Udendørstræning i Odense som får glæden frem, din livsenergi og udstråling til at stråle imens du bliver sundere, slankere og stærkere.

Ville du også ønske du bare kunne hoppe i dit træningstøj og komme ud af døren, så du ikke skal træne i et stort fitnesscenter fyldt med for mange mennesker, støj, høj musisk og alt for meget uro?

Så lad mig vise dig hvor skønt det er, at træne i naturen under åben himmel og hvordan du kan forvandle både krop og sind, selv om din kondition (måske) ikker er særlig god og dine muskler ikke er så stærke som du drømmer om?

Du starter helt fra basis, så du bliver forvandlet over vores 8 træningspas sammen, og kan siger velkommen til slanke veltrænede muskler, en god kondition, en høj forbrænding og masser af velære og lykkehormoner i alle dine celler.

Z

Trænger du til en kærlig hånd og støtte i ryggen for at få gang i den træning, som du godt ved er nødvendig, men har svært ved at komme i gang? 

Z

Længes du efter et træningssystem, som får dig til at spire i alle dine celler, så du kan mærke at du lever?

Z

Brænder du efter at mærke en dyb indre RO som åbner vejen til dit powerfelt, så du kan udfolde dig og løfter din livssenergi?

Z

Længes du efter at bliver sundere, slankere og stærkere uden du skal knokle i timevis med tungen ud af munden?

Vil du lære hvordan du kan løfter din livsenergi med terapeutisk træning, som gør dig sund, slank og stærk både fysisk og mentalt på kort tid?

Har du svært ved at finde en træningsform som får dig til at stråle indefra og hvor du faktisk både ser og mærker ændringer på figuren og humøret?

Længes du efter at føle dig på toppen fysisk og mentalt, så du har mere overskud og energi i din hverdag?

Drømmer du om at mærke mere glæde, velvære og harmoni i dig selv, så du kan takle hverdagens små stressdoser og udfordringer med lethed?

Trænger du til at åbne dit sind og folde dig selv ud, så du kan mærke du FAKTISK har en masse power der venter på at blive brugt både fysisk og mentalt?

Min udendørstræningskursus er for dig som ikke er vant til at træne, dig som træner men mangler inspiration til nye teknikker hvor du mærker sundheden flyder i alle dine celler med glæde – og lykkehormoner.

N

På dette træningskursus lærer du, hvordan du træner din livsenergi og hvordan du bruge din energi til at styrke dig selv både fysisk og mentalt, så du opnå træningsresultater, som du måske aldrig havde troet var mulige. Det glæder også selv om du ikke er vant til at træne.

N

Du lærer hvordan du tømmer kroppen for stress, tunge energiblokeringer og sammentrukken energi, så du kan udnytte den energi til at få en bedre kondition, stærke veltrænede muskler og en høj forbrænding. 

N

Du lærer hvad det betyder at mærke jordforbindelse og hvordan du åbner du alle dine sanser når du trækker vejret rolig og afslappet, men også hvor powerfuld din vejrtækning er når du går, løber, griner eller sparker. Du kommer til at suge livet ind på hver eneste indånding i den skønne natur. Med fysiske træningsøvelser og konditionstræning får du hjertet til at pumpe, så du mærker blodet fylder frit og fylder hele din krop med sundhed i hver eneste celle.

N

Alt træning handler om udrensning, og når hjertet og lungerne får brugt deres powerfulde energi, oplever du friheden, glæden og livsenergien summe og spire i både kroppen og sindet. Og har du aldrig lært at løbe, så bare rolig, her passer jeg på dig. Løb er den hårdeste form for motion og hvis du starter for hurtigt op, så begynder kroppen at larme med stress og skader, og så ser jeg dig aldrig igen. Derfor starter du kun med at løbe 30 sekunder af gangen. Over de 8 uger lære du at løbe 3 kilometer i små træningspas, så du veksler mellem din rolige og powerfulde energi. 

N

Det vigtigste i mit træningsprogram du bliver sund, slank og stærk uden stress og skader undervejs. Men jeg presser dig naturligvis også undervejs, fordi jeg ved jeg kan. Typisk oplever jeg min kursister kan yde 20-30% mere end de selv tror er muligt, og jeg spotter lynhurtigt dig, på den gode måde. 

N

Efter vores 8 uger sammen har du et træningsystem, du kan lave hvor du vil og når du vil. Selv når du holder ferie er det nemt at pakke træningstøjet,   og på kun 45 minutter er alt overstået igen, men energien og glæden er høj flere dage efter.

Er du klar til at komme i gang med udendørstræning og sige velkommen til mere livsglæde og god energi i takt med du forbrænder en masse kalorier og får en veltrænet stærk krop fysisk og mentalt?

