Oplev den revolutionerende TBZ akupunktur™ tilpasset specifikt til kvindekroppen før, under og efter overgangsalderen.

 

TBZ akupunktur™ er den ultimative behandlingsmetode, der harmoniserer hormonerne naturligt, genopretter balance i det centrale nervesystem og afhjælper posturologiske forstyrrelser.

 

Som uddannet TBZ akupunktør™ bliver du ekspert i kroppens sprog, kinesiske livsprincipper, skyggeterapi og kompleksiteten mellem krop, sind og sjæl i overgangsalderen.

Skab en smuk dyb og ægte transformation i overgangsalderen med TBZ akupunktur™. Opdag en ny verden af sundhed, vitalitet og glæde, der åbner op for nye veje og muligheder. Med TBZ akupunktur™ kan du helbrede fortiden og skabe en sund krop samt styrke dit mentale velvære.

Find tilbage til indre ro, harmoni, energi og udforsk de skjulte ressourcer, der bor i dig. Velkommen til en overgangsalder fyldt med sundhed og lykke.

Med 25 års erfaring som akupunktør i Odense og 35 års erfaring som træningsspecialist udviklede jeg TBZ akupunktur™. TBZ akupunktur™ er fundamentet i mit RESET Livsstilskoncept™.

Fastlåsningerne forstyrre dit neurologiske styresystem, din posturologiske stilling og lukker af for kroppens naturlige evne til, at harmonisere dine hormoner, dit bevidste sind og dine organer.

 TBZ akupunktur™ regulerer posturologiske forstyrrelser, centralnervesystemet, harmonisere hormonerne og de 5 power organer naturligt

Min TBZ akupunktur™ behandling er udviklet med fokus på hele kroppen. Kroppen er et spejl af hele livet og kroppen husker alt.

Når kroppen har været udsat for chok, traume og stress begynder den, at forme sig på en særlig måde. Kroppens naturlige beskyttelse ses på kropsholdning, kropsfacon, følelser, tanker og adfærd.

Som TBZ akupunktør™ bliver du specialist i kroppens sprog, kinesiske livsprincipper og samspillet mellem krop, sind og sjæl i overgangsalderen.

Du lærer et simpelt behandlingssystem som skaber sundhed, velvære og harmoni i både krop, sind og sjæl.

TBZ akupunktur™ regulerer posturologiske forstyrrelser, centralnervesystemet, harmonisere hormonerne og de 5 power organer naturligt

 Du skal forstår og mestre de kinesiske livsprincipper, som er omdrejningspunktet i min TBZ™ stressterapeut uddannelse og min uddannelse som RESET Livsstilsmentor.