Stort varmt og hjertelig velkommen til mit sundhedsunivers for kvinder i overgangsalderen. Drømmer du også om, at føle dig som en sund vital kvinde med indre styrke og mentalt overskud, så er du landet det rette sted

Min GRATIS guide er nu landet i din indbakke….
Men vent lige et øjeblik… inden du springer til min guide, så har jeg et særligt velkomsttilbud til dig i dag.

Få den direkte vej til en sund vital levende krop og mentalt overskud for kun 199 kroner – Slip al stress, træthed og udmattelse og mærk du summer af sundhed, liv og vitalitet

Prøv 5  livsforvandlende selvkærlige online workshop dage. Få værdi for 2800 kroner og få adgang til alle mine hemmeligheder online i dag – Tilbuddet gælder kun i dag!

Jeg har hjulpet mange kvinder med dyb, ægte og livsforvandlende transformation – Hvem drømmer du om, at være?

Laisa på 60 år, fik en slank krop, et godt helbred og en sund livsstil

Få en smagsprøve i dag og sæt kurs mod livet med mit velkomsttilbud. Opnå indre styrke, livskraft, livsglæde og handlekraft med 5 livsforvandlende selvkærlige online workshop dage.

Er du klar til, at skrue op for livet og opnå et sundt, vitalt og energifyldt liv med glæde og overskud?

Jeg viser dig vejen til en hel ny verden med kærlighed til dig selv, din krop og livet i overgangsalderen

 

Z

Mere ro

Z

Mere energi

Z

Mentalt overskud

Z

Færre hedeture

Z

Mindre nattesved og rolig søvn

Z

Færre kilo på sidebenene

Z

Bedre fordøjelse

Z

Mere vitalitet og klarhed

Jeg er selv gået fra stressramt og har generobret mit liv efter brystkræft, så det er også muligt for dig, at sætte kurs mod livet

Vil du gå fra livskrise til livskraft, så du kan udfolde livet? Få alle mine genveje og den direkte vej til en sund vital levende krop og mentalt overskud, så du kan udfolde dit drømmeliv.

Min online velkomstpakke er en smagsprøve på, hvordan du sætter kurs mod livet og skruer op for din kvindelig powerfulde ressoucer når du samarbejder med krop, sind og sjæl.

Om Susanne Jensen

Jeg har 35 års erfaring som træningsspecialist og kropsterapeut. Mit speciale er nervesystemet og kroppens hemmelige sprog – Netop derfor uddanner jeg RESET stressterapeuter og livsstilsmentorer i hele Danmark i mit RESET koncept, som er vejen til indre ro, styrke, dyb livsglæde og et liv i nærvær.

Min livsmission er, at hjælper kvinder i overgangsalderen med, at transformer deres liv fra livskrise til livskraft, så de kan skrue op for livets magi og udfolde deres drømmeliv.

Som forfatter til bogen “RESET krop, sind og sjæl midt i livet” har jeg fokus på, hvordan vi kan føle os som sunde levende vitale kvinder, når vi slippe al stress, træthed og udmattelse i krop, sind og sjæl.

Susanne Jensen er din slankementor og træningsspecialist på Walke the mile

Husk du er din egen stærkeste ressoucer og fortjener KUN det bedste i livet. Sæt værdi på dig selv og sæt kurs mod livet.

Din energi skaber dit liv og med frihed, optimisme, glæde og overskud kan du skabe den fremtid du længes efter og drømmer

Få adgang til mine 5 dages online selvkærlige workshop dage og giv dig selv en livsforvandlende oplevelse.

Når du har købt og betalt modtager du et login og får adgang til:

5 dages kostplan

5 dages træning og coaching med fokus på krop, sind og sjæl, så du kan åbne et nyt kapitel i livet.

2 skønne healings-meditationer