belaster krop og psyke. Du bliver fysisk og mentalt klar, ved at løfte din livsenergi.

N

Du skal igennem 3 faser: Skyggearbejde/kropsbevidsthed, nedregulering og udrensning

Skridt for skridt guider jeg dig, så du holder motivationen oppe. Du mærker hvor skønt det er, at give kroppen en fysisk og mental pause. Jeg er her for at støtte, guide og hjælpe dig. Du bliver holdt i hånden online hele vejen.

N

Online support, inspiration og motivation I lukket facebookgruppe. Her kan du stille spørgsmål og få svar, på alt det du tumler med.

N

2 Live-kald i vores lukket facebookgruppe

Hvor du får du alle de informationer, som gør du kan skabe livsvarig forvandling i overgangsalderen. Jeg lærer dig alle mine hemmeligheder, så du kan skyde genvej til de resultater du drømmer om at opnå.

Z

Du modtager løbende mails, så jeg udfordrer dig med spørgsmål og viden, der gør dig klogere på dig selv og alt det potentiale du rummer.

Det vil du med garanti opleve med “Renew Life”:

Z

Du vil mærke en dyb indre RO, mere glæde og harmoni i dig selv. Du vil føle dig let og fri i  kroppen og i sindet, når du giver slip på de tunge sten, som dræner og tapper din livsenergi.

Z

Du får både mental klarhed og kommer i mental topform, når du giver slip på at det som ligger i din underbevidsthed, og tapper dit energisystem og din livskraft.

Z

Du mærker lynhurtigt mavefedtet smelter, maven bliver fladere og humøret stiger når du siger farvel til dårlige tarmbakterier, slim, slagger, væske og affaldstoffer i hele dit tarmsystem.

Z

Din søvn bliver mere rolig, afslappet og dyb, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen med god energi til hele dagen.

Z

Du får en afslappet krop, som er mere fri og større bevægelighed, helt naturlig, når du giver slip på alt stress, anspændthed og syreophobninger i dine muskler, led og dit bindevæv.

Kære Susanne – Tak for dit  fantastiske online kursus.

Hvor har det været dejligt at kommunikere med dig – sikke en positiv og opløftende energi du møder os med.

 Du har evnen til, at få hver og en til at føle sig som noget særligt og betydningsfuld som menneske, og lige der hvor vedkommende står i livet!

Det er en meget meget sjælden, men en smuk evne at have – Jeg er virkelig imponeret over den enkle og alligevel effektiv måde du kan formidle på!

Det er ikke let at nå ind til de mennesker som virkelig har brug for at ”se” sammenhængen mellem krop, sind og ånd  – Det mentale/ følelser / energiflow og evt. diverse lidelser /sygdom.

Annemarie Aagaard

Susanne Jensen, specialist i kinesisk medicin med særlig fokus på kvinders sensitivitet og følsomhed i overgangsalderen

På “Renew Life” guider hun dig skridt for skridt i hendes egen metode, som er kinesisk medicin i moderne udfoldelse. Du lærer at samarbejde med krop, sind og sjæl.

Overgangsalderen har ændret mit liv, det må jeg afsløre og indrømme, derfor har jeg fornyet mig selv og livet gentagende gange efter jeg landende i overgangsalderen.

Kroppen ændre sig hele tiden og gør mig mere følsom overfor stress, træthed, udmattelse og sygdom. Netop derfor giver jeg både krop og sind flere pauser med regeneration, hvile og afstresning.

Når jeg ligger mine “PAUSER” ind bevidst i livet, så holder jeg min livesenergi, vitalitet og forbrænding høj.

Jeg har livslang erfaring i at behandle kroppen med zoneterapi og akupunktur. Derfor har jeg lavet mit eget livsstilsprogram RESET, efter kinesisk energiforståelse.

Jeg har viet mit liv til træning siden jeg var 17 år og kalder min træning for livets medicin. Du får en moden kvinde, som guider dig i hvordan du kan generobre dit liv efter en stressperiode eller livskrise med kroppen som GPS.

Som forfatter til forfatter til “Få drømmevægten for evigt” så kan jeg fortælle dig, at “Renew Life” er en af mine genveje til, at jeg kommer hurtigere gennem en livskrise og kan beholde min drømmevægt for evigt. 

Hvordan foregår “Renew Life” rent praktisk?

Når du har købt din plads er du med på holdet.
Du modtager en faktura på mail, som bekræfter din tilmelding.

Når vi starter lander jeg i din indbakke og inviterer dig med i min lukkede facebook-gruppe.

Din engangs-investering i at forny dig selv og ændre dit liv for altid

Kr. 2.999 kr.

Det er det samme, som du skal betale for et sæt tøj, som (måske) kun gør dig lykkelig på overfladen, men ikke indeni.

Her får du en skudsikker plan, som forandrer din liv på alle planer og som du oveni købet har evighedsadgang til. Du kan bruge alt materialet igen og igen, når du trænger til kærlig omsorg for krop og psyke.

Du kan downloade det hele. Du kan se det på din computer, tablet eller smartphone, præcis når det passer dig.

Udrensning- og faste er en naturlig del af min livsstil. Jeg bruger både kost og træning, som terapi når jeg har brug for, at optimere og forny mig selv.

Vil du også opgradere din livsstil og forny dig selv?

 Alt er online og det betyder der er mange fordele for dig:

Z

Det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor, så du kan deltage selv om du bor i København, Århus eller Rødekro, afstanden betyder intet. 

Alt du skal bruge er en internetforbindelse og være på facebook.

Z

Du kan træne når det passer dig, præcis når du har lyst.

Z

Du skal ikke komme til Odense, så du sparer tid på transport og kan selv helt bestemme sted og tid.

Z

Du kan læse, høre og se det igen og igen, alle de gange du vil. Alt materialet er dit til evig eje, så du kan bruge det igen og igen altid.

Z

Du sparer rigtig mange penge i fohold til mine 1:1 vægttabsforløb, personlige træningstimer og personlig kostvejledning.