Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen

Findes der overhovedet en kur til vægttab, som man kalde verdens bedste?

Ikke hvis vi snakker om slankekur, fordi overvægt typisk er et symptom på kroppen er i ubalance.

Og en slankekur tager ikke højde for ubalancer i kroppen, men går mere op i kalorier og træning.

Når jeg kalder “Få drømmevægten for evigt”  for verdens bedste kur til vægttab, så handler det om meget mere end vægttab. Roden til overvægt skyldes ubalancer i kroppen og sindet.

Når du får fat i roden til din overvægt, så kan du kysse den farvel og skabe balance fysisk og mentalt.

Når du retter din fokus indad, så finder du nemlig årsagen til din overvægt. Roden findes i kroppen – Roden findes i dig.

Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen er du har fokus på hele dig og ikke blot din vægt.

Når du lærer, at blive din vigtigste spiller i dit eget liv, så kan du stå stræk i dig selv og få den vægt og det liv du drømmer om.

Når du er villig til at gå efter dine drømme, så kommer du i mål. Det kræver du skal ud af din komfortzone. Du må slippe forandringsfrygten og finde dit mod og din motivation frem.

Når du er klar og villig til, at slippe frygten, vaner og overbevisningerne, som gør dig tung, træt og overvægtig, så kan du skabe ny retning i dit liv.

Alle dine byggeklodser skal ligges i den rigtige rækkefølge, når du ønsker holdbart og varigt vægttab. Det er præcis det du lærer hos mig.

Når du får fat i RODEN, så kan du nemlig tage det ene skridt efter det andet med mod og handlekraft. Det er her du vil opleve du kan stå stræk i dig selv og få det liv du drømmer om.

Er klar til at starte helt fra nulpunktet, og viske tavlen ren fra fortiden, så kan du holde fokus på dig selv  i fremtiden.

Dit fundament er din krop, og alt det som sker i din krop på celleniveau, men også i dine tanker og dine overbevisninger.

Du må altså i gang med at rette op på dine ubalancer i kroppen, så du kan genskabe indre sundhed og balance på ny, før din krop giver slip på overvægten.

Det kan gøres let og simpelt med kosttilskud, kostterapi og træningsterapi. Her handler det om at skabe balance i din yin og yang energi.

Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen

Forkæl din yin energi mere og mærk vægten falder

Din yin energi er din fundament, alt det som sker inde i kroppen og i dig.

Når kroppen får alle sine basisbehov dækket med vitaminer, mineraler og aminosyrer, så slipper den fri af stress, træthed og udmattelse.

Med den rette kost kan kroppen give slip på slim, skidt, slagger og affaldstoffer fra dine organer i turbofart. Alt det som belaster hele din yin energi og nedsætter kroppens vitalenergi og livskraft, som skal bruges til vægttab.

Og det er præcis det, som er det helt afgørende.

At du får renset dine organer fra (måske) mange års usund levevis og får ændret din livsstil for altid.

Verdens bedste kur i overgangsalderen, er at du skaber sundhed og balance i dig selv både fysisk og mentalt.

Når du skaber indre balance, så opnår du den ydre forvandling du drømmer om.

 

Et ny livsstil som holder - Lotte har sin drømmevægt 2 år efter

 

Verdens bedste kur skaber balance i din fysiske og mentale sundhed.

Du får det farlige og usunde fedt væk fra kroppen, som er en tikkende sundhedbombe, og årsag til mange livsstilssygdomme, som hjerte-kar sygdomme, forhøjet levertal og farligt fedt i blodet.

Med kosttilskud og helt naturligt mad får du også balanceret dit blodtryk, kolesterol og blodsukker.

Du siger farvel til farligt og usundt fedt i dine organer, samt genskabt kroppen naturlige hormonbalance, så dit stofskifte og din forbrænding optimeres.

 

Verdens bedste kur til vægttab giver dig bedre sundhed fysisk og mentalt.

Fællesnævneren for mine kunder er de får mere energi, sover bedre og sukkertrangen forsvinder kort tid efter de er startet på kosttilskud.

Motivationen til det sunde liv stiger og stiger hver dag, når energi i kroppen er god og vægten rasler ned.

Vægttabet blandt mine kunder ligger helt op til 28 kg på 12 uger.

Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen

Den bedste kur i overgangsalderen er du er mere sød og omsorgsfuld over for dig selv.

Med min RESET METODE, får du meget mere end vægttab. Min RESET METODE er en opgradering af dig selv og dit liv på alle planer, så du står stræk i dig selv.

Vil du stå stræk i dig selv og nyde din overgangsaldere, så er det præcis den vej jeg viser dig med mine 5 sikre trin til drømmevægten.

 

Få drømmevægten tilbage bogen