RESET dit nervesystem og lær det allervigtigste skridt til at opnå din drømmevægt. Få genvejen og sig velkommen til mere energi, vitalitet og øget forbrænding, uden en eneste akupunktur-behandling hos mig.

Skyd genvej med en guide i hånden, som trin for trin viser dig, hvordan du slipper gamle spor i dit nervesystem ved at giver dig selv en fysisk og mental pause.

Lær at udnytte kroppens selvhelbredende kræfter til, at øge din energi, vitalitet og forbrænding, uden brug af medicin og kemikalier.

Kom med og mærk hvor meget indflydelse RO og den rette kost har på dit helbred.

Er du klar til nye skridt med fokus på mere livsglæde, kropsglæde og overskud til kroppens forandringer.

Så er det præcis det du opnår med udrensning og faste, hvor du giver kroppen en pause fra stress og jag.

Kom med og lær de allervigtigste skridt som forvandler overgangsalderen og få genvejen til din drømmevægt og mere overskud til kroppens forandringer.

Z

Længes du efter at slippe fri af stres og tung energi, som gør dig tung, trist og lidt doven?

Z

Ville du ønske at du kunne vinke farve til fysisk og mental træthed og sige velkommen til øget energi og overskud?

Z

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du kan helbrede dig selv fysisk og mentalt, uden en eneste behandling hos mig? 

Z

Vil du lære, at udnytte de enorme ressourcer du har oplaget i din krop, så du helt naturlig mærker en dyb indre RO, din energi stiger, kiloerne forsvinder, taljen bliver mindre og mavefedtet smelter?

Sådan fortæller kroppen dig, at den har brug for du trykker på RESET og får RO på dit nervesystem, så krop og sind kan finde sin naturlige balance.

 

N

Du har svært ved at tabe dig, især på maven

N

Du føler dig ofte tung og oppustet.

N

Du er træt og energiforladt

N

Du mangler mentalt overskud

N

Mangel eller sparsom menstruation

N

Du er sukkerjunkie

Din krop er ikke bygget til at fylde på og fylde på, hverken fysisk og mental​t det medfører symptomer, som stress, træthed og overvægt.

Læg der til en masse andre symptomer, som hovedpine, ledsmerter, hedestigninger,  ændringer i din hjerterytme og meget mere……

Z

Kroppen er din allerbedste ven og stiller op for dig 24/7 og 100% altid. Det kan du udnytte med kostterapi og træningsterapi som viser dig hvordan. 

Z

Kroppen rummer unikke selvhelbredende kræfter og har en medfødt selvregulering, så når du behandler årsagen til stress, træthed og overvægt, med både kostterapi og træningsterapi så slipper du dine symptomer helt naturligt og siger velkommer til både fysisk og mentalt overskud igen. 

Z

Når du forkæler din fordøjelse med RO og FASTE, vil du opleve kroppen øger sin energi, vitalitet og forbrændingsevnen, så du får mere klarhed og et roligt lyst åbent sind.

Er du klar til at sige velkommen til øget energi, vitalitet og overskud?

Jeg viser dig skridt for skridt, hvordan du får dit nervesystem til at give slip, så du åbner for din livsenergi og din forbrænding.

Mit 3 ugers onlineforløb indeholder:

Mentaltræning, som gør dig klar til din nye livsstil.

introduktion fase – hvor jeg lærer dig hvordan du sætter ind og styrker dit mentale mindset med små træningsøvelser. Du sætter i gang med at bruge kroppen, så du forsvinder væk fra hovedet og ned i kroppen. Her er ingen kostændringer overhovedet.

Nedtrapningsfase 

I uge 2 sætter du i gang med små skridt og starter med at fjerne sukker, salt og hvede fra din kost. 

Rens ud og giv slip med udrensning og faste

Fra mandag den 20/1 sætter vi i gang med 10 dages udrensning og faste, så du kommer dybt ned i cellerne og for renset kroppen for stress, tung, træt og doven energi.

Glem alt om at viljestyrke og om at tælle kalorier ,gør din krop klar til succes med en introduktionfase og nedtrapningsfase på 14 dage, hvor du træner og bruger kroppen, så du mærker lysten og energien vokser indefra.

Sådan foregår mit 3 ugers onlineforløb:

N

Hver mandag kl. 17.00 mødes vi på nettet i vores lukkede facebook-gruppe til fællestræning.

Sæt kryds i din kalenderen mandag den 6/1, 13/1 og den 20/1 kl. 17.00, her holder jeg live-kald, fællestræning og gruppe-coaching.

Foruden fællestræning vil der være fokus på foredrag omkring de skridt du skal igennem.

Vi afslutter med gruppe-coaching, så du kan stille sprøgsmål og få svar på alt det du har brug for at vide undervejs.

N

Du skal igennem 3 faser og skridt for skridt guider jeg dig, så du holder motivationen. Og jeg er her 100%, hvis du bliver udfordret undervejs. Jeg er her for at støtte og hjælpe dig og holder dig i håndenhele vejen. 

N

Foruden vores fællestræning hver mandag skal du selv træne 2 gange i 30 minutter. Bare rolig det er blid træning for dit nervesystem, så ingen hård og fysisk træning overhovedet.