Z

Ro, smil, latter og god energi er nøgleordene på mit træningshold i naturen 

Z

Du lærer hvordan din krop er skabt til bevægelse og hvordan du med simple øvelser kan få en kropsforvandling, hvor maven bliver fladere, taljen forsvinder og humøret bliver højt.

Z

Mærk hvor nemt du kan skrælle centimeter af hele kroppen og løfte din livsenergi. 

Sig ja til livet, SIG ja til dig selv og fold dig selv ud.

Z

Alt du behøver er et par gode sko, og afslappet træningstøj. Resten lærer du, helt fra bunden af.

Z

Vi går, laver yoga undervejs, power-walker, løber lidt og afslutter med skøn afspænding under åben himmel så nervesystemet falder helt til RO og du går afslappet herfra fyldt med masser af glæde, overskud og energi.

Vil du have kroppens rytme af energi til at flyde frit og løft dig selv og din livsenergi op på de højeste sekvenser?

Skal jeg løfte dig op?

Test dig selv har du lyst til at mærke det her:

Du føler dig mere fri og let om hjertet så du har lettere til smil 

Du springer glad ud af sengen hver lørdag, fordi du glæder dig til at træne

Du bliver mere glad og positiv med et lyst sind

Du bliver mere spændstig og mærker en fasthed i både dine muskler og din hud

Du får helt naturligt lyst til at spise sundere, når du mærker hvordan figuren, humøret og din energi ændre sig

Du kan løbe 3 kilometer uden problemer og du nyder at mærker friheden i hele din krop

Du har skrællet en masse centimeter af kroppen og (måske) går du 1-2 størrelser ned i tøj.

Du kan tage 100 armbøjninger, over et helt træningspas – næsten uden at mærke det, fordi du har lært det handler om energi og teknik

Jeg synes, at det er fedt at træne i naturen!

Det giver mig energi at være med på Susanne´s udendørstræninghold og jeg oplever, at min krop bliver udfordret både på balancen og konditionstræning.
 
Jeg oplever, at jeg kan mere og mere for hver træning og bliver overrasket over, hvad jeg egentlig kan!
 
Og så er Susanne vildt god til, at tilpasse træningen til den enkeltes niveau. Samtidig med, at hun giver gode råd i forhold til de skavanker man nu kan have. 
 
Hilsen Manuela

På mit udendørstræningshold viser jeg dig trin for trin, hvordan du kommer i gang med sunde træningsvaner og hvordan du træner effektiv på kort tid med funktioneltræning, som skaber værdi både fysisk og mentalt.

Jeg bygger dig stille og roligt op og øger gradvist volumen over vores 8 uger, og har naturligvis hele tiden fokus på at holde dig stressfri og skadefri.

Min undedørstræning indeholder:

Yoga hvor alle kan deltage

Gang og power-walking

Løb i små intervaller 

Leg, sjov og grin  

Susanne Jensen personlig træner og livsstilsterapeut underviser dig i hendes personlige træningsystem TBZ-FLOW, som er terapeutisk træning for krop og sind. 

Lad mig fortælle dig, at jeg er træningsnørd og jeg kun går efter det bedste –  det som skaber værdi for dig her i livet, i forhold til at gøre dig mere levende, glad og smilenden så du mærker du lever i hver en celle.

Jeg elsker træning i naturen, hvor alt er som en legeplads for voksne og du ikke er begrænset i din udfoldelse, overhovedet. 

Jeg har brugt naturen som træningscenter i 20 år og kender hver en krog, stamme, gren og bakke som gør træningen sjovere, mere levende og værdifuld i forhold til at styrke kroppen, så den kan holde til “LIVET” Ja, alt det vi byder vores krop både fysisk og mentalt, er præcis det jeg lære dig at træne., så du bliver ROBUST, GLAD, NÆRVÆRENDE OG ROLIG.

Her lære jeg dig mit personlige træningssytem TBZ-FLOW, som du selv kan træne efter altid, igen og igen, selv når du er på ferie.

 

Træning er den bedste invester i dig selv og dit liv.

Din investering på dette træningskursus er kun:

1299 kroner

Det er det samme som det koster for en middag for to personer, hvor oplevelsen er væk et par timere efter.

Her får du altså 8 træningspas sammen med mig, som gør dig sundere og lykkeligere i alle 8 uger.

Kun 6 deltager på holdet.

Vi mødes i Hole Skov hver lørdag 

Fra uge 34 til uge 42 – Fri uge 37

Kl. 9.00 til 10.00

Din investering kun: 1299 kr.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!