Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen

Findes der overhovedet en kur til vægttab, som man kalde verdens bedste? Ikke hvis vi snakker om slankekur, fordi overvægt typisk er et symptom på kroppen er i ubalance. Og en slankekur tager ikke højde for ubalancer i kroppen, men går mere op i kalorier og træning.

Når jeg kalder “Få drømmevægten for evigt”  for verdens bedste kur til vægttab, så handler det om at du får lagt en strategi for dit vægttab.

En strategi, som tager højde for de forandringer som sker i din krop, både før i og efter overgangsalderen, i forhold til dine hormoner. Men også din sårbarhed som kvinde i forhold til stress, frygt og frustrationer. 

Her får du en slankemetode, som trin for trin tager dig igennem alle de processer, som er afgørende for, at du får succes med dit vægttab for altid.

Du må lære at se dig selv som den vigtigste spiller i dit eget liv, og få styr på alle de tanker og overbevisninger, som gør du har skubbet dig selv til side (måske) i årevis.

Alle dine byggeklodser skal ligges i den rigtige rækkefølge, så du ikke vælter og vender tilbage til din gamle livsstil igen.

Derfor starter du helt fra bunden af med, at viske tavlen ren fra fortiden, så du i fremtiden kan sætte dig selv i centrum.

Dit fundament er din krop, og alt det som sker i din krop på celleniveau, men også i dine tanker og dine overbevisninger.

Du må altså i gang med at rette op på dine ubalancer i kroppen, så du kan genskabe indre sundhed og balance på ny, før din krop giver slip på overvægten.

Det kan gøres let og simpelt med kosttilskud, kost og træning 

Her skaber du balance i din yin og yang energi

Verdens bedste kur til vægttab i overgangsalderen

Forkæl din yin energi mere og mærk vægten falder 

Din yin energi er din fundament, alt det som sker inde i kroppen og i dig.

Når kroppen får alle sine basisbehov dækket med vitaminer, mineraler og aminosyrer, så slipper den fri af stress, træthed og udmattelse.

Med den rette udrensende kost kan kroppen give slip på slim, skidt, slagger og affaldstoffer fra dine organer i turbofart. Alt det som belaster hele din yin energi og nedsætter kroppens vital energi og kraft, som skal bruges til vægttab.

Og det er præcis det, som er det helt afgørende. 

At du får renset dine organer fra (måske) mange års usund levevis og får ændret din livsstil for altid.

Verdens bedst kur til vægttab skaber sundhed og balance både fysisk og mentalt.

Det er en kur, hvor du hurtigt får resultater, og motivationen stiger, når du mærker kiloerne rasler af dig.

 

Verdens bedste kur fjerner det farlige fedt i dine organer 

Du får det farlige og usunde fedt væk fra kroppen, som er en tikkende sundhedbombe, og årsag til mange livsstilssygdomme, som hjerte-kar sygdomme, forhøjet levertal og farligt fedt i blodet.

Med kosttilskud og helt naturligt mad får du også balanceret dit blodtryk, kolesterol og blodsukker.

Du siger farvel til farligt og usundt fedt i dine organer, samt genskabt kroppen naturlige hormonbalance, så dit stofskifte og din forbrænding optimeres.

Verdens bedste kur til vægttab

Fællesnævneren for mine kunder er de får mere energi, sover bedre og sukkertrangen forsvinder kort tid efter de er startet på kosttilskud. 

Motivationen til det sunde liv stiger og stiger hver dag, når energi i kroppen er god og vægten rasler ned.

Vægttabet blandt mine kunder ligger helt op til 11 kg på 10 uger.

Vedens bedste kur til vægttab i overgangsalderen.

Vil du forbedre din livsstil og sundhed i kroppen med verdens bedste kur til vægttab?

Er du klar til at give dig selv en helt ny start i overgangsalderen, med en ny sund livsstil som sikrer dig drømmevægten for evigt?

Hvad er detox

Susanne Jensen, akupunktør, slankecoach og detox specialist i Odense på Fyn

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!