Vi arbejder målrettet for at slette gamle spor i dit nervesystem, og her får du en træningsvideo, som viser dig hvordan.

N

RESET dit nervesystem

Alle 3 uger handler om, at du skal bag facaden og slette gamle spor i dit nervesystem. Du skal kort og godt rense ud, give slip og fjerne alle fortidens spor af både stress, træt og tung doven energi så kroppen kan finde sin naturlig balance. 

N

Online support, inspiration og motivation I lukket facebookgruppe. Her kan du hele tiden stille sprøgsmål, (næsten) 24/7. Jeg holder dig i hånden online, og er her 100% for dig igennem hele forløbet.

N

3 Live-kald i vores lukket facebookgruppe

Hvor du får du alle de informationer, som for maskinen til at køre rundt. Jeg lærer dig at forstå dig selv og din krop, så du kan slippe fri af stress, træthed og overvægt ved at udnytte kroppens kraftulde potentiale.

Z

Du modtager løbende mails i alle 3 uger, så jeg udfordre dig med spørgsmål og viden der  gør dig klogere på dig selv og din krop, sind og sjæl.

Det vil du med garanti opleve med mit 3 ugers onlineforløb:

Z

Du mærker en dyb indre RO, mere glæde og harmoni og lethed både i kroppen og i sindet, når du giver slip på de tunge sten, som dræner og tapper din livsenergi.

Z

Du får både mental klarhed og kommer i mental topform, når du giver slip på at det som ligger i din underbevidsthed, som du slet ikke aner du bruger energi på at have på lager.

Z

Du mærker lynhurtigt mavefedtet smelter, maven bliver fladere og humøret stiger når du siger farvel til dårlige tarmbakterier, slim, slagger, væske og affaldstoffer i hele dit tarmsystem.

Z

Din søvn bliver mere rolig, afslappet og dyb, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen med god energi til hele dagen. 

Z

Du får en afslappet krop, som er mere fri og større bevægelighed, helt naturlig, når du giver slip på alt stress, anspændthed og syreophobninger i dine muskler, led og dit bindevæv.

Kære Susanne –Tak for dit  fantastiske online kursus.

Hvor har det været dejligt at kommunikere med dig – sikke en positiv og opløftende energi du møder os med.

 Du har evnen til, at få hver og en til at føle sig som noget særligt og betydningsfuld som menneske, og lige der hvor vedkommende står i livet!

Det er en meget meget sjælden, men en smuk evne at have – Jeg er virkelig imponeret over den enkle og alligevel effektiv måde du kan formidle på!

Det er ikke let at nå ind til de mennesker som virkelig har brug for at ”se” sammenhængen mellem krop sind ånd  – Det mentale/ følelser / energiflow og evt. diverse lidelser /sygdom.

Knus fra Annemarie Aagaard

Susanne Jensen, specialist i kost- og træningsterapi til stress, træthed og vægttab er din underviser og rejseguide. Hun holder dig 100% i hånden online og hjælpe dig trygt og sikkert igennem alle de skridt du tager. 

Overgangsalderen har ændret mit liv, det må jeg afsløre og indrømme, derfor har jeg selv brug for mentalt og fysisk afstresning for ikke, at lande i kuldkælderen med stress, træthed, udmattelse og overvægt.

Sandheden er der følger mange ændringer med, når kroppen er blevet ældre og man ikke altid har den samme energi, som da man var 30 år, det kan jeg bestemt mærker.

Min krop er mere følsom både overfor stress, træthed og udmattelse, netop derfor giver jeg både krop og sind flere pauser med regeneration, hvile og afstresning.

Når jeg ligger mine “PAUSER” ind bevidst i livet, så slipper jeg både fri af stress, træthed og udmattelse og holder min livesenergi, vitalitet og forbrænding høj.

Jeg har livslang erfaring i at behandle kroppen med zoneterapi og akupunktur, og har viet mit liv til træning siden jeg var 17 år, så her får du en moden kvinde som guider dig i hvordan du kan forløse alt det som sidder i kroppen og i dig, uden en eneste behandling hos mig, eller træningssession hos mig,

Som forfatter til forfatter til “Få drømmevægten for evigt” så kan jeg fortælle dig at udrensning og faste er en af årsagerne til, at jeg kan beholde min drømmevægt for altid.

 

På mit 3 ugers online slankeforløb viser jeg dig alt det jeg selv har gjort, og du træner sammen med mig en gang om ugen online.

 Det betyder der er mange fordel for dig:

Z

Det betyder ikke noget hvor i Danmark du bor, så du kan deltage selv om du bor i København, Århus eller Rødekro, afstanden betyder intet. 

Alt du skal bruge er en internet forbindelse og være på facebook.

Z

Du kan træne når det passer dig, præcis når du har lyst.

Z

Du skal ikke komme til Odense, så du spare tid på transport og kan selv helt bestemme sted og tid. 

Z

Du kan læse, høre og se det igen og igen, alle de gange du vil. Alt materialet er dit til evig eje, så du kan bruge det igen og igen altid.

Z

Du spare rigtig mange penge, i fohold til mine 1:1 vægttabsforløb, personlige træningstimer og personlig kostvejledning.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!